metuljcek321
|
IZVIRNO SPOROČILO: pigama Pa še obvestilo za vse, ki greste k zobarju!!! Greva z mojim 4 letnikom k zobarju in vidi tam v čakalnici eno nosečo mamico. Nekaj časa si jo ogleduje pol ji pa reče: Moja mami je tud šla k zobozdravniku po Majo!!! Pol je pa še notri vprašal sestro, kje imajo dojenčke pospravljene! Tak, da pazite, da še ve tam ne dobiti kakega novega bebija!!! danes dopoldne sem bila pri ortodontu - a to tud steje med riskantne zadeve? Hm, kdo ve ... Iiiiiii, kaksne prekrasne slikice ste spet lepile ... moram se jaz it do albuma nr. 1 in kaksno fotkico dat semle gor. Nostalgicno, nostalgicno ... levinja, , da mala manj poliva! zimska, za simpaticen stos --- palec in to --- sem ga glih vceraj po mejlu dobila -- stos, ne palec, da ne bo pomote ilatic, za novo leto bomo po vsej verjetnosti doma. Prvic v troje - ouje, bejbi, to mi deli. Se veselim! karamela, po moje ene pol metra med kaminom in pohistvom. Sicer pa ti v trgovini lepo razlozijo, al pa po netu mal posurfaj za mnenje. Boljs, da je mal bolj stran, da se ti kaj ne skuri. Zihr je zihr. Ej, a to pomeni, da te v petek ne bo, k mas glih kolokvij takrat? Ma, shit, no. (tega pa najbrz ne bo cenzuriral, a ne? ) hujsanje - kr tukej bodte, vas bomo ostale spodbujale. Ma, mi je skor zal, k nimam kej kg viska, da bi se vam pridruzila A 2 kilograma tud steje? Al je to bolj brez veze Al pa, da se med prazniki napokam in pridobim se 3, pol bi blo 5 prevec ... hec, hec ... ni se za zezat s temi recmi. inigo mojcek, za tako osebno voscilo! pigama, za malcico, da je boljs! flower, upam, da ti uspe kaj prej dobit datum za pregled. gluna3, odlicna tehnika pospravljanja pri vas doma danes - I like it a lot Sem se prav narezala! Tinky, kako kaj danes? Sta ze on speaking terms? mirjam, za mami! Take novice so najboljse! Izvrstno bozicno-novoletno darilo! Naj bo takih se vec!!! blescice ... lekarna/knjigarna ... majcken sem se pod mizo kotalila! Dobr, res dobr!