|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
17.12.2008 10:53:17   
gigi1
Dober dan pupike in Kruce (hvala za kavico user posted image ).
Najprej navijam:
user posted image Sreda, 17.12. user posted image
11122379b - ET

user posted image Sreda, 17.12. user posted image
sabsa - pregled

punci, dobr opravita!

Larči in Šukica lenobici moji dragi user posted image . Kako sta?

Miška  moja M se je poslovila. Zdej pa čakam prvi D day v noskončno dolgi vrsti D dayev user posted image  user posted image  user posted image . Me je pa danes zjutraj kar malo stisnilo, ko sem se spomnila, da grem že tako kmalu v postopek user posted image

Zarči kje si?

Mojsonček kako si mi ti?

Sapi lepo te je spet videti tukaj. A si prebrala ZS?

Ilegalna podganca kdaj se bo končala ta norišnica v službici?

Kajši upam, da si spila kuhanga in da si danes bolje user posted image

Sonček33 kako sta?

Obi kako je bilo na UZ zadnjič?

Želvica pa pri vas? Javi se kaj.

Lupčke vsem ostalim neomenjenim...

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2576
17.12.2008 10:54:48   
zarja1
no pa še z moje strani dobro jutro....

ja Shuki moj malo ga potegnem vsako jutrouser posted image , kr zvečer kr bedim do kakih enih. Ti si boljše vidim...user posted image user posted image user posted image

ma Larči lubek veš kaj, jaz vas že je.be.m samo včeraj je bla želja prevelika, me je vse že bolelo doli. Pol sem še en tak fajn hot film gledala, pa sem morala kr prešaltat......pol je še moj malo pojamral, pa sem se spravla Dosjeje x gledat-no pol me je malo minlo...
Kdaj k frizerju?

Mismis začuda so živčki čist ok, mi je tolk vse na easy, da sem sama presenečena. Pa tvoji? Januar je skor tuuuuuuuuu....user posted image user posted image user posted image

Mojsonček pri meni pa kraljuje Jacobs, mi prava kava nikak ne sede. Kako si ti? Razen prilepljenosti....

Mišek a sex v javnosti je to na GK LJ?

Gigika, Pija, DaisyEka draga, Kajsica, Blančka, Mlinčka, WP, Želvica kje hodiš, Lučka javi se bolj pogosto, Obi kako si ti?, Dajamaja, BBpikica, Tina, Nokes, Dakec, Abrica draga, Sonček 33 ste še vsi skupi?,......lepo sredo želim...je točno en teden še!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2577
17.12.2008 10:56:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
Tko da Larči - popolnoma razumem tvojo lenobnost, in sva že dveuser posted image

če sta vidve lenobi, pol si sploh ne upam vprašat kaj sem jaz..... Mišek bi mi rekla...JOŠKASTI LENIVECuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2578
17.12.2008 10:58:31   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Zarči kje si?

EVO ME SRCE.........vidim, da te je troflo, da greš kmalu po user posted image user posted image .
Že navijam!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2579
17.12.2008 11:02:26   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

1 mesec in 3 dni menda user posted image  Sicer sem pa tudi krvavela 3 t in par dni. Sej tale še ni v polnem cvetu (razen tečnobe). Boli nič. Zdrava ko riba, razen glavobola, ki bo menda z M povezan.

Gigi je že konec user posted image user posted image user posted image user posted image
Včeraj zjutraj mal sveže krvi, pol in zdaj pa nič, nič.
Na pregled po abraziji bi morala 14 dni po prvi M, te pa od nikoder. Ti praviš, da bi jo moral že pred 14 dnevi met. A naj se prijavim za UZ in bo pol prišla al počakam nov let!? Šta da radim .... ?  A jo je Murko prestrašil user posted image  

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2580
17.12.2008 11:06:36   
zarja1
ženske dans pečem SARMO!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Prazniki so se začeli.....

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2581
17.12.2008 11:13:05   
gigi1
Ooo horny joškasti teddy user posted image . Dobro, da te je minilo. Mene je najbolj strah kakšnih čudnih sanj po ET. Baje so tudi orgazmi na začetku prepovedani. kako kontrolirat sanje???
Ja, naslednji postopek je pred vrati. kar ne morem verjet, da bo tako hitro.

Dajči jaz sem jo dobila točno 4 tedne po A. 14 dni po A sem imela krvavitve in sem šla na UZ, pa mi je rekel, da je od A ostalo še nekaj proste tekočine (krvi) v maternici in da se to počasti čisti. Meni je dr. V razložil, da to ni nič posebnega in je čisto normalno.
Je pa logično, da je prvi mesec po A slaba krvavitev. Sluznico so čisto pobrusili in v končni fazi se tudi nima kaj dosti za odluščit. Če te skrbi pa se le pojdi pokazat. meni so rekli, da nič razen hudih bolečin ali nenormalno močne krvavitve ni alarmantno.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2582
17.12.2008 11:15:02   
sonček33
Zarja in žižek - še vedno sem v enem kosu.

