Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:15:10
|
|
|
|
dzanika
|
LAHKO NOČ, zdej pa res grem ker ne vidim več.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:15:55
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika inigo daj mu probaj dati še jabolčnega fruteka za piti. Odkar Jan tole pije ful več kaka... olčnega fruteka za piti. Odkar Jan tole pije ful več kaka... če pa vse zavrača. tut zoza ni več ok... prav vidim mu kako ga matra. je še samo 1 ali 2x na dan, tko da lahko rečem, da je jedu.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:16:03
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30 Levinja, bom prišla enkrat, obljubim in sladko bo prišlo z menoj. jaaaaaaaaaaa samo nekaj čokoladnega prinesi Pa kar brez mene????? nanka: ZS
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:16:12
|
|
|
|
nanka
|
mene tudi muči pomanjkanje spanja, je bila včeraj prehuda žurerska noč, tako da se poslavljam, nočko
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:16:17
|
|
|
|
Blacky30
|
A mi lahko katera pove, zakaj moj kruhomat tak ruži? Kot da bi nekaj udarjalo notri po steni, ko se vrti. Nisem še tega slišala. Prav kot bi nekdo trkal. Kaj sem kaj narobe naredila??? Če pa sem že 100x pekla, samo res pa je, da nisem nikol zraven stala, da bi to slišala. Samo mislim, da res nekaj ne štima.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:16:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:16:47
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška IZVIRNO SPOROČILO: Inigo jst pa spet skor nč mleka. ampak vsaj vem zakaj: kr mami dans ni nič počivala. jutr sm se odločla - ne grem iz postle!!! cel dans se bom valjala in spala. veš kolk luštno bo v pondelk...po mojem bo mleko v minusu... jst pa že delam zalogo, če bomo prišle naprej, da bo mala doma z atijem, jst pa sama v torek.... o tem tut jst razmišljam ja...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:17:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:18:26
|
|
|
|
Anonimen
|
A mi lahko katera pove, zakaj moj kruhomat tak ruži? Kot da bi nekaj udarjalo notri po steni, ko se vrti. Nisem še tega slišala. Prav kot bi nekdo trkal. Kaj sem kaj narobe naredila??? Če pa sem že 100x pekla, samo res pa je, da nisem nikol zraven stala, da bi to slišala. Samo mislim, da res nekaj ne štima. Jaz vem! Sam povem pa ne! ps. nimam pojma
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:19:39
|
|
|
|
neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Almera GR - a naročaš prek efoto, kr tam meni vedno kar sam določi in ne morem zbirati. Aja herpes Ančka - jaz jih imam od majhnega naprej Sedaj prvič, ker sem zasledila, da ima Mercator foto finiš akcijo, 10x14 po 0,08€. Tudi slike za novoletne voščilnice sem dala tja razviti. Ti je slika ok?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:20:30
|
|
|
|
neboglasnica
|
Zdaj pa res grem, čeprav vidim, da ste se prebudile in pričenjate maraton s klofanjem. Ampak res moram it...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
punce, itak da boste prišle naprej! inigo, glej da mi pišeš, ko končate, da vem glede brina, kaj boste šli k pediatru? no zdaj pa je tudi luka zaprt... dva dni do zdaj je kakal pikico trdega, danes pa je cel dan tiščal in niti malo ni ven prišlo, sem ukinila gosto hrano že tri dni nazaj, danes pa sem ga nalila z jabolčnim sokom.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:21:11
|
|
|
|
lex
|
ojla! sem hotela vekati z vami, pa sem šele zdaj uspela prit do compa neboglasnica torta je spečena, jutri jo pa namažem in potem ti povem kako je uspela, na prvo oko je ful lepa - hvala netki - pri nas dobijo v vrednosti od 30-50€ ta velika dva, ta mala dobi bolj malo, ker še ne ve zakaj se gre. za alino sem našla tablo piši briši za 7 € v A v mullerju, od fisher p. je bila 14€, pa voziček dobi je bil 12€, Aleks pa dobi džipa s prikolico na katerem je bager pa mislim, da sva dala 20€ in puzzle Strelo Mcqueena, pri naših dobita paket lego kock (sicer tamalih, ker so bile trgovine oropane lego kock) in ker so pač male lego kocke in so bolj za aleksa ji je moja mami kupla še posodice za kuhat, ker jih še nima pri njej. ker pri naših mata bolj take čudne igrae, iz vseh vetrov privlečene. nič grem jaz tastu zavit darilo za ksenci in aljaža nočko
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:21:14
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:21:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:22:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:23:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:23:58
|
|
|
|
netki
|
blacky....hvala....mi smo dal pa za žigata skor 70 eur, za tilna pa 20....pa zdej razmišljam da bo skor mal velik.....ampak glede na to da se mi v žlahti ne obdarujemo (samo s starši) pa pač otrokom mal več kupim
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:24:00
|
|
|
|
lex
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 A mi lahko katera pove, zakaj moj kruhomat tak ruži? Kot da bi nekaj udarjalo notri po steni, ko se vrti. Nisem še tega slišala. Prav kot bi nekdo trkal. Kaj sem kaj narobe naredila??? Če pa sem že 100x pekla, samo res pa je, da nisem nikol zraven stala, da bi to slišala. Samo mislim, da res nekaj ne štima. Jaz vem! Sam povem pa ne! ps. nimam pojma moj je ružu ko 100 in ko sem odprla pokrov sem ugotovila, da se 1 lopusta ne suče. v sredini pekača je šla dihtnga, sicer je moj vse očistil, ampak je bolj tak, ni več tak kot bi moral bit. in zaradi 1 male dihtne ki se ne da menjat bi morala kupit nov avtomat. sem pa zdaj parkrat pekla kruh kar v pečici in morem priznat, da mi je všeč, danes mi je uspel sanjski
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:24:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:24:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:25:29
|
|
|
|
netki
|
ej lex kaj ste kupli v A?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 22:26:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:26:29
|
|
|
|
Blacky30
|
Levinja, prepozno. Sem že pokukala not. Saj je že vzhajalo in je že tulil, da lahko odprem in morda kaj dodam, pa sem samo oko not vrgla. Nič ni videt narobe. Almera, Neboglasnica je dala dober recept na 199. strani 5. dela čveka. Ravno tam berem. Sem pa skoraj pri koncu, to pa je tud pohvala. Evo, mala se je spet zbudila. Pa kaj je to z njo zadnji teden??? Vedno gre zvečer spat kot bi šla čez dan za 2 uri, potem pa se zbudi in bi plesala.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke ˇ08 VI. del 20.12.2008 22:26:55
|
|
|
|
TODI
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?