|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: zakladi marčevk 2
17.12.2008 9:21:56   
Lona76
Dobro jutro!

Noč solidna, se je spet zbudila že ob enih, potem pa do šestih. Mi pa ni jasno zakaj se ob šestih zbuja če je še zaspana user posted image . No ob enih sem ji dala flaško, ker sva se ene 5 minut matrali. Ji dam dudo jo mal po ritki in ona kao zaspi in ko se jaz uležem ona spet v jok. In to vedno, ko se uležem začne jokat. Kot bi si mislila mami nič ne boš spala user posted image . No in po 5minutah sem obupala in ji dala mleko.

Vesna vse naj naj za obmesečnico user posted image

Luka hvala za tako slasten zajterk. Njami je bil dober. Pa kava tudi.

Timoty držim pesti da boste dobro zagovarjale seminarsko

Zofy upam da bo na sistematskem vse ok. Poznam tut jst par takih mamic ki so si želele da bi jih poslali v RA da bi bile še malo doma z zakladki. Nisi sebična samo doma bi  bila rada.

Katj kok sta lušna user posted image

Ursi2 čestitam za sklep. Tut jst sem to sklenila pred časom in se kar trudim. In pol bentim možu doma user posted image . Gre tut men tašča na živce ampak se zadržujem, kot sem rekla upam, da se bo tudi moja bodoča snaha do mene tko lepo obnašala. Če mi pa kaj res ni v redu ji pa povem. Se trudim da lepo.

Tko zdej me pa ene vonjave kličejo. Je ravno napolnila pleničko.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.12.2008 10:30:44   
Vilma
Se javljam čisto na kratko, težko tipkam. Danes sem si levi palec porezala s paličnim mešalnikom. user posted image  user posted image  Ko sem delala Juliji kašico sem namesto da bi odklopila spodnji del, ki miksa, sem vklopila mašino. Boli kot hudič, verjetno bo šel noht.

Glede spanja NČK. Ja gre za zibanje sred noči, ko se zbudi in noče več joška, zaspat pa tudi ne. Flaške ne mara. Če jo dam v njeno posteljo ali najino tuli in s tem zbudi še Dominika. Tako da pomaga edino to zibanje. Ampak ga MORAM ukinit, ker to nikamor ne pelje. Evo danes sem si še ta prst porezala, tako da je dolgo ne morem nosit, ker mi buta kri izpod nohta. Mogoče je pa me bo to prisililo, da razmišljam še o drugih variantah in ne samo o zibanju.
Nič punce, vas pokomentiram še kasneje, ko neha malo bolet.

< Sporočilo je popravil Vilma -- 17.12.2008 10:31:25 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.12.2008 10:40:49   
TIMOTY
 VESNA vse naj naj za obmesečnico, da boš zdrava in vesela.
user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.12.2008 11:05:31   
Lona76
O madonca Vilma, kar kurjo polt sem dobila. Ni čudno ko si pa reva tako neprespana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da te čimprej neha bolet in da mala žaba začne spati.

Zofy ti si spraševala, če bo Julija prej zaspala, če bo zjutraj prej ustala? Sam bog ve, ker ni pravila. Znajo teli mulčki potem čez dan notri prinest jutranji minus. Ker tudi ni pravila, da če ga daš kasneje spat bo dlje spal. Jaz če dam naše kasneje spat še prej ustanejo user posted image .

Dons greva pa z možem enga dojenčka gledat, 1 mesec starega. Pa ne vem kakšne bone naj nesem ker mulo ma itak vsega prevečk. Od Baby centra al od City parka? Otroke mi bo pa mami pazila, ker so to eni navadni hodeči bacilčki user posted image . In mi ni, da bi dojenček zaradi mojih otrok zbolel. Prosim za predloge za bone.

(odgovor članu TIMOTY)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
17.12.2008 11:06:26   
Lona76
Ja pa kje so res MUMU, AZZURA, MERGETKA pa še kakšna manjka?user posted image  Upam, da je pri vseh vse ok.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.12.2008 11:25:49   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Ursi2

Tina50, sej je res tako čudno vreme in dan. Gre kr neki narobe. Pa sej v čet bo že sonček! Jupi!!! Pa upam, da kmalu sneg!!
Lepo, da te tašča uboga! Sej je prav, je le skapirala, da si ti mamca! Upam, da te oz vaju bo še naprej tako lepo ubogala!!!!!!!user posted image

ja, da ne boste mislile, da se ji je zasukalo in, da je vse ok!user posted image
to je pač trenutno, ko smo skupaj, pa me upošteva, drugač pa mislim, ko mene ni zraven, me pa ni in je njeno prav!
sej jaz sem ji enkrat, takrat ko je mel Lan 40 vročine in je spet tečnarila, ko sem ga šla kopat, da ga bom prehladila, pa bla, bla, bla,...povedala, da naj me že enkrat neha devati v nič, da vem kaj delam in vse najboljše za mojega otroka! sej takrat je začela nazaj jemati besede, sam kaj ko vem, da je potem isto!
pa brezveze se še zaradi nje sekirat, se bo že poštimal!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.12.2008 11:38:55   
tina50
ojla!

