Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 12:50:29
|
|
|
|
Šaki
|
Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You potem spet od nje -Christmas od naših pa bela snežinka.pa še kera zdj se mi ne da mislit... aja pa od wham ne smem pozabt.last christmas
< Sporočilo je popravil bad girl -- 18.12.2008 12:57:39 >
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 12:57:38
|
|
|
|
viv_
|
WHAM - Last Christmas POP DESIGN - Na božično noč
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:01:09
|
|
|
|
black rose
|
silvestrski poljub
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:01:41
|
|
|
|
Anonimen
|
Ful mi gre na živce na Radiu 1, ko zdaj kar na vsako skladbo, najsibo božična ali ne, nabijajo kraguljčke. Mislim, ali je to sploh dovoljeno, kar na lastno pest nekaj dodajat skladbam? In potem danes poslušam Erosa, njegovo Adesso No, zraven pa j.ebeni kraguljčki
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:05:05
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Ful mi gre na živce na Radiu 1, ko zdaj kar na vsako skladbo, najsibo božična ali ne, nabijajo kraguljčke. Mislim, ali je to sploh dovoljeno, kar na lastno pest nekaj dodajat skladbam? In potem danes poslušam Erosa, njegovo Adesso No, zraven pa j.ebeni kraguljčki Ja, samo res. Kraguljčki kamor se obrneš. Tudi na Radiu Belvi in na TV ob reklamah je vse polno tega krepa. Drugače pa od Christine Aguilere cel božični CD.
< Sporočilo je popravil ZARA -- 18.12.2008 13:06:07 >
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:05:35
|
|
|
|
ssevin
|
Daj raje vprašaj katera mi gre na k. Ti takoj povem, da skoraj vse
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:14:47
|
|
|
|
Volga
|
Lep dan za smrt/Njet.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:16:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lep dan za smrt/Njet. A to je božična? Emmm... nekam žalostnobožična mi se čini.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.12.2008 13:17:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:17:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lep dan za smrt/Njet. O, fak. Mogoče pa res... če dodaš kraguljčke!
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:18:09
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lep dan za smrt/Njet. A to je božična? Emmm... nekam žalostnobožična mi se čini. Saj je vseno. Saj v končni fazi niso vsi božiči veseli. Kaj čmo,t ako pride.
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:20:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lep dan za smrt/Njet. A to je božična? Emmm... nekam žalostnobožična mi se čini. Saj je vseno. Saj v končni fazi niso vsi božiči veseli. Kaj čmo,t ako pride. Na, en moj šupak samo zate, ker si otožna
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:22:03
|
|
|
|
CatJa
|
Od naših Bela snežinka. Sploh ona ta zadnja verzija, taka mal Sam kaj, ko ne smem pet zraven, dobi tamali (tavečji) ****is zraven
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:24:02
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lep dan za smrt/Njet. A to je božična? Emmm... nekam žalostnobožična mi se čini. Saj je vseno. Saj v končni fazi niso vsi božiči veseli. Kaj čmo,t ako pride. Na, en moj šupak samo zate, ker si otožna Ma daj, ta šupak si ti v šupak zatlači.
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:32:20
|
|
|
|
hrabra miška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: Meta. IZVIRNO SPOROČILO: Volga Lep dan za smrt/Njet. A to je božična? Emmm... nekam žalostnobožična mi se čini. Saj je vseno. Saj v končni fazi niso vsi božiči veseli. Kaj čmo,t ako pride. Na, en moj šupak samo zate, ker si otožna Ma daj, ta šupak si ti v šupak zatlači. s kraguljčki ali brez
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:34:52
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: hrabra miška Ma daj, ta šupak si ti v šupak zatlači. s kraguljčki ali brez Seveda s kraguljčki, da bo cingljala čez selo veselo.
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:43:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You iiiuuu zlajnana Michael Buble - I'll be home for Christmas
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:44:14
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: bad girl Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You iiiuuu zlajnana Michael Buble - I'll be home for Christmas katera pa ni
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:44:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: viv POP DESIGN - Na božično noč Viiiliiii
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:45:13
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH IZVIRNO SPOROČILO: bad girl Mariah Carey - All I Want For Christmas Is You iiiuuu zlajnana Michael Buble - I'll be home for Christmas katera pa ni Saša Lendero HAAAHAHAHA
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:51:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Saša Lendero ni zlajnana, ma pa kolena odrgnjena.
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 13:52:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Meta. Saša Lendero ni zlajnana, ma pa kolena odrgnjena. Pa joške tud od masaže
|
|
|
|
RE: Katera božična pesem vam je všeč? 18.12.2008 14:07:14
|
|
|
|
ursa30
|
Do they know it's christmas-BAND AID... še vedno mi grejo kocine pokonci, ko sliši to pesem
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?