Nikita***
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_ IZVIRNO SPOROČILO: Lianna Kajenje je prepovedano, v stanovanju, na balkonu, na dvorišču. Če se ne morejo zadržat da v času ko so na obisku ne kadijo potem je bolje da ne pridejo. Preprosto ne prenašam kajenja. Uh, k tebi bi pa z največjim veseljem prišla po tem, ko bi cel dan bila v zaprtem prostoru, kjer bi bilo 100 ljudi in bi vsi kadili kot turki, da bi smrdela kot pepelnik. Pa po možnosti takrat, ko bi ti imela RD, da bi te fino stisnila k sebi in ti prilepila enih par cmočkov. Pa se pri nas drugače tudi ne kadi noter, ampak takle gestapovski režim... Oh ja, tale je pa res gestapovska. Midva sva oba kadilca, veliko skadiva, vendar ko sva se vselila v sedanje stanovanje, sva se odločila, da se notri ne bo kadilo. Kadiva na balkonu, prav tako obiski. Nihče se ne pritožuje, tako pač je. Ko sva živela še v prejšnjem stanovanju, je smrdelo za pop in sem prav vesela, da sedaj ne smrdi več. Tudi ko grem na obisk h komu, kjer so nekadilci, nikoli ne vprašam, če lahko kadim notri. Grem na balkon, ker če lahko to počnem doma, bom tudi na obiskih. Četudi rečejo, naj prižgem kar notri. No ja, k Lianni na obisk zagotovo ne bi šla , ker ko mi zapaše cigaret, ga prižgem. Na balkonu, jasno. Ne bi pa prenesla ljudi, ki bi mi diktirali, da zunaj (pa na bo to balkon, dvorišče, ...) ne smem kadit.