|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
17.12.2008 12:30:49   
Netta
moja mala spi 2 uri, vms se je 1x prebudila v joku, sem jo potolažla in je zaspala naprej... da ne bo zbolela??? nekam topla se mi zdi...

tudi ana je neki zaspana danes...ampak sem jo komaj spravla spat zdele...
sicer je pa tud pri njej tak, da ko spi, je ful topla, predvsem v glavo...ko se zbudi je pa spet ok.
počakaj da se zbudi pa boš vidla

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
17.12.2008 12:32:39   
Netta
ej v steklarni hrastnik jaz vedno ful nabavim steklene robe...je poceni za kakšne vazice delat ali svečke vlivat...samo verjetno ti nisi delala v prodajalni ane?

a si hodila na gimnazijo trbovlje?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 12:34:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4203
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 12:41:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4204
17.12.2008 12:42:43   
Anonimen
mojcek, HVALA!

budalo, filala sem ga user posted image

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 4205
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 12:50:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 4206
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 13:10:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ilatic)
  Neposredna povezava do sporočila: 4207
17.12.2008 13:19:40   
pigama
hujšanje trenutno še ne pride v poštev. Nekdo mora skrbeti, da ni stara roba v hladilniku!!!

silvestrovanje letos doma v najlepši družbi dosedajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4208
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 13:23:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4209
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 13:25:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu pigama)
  Neposredna povezava do sporočila: 4210
17.12.2008 13:28:54   
Inigo
naš mali je pa dans res katastrofa!

ne nosi, ne duda, niti lučajno ziza... zdajle je le malo zaspal... in jedu je nazadnje ob 7.30 user posted image očitn ga res buši buba. bomo vidli kaj do bo večera. dans sm rekla, da ne bomo dali nič GH, samo zizo. če bo sploh hotu.

zdaj si grem pa spočit, ker vprašanje kako bo nadaljevanje dneva!

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 13:38:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4212
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 13:54:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 13:56:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4214
17.12.2008 14:00:09   
Blacky30
Oj!

Spet smo imeli "suho" noč, kar se Nejca tiče, tak da juhuuuuuu!!!!user posted image user posted image user posted image  Naj traja!
Tejči je tud lepo spala, zdaj spet spi, jaz pa počasi šibam po Nejca v vrtec. Je prišla omica na kratke počitnice, tak da ne rabim Teje vlačit ven v tem dežju.

Glede obrazca za dohodnino - do konca januarja ga morajo oddati tisti, ki so otroka prijavili kot olajšavo pri materi/očetu (ko so se rodili ali pri večjih decembra, ko se v službi oddajo olajšave), zdaj pa bi raje imeli izračunano dohodnino pri drugem partnerju kot ste ga takrat dejansko prijavili. Torej, Teja in Nejc sta prijavljena pri možu, zdaj pa hočem, da jih v dohodnini računajo pri meni, zato bom oddala ta list. Če ga ne bom, bo dohodnina obračunana pri možu. To je to!
Midva sva celo prejšnja leta prakticirala, da nobeden od naju ni imel prijavljenega Nejca, tak da smo potem dobili orng dnarja nazaj (saj vem, eni pravijo, da je to financiranje države, samo midva pa sva na tak način šparala in prišla do večje vsote denarja enkrat letno, še en regresuser posted image ). Zdaj pa imamo oba otroka prijavljena in ker bo tak ostalo, verjetno tega lista ne bom oddala.

Neposredna povezava do sporočila: 4215
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 14:04:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4216
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 14:06:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4217
17.12.2008 14:08:18   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

Pa še obvestilo za vse, ki greste k zobarju!!!

Greva z mojim 4 letnikom k zobarju in vidi tam v čakalnici eno nosečo mamico. Nekaj časa si jo ogleduje pol ji pa reče: Moja mami je tud šla k zobozdravniku po Majo!!! user posted image
Pol je pa še notri vprašal sestro, kje imajo dojenčke pospravljene!
Tak, da pazite, da še ve tam ne dobiti kakega novega bebija!!!

user posted image  user posted image  user posted image  danes dopoldne sem bila pri ortodontu - a to tud steje med riskantne zadeve? Hm, kdo ve ...

Iiiiiii, kaksne prekrasne slikice ste spet lepile ... moram se jaz it do albuma nr. 1 in kaksno fotkico dat semle gor. Nostalgicno, nostalgicno ...

levinja, user posted image , da mala manj poliva!

zimska, user posted image  za simpaticen stos --- palec in to --- sem ga glih vceraj po mejlu dobila -- stos, ne palec, da ne bo pomoteuser posted image

ilatic, za novo leto bomo po vsej verjetnosti doma. Prvic v troje - ouje, bejbi, to mi deli. Se veselim!

