|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
17.12.2008 17:59:18   
blanč
Jaz vas spet nisem brala, ker me je zjutraj presenetila kri, ki skozi cel dan ni in ni hotla prenehat, tako, da sem bila spet na urgenci.
Stanje je tako, da imam v maternici dva hematoma, ki grozita mojim dvem pikicam. Prva pikica je velika 4 mm, druga je malo manjša ampak obema veselo utripa srček.Upam na najboljši razplet in da bo vse uredu. Punce sam vidit kako srček bije je pa res nekaj posebnega. Močno želim, da to vse enkrat doživite.
Zdaj me pa že moj v vodoravni položaj naganja. Kaj šele bouser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
17.12.2008 18:01:51   
lara light
Blanči, čestitam za srčkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Naj vse drugo izgine, naj pikice v miru rasteta!user posted image user posted image Močno te stiskam in držim pesti, itak bo vse super, ti le pridno tvojega dragega ubogaj in počivat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
17.12.2008 18:03:23   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz vas spet nisem brala, ker me je zjutraj presenetila kri, ki skozi cel dan ni in ni hotla prenehat, tako, da sem bila spet na urgenci.
Stanje je tako, da imam v maternici dva hematoma, ki grozita mojim dvem pikicam. Prva pikica je velika 4 mm, druga je malo manjša ampak obema veselo utripa srček.Upam na najboljši razplet in da bo vse uredu. Punce sam vidit kako srček bije je pa res nekaj posebnega. Močno želim, da to vse enkrat doživite.
Zdaj me pa že moj v vodoravni položaj naganja. Kaj šele bouser posted image

Oj mišek moj user posted image
Pa nej te že nehajo tele izcedki zezat.
Super za srčka.
Čuvaj se maksimalno kolikor le lahko.
Ti kr ubogi tvojga in bejž u horizontalo.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
17.12.2008 18:12:59   
zarja1
Blanči evo sam zate...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
17.12.2008 18:14:15   
gigi1
Blanči srce pa kdaj bo konec teh strahovuser posted image
Čestitke za user posted image user posted image  user posted image  user posted image . Pikici zgledata kar veliki in močni. Ti počivaj in drži se user posted image user posted image user posted image

Larica gobova župca je danes na programu. Sem zadnjič kupla šitake, pa še zadnjo zalogo jurčkov in lisičk skup vrgla user posted image . Zdaj se pa kuha..

Zarči in Miška73 men kar vse 4 kuhinje odgovarjajo user posted image  user posted image  user posted image . jaz dodam še malo francoske, španske in madžarske user posted image

Miška dobro opravita s kužonom zadnji šolski dan pred izpitom user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
17.12.2008 18:54:03   
obayifo
končno sem vas uspela malo prečekirat za nazaj, pr nas taka gužva, da glih komej, da mamo čas dihat...
od zdej naprej - vsaka najmanjša šansa, da sm na bolniški - bom na bolniški, pa če je ne vem, kaj... tole zdele je zadnjič, ker je čist tu mač. šef pa tak negativc, da je za znort.

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Obi kako je bilo na UZ zadnjič?

UZ je bil u redu, je reku G, da mam hotel s 5 zvezdicami user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Obi kako si ti?

razen norišnice, sem v redu, vsake tolk časa me tam spodej kej pocuka... verjetno sem podobno kot ti user posted image

še dobro, da sem murkota zamudila, sarme so ble odlične, a ne, za žurko se veselo prpravlate... in itak, da tolk napišete, da človk ne folga...

blanč sej prov, da te tera v horizontalo, lepo da pikici rasteta, čuvaj ju in naj ostalo izgine

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
17.12.2008 19:02:59   
Zvezdica
Blančika...glej, tam na januarčicah je ena, ki je imela hematom in je mogla pač več počivat.
Daj počivaj in počivaj in počivaj. Sej ni tok težko, dolgcajt ampak ni težko.
Pa še rediš se ampak ni hudegauser posted image Boš kot jast.... bombauser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
17.12.2008 19:11:40   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Larica gobova župca je danes na programu. Sem zadnjič kupla šitake, pa še zadnjo zalogo jurčkov in lisičk skup vrgla user posted image . Zdaj se pa kuha..

Gigi, mljask, mlajsk,user posted image  bravo za nocojšnji izbor!user posted image

Obi, bravo za hotel 5 stars!user posted image  Navijamo!user posted image

Zvedica, kje je noki? Ti kej veš? thx!

