|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2009-II.del
18.12.2008 21:49:19   
*Junona*
Lahko noč "tastare"aprilčice, aprilčice in aprilčkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Grema z dragim gledat Madagaskar.

Nočkouser posted image

< Sporočilo je popravil *Junona* -- 18.12.2008 21:50:06 >

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
18.12.2008 22:04:35   
frutolina
Ojla punce!

Pikaro, res super da je vse vredu!! Kaj so ti še kaj drugega rekli glede tega otrdevanja v porodnišnici?  Ker meni še kar otrdeva...

Trebuščki - mate vse tako lepe trebuščke!!user posted image Se vidi da so začeli rast user posted image
Elle - ti bom javila 30.12. Je pa moj na prvo rekel da se motiš user posted image  bomo videli....Drugače se pa v obraz nisem nič spremenila user posted image .

Anca kak lepa slikca tvoje pupe!! Jaz mam pa 3D komaj ko bom 25 tednov noseča...joj, komaj že čakam...
Copka, jaz tudi pri milijon mačkah še nisem preživela toxe... čestitam za uspešno opravljeno morfologijo. user posted image
Junonca! Tebe bom pa po riti! A ne veš da sem obsedena z krofi zadnje čase?? user posted image  Zaj si mi pa take lušte naredla...nič, za kazen jutri krofe delat pa jih v Mb prinest user posted image  ! Kak te bom... zaj morem pa od sile na čokolado navalit- Kinder seveda user posted image . Drugače pa upam da se res kaj vidimo.

Kje se pa mariborske aprilčice skrivate a?! Dajte se javit no! Al pa če bo katerakoli jutri okol 17 ure v MB - pridite v Ilicha - tam bo zbor nosečk user posted image . pa pridite dovolj hitro, da ne bo tortic zmanjkalo user posted image .

Glede te glukoze pa: kaj vse nosečnice morejo na ta test? user posted image  
Ah ja, pa ko je ena rekla da nima linea negre in zakaj se pojavi: ja kaj je res nobena razen mene nima??user posted image  Baje je ne dobi vsaka, pojavi pa se zaradi hormonov user posted image .

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
18.12.2008 23:16:24   
anca
hihihi frutolina ne skrbi, jaz imam tudi to črto, sicer se zelo rahlo vidi, meni je prav všečuser posted image

Za glukozo pa ne vem..

Copka - jaz je tudi nisem prebolela.. ne skrbi, ful nas je takih.

(odgovor članu frutolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
19.12.2008 6:31:02   
april09
IZVIRNO SPOROČILO: BrinaBA

Joj punce, še vedno hudo kašljam - enkrat ste že napisale svoje domače recete proti kašlju. Bi jih prosim še enkrat ?

HVala stokrat!user posted image

jutro... ekola - jaz sem sprobala tele:
zjutraj in zvecer: sirup iz smerekovih vrsickov
cez dan - karamelno mleko (me je popeljalo v otrostvo, sem cist pozabila nanj)
potem ima nagravzne stvari, ki pa naj bi bile super: narezes cebulo in cez dan med, pustis cez noc in pol cez dan parkrat vzames zlico tekocine, ki nastane ob tem. Smrad je odvraten, ampak je bilo takrat tok hudo, da sem tudi to probala.
preprazis na olivnem olju cvezove kamilice, dodas malo medu, das v tetro (jaz sem jo pol kar stran vrgla) in na prsni kos, da toplota in vonj ucinkujeta. sem pol se grela isto zadevo v mikrovalovni user posted image  ne vem, ce je ok, ampak to sem delala.
slezov sirup tudi priprocajo.
kaksen prospan morda, ampak ne vem, kako je v nosecnosti s tem. Jaz sem se sla samo naravne zadeve.. Pa pomagalo mi je, ce sem imela kaksen trd bonbon v ustih, npr Hals..

evo tkole user posted image  Upam, da se zadeva cim prej umiri.

linea negra - meni se malo pozna na na delu pod popkom.

Petek je user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu BrinaBA)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
19.12.2008 7:34:44   
detelja
jutro...spet en turoben deževen dan....kako ste kaj?

linea negra se pa meni že tudi vidi malo pod popkom in malo nad popkomuser posted image  me moj 1x gleda pa vpr. kaj imaš to narisano okrog popkauser posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
19.12.2008 7:43:36   
april09
Ko bi se tale napoved vsaj uresnicila..
http://www.pro-vreme.net/index.php?id=4 
Vsaj za LJ kaze super user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
19.12.2008 8:20:01   
Pat74
Dobro jutro,

noč bila enaka prejšnjima - torej neprespana - pa saj bo kamalu boljše ... upam,

Pikaro smo te pogrešale in še dobro, da se je vse lepo izteklo. Uno tvojo G bi pa jest kar na piz...