jaz sem zadnje čase tako naveličana vsega in sem prepričana, da vse to samo zaradi tega glupega vremena! pol še pa Lan nič drugega sper ne je kot samo zizo, me še pa to spravi v slabo voljo! sem zjutraj vstrajala in vstrajala in.........., da bi jedel, pa ne in ne! tako dolgo da sem mu seveda dala zizo in je zaspal! komaj čakam pon, da grem v ikeo! Lan pa babica pa se bosta že nekako imela, če ne drugače ga bo pač šla z avtom vozit, da bo zaspal!user posted image
ma bo že.........sam da se to vreme izboljša, pa bo!
sam sem mislila it danes malo ven z njim v traku, je pa začel malo hropet si pa ne upam, spet!

aleži lepo da si se malo javila!

katj user posted image user posted image user posted image , da ste zdravi, pa naj še tako ostane! ni lepšega kot to da so otroci zdravi!user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za jelko!
slikica je pa user posted image user posted image , kok sta posrečena!

TIMOTY držim pesti za predstavitev seminarske! ja, ja valjda da bouser posted image user posted image

Ursi2 ti si pa res fenomenalna pri peki!!! pa kolk pa ti zaraviš za vse sestavine!!! zelo si pridna! ti pa res razvajaš domače na polno! tolk se men ne bi dalo pečt! sej spečem včasih sam toooolllk, ko pa ti pečeš!!!user posted image user posted image

VESNA vse, naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vilma joj, user posted image user posted image user posted image user posted image , da se čimprej pozdravi tvoj prst!!!

Lona76, jaz sem bila vesela vsaga bona! sem pa dobivala od H&M in BC! ma če sem odkrita mi je za malce boljše celo BC!

no , zdej se je pa naš mulo zbudil!

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.12.2008 11:57:10   
san
punce tok sm brez časa, da si sploh ne morm utrgat minute za rr, da bi vas prebrala...

čestitam mii, pa vesni in eriki za vaše obmesečnice. bodite pridkane punčice še naprej in pokajte od zdravjauser posted image user posted image user posted image

ek, za tvojo mio stiskam pesti, da bo vse ok z glavicouser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vsem za pikepokeuser posted image , upam da bodo pomagale

taščeuser posted image - tole je znak za njihuser posted image , upam pa, da bo kmalu taleuser posted image

toliko letim... naš bani namreč pleza čez prepreke, pa čez stopničko in v tuš, pa skoz neki raziskuje in mama ne more nič, edino kadar spi, še takrat ne... če bo kaj spal kasneje, se javim

noči, katastrofalneuser posted image - kronično neprespana

papa

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.12.2008 12:20:48   
Naša črtica koraka
TINA,
tudi jaz nameravam it v ponedeljek v IKejo user posted image . Ampak prej moram doma še pripravit teritorij, ene police našraufat, da vidim, če se zadeva, ki jo nameravam tam nabavit  izide ...

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.12.2008 12:25:38   
Naša črtica koraka
LONA,

Ah ti boni ... mene najbolj razveseli, če ga od Ikeje dobim al pa od merkurja, obija user posted image  

drgač pa zadnje čase js vsem novim user posted image  in vsem ki praznujejo 1. rojstne dneve kar CD s pesmicami kupim ... za novorojene une uspavanke, za enoletnike pa od Avsenika mlajšega Metuljček cekinček.

Še dobro, da se starši ne poznajo med sabo user posted image , bi bil lahko kakšen užaljen user posted image  (sploh mamice, ki imajo v sebi  potenciale za user posted image taščeuser posted image )

pa saj se da dobit bone za vsako štrcuno user posted image , a veste da sem včeraj videla DARILNI bon za LEKARNO!!! Čisto resno.
Š V A Š T A,
še mesarije naj ponudijo darilne bone, pa bomo lahko svet dokončno razglasili za norega user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 17.12.2008 12:29:33 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.12.2008 12:30:48   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

Ja pa kje so res MUMU, AZZURA, MERGETKA pa še kakšna manjka?user posted image  Upam, da je pri vseh vse ok.

seveda je. One žurajo tko k je treba tele dni. user posted image user posted image

se naj pa javijo in malo dvignejo razpoloženje tlele user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 17.12.2008 12:31:17 >

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.12.2008 12:36:55   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Vilma

Se javljam čisto na kratko, težko tipkam. Danes sem si levi palec porezala s paličnim mešalnikom. user posted image  user posted image  Ko sem delala Juliji kašico sem namesto da bi odklopila spodnji del, ki miksa, sem vklopila mašino. Boli kot hudič, verjetno bo šel noht.

