|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo decembra :)
19.12.2008 13:56:17   
Sulfinija
user posted image Punce ne jaz bi sneg,bi morje še raje pa bi šla tja kamor sma imele rezervirano pa iz tega ne bo nič.Vsi nekam grejo cela moja okolica le jaz ostajam doma,upam vsaj da bom v torek slišala
user posted image  najine male user posted image .

Ja glede znakov:menstuacijski in nosečniški znaki so si žal zelo podobni tako da punce ne gledat znake verjemite mi.Vse,ki ste v negotovosti raje naredite test in bo konec živčne vojne.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
19.12.2008 14:15:09   
Tejchy25
Hojla!

Eva Ana, dej že testek nared:)

Js bi medtem že 3 :)

Joooj, sam kaj, ko se pojavi kakšen znakec (pa predvsem 7 dnevna zamuda), pa testek negativen...res da je na krvavcu sneg, ampak teta bi se loh tut prisankala, če že hoče pridt:)

Js vse postarem, nč znakcov...glede na to da je bil dons zjutrej testek negativen pa še vedno upam, ker dons ves čas va WC hodm...mogoče pa bo kej....pa leva joškica me je začela bolet....

ajajajajaj....user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
19.12.2008 15:01:56   
sonček85
jaz bi tudi snega in morje toplo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2253
19.12.2008 16:07:41   
S*
Punce, danes pa čvekate ko... Jaz sem še v službi user posted image , pravkar zaključujem in sem še mal gor pokukala ker popoldan ne bo časa. Greva z nečakom na delavnico, bomo pekli medenjake in delali novoletne okraske. Hvala bogu da je petek, je bil kar pester teden. V ponedeljek pa grem na smučanje, tako da si naberem mal energije.
Mejte se.
LP

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
19.12.2008 16:23:59   
Anonimen
Zdravo punce

Jaz moram na mojo veliko žalost sporočit da me je spet obiskala ta pre***** user posted image , tako da vas zapuščam.

Za vse nosečke sem iskreno vesela in držim pesti za vse ostale da dočakate user posted image .

Lepe praznike

(odgovor članu S*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2255
19.12.2008 16:52:49   
nena1978
ojla punce,

da še jaz povem, da tudi moja M zamuja 1 teden in da sem naredila test in je user posted image   user posted image user posted image user posted image ...Verjamem, da se nama bo tokrat izšlo vse tako kot se mora in kot je prav.....user posted image

Držim pesti in navijam še za vse ostele, ki vam v tem krogu ni uspelo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2256
19.12.2008 17:55:26   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: nena1978

ojla punce,

da še jaz povem, da tudi moja M zamuja 1 teden in da sem naredila test in je user posted image   user posted image user posted image user posted image ...Verjamem, da se nama bo tokrat izšlo vse tako kot se mora in kot je prav.....user posted image

Držim pesti in navijam še za vse ostele, ki vam v tem krogu ni uspelo....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
 pikica25:ne obupaj in pojdi s pokončno glavo v nov bojuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes pa dežujejo nosečke

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nena1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
19.12.2008 18:17:06   
cori
ejoj pri nas je pa user posted image prišla na obisk,...se selim v januar.
pa-pa

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
19.12.2008 18:26:04   
sonček85
user posted image user posted image user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: cori

ejoj pri nas je pa user posted image prišla na obisk,...se selim v januar.
pa-pa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
19.12.2008 19:48:24   
charlyka
ojla punce,

najprej čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

mi smo se po novembrski žalosti preselili na december in user posted image naj bi prisla 12.12. in je še vedno ni user posted image

test CB sem seveda naredila že takoj 13.12. in se je pokazal rahli plusek user posted image

špika me skos v jajčnikih pa danes zjutraj sem imela tisti železni občutek v ustih, drugih očitnih znakov pa še ni

malo me je še strah, ker je v septembru bila ista situacija, pa je potem šlo vse skupaj, ampak tokrat držimo pesti, pa samo dobre stvari papcamo user posted image , pa veliko počivamo in se ne stresiramo user posted image . Muči me samo hud prehlad in glavobol pa ne vem, če je lih dobro, da bi kaka zdravila vzela - bom pač potrpela, pa bo...

lep večer vsem

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2260
19.12.2008 20:04:09   
Anonimen
Živjo punce, danes se pa res na veliko čveka. No naj povem, da pri meni bo jutri 34 dan, dan ko ponavadi pride M, ampak včasih mi ponagaja tudi na 38 dni. Danes nisem imela nič več rjavega izcedka, samo po '' hopsanju'' z dragim se mi je prikazal rahlo oz. svetlo prozoroen, tak rozast.. ne vem kaj se dogaja. Ponavadi se je potem po 4 dneh izcedka vlila M, tako da bomo videli.

