|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: VELENČANKE 2009
18.12.2008 21:53:43   
acitak
sam sma res...se tastare k smo na zacetku cvekale jih ni vec...user posted image

12.01.2009 se nama je pridružil Niko
20.12.2011 pa se nam je pridružila Mia

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 901
18.12.2008 21:59:14   
lunica12
Res je nobene ni....Prav adijo...ocitno sma tok nezanimive...kaj ces...Dej povej mi a mas ti za bebiko tudi kake take jopice?

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 902
18.12.2008 22:24:36   
acitak
lahka bi temu rekla jopica...ni iz volne je pa iz plisa...ja jih mam ja...spodi bom dala plajsek na vrh pa jopico

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 903
18.12.2008 22:39:40   
acitak
grem spat...

se jutr tipkamo ko pridem iz centra...

lepo spite...

nocko

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 904
19.12.2008 14:30:16   
acitak
helo...cel dolopladn se lutala...

poloznice placala, zabice kupla pa previjalno eno...ce bo treba siroko povijat zarad kolkov, da bo lepi v posvetovalnico sel...

bla pri tasci na kavi...ma danes rojstni dan...kupla sem ji eno rozico...kk je bla vesela, je rekla da se ni ne sin (moj)  ne hcera spomnla na njo user posted image ...

prej se glih najedla...pol grem pa spet lutat...morem mojga pelat na zakljucek, pol pa grem h kolegici, ki je nisem vidla 100 let...zvecer pa v kitajskoooooo, s sestro pa njenim...on naju pele je reku...njami...zdj bom pa teb luste naredla lunica...

punce kje se skrivateeeeee?user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 905
19.12.2008 14:55:36   
kalanteja
teden je naprn, mam danes en izpit, ob pol 6, držte pesti

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 906
19.12.2008 15:06:44   
acitak
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

teden je naprn, mam danes en izpit, ob pol 6, držte pesti

drzim pesti...javi kako in kaj po izpitu...

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 907
19.12.2008 18:44:23   
lunica12
Ojla babe....

Kje se skrivate...No js sem glih domov prisla,sem sla ob devetih zjutri z atiju v celje ko je mel en pregled potem sem sla v merkur smrekico kupit in prisla okol enih v velenje...Pol sem pa sla kr do mojih ob petih me je prisu moj iskat gor pa po kosilo je prisu,js sem pa sla potem se mal tuki po trgovinah pogledat,sam nisem nic pametnega nasla...No zdaj sem pa domov glih prisla...Sem tko zalostna ko nisem sla danes v celju nic v H&M  pa te trgovineuser posted image Ati je bil zmatran pa ga nisem hotla vlacit tam okol...Zdaj pa razmisljam kdaj bi sla...user posted image

No acitak te jopice si morem se js nabavit ker nimam nic...Treba v H&m it...
A ti pa dane sv kitajsko...Madona ti je fajnuser posted image Js bom pa jutri spet celi dan sama ker bo moj odsoten gre nekam...In ne vem kaj bom...Spet bi sla mal po trgovinah...user posted image Js sem tudi danes poloznice sla placat...

No kalanteja js sem ze tko prepozna da bi drzala pesti,ampak vseeno upam da ti je fajn slo pa da bos naredila...Javi kako pa kaj

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 908
19.12.2008 19:33:05   
lunica12
Aja drugace mam pa zdaj malo povecan izcedek in mi gre tako na zivce da groza...Se vcasih kr vlije iz mene....ti smentuser posted image

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 909
19.12.2008 19:56:15   
kalanteja
malo imam mešane občutke, sem bila v velenju in je zelo lepo okrašen- ma sj vsako leto je full lep, še posebej mističen mi je stari šaleški grad, ma živel abi v tem času v Velenju s pogledom na ta grad

drugače imam pogled iz mojega okna na Uršljo goro in pa Peco, to pa je v poletnem času tud lepo
makr selila bi se, ha

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 910
19.12.2008 20:03:15   
lunica12
user posted image ,Ja morem tudi sama priznat da je zelo lepo okraseno so se kr potrudli...Ja kalanteja pobasi kovcke pa na potuser posted image

Pa si znala drugace?