karamela, po moje ene pol metra med kaminom in pohistvom. Sicer pa ti v trgovini lepo razlozijo, al pa po netu mal posurfaj za mnenje. Boljs, da je mal bolj stran, da se ti kaj ne skuri. Zihr je zihr. Ej, a to pomeni, da te v petek ne bo, k mas glih kolokvij takrat? Ma, shit, no. (tega pa najbrz ne bo cenzuriral, a ne?user posted image  user posted image  user posted image )

hujsanje - kr tukej bodte, vas bomo ostale spodbujale. Ma, mi je skor zal, k nimam kej kg viska, da bi se vam pridruzilauser posted image  A 2 kilograma tud steje? Al je to bolj brez vezeuser posted image  user posted image  user posted image  Al pa, da se med prazniki napokam in pridobim se 3, pol bi blo 5 prevec ... hec, hec ... ni se za zezat s temi recmi.

inigouser posted image

mojcek, user posted image  za tako osebno voscilo!

pigama, user posted image  za malcico, da je boljs!

flower, upam, da ti uspe kaj prej dobit datum za pregled.

gluna3, odlicna tehnika pospravljanja pri vas doma danes - I like it a lotuser posted image  Sem se prav narezala!

Tinky, kako kaj danes? Sta ze on speaking terms?

mirjam, user posted image  user posted image  user posted image  za mami! Take novice so najboljse! Izvrstno bozicno-novoletno darilo! Naj bo takih se vec!!!

blescice ... lekarna/knjigarna ... majcken sem se pod mizo kotalila! Dobr, res dobr!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
17.12.2008 14:09:39   
pigama
Pismo, sem jezna ko user posted image !

V nedeljo naše malčke obišče božiček- občina časti. Gašper je dobil vabilo, Pia pa ne. Maja je itak premala. Se danes Pia prijoče iz šole, da so vsi sošolci dobili vabila le ona ne. Jaz mojmu težim po telefonu to, on pa kar na občino kliče. In odgovor? Da je fant dobil vabilo, ki velja za oba!!! Pol bi pa na kuverto tak napisal!  Jaz res živim v Butalah!!!  Ampak moj je zahteval, da kar naj Pii pošljejo posebej vabilo. Če so lahko sošoci dobili, naj še ona dobi. Ali ji naj rečem, da je božiček pozabil na njo?
Pa še to! Tajnica je rekla, da je tista, ki te stvari ureja že stara. user posted image  Joj, kake majo.
Oprostite, sem se morala spihatiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4219
17.12.2008 14:10:12   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: flower

IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

tako, po nekaj dneh sem se končno najedlauser posted image user posted image user posted image

dan bi pa že skor lahk kako križanko rešl, drugač bova pozabla kak to greuser posted image user posted image user posted image
pa je reku moj, da moram najprej shujšatuser posted image , bomo vidl, če mu bo to še zvečer pomembnuser posted image

Mater, tebe pa tvoj kar fejst maltretira s kilažo, ne? Že zadnjič sem ti napisala, da bi ga tak okol kepe, če bi meni upal kaj takega zinit. Pa križank tudi videl ne bi vsaj eno leto.user posted image user posted image user posted image

se strinjam, jaz bi tut popizdila. Ma midva bova šla spet oba na dieto po novem letu. user posted image   Je lažje kuhat če sva oba na dieti. Pa še škodval nama ne bo.

jaz sem mislila, da se je hecala

Pa men tega niti v hecu ne sme rečt.user posted image  Pa mislim, da se ni, ker je že zadnjič rekla, da ji je rekel, da se bo poročil z njo, ko bo shujšala.user posted image  V vsakem hecu je nekaj resnice.

Neposredna povezava do sporočila: 4220
17.12.2008 14:10:28   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glede obrazca za dohodnino - do konca januarja ga morajo oddati tisti, ki so otroka prijavili kot olajšavo pri materi/očetu (ko so se rodili ali pri večjih decembra, ko se v službi oddajo olajšave), zdaj pa bi raje imeli izračunano dohodnino pri drugem partnerju kot ste ga takrat dejansko prijavili.

A torej LE SPREMEMBE do konca januarja?

Kaj pa mi, k bomo prvic prijavljali otrocka? Do kdaj bo pa to za naredit?

(author unknown)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
17.12.2008 14:12:46   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: pigama

... Da je fant dobil vabilo, ki velja za oba!!! ...

... Tajnica je rekla, da je tista, ki te stvari ureja že stara.

Too much! Si predstavljam revcko, kako je mogla bit zalostna .... grozno! En poljubcek zanjo ... mwa ...

(author unknown)

(odgovor članu pigama)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
17.12.2008 14:14:56   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

Mirjam, čestitke za puzzle!!! Hočem slikico!!!! Lepilo v vseh trgovinah, kjer prodajajo puzzle, kar na istih policah, v beli plastični flaški ponavadi.

evo...

user posted image

Ful lepo!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Hitro sta to zrihtala, čeprav ne izgleda lahko.user posted image

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
   [Brisano sporočilo]
17.12.2008 14:16:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4224
17.12.2008 14:26:35   
Inigo
ja pa se splača uveljavljat to al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?