Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:12:39
|
|
|
|
Čebel@
|
balonchy.....če ti paše sladko si privošči-sej ne pretiravaš ampak samo za lušto sunny.....tvoja nona je pa zakon kolumbo.....upam da se čimprej pocajtate,je pa prav da si boš vzela bolniško ker vem iz lastnih izkušenj da ni luštno preležat praznike.....pa kej fajnega kupi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:13:55
|
|
|
|
Balonchy
|
Grem jst beybe u šoping... Se beremo več ksnu...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:14:02
|
|
|
|
sunny24
|
To je nona po mamini strani, pa je letos mela 70 let...Je bla mlada, ko je ratala nona... Sam jo mam pa res rada, pa tudi zastopimo se full. Včasih ma kake čudne (pač razpon med generacijami), ampak gre vse mimo. balonchy, ti kar verjamem, da jo pogrešaš... Jst vem, da jo bom full, ko je ne bo več tuki... Aja, tko kot pravi claud, za vse naše kile si ti kriva... Malo te hecamo!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:14:21
|
|
|
|
claud
|
balonchy---Ja to si se pa zdj spomnla....prej nas nisi pa nč šparala...in kaj zdj...zdj mam pa sam še 3 kile fore do februarja...pa še vse praznike pred sabo Joj kok vam zavidam k ste tko bliz da se kr spomnete it mal v ITA....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:14:26
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy Jaz mojo tko pogrešam, da ni za povedat... Aprila drugo leto bo 2 leti od kar je ni več z nami... Bili sva najboljši prijateljici in zaupnici... Še dandanes se pogovarjam z njo in jo sprašujem za nasvete... Bila je ženska, da jo samo iščeš... isto jaz s svojo......bo pa 6 let od kar je ni.....najbolj jo pa pogrešam zdej ko sem noseča
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:16:08
|
|
|
|
sunny24
|
Babe moje drage, fajn šopinge vam želim! balonchy, kam pa pičite v ITA? claud, to je pa res luksuz ja, sam par minutk rabmo in smo v ITA...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:16:12
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Joj kok vam zavidam k ste tko bliz da se kr spomnete it mal v ITA.... se strinjam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:17:12
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, kako napreduje tvoja kuhna?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:19:33
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, kako napreduje tvoja kuhna? so mi vse izštemali......jutr bo moj zabetonirov te luknje,potem greva kupit topli pod kar ga še manjka,potem bo pa možek že sestavlov elemente.....čaka me še nakup kuhalne plošče in korita......pred novim letom dvomim da bo,bo pa v začetku januarja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:20:12
|
|
|
|
claud
|
Ma jst bi bla pol vsak tedn tm, pol bi pa bankrotirala pomoje.... Aja, sm pozabla povedat če katero zanima....tiste k čakate razprodaje...učer sm bla u HM in tam že majo razprodaje!!!!!!!! Tam majo vedno tko 3 tedne pred uradnimi....tko da če katera misl u HM-u kj nabavlat bo treba kr pohitet ker je že kr neki izropan...sm učer mogla pa še enga pajacka kupt-za 5 eu,,....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:24:57
|
|
|
|
sunny24
|
Majchy, fajn, sam da gre stvar naprej. Pa sej je vseeno al konc mesca al par dni bolj pole, sam da bo pošlihtano predno pride vaša Hana! claud, a to majo na vse cunje al kako? To si misliš, da bi bla vsak teden v ITA...Smo že tolko navajeni, da je isto, kot trgovine pr nas...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 20.12.2008 14:25:49 >
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:28:55
|
|
|
|
claud
|
Ja skor vse cune.... no zdj mam pa obiske... se tipkamo... čao
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:33:46
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......ja bom prov vesela če hana ustane v moji pečici do novega leta.....smo že daleč pregurale a veste kakšne palačinke sem jedla.........s šunko in sirom notr ovoto in z jajčkom čez-mmmmmm full dobr samo nasitno k sem mela eno čist zadost
