Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 7:18:58
|
|
|
|
sayuri
|
Jutro. NAj vam posterežem s kavico. Sem jo skuhala za cel tovornjak. ZA mano je enourni spanec. PA se začuda še kar dobro počutim. Edino glavo imam razšraufano.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 7:27:12
|
|
|
|
Vilika
|
H U R A A A ! ! ! 3 D E L Jutro! Za mano mal slabša noč, pa ne zaradi Vida. Lubita še ob 3eh ponoč ni blo z zabave pa sem ga klicala... Ob 4ih je prišel, pol sva še 1 uro klepetala... Pol sem slabo urco spala... pol pa alarmmm... Včeri ste pa načvekale... bom mogla malo prečekirat kaj je dogajalo... sem bla cel dan nekaj leteča.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:05:12
|
|
|
|
gajka
|
Jutranji list Današnje obmesečnice: žanneža - LANA matejchi - MARUŠA Čestitke za 4 mesece! Današnji rojstni dnevi: Tamy30 - vse najboljše!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:11:37
|
|
|
|
tatly
|
oj dobro jutro ze 3stran matejchi -samo vprasala sem ce se kateri! erin-kaki sampon ali losjon,tonik proti izpadanju las si kupi-meni sicer nic ne pomaga edino ce hujsas ti lahko grejo od hujsanja žanneža - LANA matejchi - MARUŠA Čestitke za 4 mesece! Tamy30 - vse najboljše!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:16:53
|
|
|
|
anita goitan
|
jutroo, kašna NOČ, kašnaaa noč, katastrofa, Zoja zaspala ob 20ih, šibnem takoj za njo, se zbudi ob 23ih se nafutrave in potem do 4ih ringelšpil, moj je ponoru, seveda zjutraj zgodaj je piču na Sv.Višarje smučat, sam haloo, jaz sem prou zadeta, aaaa Zdej se smeji v gugalniku žanneža - LANA matejchi - MARUŠA Čestitke za 4 mesece! Tamy30 - vse najboljše!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:16:54
|
|
|
|
sandra123
|
Današnje obmesečnice: žanneža - LANA matejchi - MARUŠA Čestitke za 4 mesece! Današnji rojstni dnevi: Tamy30 - vse najboljše!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:21:29
|
|
|
|
anita goitan
|
matejchi uživejte max, pa pozdravimi mi hribe!!!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:27:55
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan jutroo, kašna NOČ, kašnaaa noč, katastrofa, Zoja zaspala ob 20ih, šibnem takoj za njo, se zbudi ob 23ih se nafutrave in potem do 4ih ringelšpil, moj je ponoru, seveda zjutraj zgodaj je piču na Sv.Višarje smučat, sam haloo, jaz sem prou zadeta, aaaa Zdej se smeji v gugalniku Midve bi lahko ponoč mal poklepetali anita
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:30:22
|
|
|
|
sandra123
|
Sayuri, midve tudi....do 2-eh je bil mir, potem pa hranjenje do 7.30 vsako uro....OBE
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:32:34
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan jutroo, kašna NOČ, kašnaaa noč, katastrofa, Zoja zaspala ob 20ih, šibnem takoj za njo, se zbudi ob 23ih se nafutrave in potem do 4ih ringelšpil, moj je ponoru, seveda zjutraj zgodaj je piču na Sv.Višarje smučat, sam haloo, jaz sem prou zadeta, aaaa Zdej se smeji v gugalniku Midve bi lahko ponoč mal poklepetali anita ja komot, sam je žalostno in na konc se obema sfižijo možgani in me vsaka beseda prizadane kot da delam kaj narobe in..ah sej veš , ma 1x bodo tud ti otročki spali, a ne da
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:37:05
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Uuuuuuuuuu 3 del! Kakšne čveke smo! Jupiiii, za nas! Gajka, kaj pa če bi res z GH poskusila, Rok je ipak dosti že star? Pa si misli, mater imam zaguljeno mat, si sploh ne pride gor, kaj ji hočem povedati? Ne, malo heca, ampak res, poskusi, mogoče pa bo potem sprejel ostale obroke zopet lepo? Tole je zate , ker si tako pridna in vztrajna. Matejchi, še tele podatke ti dolgujem, 2 cepljenje je bilo na ta isti dan, torej 16.12. Tretje pa bo 27.1. In uživaj!!!! Pa pogrešala nas boš, to itak veš, ne? Sayuri, zopet pestra noč? Hvala za kavico. MI2 sva o.k. spali. Princeska od 22.30-1.30 (jaz no uro manj), in potem od 2.30-6.30 (začetek bujenja ob 5.15, ko smo zopet z dudo rešili). za slabo tvojo noč! In da bo danes bolje! Vsaj vsak drug dan naj bo kolikor toliko, ne? IZVIRNO SPOROČILO: gajka Jutranji list Današnje obmesečnice: žanneža - LANA matejchi - MARUŠA Čestitke za 4 mesece! Današnji rojstni dnevi: Tamy30 - vse najboljše! Čestitke! Anita, važno da je Zoji lepo, ne? Ti pa ponoči kakšen trač v roke, da bomo zjutraj prve vedele... Nič, grem malo pospraviti. na kavču smrči, je ob 2h prišel mal čuden . Mene pa v trebuhu pika in črviči in glavoboli se mi vrstijo vsak 2 dan. Zopet imam M na sumu, ampak babji me očitno zaj . No, ko bo bo. Lep vikend!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 8:38:22
|
|
|
|
sayuri
|
Anita,vem. SAj si vidla, kakšne sem pisala predvčerajšnjim. Bo boljše...bo, bo!!! A ne sandra? Vidim, da je blo pri vas isto.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:16:04
|
|
|
|
andrejaboris
|
Jutro babike. Joj smo čveke. Naša noč standardna - 21-2-5-9. Sem se že navadla. Vredu je, da nazaj zaspi takoj! Maruška, Lana vse najboljše za 4. mesece. Enej vama pošilja poljubčke! Tamy30 vse najboljše za rojstni dan!!! Sayuri, Anita g., Sandra123 ! Želim vam en dober krepčilen spanec!!! Matejchi uživaj na dopustu in privošči si svojga v vseh pogledih!! Tatly meni tut izpadajo lasje. Full in upam da ne bojo več dolgo. Gajka res probaj s flaško, če bo ratalo. Če ne pa kar samo na žlico! Grem nekaj jest. papa zaenkrat!