Glede spanja NČK. Ja gre za zibanje sred noči, ko se zbudi in noče več joška, zaspat pa tudi ne. Flaške ne mara. Če jo dam v njeno posteljo ali najino tuli in s tem zbudi še Dominika. Tako da pomaga edino to zibanje. Ampak ga MORAM ukinit, ker to nikamor ne pelje. Evo danes sem si še ta prst porezala, tako da je dolgo ne morem nosit, ker mi buta kri izpod nohta. Mogoče je pa me bo to prisililo, da razmišljam še o drugih variantah in ne samo o zibanju.
Nič punce, vas pokomentiram še kasneje, ko neha malo bolet.

ojej, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vilma naša!

Kaj pa zibelka?
Kaj pa v majčko oblečena princeska, pa v štručko zavita?

Kaj pa če ti greš za nekajkrat nekam drugam prespat (prav fizično greš spat, npr. po tem ko Dominik zaspi, ti kuferček in preč) nekam, ati pa ima štalo doma, ampak verjetno, da samo prvo, drugo noč že manj, tretjo pa ne več?

potem, matija se je bal teme. ko se je ponoči zbudil, je jokal. potem se je pa navadu, da k se zbudi, da joka. Potem pa je spanje tako zasovražil, da ni maral spat it. In sem mu v ikeji kupla lučko. Zdj je ne rabimo več, ker smo na manjši lučki od  radia ...

mogoče, bi se dalo poskusit tako, da še preden se začne ponoč jokat, da ji to lučko prižgeš, da te vidi kako se ji smehljaš in božaš ...

ta lučka je fajn, ker ne rabi kabla da gori, ne baterije (se polni kot mobitel), pa nič en peče, lahko se jo ime v posteljici, se z njo igra ...

če bi poskusila varianto z lučko, ti jo lahko posodim, da vidiš če se obnese, d nauš dnar stran metala ...

šeenkrat poudarjam, da so to samo  ideje,
čeprav me nihče ne prosi zanje, jih kar trosim okrog ... morda bi bilo za koga neprijetno, ker bi mislil, da komandiram ... ampak js sm tak tip človeka, da imam zmeraj kakšne ideje, tudi ko sem brez ideje ali pa pojma nimam o stvari imam idejo user posted image , samo tok, d nau zamere, prosim.

alarm

< Sporočilo je popravil Naša črtica koraka -- 17.12.2008 12:59:09 >

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.12.2008 12:37:50   
Dinki
IZVIRNO SPOROČILO: tina50

man se zdi, da ga jaz tud kr okol prsta ovijam! pa če je kaj narobe znam naredit tako, da je kr on kriv, pol je pa itak vse vredu! pa se mal pocartava,pa je takoj ok.!

user posted image  ti lisička mala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Zofy

Uspavanje: že 5 dni prakticira to moj mož, ker bi rada, da se odvadi zaSPATI NA ZIZI. iN KAR DOBRO GRE, SEM PRAV ZELO ZADOVOLJNA.

matr mate pridne može user posted image ....in kaj naredi možek z Julči, da zaspi? Jo ti prej podojiš, nato gre on k njej al kako to zgleda? Moj dragi se brani uspavanja z vsemi štirimi. vse ostalo naredi brez problema za Tita, ampak uspavanje pa ne in ne. Pravi, da ga bo ko ne bo več dojen. Sem pol kdaj kr jezna ko berem kako vaši moški uspavajo user posted image .

Kaj je še pri nas novega? Ja, mi tudi vemo kje je noga, pa kje je muca itak, pa lučka, pa balon, pa danes mi je celo drevo pokazala, pa ji pred tem nisem nikoli dreves kazala (razen v knjigici), pa že kje ima mama nos in učke mi je pokazala. PA koliko je velika zna pokazat, papa da če se ji ljubi, pomaha za živijo oz. čau pa tudi ko se ji zahoče. Večinoma maha sama sebi, ko se gleda v ogledalo. Pa ljubčka sama sebe tudi najrajeuser posted image . Upam, da ne bo preveč afnicauser posted image

bravo Juliji za take lepe napredke user posted image

Lona76, faca je Taja user posted image , jim je dala vetra v službi user posted image  in čestitke za lep napredek user posted image ....sej ima že skoraj deset kilc user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: katj

mi mamo pa tud letos novo jelko, bor v bistvu 200 cm, pa steklene bunke, ampak Rok kr razume, ko rečem ne in pol se počasi naveliča pa pol spet....

No, vsaj še ena pogumna tako kot jaz z veeelikoooo novoletno smrečico user posted image . Ubistvu me še prekakšaš. Tvoja ima steklene bunke user posted image  Je že kak razbit? user posted image
Katj, lepo da si se malce oglasila in razbila naše poste z novico, da ste vsaj pri vas vsi zdravi. Naj tako tudi ostane user posted image . In tvoja 2 sinkota sta user posted image user posted image user posted image .

Timoty, srečno danes na predstavitvi seminarske user posted image user posted image .