Kako ste? Ste že kaj naveličane tega dežja?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2583
17.12.2008 11:15:42   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ženske dans pečem SARMO!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image
Kako pa to narediš?user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2584
17.12.2008 11:16:23   
Shuka

Tko da Larči - popolnoma razumem tvojo lenobnost, in sva že dveuser posted image

če sta vidve lenobi, pol si sploh ne upam vprašat kaj sem jaz..... Mišek bi mi rekla...JOŠKASTI LENIVECuser posted image user posted image user posted image
Ti si naš horny joškasti lenivec user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2585
17.12.2008 11:17:12   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Zarja in žižek - še vedno sem v enem kosu.

Kako ste? Ste že kaj naveličane tega dežja?

Kako si ti sonček? Sej bi raje videle, da siješ v vsej svoji velikosti ampak šparaj energijo zase in za svojega otročička.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2586
17.12.2008 11:19:15   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ooo horny joškasti teddy user posted image . Dobro, da te je minilo. Mene je najbolj strah kakšnih čudnih sanj po ET. Baje so tudi orgazmi na začetku prepovedani. kako kontrolirat sanje???
Ja, naslednji postopek je pred vrati. kar ne morem verjet, da bo tako hitro.

Sanje kontrolirat je pa umetnost, da ne govorim kolikokrat se mi je zgodilo v nosečnosti, da me preseneti med sanjami, pol pa trebuh otrdi in boli, ampak sej baje ni panike, tko da se kr prepustite dogodkom, če jih ne morete preprečiti se jim pridružiteuser posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2587
17.12.2008 11:19:17   
zarja1

najprej skuham rižeka (samo v slani vodi), posebaj prepražim mleto meso (80/20), prepražim male koščke slanine. Zelje liste napolnim s to mešanico, položim v pekač in vola-to je to....sproti zalijem s tekočino in zadelam z ribanim zeljem. Slastno....Jaz kuhane ne maram...pri nas se vse peče, tud filan paradižnik in paprika...

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2588
17.12.2008 11:20:25   
Shuka

najprej skuham rižeka (samo v slani vodi), posebaj prepražim mleto meso (80/20), prepražim male koščke slanine. Zelje liste napolnim s to mešanico, položim v pekač in vola-to je to....sproti zalijem s tekočino in zadelam z ribanim zeljem. Slastno....Jaz kuhane ne maram...pri nas se vse peče, tud filan paradižnik in paprika...
Zanimivo, bo treba probat enkrat. Ja kolk časa jih pa pol pečeš in koliko jih zalivaš?user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2589
17.12.2008 11:20:31   
zarja1

Ti si naš horny joškasti lenivec user posted image

lav ju tu darling user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2590
17.12.2008 11:22:02   
zarja1

Zanimivo, bo treba probat enkrat. Ja kolk časa jih pa pol pečeš in koliko jih zalivaš?user posted image

pečem uro in pol na 175....zalivaš pa tako, da je na dnu pekača skoz tekočina do polovice. Finta je, da se skorja tako lepo zapeče.
Jaz tud fižol rada pečem - grafče na tafče

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2591
17.12.2008 11:22:05   
sonček33
Matr nehajte no hrano omenjat...in to sarme. zarja, zihr so dobre.

Šuki - a veš, da bi tud zase rada sijala, ker tole turobnop vreme je hudič za dušo in telo

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2592
17.12.2008 11:24:47   
Shuka

pečem uro in pol na 175....zalivaš pa tako, da je na dnu pekača skoz tekočina do polovice. Finta je, da se skorja tako lepo zapeče.
Jaz tud fižol rada pečem - grafče na tafče
Joj nehi s hrano ja, k bi vsaj napisala neki kar ne maram mi ne bi tolk lušte delala, tko sem pa čist slinastauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2593
17.12.2008 11:25:35   
zarja1
Sonček so so dobre......ti maš veze glede vremena. A nam lahko malo snežink zrihtaš?

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2594
17.12.2008 11:27:42   
zarja1
Srčice a ste že kaj okraševale stanovanja in bajte? user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 17.12.2008 11:30:53 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2595
17.12.2008 11:29:33   
sonček33
Zarja...snežinke bi? Oblubm, da drug tedn bojo.

Okraševanje - ne še, ćez vikend bo. No, nič kaj spešl - smrekca pa mal dekoracije v obliki svečk.  Si ti že okrasila?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2596
17.12.2008 11:31:39   
Pija76
Ojla,

jaz še nisem nič še okraševala.

Lep dan vsem. Mene pa zanima: a bo kej nehalo padati? Mene že počas depresija grabi user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2597
17.12.2008 11:32:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33
Zarja...snežinke bi? Oblubm, da drug tedn bojo.
Okraševanje - ne še, ćez vikend bo. No, nič kaj spešl - smrekca pa mal dekoracije v obliki svečk.  Si ti že okrasila?

ne še, v soboto boma skupaj....pa tud nič kaj ekstra. Zbiram ideje, kr imava kr dolga balkona pa bi tu nekaj navesla...

Horny Teddy

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2598
17.12.2008 11:33:58   
sonček33
Pija ojla.

Zdej glede vremena - padat ne bo nehalao, vem pa, da je najboljše zdrailo, da se izogneš depresiji in dežju - RR in kleoetanje z nami!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2599
17.12.2008 11:49:00   
Shuka

Srčice a ste že kaj okraševale stanovanja in bajte? user posted image
Nič še, sploh ne vem da je december, razen po datumih, mam misli čist nekje drugjeuser posted image sam mal bo pa treba  user posted image   user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  102 103 [104] 105 106   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?