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:18:09
|
|
|
|
dojenč
|
jutrooooooo!kako ste kaj spale?jaz pa imam zelo slabo noč za sabo.moj je šel včeraj na zaključek, pa sva z tamalo pri mami spale, ker sem pol mogla iti po njega, pa me je sestra izkoristila, da sem še njo peljala na zaključek, iz ptuja v mb.pol pa mi še mogla po njo iti, samo sem zaspala,z mamo sma šle komaj ob 2 zjutraj spat, sestra pa je ob 5 domov prišla, tak da veste koliko sem spala, niččččč, zdaj pa delam, upam ke bo dans hitro 12,... saj bo bolje
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:20:17
|
|
|
|
dojenč
|
maruška, lana, ISKRENE ČESTITKE OB VAJINEMU 4 MESECU ŽIVLJENJA, ŽELIM VAMA VELIKO ZDRAVJA, IN BREZSKRBNEGA OTROŠTVA TAMY30--- ZA ROJSTNI DAN
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:36:23
|
|
|
|
Ryssa
|
Lana in Maruša čestitke za 4 mesece! Tamy vse najboljše! Proti izpadanju pomaga pivski kvas. Ka me res nobena ne posluša Js sam dobro hočem. Je nagravžn ampak pomaga To je glavn. Losjoni in šamponi so larifari, losjoni oz. tiste male ampulce imajo pa še alko notri, ima tak vonj da misliš da si šnops na glavo zlivaš. Jaz sem si že enkrat pozdravila strašno izpadanje las - izpadali zaradi nehanja jemanja KT, sem imela razcepljene, čist redke, v glavnem grozne. Čez dva meseca so se nehali cepit in izpadat, mladi začeli rasti, nohti lepi, koža lepa... Prej pa dve leti živo sranje. Pa ne prodajam pivskega kvasa Sam svetujem Vsem ki ne spite bi rade volje poslala kako urco Mi smo spali od 21h-7h, pa potem je še kako urco potegnil, pa bi verjetno še dlje če ne bi ropotalo ker kopalnico rihtamo.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:38:00
|
|
|
|
Ryssa
|
Hihi, pa ne preveč resno vzet s tistim valarjem , da ne bo kake zamere
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:41:57
|
|
|
|
majči22
|
Dobro jutro! Hvala za kavico! Danes smo imeli pa po dolgem času spet eno super noč (19-3,30-8) Verjetno malo zaradi cepiva včeraj. Vav že kar 3. del. Ste pa res prave čveke. Zase tega ne morem rečt, saj pridem lih vsake kvatre kaj pokomentirat. Gajka še to sm ti hotla učeri napisat, da pri meni tudi na obrok poje okrog 100 in nič več. Je pa čez dan na približno 2uri. Sm opazila, da naši ne paše veliko ob enkrat pojest. Vsem čestitke za mini rojstne dneve. Tamy30 , pa naj se ti izpolnijo vse želje. Predvsem pa zdravja! No lih se lotim pisat, pa spet jokec. Nč grem mal potolažit. Danes sm ji obljubila, da bomo počeli kar bo želela, kerj e bila včeraj tako pridna.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:43:19
|
|
|
|
naty13
|
Dan. za 3. del. smo kar čveke. Noč standardna. Zadnji teden 17.30-3.30-6.30 (včasih kakšna minutka prej). Sem že hotela, da bi šel spat okrog 19h, pa mi ne pusti, ker potem zjutraj pozno vstane, otrok ga pa vsaj iz postle vrže. No, da ne bo pomote, ne gre ob 4h delat. Še to ne sme biti po moje, kdaj otroka spat dat. Ali pa je v igri to, da spi, ko on notri pride. Grrrrrrrrr Anita, Sayuri in Sandra Čimmanj takih noči. Erin samo, da je nos bolje. Vsi avgustovčki ste super na vseh fotkah. Maruša in Lana za 4 mesece. Jošt spančka v sobi, Nejc ne ve, kaj bi sam s sabo. Se nekaj po kavču preklada. Danes gremo na kosilo, ima stric 40 let. Pa spet ne bo treba kuhat. Bom čisto ven.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:44:25
|
|
|
|
naty13
|
Tamy30 vse najboljše.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:53:06
|
|
|
|
anita goitan
|
tko, men moj kruhek koruzen v ta prvo vzhaja, tkole izgleda priprava, fotke niso od danes, postopek je pa vedno enak kvasec: tak pa gre v pečico: končni izdelek, pa dober tek:
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del*** 20.12.2008 9:57:40
|
|
|
|
majči22
|
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan tko, men moj kruhek koruzen v ta prvo vzhaja, tkole izgleda priprava, fotke niso od danes, postopek je pa vedno enak kvasec: tak pa gre v pečico: končni izdelek, pa dober tek: Prava pekica kruha si. Res je lep kot da bi bila po poklicu pek. Super!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?