|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke ; 2.del
19.12.2008 11:19:55   
Anonimen
petra nisem še nič matjaža pitala kaj so doma drugi teden ali ima aleš že dopust?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 751
19.12.2008 11:20:20   
Anonimen
si vidla njihov koledar?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 752
19.12.2008 11:36:05   
petra *k
deja, aleš je reka da  verjetno so doma, čaka še na klic od šefa, kak je za danes, če more iti, samo verjetno še danes gre delat. on pravi, da verjetno so doma že. ja sem vidla koledar, fora ha? mi pravi daj idi gledat pod juni al juli, boš nekoga vidlauser posted image user posted image user posted image
saj če gre aleš še gnes v nočno, te pridemo vena v nedelo k tomažu. saj ti javim prej, upam da je nem doma pozablauser posted image ne nega straha. mogoče pa se še na božičku vidimo.bomo vidli. te si ti že danes pridna? jaz pa samo gučim kak treba pucati, pa nesem čist nič še gnes naredla.bi tudi mogla posesati, pa se ne upam zraven spraviti da jidva nem zbudla.
lahko verjete?? tia se je ob pol 9 zbudila, sma se najedle,porihtale,in je nazaj zaspala- PA ŠE ZAJ SPI? vsake tolko jo grem pogledat, se mi zdi, da preštima in se nasmeje, pa dalje spi??? adijo, ej kaj boma pa čez dan??  to pa je čudež, tolko še mi ni spala skup, razen ponoči. jaz pa nič haska naredlauser posted image user posted image user posted image .saj pravim, če pa nevem, kaj pa če se mi glih zbudi ko bom z elementov ven vse spravla?? kdo bo te pospravil to vse??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 753
19.12.2008 18:06:40   
petra *k
madona, ste zgovorne gnesuser posted image tak da morem hitro še jaz nekaj napisati.
bli smo v holermusu na 2 rojstnem dnevu spara, smo šli gledat sparkyija, pa se ga nismo včakali, ker so meli tak glasno muziko. saj ne da bi Tio to kaj motlo, je spala, ampak smo rajši šli. pa nič kaj dosti ljudi ni blo-edino moja bivša šefica-bi zaj kaj grdega napisala, pa se bom rajši za jezik vjela

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 754
19.12.2008 18:08:00   
tatly
petra mi smo vidli sparkija vuni je daval pobarvanke.skasljaj grde besede

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 755
19.12.2008 18:16:42   
petra *k
a vi ste ga vidli? mi pa ne.
čuj, nem rajši nič govorla, naj čita kdo taki ki ne treba, pa ji pokaže, pa še ma ženska dokaze, da me gre tožituser posted image rajši si nem sran.... iskala.nemam je rada,v glavnem, milo rečenouser posted image
ste dobli pobarvanko

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 756
19.12.2008 18:16:45   
Anonimen
no končno ste se oglasile. meni je strašno dolg čas. anej risanke gleda, matjaž pa pa spi. in malo klikam po netu in iščem recepte

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 757
19.12.2008 18:23:29   
Anonimen
zaj pa ste jo popihale ko jaz pridem?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 758
19.12.2008 18:32:32   
petra *k
jaz sem še tu, samo se pa odpravlam tie zaj kopat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 759
19.12.2008 18:35:54   
Anonimen
fino, jaz pa grem tudi nekaj delat, ker če ne se mi bouser posted image od dolgčasa. mi2 pa se danes ne boma kopala, sma se včeraj skoraj eno uro.

(odgovor članu petra *k)
  Neposredna povezava do sporočila: 760
19.12.2008 19:02:14   
mihi78
Da še vas jaz malo pozdravim! Spet pišem z eno roko, ker mam na drugi lubico, ki mi poleg tega še na joški visi.
Sma ble danes v razvojni, ker je mela zlatenico ampak tega nihče ni niti omenil, neke vaje so mi kazaliuser posted image user posted image user posted image pa kak jo moram držat pa oblačit -  6 tednov pa sem vse narobe delala, al kakuser posted image v glavnem, mogoče si bom na ta račun lahko podaljšala porodno, kar bi blo čisto fajn. Grem pomalem dete skopat. Se že nekaj buni.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 761
19.12.2008 19:53:15   
tatly
mihi-od kje si ti?klko je ema stara?glede oblacenja in drze se ne sekirat meni je kolarič tudi pokazal kako in kaj samo jaz bom delala tak kot meni pase in stelli.
nic se ne sekirat zarad tega user posted image
petra prides jutri k tomazi kaj?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mihi78)
Neposredna povezava do sporočila: 762
   [Brisano sporočilo]
19.12.2008 20:43:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 763
19.12.2008 21:15:29   
Barbara111
Dober večer!
Kaj že vse spite ali ste pred tvjem