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
17.12.2008 20:24:15   
dajamaja
Blanch, čestitke za dva živahna srčka!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tudi od mene vse živalce, ki srečo prinašajo, da se tele hematomi nekako nedolžno spraznejo. Šc, šc z izcedki. Če pa živalce ne bodo pomagale, ti bom vsak dan Murkota gor napopala, men je včeraj vse odgnal user posted image  

Spet ste kuhale, jst pa lačna prebiram ... grem se prehanjevat. Vsem pozdravčke in dobre želje. Še 3 spat in se vidimo user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
17.12.2008 20:46:29   
Zvezdica
Zvedica, kje je noki? Ti kej veš? thx!

larica, nič ne vem kje se naša nokica skrivauser posted image

Daja, k meni pridi, imam bolognese pa špagete, pa ene 10 vrst solatke, aja, pa pomaranče lupim. user posted image
Lahko pa tud sam kak sendviček topli pripravimuser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2660
17.12.2008 20:55:54   
Kruce Fiks
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, hvala za tole pravo kavico, če kdo ve, kaj je dobra kava, vedo bosanci

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dobro jutro! Kruce, saj vem da se ponavljam, hvala! Ti si pa vedno tako izviren, naš superboy!

Bosanc pa nisem, OK morda superboyuser posted image

http://www.zablujena.com/si/video/5/21

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
17.12.2008 21:27:05   
Pija76

OJla dekline,

sem še povečerjava umes, mi je moj full lepo vse pripravil, res priden user posted image .

LL ja vreme je res za znort, in mene resnično že vleče na depresijo user posted image user posted image user posted image . Danes edino vprašanje k sem ga sodelavcem namenila je bil kdaj bo nehalo padat, da imam res že dost user posted image . To je bilo skupinsko, valda je padu še kak individualen, da ne bom asocialna izpadla user posted image .

Zarja in Miška pa kaj mi nista prej svetovale vse tele kulinarične zadeve Kube. Jaz pa nisem probala. Aja sta bile v ilegali, vsaj ti Zarči, Miška ti si prišla kasneje.

BBpikica mene tud una obleka zanima. Pa čestitke za štart, naj bo uspešen! Bomo navijale močno.

Miška toaleta zraven štange je mini kikla - valda da ne oprijeta, taka nafrfulana, pa štrumpantelni, in brazilke, pa visoki štikli user posted image

Sonček ahoj, kako smo? Kdaj praviš da bomo tetke? Zdaj kmal a ne? Kerga januarja?

Lučka komaj čakam soboto, da te vidim.

Okol bosanske kave: jaz imam  đezvi iz bosne in madonca da je ni čez to kavo user posted image

Gigi a kej čokolatine delaš? No upam, da jih NE!

Obi fajn, da imam hotel tako visoke kategorije. Pa valda imaš all inclusive paket.

Mismis lepo da skrbiš že na zalogo zame, o količini ne dvomim, mrzu bo pa zgleda tud. Komaj čakam da se s5 mal vidimo. Zdaj se pa res že dolg nismo.

Dajči kaj si kuhala? Pr meni je danes kr mož user posted image . He he he imamo recesijo, pa sem mogla od učer pojest user posted image , je sam pogreu. Mi je pa od Mismis dec danes prav pršu user posted image

Aja še to: sem zadovoljna sama s sabo danes, ker sem 2,5 ure likala user posted image . Sam se pa že ornk pozna user posted image . Pravim, da še letos vse zlikam user posted image .

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
17.12.2008 21:30:55   
Pija76
Blanči bravo za srčka! Te dva sta borca. Una dva hematoma bosta pogorela, boš vidla, morata. Držim pesti! Nenapopano ti pošiljam celo životinsko carstvo, pa štiriperesno deteljico, pa angelčke.........VSE!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
17.12.2008 21:33:42   
nokes
jooooj, pikice moje lubice, me pogrešate??? user posted image

kuku, tukaj sem, saj vas berem, bolj počez, pa hočem kaj napisat, pa pozabim, pa spet iščem za nazaj, kaj se dogaja in me kaj zmoti... takle mamo.user posted image

po pravici povedano sem bolj so-so. počutje je danes še posebej bljak, ker sem se nekaj hotela socializirat in sem prišla domov in padla v posteljo in do zdajle sem že 3 krat zadremala. user posted image  čakam ko lačni na žemlo na petkov pregled, ker me neke grde skrbi dajejo, pa saj vem, da je vse ok, čutim oba, turista in bejbo, a vedno se prištuli kakšen dvomček, potem pa bodi brezkrbna nosečka... trebuh mi kipi in me je kar strah, kam še to pelje? jebela, ne vem, če nisem že konininega ranga, pa sem v 7 mesecu??!!!user posted image  

