sandra123
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri cebrca, sandra kakšne ukrepe je treba za vaju uvest????? IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Ja, Cebrca, Sandra, Maja T, pa še katera bi se našla, kje ste!? Raport! Evo mene na raport , ZojaMiša, Sayuri, hvala ker sta me pogrešali ...kriza pri hiši Tako lepo sta 3 dni spali, da ju ne bi mogla prehvaliti , od 19.30/20-ih do 5-ih/5.30 zjutraj, zdaj pa že dva dni spet po starem ...Sem jima ob 18-ih dala riževo kašico in ju je tako nasitila, da sta potem spali vso noč.....zdaj pa to ne pali več ...po flaški je pa nočeta piti ...Aja, Sayuri, pri nas so takšne noči, kot so pri vas spet na sporedu....se zjutraj zbudim in imam obe v postelji poleg sebe....ker nimam energije, da bi nonstop vstajala in ju nazaj v posteljo šibala ....tako, da še predobro vem, kako to zgleda, če je gužva v postelji , pa še Tina ima neke čudne sanje že 2 dni, tako, da še ona pride v "ta veliko posteljo" ...no, to pri nas traja že 1 mesec skupaj, samo upam lahko, da se T&T ne bosta navadili spati poleg naju ..... Erin, pozdravi se Tejkaz, čimmanj ljubosumnostnih izpadov pri Evi, pa upam, da se malo naspiš , Evo pa kar daj malo na počitnice, se boš spočila od nenehnega direndaja ... Naty za lep dopust in WB Gajka, si šla zapravljat včeraj???