Aja,sem se zdejle spomnila. Dinki, tebi je rekla v posvetovalnici, da je treba počasi dnevno dojenje ukinat,al!?
No, mene je vprašala najprej sestra in potem še zdravnica, če se še dojima in sem rekla, da ja. Pa sta rekli, da sma pridna in da se naj še kr naprej in da ni nobene potrebe po kakem ukinjanju. Da 1 leto ali več, če bo želja in  mleka dost. Je res zanimivo, kk se razlikujejo med sabo ta mnenja. user posted image

Joj tale moja izjava je vidim dvignila ful prahu pa ne vem če ni po nepotrebnem. Jaz sem moji P pač rekla, da ga čez dan še zmeraj dojim med obroki, ker je to edini način da ga znam uspavati. pa mi je rekla naj poskusim ta dnevna dojenja zamenjati s kako malico. Ma meni se to ne zdi nič groznega iz njene strani. Ona mi ni rekla naj neham dojiti. Seveda jo nisem upoštevala ker Tita še zmeraj dojim ker mi je tako pač najlažje in delam po liniji najmanjšega napora. Se mi ne da še ubadati s takimi spremembami. Bo že....sej P marsikaj rečejo pa ni treba da jih vse upoštevamo. Tako kot je tebi rekla za spanje na trebuhu. Pa boš šla pač mimo tega.
Mmmmmm, reč Lukcu ful hvala za tak odličen zajtrk user posted image , se je prilegel user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu tina50)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.12.2008 12:55:18   
Dinki

Sem pa danes med pečenjem razmišlljala, da bibilo prav, da se vzamem malo v roke in sem bolj prijazna z njo in da ne dobim takoj ošpic za vse, kar nardi.. Ker vbistvu v večini primerov noče kaj slabega. Pač ne zastopi ali pa ne zna drgač Ma pa Lukana ful rada in ni prav, da se do nje tk obnašam, ker otrok čuti in potem se lahko zgodi, da se bo še on začel tako obnašat. To mi pa ni všeč. No, to je moj dober sklep, kako dolgo se mi ga bo pa uspelo držat, pa ne vem. Upam, da vsaj kak dan.

Super si se odločila user posted image . Boš videla, da se boš tudi ti bolje počutila če bo harmonija v hiši. Seveda pa mora biti obojestransko, ker če ne, ne bo delovalo. No, pol se tvoja tašča pridružuje moji. Tudi moja bo še nekaj časa doma, ampak kot sem že napisala, je izolirana od nas. Pa hvala za lepe želje zanjo.

Aua Vilma! Ja pišuka polde, tole mora pa bolet k user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da čim hitreje neha boleti in se zaceli.

Lona76 glede bonov. Kaj pa vem, meni je oboje isti druser posted image . Sicer so mi obleke iz BC user posted image . Daš v sušilca in pride ven druga obleka. tako, da mi je v tem primeru bolje H&M oz. City park. Je pa res, da igrače imajo pa v BC. Sicer je pa kar še nekaj trgovin v Cityju za user posted image . Ne vem, jaz bi se verjetno za odtenek bolj razveselila bonov za City park, ki bi jih zapravila v H&Mju.
Pa lepo se imejta danes na obisku.

Tina50, sej bo!!!!! Taki težki dnevi so za nami. Ti kar pridi malo na RR pa bo bolje. user posted image user posted image user posted image

San user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi tudi tvoje noči postale bolj mirne. Tudi naša je bila danes user posted image . se je zbudil ob 12.30 in ni zaspal 2 uri user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: Naša črtica koraka

IZVIRNO SPOROČILO: Lona76

seveda je. One žurajo tko k je treba tele dni. user posted image user posted image

se naj pa javijo in malo dvignejo razpoloženje tlele user posted image user posted image user posted image

user posted image  upam, da res! Vsaj ene! Pa ne sam žurajo, tudi user posted image .
NČK a veš kaj pomeni tale user posted image ? user posted image

No, malo heca user posted image
Pri meni Titek spi. Jaz sem šele sedaj spila jutranjo user posted image . Zdej grem skuhat kosilo in potem imava s Titom RA. Potem ga pa peljem k moji mami v varstvo ker imam jaz zobarja. Naj še eno lepo novičko napišem. Moj sinko se zna od včeraj dalje sam vsesti user posted image . Sem tako ponosna nanj. Tudi če ga dam na trebuh, pride (če hoče, seveda) v sedeči položaj user posted image .

Toliko od mene.
Lepo se imejte user posted image

< Sporočilo je popravil Dinki -- 17.12.2008 12:59:09 >

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.12.2008 13:11:34   
Naša črtica koraka
a kaj pomeni user posted image ?

user posted image seveda vem, saj sem čvekala na f o pričakovanjuuser posted image , tam se kar naprej pojavlja ...

