neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 No, pa še malo moje pomoči do 200. Sem sicer včeraj obljubljala, da bojkotiram RR (da malce pospravim), ampak ne gre. Sem pa pospravila Anino sobo, Sarino napol (kontejner je že poln), posesala, Staševa soba je tudi že; mož naj pa pomije, medtem ko bom šla v šoping popoldne. Staš pridno aja, jaz sem že skuhala (fižolova juha in čokoladni puding) in spekla kruh, spila kavo iz vrečke + Moto piškoti, pregledala reklame, prebirala Lady, kaj naj pa zdaj?? Čez 20 minut bo Tihi zločin, potem okoli 14.20 pa odšibam po Saro, ker lije kot iz škafa. Staš bo pa medtem počakal v posteljici, vmes me ni kakih 7 minut. Se bo že zaigral. uauuuuuuu....a si spila en red bull pred tolo akcijo...pol se pa jaz hvalim da sem kuhno spucala Da ne omenim, da sem pobrisala prah na knjižnih policah (bemti, kolk knjig). Drugače je pa s kuhinjo: ne ljubi se mi drgnt vseh omaric, predalov, pa vse prekladat... zate, k je to že za tabo. IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 Ja dobro, niso to počitnice, ampak "dopust"... pa vem, da ni naš šiht od 8ih do 1ih, da delamo še doma (priprave, testi...) pa popoldanski sestanki, pa stresno delo... Ampak jaz vedno ustavim šolnike, ki jamrajo. Ne gre nam slabo. Jaz sem v življenju počela že marsikaj (prek študenta, za mini-minimalca, v razmerah da ne govorimo... od prizvodnje brez pavz na normo, do kelnarjenja podnevi in ponoči po 12 ur skup, ankete po tel. in terenu, pucanja vagonov in posranih sekretov pri minus 10 st... Včasih sem imela tudi po 2 šihta na dan, za golo preživetje in najemnino)...Tak da meni se zdi naša služba fantastična!Cenim kar imam in se ne pritožujem. So diplomirani ljudje, ki delajo od jutra do večera za precej manj denarja. Pa da ne bo to vse skup zdej zvenelo kot napad... Samo moreš poskusit kdaj slabše stvari, da si pol zadovoljen in srečen s tem kar imaš. tole si pa super napisala, in je čisto res...tudi jaz si iščem službo v šolstvu, a kaj ko je to žal takoooooo težko Načeloma tudi jaz pravim, da se nam še kar godi, ampak ni vse tako rožnato. Naša R je zelo striktna,natančna in se drži zakonov, zato smo na krajši vrvici kot ostale šole. Plača pa definitivno ni boljša kot v vrtcu, približno enaka. Pa imam naziv svetovalka in kar nekaj delovne dobe. Sem pa tudi sama kar precej oddelala dreka in imam kar nekaj delovne kilometrine za sabo. IZVIRNO SPOROČILO: zimska LJ - Pofočkajte se za jutri (da Lunica pripravi knjige). Napiši - če prideš in število naročenih knjig: - Zimska in Lan: 1 knjiga - neboglasnica in Staš Mimogrede zimska, kje je pa tortica?
|