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:37:15
|
|
|
|
sunny24
|
Oooo majchy, kake lušte si mi pa zdej nardila...OK, sam jst jih nardim zame brez šunke oz s pečenim pršutom. A pol si jih še spohala al kako? No, mi jih spohamo. Pa to je tudi ideja za kosilo...Hmmm, čaki da poštudiram, če se mi da it do trgovine po pečen pršut...Ja, se mi da, k je treba še po kruh, k jutri se mi sigurno ne bo dalo it po njega... Pa itak, da bo vaša mišk piška ostala pr tebi v bušiju, pa ne sam do novega leta, tudi do februarja!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 14:38:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:42:22
|
|
|
|
|
Jaz že po kosilu smo se najedli sedaj je prav zakomplicirano ko jaz kuham nekako zase za moja dva pa po sebi ampak se tolažim da ne bo več dolgo tako ...moj je šel delat Laura mal igrce igra me je prav presenetila ko sem ji rekla da naj da peril iz stroja da ga jaz obesim in ga je ona odšla obesit sej ne morem verjet aja že vem božiček se približuje ... Sunny ti pa imaš dobro idejo glede darila za tvojega ampak po mojem tako kot je že ena rekla bi se mu kmal kompas pokvaril al pa bi smeri narobe kazal pr nas bo tudi kakšna malenkost za malo že imam plašček za po tuširanju ko mi teži z njim že ne vem kako dolgo pa še kaj za zraven bo treba pa za mojega kakšne zokne pa kaj takega nč velik no sem se odločila vsako leto sem kupovala ko nora letos pa ne bom treba šparat ... Balonchy prijetno zapravljanje Jaz sem tudi odšla mal v H&M pa tle pr nas nisem vidla nč kaj posebnega kar pa imajo znižano pa tako in tako nimajo tistih številk ko bi jaz rada kupila tako da sva odšle z Lauro kr praznih rok ven iz trgovine ... Sedaj pa premišljujem če bi bilo dobro it mal zalegnat mal počivat ampak če bo naša pikica v bušiju zato ker je danes kr nekako aktivna...bom videla če mi bo ratalo...upajmo
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:45:21
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny......včasih dam namesto jajčka,pohanje(mi je to boljši okus).......ja je fajn ideja ker je hitro narejeno......drgač pa če moraš v trgovino-jutri ima mercator spet dvojne pike.....ja držim pesti da vsi naši sončki zdržijo do februarja
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:47:54
|
|
|
|
Čebel@
|
cita........laura te ima že naštuderano iskoristi da hoče pomagat,čeprov se boš mogla odkupit z božičkom no tudi če nista nič kupili,vsaj učke sta napasli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.12.2008 14:48:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:49:27
|
|
|
|
|
Tudi jaz močno močno pogrešam svojo nono po mamini strani sem živela od svojega 3 leta starosti pr njej in ko mi je umrla se mi je sesul svet letos septembra je že 10let kar je več ni z nami zame je bila mami in oče ob enem in sem ji hvaležna da je bila kr stroga ker če ne bi bila ne vem kaj bi se lahko vse zgodilo ko sem bila v puberteti velikokrat se spomnim na njo in sploh takrat ko imam kakšno hudo krizo sama s sabo...po očetovi strani je bila pa zelo zelo hudobna ampak sem jo imela kljub vsemu kr nekako rada je pa že tudi kr 22 let od kar je ni več tako da nimam nobenega več od starih staršev ...bolezen ne izbira let in ne ljudi....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:55:20
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 cita........laura te ima že naštuderano iskoristi da hoče pomagat,čeprov se boš mogla odkupit z božičkom no tudi če nista nič kupili,vsaj učke sta napasli res je prava glede teh stvari ampak lahko rečem le to da pr atiju zna stvari veliko veliko bolj izkoristit kot pa pr men ker točno ve kje so neke meje in da ne bo mami popustila pač tako je bolje jaz pravim prva kot zadnja zamira...pravijo da sem prestroga pa ni res sej če ne bi pr nečem vstrajala bi mi lahko že po glavi hodila ko jo meče da je kr hudo ampak preguramo to je važno...kdaj pa kdaj mal ponorim pa je tudi ok ampak vse v mejah normale takrat sem pač najbolj tečna in zoprna mami drugače pa reče da ima najboljšo mami sej jaz to vem ... učke sva pa res napasle to ej pa tudi ena potešitev...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:55:49