za user posted image  pa je tam znak za M. user posted image   Tako, da se smejim vsakič, ko kakšna napiše, da je bila tašča user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za Titka, zdj je pa lahko gospod, k se zna sam usedet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.12.2008 13:14:58   
Vilma
Moja miška se je ravno prvič iz trebuščka sama vsedla!user posted image  Sem tolk vesela, da me še prst manj boli!user posted image  Plazi pa se še ne, čeprav se fuuul trudi.
NČk idej sem zelo vesela. Hvala ti. Lučka ne pomaga, imamo tako nočno, pa bolj joka, če je prižgana, kot če je čista tema. user posted image  Zibelka? A misliš, da bi Julijo še notri stlačila? Zdaj imamo koleščka na postelji, sam jo ne morem guncat, ker ful škripa! Smo pa Dominika tako v postelji na koleščki guncal, mu je ful pomagalo. Samo ne morem dat zdaj njega iz njegove postelje v Julijino, zato ker njegova ne škripa. Ali pa tudi, saj ni občutljiv na spalne spremembe... Bom premislila.
Majčka je ideja, ki je še nisem sprobala.
Prst boli sto na uro, mi kar kljuva pod nohtom. user posted image  Kuhala danes ne bom, sem kar neki iz skrinje dala.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.12.2008 13:16:11   
Vilma
No evo! Tit in Julija sta se skoraj v minuto istočasno iz trebuščka dala v sedeči položaj! user posted image  Bravo najina malčka! user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.12.2008 13:17:16   
san

No evo! Tit in Julija sta se skoraj v minuto istočasno iz trebuščka dala v sedeči položaj! user posted image  Bravo najina malčka! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.12.2008 13:18:46   
san

a kaj pomeni user posted image ?

user posted image seveda vem, saj sem čvekala na f o pričakovanjuuser posted image , tam se kar naprej pojavlja ...

za user posted image  pa je tam znak za M. user posted image   Tako, da se smejim vsakič, ko kakšna napiše, da je bila tašča user posted image .

user posted image user posted image user posted image  za Titka, zdj je pa lahko gospod, k se zna sam usedet user posted image user posted image user posted image

sej zato pa je taščauser posted image , tečna k menstra, pa odvečna, pa grrr

in alarmuser posted image

sm velik uspela prebrat, zadnej tri al 4 posteuser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.12.2008 13:25:56   
mumu

user posted image user posted image user posted image SONČKI MARČEVČKI user posted image user posted image user posted image

Ursi2: Luka - 19.2.2008
ob rojstvu: 2380g, 45,5 cm
2. mesec: 5240g, 52 cm
4. mesec: 7200g, 63 cm
6 mesecev 20dni: 8330g; 67,5cm
8. mesecev: 8690g, 69 cm
9 mesec 27dni: 9490g, 72 cm

Azzurra: Daša - 21.2.2008
Rojstvo: 53cm, 3.430
1. mesec: 56 cm, 4.370
2. meseca: 61 cm, 5750
3. mesece:66 cm, 6.750
4. meseci: 7.400
4,5 mesecev: 7800g, 72 cm

miska_32: Nejc - 24.2.2008
Rojstvo: 47cm, 2.380
1.mesec: 52cm, 4.450
2. meseca: 58 cm, 5.570
3. mesece:61 cm, 6.170
4,5 mesecev: 67,3cm, 8190
6 mesecev: 70.6cm, 9340

miska_32: Neva - 24.2.2008
Rojstvo: 46cm, 2.170
1.mesec: 50cm, 3.500
2. meseca: 55 cm, 4.500
3. mesece:58 cm, 4.900
4,5 mesecev: 62cm, 6.150
6 mesecev: 67cm, 7.420

Arabela: Sergej - 25.2.2008
Ob rojstvu: 3780g, 51cm
1.mesec:5380g, 57,5cm
2.mesec: 6840g, 59,5cm
3.mesec: 7460g, 62,5cm

Aleži: Sara - 27.2.2008
Ob rojstvu 3490,50 cm
5 tednov 4500, 55 cm
9 tednov 5560, ?
13 tednov 6450, 63 cm
17 tednov 7200, ?
25 tednov 8350, 72 cm
29 tednov 8350

Ursi84: Nejc - 28.02.2008
Ob rojstvu: 3450 g, 52 cm
1. mesec: 4.520 g, 53,5 cm
2 mesec: 5.470 g, 57,5 cm
3. mesec: 6.210 g, 60,5 cm
4. mesec: 6.580 g, 62 cm
5.mesec: 7.430 g, 65,5 cm
6,5 mesec: 8.055 g, 67,5 cm
8 mesecev: 9300 g

katj: Rok - 2. 3. 2008
rojstvo: 3620g,53 cm
1.mesec: 4450g, 55,5 cm
2.mesec: 5600g, 61 cm
3. mesec: 6100g, 61 cm
6. mesec: 7900g, 70 cm
7.mesec:8700g, 72 cm 

lucalu: Tai - 3. 3. 2008
Ob rojstvu: 2550g, 48cm
1 mesec: 3950g, 55cm
2 meseca: 4880g, 59cm
3,5 meseci: 5840g, 63cm
5 mesecev: 6840g, 65cm
7 mesecev: 7650g, 70cm
9 mesecev: 8750g, 73cm 

