mismis
|
Dober, deževen dan...Kako ste moje RR-jevke? a imamo kaj novičk? 11122379b, držim pestki, da danes dobiš dve najlepši pikici v varstvo Sabsa, tebi pa želim uspešen pregled Žižek moj, ma sem full bizi, pa se vam težko pridružim. Saj veš, pasja šola, potem sem se odločila še piškote peči in vmes barvala božične okraske. Imam jutri napovedano hejnekanijado na našem mestu, pa jim moram pripraviti božičke, da bom lahko pokasirala poljubčke Kako si mi ti? Se je poslovila? Zarja, vsak dan si bližje dnevu za test, te kaj živčki dajejo Kajši, pozdravi se mi do sobote, če ne bom pa našega napela, da ti skuha ta hudo mešanico s čajem, pa ni vrag, da bo zalego. Dajamaja, ti nam tako pridno lepiš Murkota gor, tako da sploh ni čudno, da je dečko najbolj iskan na portalu najdi.si. Velik delež tega odtehtajo punce z RR. Pija, hajni je že na hladnem in samo čaka odjemalce Shuki, kako kaj zdravje, pa s.manček? Vidim, da mi lušte delaš z miškami Gretka, kje si, kdaj delaš, še malo pa bo zaslužen dopust Miška, kot že rečeno ilegala rulz, kot seks na javnem mestu. Ma tole zadnje bo treba kaj kmalu ponoviti, če ne prej na pomlad, ko bodo dnevi toplejši. A misliš, da lahko tretiramo postopek na GK LJ, kot seks na javnem mestu, še sploh tisti del, ko združijo celice in spermo Netka, kakšen izpit si imela včeraj, kako je šlo Kruce, hvala za tole pravo kavico, če kdo ve, kaj je dobra kava, vedo bosanci Larči, vidim da ti treniraš valjanje po postelji, pa tek na kratke razdalje na relaciji postelja in kavč. Ma saj imaš prav, vsak šport je dober, važno je le, da treniraš s srcem Pa nič slabe vesti imeti, vsak enkrat pride na vrsto: Ko boš ti cartala svoji pikici, se bom pa jaz izležavala in trenirala tek na kratke razdalje mateja. goljev, torej boš januarska kot veliko bork tukaj gor. Ma tale januar bo pa dogajalo na veliko. Pozdravčke tudi Pepiju Lučka, a si že napisala voščilnice? Joj, mene to še čaka. Šopka, saj ni kaj dodati, kot to kar so punce že napisale. Žal je res tako, da enim uspe v prvo, druge moramo poskušati večkrat. Pomembno je vztrajati in ohraniti upanje, pa nam bo uspelo. Vsem nam Sonček85, superca za dober pregled Sonček33, kje si pa ti? Si se skrila za oblake? Pikovit...Murko kaj je to? Pozdravčke tudi vsem ostalim...
< Sporočilo je popravil mismis -- 17.12.2008 9:40:26 >