Marisha
|
Živjo vsem skupaj. Ja, tale dež gre že tudi meni pošteno na živce in upam, da bo vsaj malce ponehal, da bova šla lahko z Markom malce na sprehod. Joj, kar ne morem verjet, da bo Mark jutri star že 2. meseca še mal pa bo konec porodniške . Ali bo katera od vas koristila možnost skrajšanega delavnega časa? Jaz sem se odločila, da bom delal po 6 ur, če pa slučajno ne bom dobila vrtca pa po 4 ure. Ajcom1 nič se ne sekiraj glede sluha, ker je sigurno vse ok, glede na to, da si napisala, da se ustraši, če sliši ropot. Moj Mark tudi prvič ko so mu preverjali sluh na desno uho v porodnišnici ni dobro slišal, nato so ponovili vajo čez dva dni in je bil isti šmorn. Potem so pa ugotovili, da ima še full umazana ušeska od poroda in so mu jih sčistili in je bilo potem ok. Drugače se pa tudi pri pediatrinji ni kaj dosti zmenil za zvonček , ko mu pa doma "zavrtim" muziko na njegovi lunci se pa kar smeji. Držim pesti, da bo vse ok. Midva imava 19. januarja slikanje kolkov, naslednji dan pa prvo ceplenje, česar me je zelo strah, ker poznam eno grozno zgodbo in je fantek po cepljenju postal invalid (no to je bilo pred 27 leti, ampak imam to še vedno v glavi in me je full strah !!!!) No poskušam čim manj razmišljati o tem, ker vem, da je ceplenje dobro za mojega lumpa. No zdaj bom pa še jaz poskusila prilepiti sliko mojega lumpa, če mi ne uspe se že v naprej opravičujem Lep pozdrav, Marisha
|