Nasy : Maša - 4.3.2008
rojstvo : 4420, 54cm
1.mesec: 5100g, 56 cm
2.mesec: 5800g, 59 cm
3.mesec : 6900g, 60 cm

Lona 76: Taja - 4.3.2008
Ob rojstvu: 3900g, 53 cm
1. mesec: 4170g, 54 cm
2. mesec: 5210g, 57 cm
3. mesec: 5640g, 60 cm
4. mesec: 6240g, 62,5 cm
6 mesecev 3t: 8190 g, 68 cm 
9,5 mesecev: 9580 g, 73,5 cm 

jagoga: Tomaž - 6. 3. 2008
Ob rojstvu: 2990g, 50 cm
1. mesec: 3900g, 52 cm
2. mesec: 4650g, 56 cm
3. mesec: 5450g, 59 cm
4,5 mesecev: 6400g, 63,5 cm
6 mesecev: 6910g, 65 cm
9 mesecev: 7880g, 71,5 cm

Čakajoča: Nik - 7.3.2008
porodna teža: 3610g in 51 cm
1. mesec:4535g in 54,7 cm
2. mesec: 5.330g in 58 cm
3. mesec: 6410g in 60,5 cm
4. mesec: 7550g in 64,5 cm
6.mesec: 8920g in 70cm 

Mumu: Tia - 8.3.2008
Ob rojstvu, : 3330 g, 50 cm
1 mesec: 4135 g, 51 cm
2 meseca: 4710 g, 53 cm
3 meseci: 5210 g 56 cm
4 meseci: 5920 g
6 mesecev: 6960 g, 63 cm

7 mesecev 27 dni: 7440g, 65cm
9 mesecev: 8240 g, 67 cm

Timoty: Timotej - 8.3.2008
Ob rojstvu: 3800g, 53 cm
1 mesec: 4600g, 55 cm
2 mesec: 5610g, 60 cm
3 mesec: 6450g, 63 cm
4 mesec: 7100g, 66 cm
5 mesec: 8200g, 69 cm
6 mesec: 9430g, 72 cm

Tina50: Lan - 9. 3. 2008
Ob rojstvu: 3880g, 53cm
6tednov: 5220g, 57cm
3meseci: 6420, 65cm
5.mesec:7760,69cm
6,5 mesecev: 9100g,71cm
9 mesecev: 9800g, 74cm 

Pingvinčica: Nina - 11. 3. 2008
rojstvo: 3500, 52 cm
1. mesec: 4780 g, 57,5 cm
3. mesec: 5780 g
3. mesec: 6010 g, 64 cm

Špela100: Maks - 11.3.2008
ob rojstvu: 3.390 gr, 51 cm
1 mesec 4.450 55 cm
3 meseci 5.930 63 cm
4,5 meseca 6.800 66 cm

Ek76: Mia - 12.3.2008
ob rojstvu - 48 cm, 2880g,

1. mesec 54 cm, 3780g,
2. mesec 56 cm, 4450 g,
3 mesec 59 cm, 5050g,
4,5 mesec 62 cm, 5680g.

*BellaLuna*: Luka - 14. 3. 2008
ob rojstvu: 3580g in 53 cm
1. mesec: 4540g in 55,5 cm
2. mesec: 5450g in 60,5 cm
3. mesec: 6520g in 63 cm

Terida: Erika - 16. 3. 2008
Ob rojstvu: 3500 g, 51 cm
1. mesec: 4200 g, 54 cm
2. mesec: 4895 g, 58 cm
3,5 mesec: 5640 g, 63 cm
5,5 mesec: 6900 g, 66 cm

7. mesec: 7390 g, 70 cm
9. mesec: 8200 g, 72 cm

paola: Vesna - 17. 3. 2008
ob rojstvu: 3500g, 51 cm
1. mesec: 4500g, 56 cm
2. mesec: 5500g, 63 cm

Zofy: Julija - 18. 3. 2008
Ob rojstvu: 3300g, 52cm
1. mesec: 4000g, 53,4cm
2. mesec: 5200g, 59,2cm
3. mesec: 5770g, 60,5cm
4m 13 dni: 6450g, 64 cm
6m: 7430g, 67,5 cm
7m: 8000g, 70 cm
8m: 8500g, 71cm

medica: Anis - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 3740g, 53cm
1 mesec: 4750g, 56cm

3. mesec : 7140g, 61cm
4,5 meseca: 7850g, 65,5cm
6 mesecev: 8130g, 66,5cm

Katiandi: Jaka - 20. 3. 2008
Ob rojstvu: 3180g, 49 cm
1. mesec: 4010g, 56 cm
2. mesec: 4950g, 58,5 cm

3. mesec: 5890g, 61,5cm
6,5 mesec: 8000g, 70,5 cm 

Klaudy: Kaja - 20. 3. 2008
ob rojstvu: 2840kg, 48cm
1.mesec: 3850 kg, 53 cm
2.mesec: 4900 kg, 56 cm
3.mesec
: 5720kg, 58,5cm
4,5 mesec: 7300 kg, 63 cm

san: Urban - 21. 3. 2008
Ob rojstvu: 3790g, 54 cm
1. mesec: 5200 g, 57,5 cm
2. mesec: 6000 g, 61,5 cm
3. mesec: 6390 g, 64 cm

