Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:24:12
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Ka je zdaj, a ste vse pokorne Jaz bi gledala slikice tud tebi sem poslala vabilo, tko da kr veselo na delo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:32:53
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi http://www.shrani.si/t/1L/bv/obKgOpp/hpim1044.jpg ne vem če mi je ratal neki sem čarala Ja je, sam drugič kopiraj ta tretjo kodo (za forum s predogledom)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:32:58
|
|
|
|
aurora28
|
Hvala Tiana sem pogledala slike in so . Edina vidim, da ima novo frizuro in na sveže prebarvano, ni bilo videt niti mm narastka , super zgledaš Edina, pa Estrella moj dragi te je pohvalil , sicer pa ste vse krasne oh in sploh. Moj tamali ga je pa danes štrajkal in nisva jedla nič meseka in nič zelenjave, sva jedla bolj sadje in mlečne izdelke pa kosmiče, pa še to je spal za 20 min ob 13. uri in je bil do prejle tak siten, da sem bila že gluha za njegovo dretje. No hvala bogu je zaspal, seveda na zizi. Že vidim, da bo trd oreh.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:33:59
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi http://www.shrani.si/t/1L/bv/obKgOpp/hpim1044.jpg ne vem če mi je ratal neki sem čarala Ja je, sam drugič kopiraj ta tretjo kodo (za forum s predogledom) grem probat še enkrat, mogoče ratam še profi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:34:25
|
|
|
|
Estrella*
|
Tiana, jaz nisem dobila vabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:40:46
|
|
|
|
mafi
|
a mi je ratal
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:44:08
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a mi je ratal Evo, mafi saj ni bilo težko, samo mal pomigat je treba.Opa, Filip ta pa že orng puza Mamica bi imela veliko dela v prihodnje A je ti vse?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:47:11
|
|
|
|
aurora28
|
Mafi imaš lepega sinka . Koliko je pa star?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:48:02
|
|
|
|
mafi
|
zdej nč štajka- od rotavirusa, dugače ba bog ne dej da mu dam zelenjavo, on bi sam sadje. Endin zafrknem ga da mu zmiksam korenje riž+jabuk, pol pa je. a teb Alja vse je???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:48:50
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Mafi imaš lepega sinka . Koliko je pa star? 18.12. je mel 7m
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:49:52
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tiana, jaz nisem dobila vabila Kako da ne? Ti pošljem še 1x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:51:22
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi a mi je ratal Lepi sinko, pa super barve v sobi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:53:37
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tiana, jaz nisem dobila vabila Kako da ne? Ti pošljem še 1x Plis sčekiraj ponovno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:54:34
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej nč štajka- od rotavirusa, dugače ba bog ne dej da mu dam zelenjavo, on bi sam sadje. Endin zafrknem ga da mu zmiksam korenje riž+jabuk, pol pa je. a teb Alja vse je??? A rotavirus je imel? A je bilo hudo?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:55:22
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi a mi je ratal Lepi sinko, pa super barve v sobi hvala, no rumena mal ubija, ampak se nekak navadiš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:56:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej nč štajka- od rotavirusa, dugače ba bog ne dej da mu dam zelenjavo, on bi sam sadje. Endin zafrknem ga da mu zmiksam korenje riž+jabuk, pol pa je. a teb Alja vse je??? Ja vrajt. Ne , ne je vsega Ne mara mlečnih kaš, kakršnih koli in tako sem brez ideje kja naj ji dam za većerjo Zajtrk - AM MalicaI- sadje ali sadje/piškot kosilo-zelenjava, meso riž, krompir, tetenine MalicaII- AM večerja- ????? Pa še pred spanjem kak deci AM Danes je pojedla na riževem "mleku" nekaj kosmičev 7 korn, vse ostale kaše od milupe, hippa, lina pri nas ne gredo v promet Imaš kako idejo?????