Junona krofki so super, najbrž so bili tudi dobri.

Linea negra tudi jaz jo imam, ampak samo nad popkom, ponavadi je bila spodaj, hahha - morda je pa pri fantih tako?!

Toxa tudi jaz je nisem prebolela, pa prav tako že celo življenje vlačim mačke za sabo. Očitno je potem tudi tako hitro ne dobiš.

(odgovor članu april09)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
19.12.2008 8:38:04   
kunda
Dobro jutro vsem skupaj,
za vas imam vprašanje: včeraj zvečer sem opazila, da mi je čez dan kar precej zrasel trebušček. To je opazil tudi moj. In sedaj me vse tišči, kakor, da imam premajhno kožo. Najbolj pa me moti, da težko diham. Ali ima katera podobne težave? A naj se nebi te stvari začele bolj proti koncu nosečnosti? Sedaj sedim v službi in imam toliko opravka samo s svojim dihanjem in udobnim nameščanjem na stol, da ne vem, kako bo to šlo ...

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
19.12.2008 8:46:53   
detelja
kunda jaz imam tudi dostrikrat občutek (mogoče je res), da mi kar čez noč ali pa dan kar fajn zraste trebuh...diham pa itak kot, da bi imela 300 kg...

Pat74 jaz imam lineo negra nad in pod popkom...potem to pomeni, da bosta fantek in punčka???user posted image ...gin. trdi, da je samo en user posted image ...spol pa bomo izvedeli aprila...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu kunda)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
19.12.2008 8:51:26   
Pat74
Kunda lahko si pa samo napihnjena - poskrbi za redno prebavo, kar zna biti v user posted image včasih kar težko. Pa udobna oblačila nosi, da te še ta ne dodatno vežejo. Se pa spomnim, da jaz proti koncu nosečnosti sploh nisem mogla več sedet na stolu, ker punčkama ta lega enostavno ni ustrezala in sta me kot divji brcali, češ da naj se bolj udobno namestim.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
19.12.2008 8:52:27   
Pat74
Detelja morda pa kaže še za naprej, hahaha.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
19.12.2008 9:04:25   
janja*
Simonaa VSE NAJBOLJŠE  in da dobiš aprila zdravo dete.Praznuj kar se da lepo.
Pikaro super,da je s tabo in z user posted image vse super.Zdaj pa kar lepo počivaj in bo vse okej.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
19.12.2008 9:08:01   
april09
Jaz imam vsako popodlne filing prehajhnega trebuha za vsebino, ki se not skriva. Pa vsako popoldne me tisci, kot otrdeva. Sem ugotovila, da sem cist fuc, ce se za kosilo prevec najem. Tko da sem ze 2 dni pridna in ful pazim pri hrani in ze 2 dni NIC cokolade!!!! juhuhu zame haha me pa ze od vceraj bolji zelodecuser posted image  in obakrat se je zacelo po zajtrku, tko da ocitno mi  tale sunka neko katastrofo naredi user posted image

Punce, a ima katera dober recept za medenjake?

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
19.12.2008 9:08:41   
frutolina

Dobro jutro punce! Vidim da vas še noben ni postregel z zajtrkom:

user posted image  
pa dober tek!

No, jaz mam pa lineo negro od popka navzdol.... jo je tudi moj user posted image  zadnjič prvi videl in potem je gledal kaj te to mam? user posted image  je že mislil da me bo moral prestrašit s prvo strijo user posted image user posted image  je pa res še ful nežna rjava , poteka pa mi od popka navzdol.

Se beremo kasneje...zaj grem pa prat lase ( da bom lepa danes na srečanju user posted image )

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
19.12.2008 9:12:41   
janja*
anca ta tvoja punčka je pa res krasna.
detelja tvoj buši je pa velik in sigirno bo fantek.
junona ti pa si tako lepo suha,samo lep buši je videt.Taka prava nosečka.
sonček tudi tvoj buši je krasen.
Saj vam svojega sploh ne upam pokazat,ker je takoo velik.

(odgovor članu janja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
19.12.2008 9:12:48   
frutolina
Simonaa:

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1391
19.12.2008 9:15:31   
Pat74
Simonaa vse najboljše!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1392
19.12.2008 9:20:03   
Pat74
April09 recept za medenjake:

100 g masla
250 g medu
125 g sladkorja
žlica začimbne mešanice za medenjake
ščepec soli
jajce
500 g moke
žlička pecilnega praška

Testo naj počiva vsaj 4 ure pri sobni temperaturi.

Jest medenjake premažem še z belim prelivom (limona + sladkor) in posujem z pisanimi mrvicami.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
19.12.2008 9:29:09   
detelja
frutolina hvala za tako dober zajtrk...se mi tako sline cedijo, da jih komaj utegnem požiratuser posted image

janja* jaz imam tudi občutek, da bo fantek, ampak se pustimo presenetit...