aja, v materinski šoli za dvojčke, kjer sva bili s hedi, so me ful prestrašili, da lahko že kmalu rodimo (32. teden je za dvojčke kao čist spodoben tajming, 36. pa itak že zmaga user posted image , sam pri meni je 32 teden takoj po praznikih!!!!!!user posted image ) in zdaj sem se odločila, da gnezdim! user posted image  na-je-bal pa je moj, ker mora pohištvo prestavljat, pa postle šraufat, pa pomivat po tleh vsake 3 dni, še malo pa mu peglezen namontiram in ga pred desko postavim! jah, je fajn gnezdit!user posted image  

evo, zvezdič, saj veš, zate in ostale feniceuser posted image :

user posted image +user posted image
0___5___10___15___20___25__29/1_30___35___40  user posted image

šuka, ti pa nehaj z miškami, ker sem jih pekla (in jedla), pa jih ne bi smela (jest)! no, sem tudi jaz pazila pri sladkorju, baje so uspele, recept pa je že pri prijatlci! hvala!

babike, ki dobite še letos najlepše darilo, navijam za vas, čestitam nosečkam, trenutnim poraženkam pa samo to: glavo gor, gate dol in do zmage strumno naprej!

blanči, bodi pogumna in ne pusti, da te črne misli prevzamejo! jaz sem krvavela od 7 tedna pa tam do 13 po NS! cel mesec sem bila doma in počivala, čeprav bi bilo bolje, da ne bi, ko sem se odločila, da je konc zabušavanja, se je tudi krvavitev ustavila. ne vem, zakaj je to tako pogosto pri IVFovkah, mi je pa pušenjak rekel na NS, da je pogosteje kot pri naravnih in sploh pa pri dvojčkih še pogosteje, tako da si lahko podava roko! drži se, saj bo ok!!!!

mišmiš, tebi pa jutri napišem en privat mejl, danes mi bosta že kazalčka odpadla, se tukaj lomim za en post, ti sporočim svoje plane za soboto. sicer pa nisem baš neki pivski faktor, da bi pijače zaradi mene zmanjkalo, en glaž vode mi daš, pa sedet v kot, pa čez kake 3 ure me vprašaj, če spim user posted image user posted image user posted image , ja, jst party animal!

pipike in kruce (čuj ti, daj si eno lepšo oblekco zrihtaj, moji otroci ne smejo tega gledat), vsem lep večer, pa se še kaj oglasim. baj-baj!

< Sporočilo je popravil nokes -- 17.12.2008 21:34:06 >

nokes

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
17.12.2008 21:46:25   
Pija76
Noki pa si le prišla naokoli user posted image . Ti kar fajn gnezdi, se splača. Kdo pa kuha? Predpastniki majop vrvico, pa mu jo lahk kar okol pasu navežeš user posted image . Pobočaj turista in pupo!

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
17.12.2008 22:05:57   
miska73
Nokica sem te pogrešala.

...glavo gor, gate dol in do zmage strumno naprej!

Tole mi je pa tako všeč...
Ne vem, če te ne bi prosila za dovoljenje, da dam tole izjavo pod svoj podpis.

Drgač pa svaka čast za gnezdenje.

Pija a ti prideš v taki toaleti kot si jo opisala?
Kdaj si pa ti bila na Kubi?

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.12.2008 22:06:19 >

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
17.12.2008 22:10:56   
miska73
Bom še mal stimulacije gor nalimala... jo pogrešam... pa še Zarja mi je dala dovoljenje...

user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil miska73 -- 17.12.2008 22:19:27 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
17.12.2008 22:19:02   
bbpikica
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: bbpikica

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

bbpikica - če daš koščke banane notri v maso je še toliko bolj okusnouser posted image

Njam bom poskuslauser posted image .
Mene pa Reš vedno vpraša če rabim bolniškouser posted image , pa čist dobr prenesem punkcijo in ET, brez analgetikov.
Ti maš ziher kako VIP kartico ugodnostiuser posted image user posted image

Ja zgleda že tkouser posted image , sam mi ni čist jasno kako sem si jo prslužlauser posted image . Sicer je pa vseen važn da jo mam pa da bo enkrat rataluser posted image

BBpikica, če prideš taka k Rešu, kot si na uni hudi slikci, ki si mi jo poslala... Potem ni čudno, da ti v vsem ustreže...user posted image