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:58:36
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej nč štajka- od rotavirusa, dugače ba bog ne dej da mu dam zelenjavo, on bi sam sadje. Endin zafrknem ga da mu zmiksam korenje riž+jabuk, pol pa je. a teb Alja vse je??? A rotavirus je imel? A je bilo hudo? ja , ampak ga ma še tko da zdej sam še sračka drugače pa mi je dva dni skoz bruhu . ne je pa cel dan nič, mal mleka spije in to je to. Upam da bo jutri bol.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 19:59:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tiana, jaz nisem dobila vabila Kako da ne? Ti pošljem še 1x Dobila!!!!! Joj kako grozna sem na slikah No ostale ste pa res fotogenične mafi: meni zelenjavo je brez upiranja. Vsaj nekaj. Ima pa rada skute, sam se jih izogibam, ker jih ne prenaša najboljš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 20:01:23
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej nč štajka- od rotavirusa, dugače ba bog ne dej da mu dam zelenjavo, on bi sam sadje. Endin zafrknem ga da mu zmiksam korenje riž+jabuk, pol pa je. a teb Alja vse je??? Ja vrajt. Ne , ne je vsega Ne mara mlečnih kaš, kakršnih koli in tako sem brez ideje kja naj ji dam za većerjo Zajtrk - AM MalicaI- sadje ali sadje/piškot kosilo-zelenjava, meso riž, krompir, tetenine MalicaII- AM večerja- ????? Pa še pred spanjem kak deci AM Danes je pojedla na riževem "mleku" nekaj kosmičev 7 korn, vse ostale kaše od milupe, hippa, lina pri nas ne gredo v promet Imaš kako idejo????? to je pa tud . kaj pa čokolino ali pa mlek pa notri piškot?? sej drugač pa ti lepo papca
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 20:04:46
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tiana, jaz nisem dobila vabila Kako da ne? Ti pošljem še 1x Dobila!!!!! Joj kako grozna sem na slikah No ostale ste pa res fotogenične mafi: meni zelenjavo je brez upiranja. Vsaj nekaj. Ima pa rada skute, sam se jih izogibam, ker jih ne prenaša najboljš Kvajstabo!!!! Prov fletna si, samo ti ne moreš ocenit objektivno. Kaj pa kakšna polenta za večerjo? Al pa mlečni riž (ta pravi, mogoče na riževem mleku???)?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 20:05:09
|
|
|
|
Naty*
|
A pokoro krivite za današnjo neaktivnost a? No pri nas ni blo to krivo, mela sva prijatelje na kosilu pa mali je dons ful bogi. Ta drugi zobek je danes glih napol zuni (se pravi polovička črtice) in ga ful boli. Nič ni jedel, skor nič spal, tko da je bla kr kriza . Verjetno bo spet ena težka noč. Ampak glavno, da bo zdej zuni, pol pa upam vsaj na kak mesec pavzo pred naslednjo rundo zobkov . Tiana hvala za slikice, super so ! Estrella tud tvoje ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* mafi: žal mi je, da včeraj nisem imela dovolj časa za kakšen daljši čvek in še enkrat hvala, da si me vlekla iz zagate Za tiste, ki ne veste, sem hotla plačat in nisem imela denarnice v torbici Tole mi je pa znano , se mi je enkrat zgodilo, ko sva nakupovale v Tušu, se spomniš? IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** navajena in utrjena že,ampak jaz bi vseeno rada SPALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (ja kričim ) vsaj kakšno noč spet malo bolj normalno tisto na E Verjamem, da bo tud najin čas še prišel, da se bova naspale ... Aja barbaw hvala za blazinice !!! mafi , da ti je uspelo prilimat slikice! Luštkan je tale tvoj Filip pa prav lepo že puza ! Tko zdej grem pa mal bizovičarja pa zrneca gledat pol pa spat, da ne bom jutri čist . Vam želim boljšo noč, kot bo naša . Nočko!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 20:06:47