Neposredna povezava do sporočila: 911
19.12.2008 20:54:06   
acitak
helo....

evo mene...nabajsala sem se...ka je blo dobro...

lunica cela dan si lutala, tk k js...ma ka ces, sj druga tk ve ne znamk lutat okol...js mam tud probleme z izcedkm...pred mesecem dni ko sem potem mogla it po svecke je blo isto...zdj pa nei dni, tk k ti pravis se kr vlije iz mene, tk da vcasih grem prav pogledat ce ni sloucajno plodovna voda...kr neki, pa nosecniske tezave...

kalanteja ja med prazniki se v velenje presel pol pa nazaj v mislinjo...tk bo najboljs...kk se ti zdi da je na izpitu slo?

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 912
19.12.2008 21:13:41   
lunica12
A verjames da sem js ze tud ful velikrat pomisla ko se vlije vn da je ze kej takega in takoj letim na wc v paniki...user posted image groza..

Tk ko sem brala tvoje sporocilo zdle acitak se mi je zdelo da si ga mal pilauser posted image Ono kitajsko vino al karkoli ze je...Mal te je matrala pisanje..user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 913
19.12.2008 21:25:35   
lunica12
Js pa grem zdj pocasi ko grem po mojga na siht potem pa najverjetneje do njegovih mal pozdravit....Juter pa prosim ce ste prisotne na forumu ker drugace ne vem kaj bom celi dan pocela....user posted image Lepo bodite...

Papa

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 914
19.12.2008 21:48:54   
acitak
lunica... to je to k hitro pisem, pa nikol ne berem se enkrat kar sem pisala...

drgac pa je sem ga kr ruknala tist ''stamprl'' zganja...men je to fulll dobro...sem se ga enkrat fulll napila, je kolegica delala v kitajski in je prinesla pol litra, ampak ne razrecenega, tk kk ga oni recijo...smo ga pile 4 pa smo ble take da dol pades...

js bom ziher tuki...sam zvecer me ne bo...ker imamo ''odojek party''...user posted image ...vsako leto mamo pri kolegih zur predno gremo pol v RD na moj radio zur...sicer js letos ne grem...se mi ne da v tisti guzvi stat pa itak bi bla tam urco ali dve pa bi mi noge odpadle...ce ne bi bla tk proti koncu user posted image  bi ziher sla...pa drugo leto...

ja nc vse zapuscate forum ga bom pa js tudi...se jutri tipkamo...

nocko

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 915
20.12.2008 7:13:59   
acitak
jutro...

zgodna user posted image  za vas...

je moj prisu ob 05,30 iz zakljucka...sj nisem mogla zaspat nazaj...sem se premetavala po postelji...zdj sem pa tuki...kk je pasalo ko sem sama spala...da ni kdo smrcal zraven mene...

zvecer bom vsaj normalno sla spat ne da do 00.00 bedim...ceprav grem na zur bom ze prej doma, ker se v RD zacne ze ob 20.00 ampak mislim da noben ne bo sel tk hitro tja...

kr neki bluzim brezvezeuser posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 916
20.12.2008 14:05:35   
acitak
kje se skrivate...

js sem cel dopoldan lutala...bla s starsi v celju, so kupovali pohistvo...mal bojo neki novega imeli...

prej kosilo kuhala, so prisli od mojga sestra pa njena familija...

zdj mi mogla pod tus pa se mi ne da...tk sem crknjena...user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 917
20.12.2008 15:54:09   
acitak
ja pa kje pa ste?...

ja nc grem js na ''odojek party'' pa se mogoce tipkamo danes,drugace pa jutri... user posted image

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 918
20.12.2008 20:00:17   
lunica12
No evo mene.....user posted image

Sem bila spet celi dan odsotna...zjutraj sem sla v trgovino hranao nakupit potem pa se po bombice za na smrekico v mekurja...Sem sla na kosilo pa po mojga potem sem pa sla z bratom v celje ko si je sel kavbojke kupit js sem pa kupla taka dva kompletka za bebiko....zdaj sem pa glih domov prisla in samevam...