4. mesec: 7200 g, 67,5 cm
6. mesec: 7800 g, 70 cm

Ribica85 : Kristjan - 22. 3. 2008
ob rojstvu: 3950g, 55cm
1.mesec: 5000g, 59cm
2. mesec: 6100g, 62cm
3.mesec: 7330g, 65cm

Vilma: Julija - 22.3.2008
Ob rojstvu: 3010 g, 50 cm
1,5. mesec: 4615 g, 54 cm
3. mesec: 5410 g, 59 cm

5,5 mesecev: 6500g, 65,5 cm

Zala:Zala- 23.3.2008
ob rojstvu: 3620 g, 52 cm
1. mesec:   4180 g, 53 cm
2. mesec:   4900 g, 56 cm
3. mesec:   5600 g, 60 cm
4. mesec:   6000 g, 63 cm
5. mesec:   6400 g, 66 cm
6. mesec:   6900 g, 68 cm

Violica_23: Nataša - 24.03.2008
Ob rojstvu: 3550g, 53 cm
1.mesec- 4450 g, 54,5 cm
2.mesec- 5920 g, 59 cm
3.mesec- 6830 g, 63 cm
4,5.mesec- 8090 g, 67,5 cm
6.mesec- 8610 g, 70 cm

perp: Neja - 25.3.2008
Ob rojstvu: 3820g, 54cm
1. mesec: 4470g, 56,7cm
2. mesec: 5610g, 60,3cm
3. mesec: 6850g, 62,8cm
4.mesec: 7800g
4,5 mesec: 8340g, 65,5cm
5. mesecev: 8640g
6 mesecev: 9510 g, 68,5 cm 

Mergetka: Matic - 28. 3. 2008
ob rojstvu: 3610g, 51cm
6 teden: 4660g, 54cm
2. mesec:5500g, 57cm

Pomlad08: Job - 30. 3. 2008
ob rojstvu: 4090g, 55cm
5 mesecev: 9090g, 69cm

gaya24: Maj - 31. 3. 2008
ob rojstvu: 4680g, 53cm
3.tedne: 5200g, 56.5cm
6.tednov: 6100g
2. mesec: 6800g, 61cm
3. mesec: 7980g, 66.5cm
4. mesec: 8910g,
5. mesec: 9700g, 70cm
6. mesec: 10680g, 73cm
8. mesec: 11500g, 75,5cm

Naša črtica koraka: Anja - 31. 3. 2008
Ob rojstvu: 3290g, 51cm
1. mesec: 4015g, 54,5cm
3. mesec: 5000g, 61 cm

4. mesec: cca. 5500g
5,5 mesecev: 6130g, 65,5 cm
7. mesec: 6410g
8. mesec: 6635g

Katy13: Taja - 4. 4. 2008
Ob rojstvu: 3680g, 51,5 cm
19 dni: 4070g, 55 cm
2. mesec: 5210g, 58 cm
3. mesec: 5710g, 60 cm
3 mesece 19 dni: 6100g, 61 cm
5. mesec: 6800g, 66 cm
5 m in 20 dni: 7220 g, 65 cm
7. mesecev: 7700 g in 67,5 cm

Dinki: Tit - 7.4.2008
Ob rojstvu: 4235 g, 58 cm
3. tedni: 5190 g
6 tednov: 6900 g, 61 cm
2 meseca: 8000 g

3 m 1 t: 9420 g, 68 cm
4 meseci: 10,6 kg
5 mesecev: 10,9 kg, 74 cm
6 mesecev: 11,6 kg, 75 cm
7 mesecev: 12,1 kg, 75,5 cm
8 mesecev: 12,1 kg, 77,5 cm

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.12.2008 13:32:43   
mumu
Evo mene, videm da ste me pogrešile - hvala, vsaj nekdo ko se spomni name.

Smo ble danes pri pediatru imamo 67 cm in 8240g, polulale se seveda nismo v vrečko, tko da bomo šle v ponedeljek še enkrat user posted image .

Vsem čestitke za napredke in bolančkom en kup pikapok. In seveda vsem čestitke za obmesečnice.

No, naša dama je tako zahtevna da ne morem popolnoma nič ponoč je pa še slabš kot podnev, hodem obvezno spat čez dan takrat ko ona tudi spi.

Cepljenje proti gripi, pulmologi iz Pediatrične so mi ga toplo priporočili, tko da se bomo po novem letu šle cepet (bi se že, pa nimajo na zalogi cepiva za dojenčke).

Podaljšanje porodniške: Danes grem na CSD po obrazec in ga bom izpolnila, izvide imam že vse skopirane, tko da bom drug teden že vse oddala, čeprav se mi porodniška izteče 10.2.09, Glede na to da so prazniki mislim da ne bo nič narobe če oddam prej.