In kako ste preživele petkov popoldan. Midva sva si po doglem času privoščila poležavanje in pa hrana na 1001 način . Marička kg pa kr grejo gor čez zimouser posted image

(odgovor članu charlyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2261
19.12.2008 20:08:27   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: charlyka

ojla punce,

najprej čestitke vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image

mi smo se po novembrski žalosti preselili na december in user posted image naj bi prisla 12.12. in je še vedno ni user posted image

test CB sem seveda naredila že takoj 13.12. in se je pokazal rahli plusek user posted image

špika me skos v jajčnikih pa danes zjutraj sem imela tisti železni občutek v ustih, drugih očitnih znakov pa še ni

malo me je še strah, ker je v septembru bila ista situacija, pa je potem šlo vse skupaj, ampak tokrat držimo pesti, pa samo dobre stvari papcamo user posted image , pa veliko počivamo in se ne stresiramo user posted image . Muči me samo hud prehlad in glavobol pa ne vem, če je lih dobro, da bi kaka zdravila vzela - bom pač potrpela, pa bo...

lep večer vsem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pravoda:mislim ,da je to to ko sem ti že napisala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu charlyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
19.12.2008 20:11:37   
Anonimen
Bomo videli, danes sem sicer naredila test, samo je bil negativen. M mi sicer še ne zaostaja, pa popoldan sem delala, tako da še kar upam ja. Hvala za spodbudo user posted image

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 2263
19.12.2008 20:25:36   
little angel
cestitke vsem novim noseckam!!!vas je pa kr nekaj!!!super!!!!!je ze skrajni cas da zacnejo malo pluseki padat da ne bo tak zalosten seznamuser posted image
za vse ki vas je obiskala pa drzim pesti za drugi krog!poskusite bit cimbolj optimisticne, ceprav vem da je zelo tezkouser posted image vsem nam se bo 1x nasmehnila sreca!!!
pravoda drzim pesti!!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
19.12.2008 20:43:06   
Sulfinija
Jeeeeeeeeee,čestitke vsem novim user posted image .Malo me ni bilo in ste kar začele deževati juhu.

Evo sem bila na nečakinjem koncertu je pela solo mene njeno botrico pa so kar user posted image  polile,se vidi da delajo nosčeniški hormoni.Sem pa z bratrancovo hčerko sedela na klopi ne med gužvo,da sem letala na wc rigat vendar sme prestala.Potem je ati častil pizze in smo se imeli cool.

Takoel sedaj pa v pižamo groza mo pride šele okoli polnoči ga bom kar počakala.

Punce lep večer vam želim!!!

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu little angel)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
19.12.2008 20:48:12   
Barbara_L
Tudi k nam je prišla tečka rdečka. Z gromozansko zamudo. Ful se živčki igrajo z mano. Počutim se....eh, ni da bi govoru.

Neposredna povezava do sporočila: 2266
19.12.2008 20:56:29   
Anonimen
Barbara user posted image

(odgovor članu Barbara_L)
  Neposredna povezava do sporočila: 2267
19.12.2008 21:07:36   
Anonimen
čer!
jaz sm dobila pa službooooooouser posted image user posted image user posted image sm vesela k ne vem kaj sam po eni strani mi je pa hudo k ne bom več s tamalim pa še pogruntat morm kako bom domov hodilauser posted image
drgač pa dans vidim da je naval nosečk tko da čestitkeuser posted image pa tistim k jih je obiskala nadležna user posted image pa velikuser posted image
aja no jaz sm dans vseen nardila test in itak --------------------- na celi črti tko da januar here we come.........user posted image
aqua ta slikca k jo maš mi pa sploh ne potegne ampak ne res nouser posted image
cori pa kje se ti skrivaš?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2268
19.12.2008 21:09:07   
Sulfinija
Larilu,čestitke za novo službo...Uživaj te zadnje minutke z svojim sončekom preden začneš na šiht.
Me vzameš za taxi te bom pa jaz vozila domov.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2269
19.12.2008 21:18:54   
Anonimen
sulfinija hvala ampak ne hvala ti sam počivi pa pazi naseuser posted image ja ta prvi mesec bo bolj tko potem pa že upam da se bo inštruktorca mal k seb spravila pa da bom ta preklet izpit že melauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2270
19.12.2008 21:39:46   
Sulfinija
Larilu,a nimaš še izpita za avto?Jaz ga pa vozim že dolgih 11.let pa se drugače takole mlado počutim izpit pa mam že kar veliko let.

Neposredna povezava do sporočila: 2271
20.12.2008 7:45:13   
sonček85
LARILU:JUPIJEJ ZA SLUŽBOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A po NL začneš ali že prej?Srečno in pridno delaj v novi službiuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
20.12.2008 7:52:36   
cori
Hojla dobro jutrouser posted image

No, moram mal pojamratuser posted image , ker me je včeraj tečka tako presenetila....je prehitela na polni črti....ampak  je že prav tako. Po eni strani sem celo vesela, da ni ratalo, ker sem imela abrazijo,....pa tudi Pušenjak po abraziji priporoča 2M po abraziji, tako, da bo že prav takouser posted image

Vsem nosečkam iskreneee čestitkeuser posted image user posted image

Larilu, delam en projekt in ko sem na računalniku, delam samo touser posted image , moram mal pospešiti, da prej končam, pa imam že vsega prek glave...sem pa kar mal vesela, da se kdo spomni nameuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2273
20.12.2008 8:15:46   
dini
Dobro jutro punce, kako ste?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
20.12.2008 8:41:54   
dini
O kaj vidim, čestitke nosečkamuser posted image user posted image user posted image user posted image , sm zdej prebrala kaj ste še čvekale učeri, pridne ste.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?