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 764
20.12.2008 7:55:30   
TinaV*
Dobro jutro

O krasno ste se razpisale,vidim tudi petra not spravla user posted image user posted image user posted image ...
sem pa strasno radodarna niti kave vam nisem ponudila....cccc

user posted image user posted image
cudno tatly pa mihi...meni pa nikdar nic ne rece P glede oblacenja pa drzanja...a veste da mamo ze 5.5 kg in 56 cm?
edino mi je rekla zaj nazadnje kao na zvok se ne odziva ...hahahaaa sem se zacela na ves glas smejat...ker pac ni bla nasa P jo je ena stara menjavala...sem rekla gospa ne zamerite ampak na zvok se vi ne odzivate ker vam aparat prevec piska in ne cujete larisa pa se je odzvala ce bi jo le malo pogledali pa lepse z njo delali,ker to ni vreca krompira...se  mi je stara opravicla...tak sem bla jezna,da samo vidite kak jo je cotala...pa sem ji lepo rekla ne je cotat ker je jedla...kaj si D vse ne privoscijo...
ma samo nasmejem se ko se spomnim na to...meni e glavno da je vse ok z otrokom mi pa nisce nebo grdo delal in se bom svadla stokrat z vsakim ce bo treba....

kaj mislite bo bozic bel al zelen? po moje zelen glede na to kako vreme je napovedano....
nic skocim hitro v trgovino...ker ati pa larisa se spita ve pa tudi koliko vidimuser posted image user posted image user posted image

09.10.2008 ob 07.21 se nama je rodila Larisa

(odgovor članu Barbara111)
Neposredna povezava do sporočila: 765
20.12.2008 7:59:12   
TinaV*
tatly full lepe voscilnice mate...mi smo pa dali koledarje delat...in so full lepi tudi,na voscilnice sem cisto pozabla sem kar navadne posiljala user posted image user posted image user posted image

pa se to,cajeka spet pijemo super....malo kamilicnega pa malo komarckovega da bo majn krckov mela...pa pomaga...
pa nove kaplice smo nabavili,pa neko kremo ki po trebuscku mazes...saj vec nevem kaj naj naredim da je nebo tak bolelo....

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 766
20.12.2008 8:14:10   
tatly
tina-ooooooo lepo napreduje ima ze vec kg kot nasa-nasa pa je bol dolga.
tina jaz sem tu kot zmeraj
kak je drugace tvoja princeska

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 767
20.12.2008 8:20:12   
TinaV*
dobro je HB...ampak nebom je hvalila nic ker potem se po cudezu vse spremeni user posted image user posted image user posted image
pa vi kak ste?

a ves da mi se ni uspelo iti v trgovino...joj se najde tolko dela...zaj se cote obesim pa res skocim,dobro da nimam dalec

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 768
20.12.2008 8:28:00   
tatly
ja tina ko sem jaz stello pohvalila kako spi je bilo zvecer pa glih kontrauser posted image
no gdaj nam jo bos pokazala?al prides gdaj v ormožđ pa gremo na kavo..joj kak dolgo ze nismo ble na kavici.....se katera javi?
evo dve princeski-lepiuser posted image
user posted image

(odgovor članu TinaV*)
Neposredna povezava do sporočila: 769
20.12.2008 8:28:45   
tatly
tina-kupi mi lizikouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 770
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 8:31:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tatly)
  Neposredna povezava do sporočila: 771
20.12.2008 8:32:16   
tatly
morak-vidim teuser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 772
20.12.2008 8:36:41   
tatly
zdaj sem pa sama ostalauser posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 773
20.12.2008 8:41:16   
trezika
Dobro jutro!
Vidim, da ste se spet razčvekale...lepo to...
Js sn se včeraj cel dan potepala po mb...sn končno kupila božična darila...nič kaj velikega...same malenkosti...saj veste...kriza je huda rečuser posted image user posted image user posted image  
Vidim, da vaše pupe lepo rastejo...pa kot vidim, so vse po vrsti pridne...user posted image user posted image  so po mamicah ali po atijih?user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 774
   [Brisano sporočilo]
20.12.2008 8:45:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?