Joj ne niti približno taka ne hodim k njemu, tja grem bolj "normalna"user posted image

Gigi jaz pa računam ET tam okoli 20 ali21 januarja tko da upam da bo valentin obema prinesel najino ljubezenuser posted image

Sabsa lepo da je dete živahno in da lepo napredujetauser posted image

Blanč ti sam počivaj me bomo vse močno navijale za tvoji pikici da ostaneta pri tebi še najmanj sedem mesecev

Reby in Pija tista slikca ni glih za javno objavo saj ne da je kaj takega sam mi je mal nerodnuser posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
17.12.2008 22:28:14   
Goldy
sabsa - ja, potem pa ni kaj, drugo leto sami živčki.....user posted image user posted image  super, da je vse super, no razne vode.... Jaz se tudi silim pit. Sam zdej pozimi je men to mim, sploh z vodo, poleti ni problema. Zdaj moram pa itak pit rdeč sok, zaradi pomanjkanja železa in je lažje. Malo mešam z vodo. Pa se prebijem na kakšen liter ali malo čez. No, kakor kakšen dan.

Lara, bbpikica in vse ostale, hvala, ker se tako veselite z nami user posted image .

Nočko, dekleta!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
17.12.2008 22:47:26   
pikovit
Evo punce ker smo vse v istem dreku,bom delila tole z vami in mogoče kaj pomagala,če se bo katera odločila.

Zadnje čase se ukvarajam sama z sabo,pa čeprav še vedno premalo,pa vendar.Bila sem na bioresonanci in so ugotovili,da je moje telo polno sranja.Skratka preveč sem nafilana z sintetičnimi zdravili.Zato smo staknili glave skupaj in našli nekaj zelo primernega.

1 varjanta je jesti hrano po krvni skupini
2 varjanta  http://www.avita-katalog.com/

tu v katalogu so mi predlagali Cellagon aurum in kolikor sem prebrala,je podobno cell defense,samo da ni sintetično izdelano in je kot sirup,ki ga daš v vodo.

Takole,če se bo katera odločila jesti po svoji krvni skupini ji lahko dam seznam.Tega je kar nekaj za napisat,tako da ne bom dolgovezila tule.

Evo to je touser posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
17.12.2008 22:49:08   
pikovit
Zakaj so sadno-zelenjavni napitki Cellagon tako posebni?

Narava ima vedno prav!
Cellagon napitki so sadno-zelenjavni koncentrati, ki jih razredčimo z vodo. To ima številne prednosti, saj lahko sami pripravimo takšen koncentriran napitek, kot nam v tistem trenutku ustreza. Poleg tega se zelo zmanjša količina embalaže in s tem stroški.
Ali veste, da:
  • lahko banane tri leta skladiščijo v komorah, in jih nato še vedno prodajajo kot sveže?
  • se ob jemanju zdravil porabi veliko vitalnih snovi, še posebej pri kontracepcijskih tabletkah?
  • porabimo 300 mg vitamina C, če smo 15 minut pod stresom ali se jezimo?

Kljub temu, da so Cellagoni koncetrati, pa nikar ne mislite, da jih zgostijo s kuhanjem ali gretjem. Nikakor, saj bi s tem uničili številne vitamine in minerali, ki so v zrelih surovinah. Pridobivajo jih s posebnim postopkom vakuumske koncentracije pri nizkih temperaturah. Vse surovine so pobrane takrat, ko so zrele, večina jih je ekološkega izvora. Pa še eno posebnost imajo cellagoni: na dnu steklenice je magnet, zaradi katerega molekule v koncentratu stalno krožijo. Tako odprta steklenica cellagona manj oksidira in počasneje izgublja vitalne snovi.
V družini napitkov Cellagon so štirje izdelki. Vsi so enakovredni in se dopolnjujejo:

