lunca14
|
Dobro jutro tudi od mene.........včeraj smo se poslovili od naše kužike,je šlo zelo hitro in se sploh ni zavedala,samo lepo je zaspala,potem pa sva jo odpeljala na našo parcelo in sva jo pokopala,na travniku zdraven potočka,blizu naše hiške,tako bo večno z nami.Bilo je hudo,a vem ,da je to bilo najbolje zanjo,hvala vsem za objemčke in lepe besede. Vsem malim škorčkom ki praznujete in mamicam ..............vsem,ki ste uspešno prestali pikice,in za napredovanje v teži in dolžini in papanju in spanju .....................vsem,ki rabite pikapoke,ker ste bubani,ali nečete papat ali spat,ali imate probleme z zobki ...........vsem,ki se imate radi mejte se še bolj .................... Sedaj pa še naše stanje,včeraj smo meli sistematiko,motorika,vse bp,s težo smo šli malo dol,zaradi bolezni,in počasi prihajamo nazaj,no imamo 8,6kg veliki pa smo 72 cm,obseg glave 43 cm,cepljeni nismo zaradi virusa,ki je še vedno prisoten v telesu,pa tudi malo mu še teče iz noska,jemo še vedno samo na zizi in nam je pedijatrinja rekla ,da je to v redu,ker očitno ne rabi še drugega in tudi vidno napreduje,bi pa morala v roku dveh mesecev počasi upeljat gh.Spanje je tako,tako,če se stiska pri mamici spimo,če ne se jokamo,enej je včeraj nekaj protestiral,ampak ,ko je zaspal ,je spal skoraj do sedmih,kar je več kot odlično,saj se je ponavadi ustajal od petih do polšestih-šestih,tako,da se sedaj tudi oči naspi.Eko moj roman končan .Pa komaj čakam na sooooooooooooonce
< Sporočilo je popravil lunca14 -- 17.12.2008 9:35:03 >