|
|
|
|
Čebel@
|
cita........meni full pomaga da se zjokam ko mislim nanjo........zdej je že moj pogruntu kdaj imam taka obdobja in me pusti na miru da se zjokam.....moja je bila stara 60 ko je umrla,jaz pa 18 in se mi je tudi sesul svet......takrat so se vsi bali da se mi ne bo zmešalo ali pa da bi padla v slabo družbo-sem pustila šolo in zdaj jo delam za nazaj........samo vem da če bi bila ona še živa nebi bilo zdele tko kot je-jaz bi imela več šole narejene in verjetno tudi nebi srečala zdajšnjega moža-to je pač usoda
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 14:57:58
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 cita........laura te ima že naštuderano iskoristi da hoče pomagat,čeprov se boš mogla odkupit z božičkom no tudi če nista nič kupili,vsaj učke sta napasli res je prava glede teh stvari ampak lahko rečem le to da pr atiju zna stvari veliko veliko bolj izkoristit kot pa pr men ker točno ve kje so neke meje in da ne bo mami popustila pač tako je bolje jaz pravim prva kot zadnja zamira...pravijo da sem prestroga pa ni res sej če ne bi pr nečem vstrajala bi mi lahko že po glavi hodila ko jo meče da je kr hudo ampak preguramo to je važno...kdaj pa kdaj mal ponorim pa je tudi ok ampak vse v mejah normale takrat sem pač najbolj tečna in zoprna mami drugače pa reče da ima najboljšo mami sej jaz to vem ... učke sva pa res napasle to ej pa tudi ena potešitev... jaz bom tudi sigurno stroga,ker so mene na strogo uzgajali in nisem nikoli se drogirala pa take piz.darije-veš čez toliko in toliko let ti bo hvaležna da ji ne pustiš vsega
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 15:04:30
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 cita........meni full pomaga da se zjokam ko mislim nanjo........zdej je že moj pogruntu kdaj imam taka obdobja in me pusti na miru da se zjokam.....moja je bila stara 60 ko je umrla,jaz pa 18 in se mi je tudi sesul svet......takrat so se vsi bali da se mi ne bo zmešalo ali pa da bi padla v slabo družbo-sem pustila šolo in zdaj jo delam za nazaj........samo vem da če bi bila ona še živa nebi bilo zdele tko kot je-jaz bi imela več šole narejene in verjetno tudi nebi srečala zdajšnjega moža-to je pač usoda se podpišem pod tole jaz sem bila tudi stara tisto leto 18 moja pa je bila stara 64 ko je odšla...in sem si velikokrat rekla če bi bila še ona bi se določene stvari sigurno drugače odvijale...glede šole...glede takratnega fanta oz.očeta moje Laure...pa še česa..ampak tako kot si napisala usoda naredi po svoje... Prav mal prejle me je klical ati od Laure danes naj bi odšla k njemu ampak ne bo šla ker je od njegove mame Laure none sestra danes ponoči izgubila moža je umrl za rakom na pljučah in kar je najhuje je da je umrl doma sploh ne morem dojet ker je bil odličen človek pa ni bil star ne vem će jih je imel 60 hudo res
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 20.12.2008 15:06:26
|
|
|
|
sunny24
|
Evo me nazaj...Sm šla kar v to mini trgovino tle zravn našga bloka...Že cuzam halls za moje grlo. Do lekarne je predolga za it oz se mi ne da it peške... Sestavine sm kupla, še na zobotrebce sm se spomnla, da bom zaprla palačinke (bravo jst) in zdej jih bom šla počasi pečt...Pol pa bom zravn nardila al špinačo in krompir al pa grahov zos...Bom vidla kake želje bo mel moj, ko se zbudi... cita, Laura te ma pa kar pod kontrolo, a? Ja ni kej, za božička se je treba potrudit! Jst se tudi z nono po tatovi strani ne štekam lih neki oz od vseh vnukov, sm jst bla zmiri ta zadnja, tko, da...ni blo nikoli cajta zame, za vse ostale pa je tudi službo pustila, da jih je lahko ahtala-ko sm bla na vrsti jst si je šla službo iskat...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?