Tako to je to od mene, lepo se imejte, ko bo spet kakšna minuta lufta pa se oglasim.

Svet je okrogel zato, da ga lahko obkroža prijateljstvo.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.12.2008 13:48:35   
Lona76
No vsaj ena se je javila user posted image user posted image user posted image . Za napredek pa čestitke, lulanje v vrečko bo pa že. Jst sem delala celo zanost, pol nam je pa v prvo ratalo. Pa upam, da ti podaljšajo porodniško. Držim pesti.

Juliji in Titu pa seveda orenk čestitke da se sama usedeta user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Kdaj bo to naša pogruntala user posted image . Se je pa zdej parkrat dala na kolenčka in jaz sem začela navijat k Ališič formulo, naj gre naprej, dama me je pa pogledala dala noge narazen k žaba in šla naprej po trebuhu user posted image . Ma so face teli naši škorčki.

Boni so res en hudič. Eni v BC nič ne kupujejo ker jim je predrago. NO ta kolegica kr neki hodi tja, zato sem pomislila na njih. Mogoče pa jih bojo potrebovali ko bojo kupovali večji stolček user posted image . City park ma pa res cunje. Sicer igrače lahko kupijo tudi v šparu. Še najlepše je če kupiš darilo, jampak tra otrok že vse ma!!!!! Za 2 leti naprej pa ne mislim kupovati. Ma si zdej delam delo še s temi boni zoprnimi.

Taja je pa imela popoldansko spanje celih 35  minut kljub temu, da sem pri njej ležala user posted image . Mogoče bo jutri bolj spala. Nič ne bo, ker ne bom imela časa iti z njo. Bom mogla dopoldne za moža spečt da bo v službo nesu, k ma v petek RD. In vedno neki spečem. Pa ne jst nisem tok pridna k Ursi. Pečem ko ma mož RD pa mogoče še ene 5krat v letu user posted image  . Pol se bom mogla pa zrihtat, ker imam popoldne službeno zabavo. V petek mamo božička pri meni v službi spet nič s spanjem pa še od zabave bom verjetno takaleuser posted image . Mah bom drug teden not prnesla.

Zdej grem pa juho zelenjavno za Tajko do konca naredit.

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.12.2008 13:55:50   
jagoga
MUMU, jaz sem bila tudi danes na CSD in sem dvignila obrazec za podaljšanje in se malo pogovorila s tisto delavko. Pa mi je razlagala, da lahko damo že zdaj vlogo notri, ker so sveži izvidi, saj zasedanja komisije v decembru ne bo več. V Sloveniji imamo 3 komisije: ena za štajerski konec v Mariboru, druga je za osredni del SLO v Ljubljani in za primorski del v Kopru. Malo sem jo povprašala, kakšno možnost za podaljšanje imam, pa je rekla, da če so razvojne motne oz. zaostanki v razvoju in da so izvidi od razvojne ambulante, da običajno kar podaljšujejo, da ona še ni imela primera, ko so kakšnega takega zavrnili. Zatakne pa se pri drugih obolenjih, neradi podaljšujejo za kronične bronhitise, težave s srcem, ampak vse je odvisno za kakšne zaplete gre, pri alergijah pa sploh nočejo podaljšat.
Če mi bo uspelo, bom še v decembru poslala in potem v začetku januarja bom šla pa na šiht povedat, da je možnost da bom dobila podaljšano porodniško oz. dopust za nego in varstvo otroka.

Kdaj bomo pa kaj na sonček šle?????user posted image Sem prav žalostna, da ni nič primernega vremena za sprehajat. user posted image

(odgovor članu mumu)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.12.2008 14:06:05   
tina50

TINA,
tudi jaz nameravam it v ponedeljek v IKejo user posted image . Ampak prej moram doma še pripravit teritorij, ene police našraufat, da vidim, če se zadeva, ki jo nameravam tam nabavit  izide ...

sam ti greš verjetno v celovec????
jaz grem v graz!

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.12.2008 14:12:56   
tina50
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

Uspavanje: že 5 dni prakticira to moj mož, ker bi rada, da se odvadi zaSPATI NA ZIZI. iN KAR DOBRO GRE, SEM PRAV ZELO ZADOVOLJNA.

matr mate pridne može user posted image ....in kaj naredi možek z Julči, da zaspi? Jo ti prej podojiš, nato gre on k njej al kako to zgleda? Moj dragi se brani uspavanja z vsemi štirimi. vse ostalo naredi brez problema za Tita, ampak uspavanje pa ne in ne. Pravi, da ga bo ko ne bo več dojen. Sem pol kdaj kr jezna ko berem kako vaši moški uspavajo user posted image .

Dinki sej je pr nam isto! vse drugo ja, uspavanje pa ne! sem mu poedala kako je od Zofy mož priden in, da bi lahka vsaj januarja to midva prakticirala! in kaj mi je rekal: "aja sej men bo pa januarja mleko začelo iz zize tečt"!!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?