|
|
|
|
Naty*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Tiana, jaz nisem dobila vabila Kako da ne? Ti pošljem še 1x Dobila!!!!! Joj kako grozna sem na slikah No ostale ste pa res fotogenične Kvajstabo!!!! Prov fletna si, samo ti ne moreš ocenit objektivno. Podpišem!!! Sej veš, da se na slikah nobedn sam seb ne dopade! Men ste vse ful fajne babnce res !!!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 20:09:11
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej nč štajka- od rotavirusa, dugače ba bog ne dej da mu dam zelenjavo, on bi sam sadje. Endin zafrknem ga da mu zmiksam korenje riž+jabuk, pol pa je. a teb Alja vse je??? Ja vrajt. Ne , ne je vsega Ne mara mlečnih kaš, kakršnih koli in tako sem brez ideje kja naj ji dam za većerjo Zajtrk - AM MalicaI- sadje ali sadje/piškot kosilo-zelenjava, meso riž, krompir, tetenine MalicaII- AM večerja- ????? Pa še pred spanjem kak deci AM Danes je pojedla na riževem "mleku" nekaj kosmičev 7 korn, vse ostale kaše od milupe, hippa, lina pri nas ne gredo v promet Imaš kako idejo????? to je pa tud . kaj pa čokolino ali pa mlek pa notri piškot?? sej drugač pa ti lepo papca Piškot raje samo liže in gricka, v sadju ga ne smem preveč kamofirat, ker če je preveč ne bo jedla. Keksolino, je men res dober ona ga videti noče. Je pa pojedla 1x čokolino na riževem mleku, drugič ga ni hotla Veš kaj jaz bi ji dala kaj na kruhu, sam kaj ko se bojim njenega zaletavanja, pa še ni tolk vešča, da bi pojedla zadosti kruha, da bi se nasitila. Ma bomo že pregurali tja do 9 mesecev, pol bo lažje s hrano, ker bo mal večja izbira.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 20:09:14
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: mafi zdej nč štajka- od rotavirusa, dugače ba bog ne dej da mu dam zelenjavo, on bi sam sadje. Endin zafrknem ga da mu zmiksam korenje riž+jabuk, pol pa je. a teb Alja vse je??? A rotavirus je imel? A je bilo hudo? ja , ampak ga ma še tko da zdej sam še sračka drugače pa mi je dva dni skoz bruhu . ne je pa cel dan nič, mal mleka spije in to je to. Upam da bo jutri bol. Ja bogi mali no . A to vama je P rekel da je rota? Ker moja ta večja je tud bruhala in driskala 2 dni, samo so mi po tel. rekli da gre verjetno za kakšno trebušno virozo, ker je tega zdaj ogromno. pa veliko za čimprejšnje izboljšanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 8.del!!!!!! 21.12.2008 20:12:10
|
|
|
|
tana7
|
Dober večer Punce, luštne ste ble včeri. Estrella, ti pa ne kompliciraj (ha, zdaj sem pa jaz to rekla ), zgledaš prav dobro na fotkah. Sploh pa... zdaj imava zelo podobno frizuro, ko me je postrigla edin blond nism več mi bomo pa mal zabremzali na GH, dokler se navadi pit sadje dopoldan še, zelenjavo pa samo brez krompirja, riža in podobnih "gostil" (od tega sadja/zelenjave se zelo ne bo najedla, posebej, ker ne poje veliko), proti večeru pa še riževo kašico - sicer pa dojenje danes zelenjave s kvinojo sploh želela ni - se je pa čez nekaj časa ful priklopila na joško - zgleda, da je bila že ful lačna pa res moramo najt neko zadevo, iz katere bo hotela piti, čeprav se mi dozdeva, da je problem tudi v tem, kaj ji damo za piti vodo! jutri bom poskusila s 100% jabolčnim sokom - samo kupit ga moram najprej
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.