Simonaa vse najboljše...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1394
19.12.2008 9:38:09   
Cveta28
pikaro samo, da je z user posted image vse ok. Mi je pa žal, da te že tvoja G ni dala na dodatne preiskave ali pa ti predpisala vsaj kakšna zdravila. Tale hemoglobin je pa res zoprna reč.
junona krofki izgledajo ups so izgledali odlično!user posted image Itak sedaj prihaja čas za peko najrazličnejših sladkih dobrot...to bodo še kg gor letele.
copka user posted image user posted image user posted image za uspešno MF
linea negra jaz sem tista, ki je nima. Sem pa čula, da če imaš ful izrazito, ti lahko ostane tudi še kakšno leto po porodu. Ima katera izkušnje s tem?
toxa imela muco Rozi celo otroštvo...skupaj jedli, spali, še v šolo sem jo hotela odnesti... in hvala bogu, sem toxo že dala prebolela. Se pa še vedno nazaj držim, da ne pobožam ravno vsake potepuške muce, ki jo vidim. Sem pa velika ljubiteljica mačk...my dream job: biti mačka za časa egipčanov, ko so jih samo cartali in razvajali user posted image
'premajhna koža' poznam that feeling, včasih komaj čakam, da grem domov iz službe in se lahko uležem za pol urice, da se buši malce pomiri. Tudi za kosilo moram paziti, da se ne napokam preveč. V bistvu sedaj pojem za kosilo še manj kot ored nosečnostjo ampak kaj ko sem potem čez 2 uri zopet lačna. Tole hranjenje po malem in večkrat na dan pa mi včasih ne uspeva najbolje user posted image Ta teden sem se borila tudi z zgago ampak resnično odrekanje sladkemu in ne jedenju zvečer pomaga.
simonaa Happy B-day 2U, Happy B-Day 2U, Happy B-day dear S, happy B-Day 2U!user posted image
April09 pred nekaj dnevi je ena obesila gor cel dokument z recepti za piškotke in notri je tudi recept za medenjake.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
19.12.2008 9:40:11   
april09
Pat - hvala. Ej, jaz sem zadnjic kupila une tube za risanje po piskotih, pa okraske. Sem v soboto delala ene druge piskote in dala gor barvno glazuro (zelena na smrekico, rdeca na zvoncek,..) pa so mi tok neapetitlih te barve. Bi bilo veliko boljs ja, ce bi dala samo belo zadevo gor. tko da sem rekla, da bom samo obkrozila "izdelke" pa kaksne smartise gor nalimala pa tko user posted image  Po kolkem casu pa se zmedijo medenjaki?

Simonaa - vse naj naj user posted image

Jaooo rogljickiiii ... njama... pa zamrznjene imam... nic ne bo, bom pridna.. malica - jogurt in banana. user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
19.12.2008 9:42:33   
april09
Linea negra po porodu - nisem imela ful izrazite, pa se je videla se vsaj nekje pol leta..

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
   RE: aprilčice 2009-II.del
19.12.2008 10:20:19   
goričanka
goričanka user posted image 2user posted image 1 13.januar šempeter pri NG

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
19.12.2008 10:41:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Cveta28

junona krofki izgledajo ups so izgledali odlično!user posted image Itak sedaj prihaja čas za peko najrazličnejših sladkih dobrot...to bodo še kg gor letele.

IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

Dobro jutro,

Junona krofki so super, najbrž so bili tudi dobri.

Hvala.user posted image Nerada se hvalim, sam so res ratal. Sem pa včeraj zvečer že bila v postelji in kar naenkrat se mi v misli prikrade krof... bi ga še kar, pa jih ni bilo več.user posted image No, sej boljš da ne.user posted image user posted image user posted image

Simonaa vse najboljše!

(odgovor članu Cveta28)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
19.12.2008 10:42:51   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: kunda

Dobro jutro vsem skupaj,
za vas imam vprašanje: včeraj zvečer sem opazila, da mi je čez dan kar precej zrasel trebušček. To je opazil tudi moj. In sedaj me vse tišči, kakor, da imam premajhno kožo. Najbolj pa me moti, da težko diham. Ali ima katera podobne težave? A naj se nebi te stvari začele bolj proti koncu nosečnosti? Sedaj sedim v službi in imam toliko opravka samo s svojim dihanjem in udobnim nameščanjem na stol, da ne vem, kako bo to šlo ...

Js sem brala Pušenjaka in pravi, da je zdaj se gor stisnjeno in pritiska na pljuča, zato težje dihanje. Do traja ponavadi skoraj do konca nosečnosti, preneha šele, ko se user posted image dol spusti. Ni nič nevarnega, je pa verjetno sila neprijetno.

(odgovor članu kunda)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?