Prehranski strokovnjaki priporočajo raznovrstno prehrano s petimi obroki zelenjave in sadja na dan. To naj bi pomenilo 250 g sadja, 250g zelenjave in še 100g solate. Zaradi načina življenja, pa tudi zaradi ostalih razlogov (dolgo skladiščenje, zakisanost zemlje in zato nižje vsebnosti vitaminov in mineralov v hrani), je to priporočilo zelo težko upoštevati. Vemo pa, da je poraba življenjsko pomembnih snovi v organizmu zvišana zaradi prekomernega stresa, jemanja zdravil, nosečnosti, kajenja in vplivov okolja.
Če želimo, da bo naše telo dolgoročno dobro delovalo, mu moramo dnevno dovajati vse vitalne snovi, ki jih potrebuje.
Zakaj so napitki Cellagon tako posebni?
- S Cellagonom so opravili številne dolgoletne študije na priznanih in neodvisnih inštitutih (na primer na Inštitutu za preventivno medicino v Heidelbergu v Nemčiji).
- Napitki Cellagon so na trgu že več kot 20 let, jemljejo pa jih tudi številni vrhunski in rekreativni športniki.
- Steklenica ima na dnu magnet, ki preprečuje oksidacijo (razvoj bakterij), zato ostanejo v napitku tudi po odprtju vitamini in minerali.
S posebnim postopkom do posebnega napitka!
Napitki Cellagon so narejeni po posebnem postopku, ki ga imenujemo vakuumsko koncentriranje. Sadje in zelenjavo najprej poberejo, pri čemer pazijo, da so plodovi res zreli. Biološke aktivne snovi so dejavne predvsem v zadnji fazi rasti (dozorelost) - rastlino ščitijo in jo ohranjajo zdravo. Znanstveno je dokazano, da se ta zaščita prenese tudi na človeka, če zaužijemo sadje in zelenjavo, obrano šele takrat, ko sta popolnoma zrela.
Po pobiranju, sortiranju in čiščenju sadju in zelenjavi z močnim vakuumom odvzamejo vodo, da nastane gost koncentrat. Vse skupaj poteka pri nizkih temperaturah, približno pri 28 stopinjah Celzija, tako da v napitku ostane čim več vitaminov in mineralov. Dragocen napitek je bogat z balastnimi snovmi, bazičen in probiotičen. Je prijetnega okusa, zato ga radi pijejo odrasli in otroci.
Zakaj je koncentrat Cellagon prijazen do narave?
Pri izdelavi Cellagona so imeli v mislih tudi ohranjanje narave. Cellagon je koncentrat, ki ga razredčimo z vodo. Tako se zmanjša poraba surovin, energije, manj je transportnih stroškov in odpadkov. Zaradi pozitivnega prispevka k varovanju narave je proizvajalec dobil prestižno evropsko okoljsko nagrado.
Kakšna je razlika med Cellagonom in multivitaminskimi tabletami, ki jih lahko kupimo v lekarni in drogeriji?
Cellagon napitki so živilo iz soka zrelih, celih sadežev. Z uživanjem Cellagona dobimo vitamine, minerale in encime v naravni, organski oblik. Multivitaminske tablete pa so v 95% narejene iz umetno narejenih (anorganskih) posamičnih, izoliranih vitaminov in mineralov. Zato tudi takšna razlika v ceni! Veliko znanstvenih raziskav je pokazalo, da je jemanje izoliranih, umetno pridobljenih vitaminov in mineralov nesmiselno, celo škodljivo. Naše telo potrebuje celo jabolko, ne tablete iz umetno narejenega vitamina C.
Na koncu še pomembno opozorilo:
Samo tisti, ki bodo dovolj dolgo jemali Cellagon in to v predpisanih dozah, bodo začutili koristne učinke. Priporočamo vam, da se odločite za nekajmesečne kure, ki nikakor ne smejo biti krajše kot 6 mesecev. Preračunano so stroški za dnevno dozo Cellagon napitkov približno tolikšni, kot stane kava v vašem najljubšem bifeju. Je to previsoka cena za zdravje, dobro počutje, boljši spomin?
Pogosto postavljena vprašanja:
1. Kakšne koristi mi prinese Cellagon aurum?
Cellagon aurum vam pomaga, da dobi vaše telo najpomembnejše vitalne snovi (vitamine, fitamine, nezasičene maščobne kisline, prebiotike, minerale, ekemente v sledovih, encime), ki jih v sodobnih živilih primanjkuje. Zaradi načina življenja, pa tudi zaradi ostalih razlogov (dolgo skladiščenje, zakisanost zemlje in zato nižje vsebnosti vitaminov in mineralov v hrani), potrebujemo dodatno pomoč za ohranjanje zdravja.
2. Kakšno funkcijo ima magnet na dnu steklenice?
Zarada magneta ostane Cellagon dalj časa svež in manj oksidira. Ko je steklenica prazna, lahko magnet uporabite za druge stekleničke z živili. Prav tako lahko v prazno steklenico Cellagona natočite vodo in shranite v hladilniku za mešanje napitka. Magnet pa je uporaben tudi za pritrjevanje sporočil na vratih vašega hladilnika.
3. Kako kakovostne so surovine, s katerimi pripravijo Cellagon napitke?
Vse surovine, razen treh, ki nikjer na svetu nimajo bio certifikata, so iz ekološke pridelave. Poleg tega jih poberejo čisto zrele ter takoj predelajo v sok.
4. Kako dolgo naj pijem Cellagon aurum?
Pri manj kot petih obrokih sadja in zelenjave na dan, ne dobimo dovolj vitalnih snovi. Potrebe po vitalnih snoveh se še povečajo, če smo pod stresom, noseči, aktivni športniki, jemljemo zdravila, pri starostnikih. Večina kupcev jemlje Cellagon stalno, že več let; sprejeli so ga kot zdravi stil življenja, ki stane samo 1,1 EUR na dan.
5. Kdo naj pije Cellagon?
Vsakdo, ki bi rad zapolnil luknje, ki nastanejo pri prehrani in povečanih potrebah. Cellagon naj postane napitek za celo družino, še posebej pri tistih članih, ki ne marajo sadja ali zelenjave.
6. Cellagon mi po okusu ni všeč! Kaj naj naredim?
Nasvet: poskusite Cellagon močneje razredčiti z vodo in/ali uporabiti hladno vodo. Nekatere stranke so poročale, da jim je Cellagon postal dober šele po 5 dneh, kar velja še posebej za otroke. Še to: če lahko otroci izbirajo med jabolčnim sokom in Cellagonom, se bodo odločili za jabolčnega. Zato med jemanjem Cellagon napitkov ne ponujajte nobenega drugega soka.
7. Lahko zaradi uživanja Cellagona dobimo izpuščaje, mehko blato ali vetrove?
Občasno se pojavijo tudi ti simptomi. To pa je ponavadi dober znak, da se je začelo razstrupljanje. Zato vztrajajte še naprej z uživanjem Cellagon napitkov in simptomi bodo izginili po 7-10 dneh.
8. Ali je tudi pri jemanju Cellagona aurum moja koža bolj gladka?
V Cellagonu aurum je tudi izvleček iz pešk grozdja, ki ima pozitiven učinek na kolagenska vlakna. Kdor bi pa rad dosegel tudi kozmetični učinek (celulit), mora dodatno jemati 25 ml Cellagon felice.
9. Kako lahko kombiniram vse tri napitke?
Zjutraj lahko vzamemo 20 ml Cellagona aurum in 25 ml Cellagona vitale plus (skupaj), zvečer pa 25 ml Cellagona felice.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
17.12.2008 22:49:36   
Zvezdica
o, zvezdič, saj veš, zate in ostale fenice :