No acitak ti se bos pa najedla zdajle....user posted image Uf sem js tudi tako crknjena da groza pa mam tok dela doma da glava boli...mam tako da grpoza...

(odgovor članu acitak)
Neposredna povezava do sporočila: 919
20.12.2008 20:05:34   
bamoocham
Zdravo.

No ti si pa pridna, tkle hodiš okol. No js sem  končn mal prišla k sebi po nuhalni.
Danes sem šla v lekarno po folno kislino, pa v trgovino, pa mojemu za božička kupit. Sem mu kupla eno tako lepo pižamo v Beti trgovini, ko mi je kr naprej govoril kk je lepa, ko sma šla mimo...in evo ideja za darilo za pod jelkico:)

Jutri sma pa povabljena na roj. dan (od mojga nečakinja praznuje) in naju spet cel dan ne bo doma:)

LP

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 920
20.12.2008 21:26:31   
lunica12
Noe vo js sem pa glih smrekico postavla pa mi je tko lepa....Prej sem pa posodo pomila...

Kdaj dobis razultate ko si sla kri dat....Js se kr pesti drzimuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 921
20.12.2008 22:05:52   
bamoocham
Ne vem točno, kdaj dobim rezultate. V laboratoriju mi je rekla, ko sem v četrtek dala kri, da bodo čez 1 teden, ampak takrat smo 25.12. Upam, da bodo v sredo, da me ne bo tk dolgo matralo. Drgač pa mislim oz. vem, da bo vse ok, ker more bit.

Hvala ti, da držiš z mano! Pa Acitak tebi tudi.

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 922
20.12.2008 22:14:03   
lunica12
No em cesli da ves da bo vse vredu....Saj tudi bo brez skrbi....Sej bos vidla bozicek ti bo prinesel lepo darilo....user posted image

No evo js sem pa kr zmatrana...Sem ravnokar oblacila obesla....Sem mela danes kar pester dan tako da jutri pa upam da bom lahko bol pocivala...Sem danes se komaj kobacala tam po trgovinah...

In kaj boste ve kaj jutri pocele....Acitak je pa se kr na partyuuser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 923
21.12.2008 8:34:01   
kalanteja
kaj bomo danes počele, ma sem zgodnja user posted image

tako sem bila lačna, da sem morala vstat in nekaj pojest, včeraj zvečer sem mogoče premalo jedla, sem pa včeraj tudi začutila tiste metuljčke, ma niso dolgo trajali in ko sem fantu rekla, da nekaj čutim je prletel in dal takoj roko na bušija, je že mislu, da bo lahko čutil gibe, je že kar neučakan...

Vidim sonce na Peci in Uršlji, zelo lep dan bo danes,

lep dan vsem

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu lunica12)
Neposredna povezava do sporočila: 924
21.12.2008 9:36:53   
bamoocham
Jutro vsem skupaj, najprej ena user posted image kavica, ali pa čaj, kakor želite.
Me glava boli, ker sem predolgo spala. Ma se bom spravla na luft, pa bo kr boljše. En krog okol jezera bo prav pasal zdjle, ko je tak lep sonček, mal za misli prepihatuser posted image .
Pa še moj je na dopustu do 2.1.09 tk da bo super!
Katalnteja, tud men je danes krulilo ponoči, sam se mi ni dalo vstat pa it jest, sem bila preveč zaspana.
Bom nadoknadla čez dan.user posted image

Pošiljam vam enga sončka. Lepo se mejte.

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?