+
0___5___10___15___20___25__29/1_30___35___40

SKRAJN CAJT... sem bila že čist out, k nisem bila na tekočem user posted image user posted image user posted image user posted image

Gnezdiš se nokica? Joj, pa je res skrajn cajt, da tud jast začnem.

A prideš v petek?

i belive i can fly....

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
17.12.2008 22:58:59   
miska73
Pikovitka če ni ti odveč mi dej malo napiši priporočeno hrano za krvno skupino.
Sem pa skupina A Rh+

Tisto o Cellagon sem si pa shranla na comp...
Mogoče še prav pride.

Kdaj si pa ti štartala s temi pripravki?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
17.12.2008 22:59:25   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Kruce, hvala za tole pravo kavico, če kdo ve, kaj je dobra kava, vedo bosanci

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dobro jutro! Kruce, saj vem da se ponavljam, hvala! Ti si pa vedno tako izviren, naš superboy!

Bosanc pa nisem, OK morda superboyuser posted image

http://www.zablujena.com/si/video/5/21

user posted image  dobra je tale, te prav vidim poskočen od rane ure do pozne nočiuser posted image

Noki, fajn da si ok in da gnezdiš!! Pametna puncauser posted image

Pikovitek ju3 se posvetim tvojemu postuuser posted image  Super, da se posvečaš sebi, to je predpogoj za uspeh!user posted image user posted image

Lepe sanje vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
17.12.2008 23:28:22   
mismis
Zmartan, zaspan, ampak plan dosežen....

Šola končana, samo še izpit, piškoti pomalani s čokolado in posuti z mrvicami, jutri zjutraj romajo samo še v darilne škatle, okraski za jelko za darilo pobarvani. Bemti, I'm a supergirl (Kruve hvala za asociacijo), grem spat, vas preberem jutri ilegalno user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČKA

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?