Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:02:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Imam pa rada njen nakit ..........pa cene tudi hvala lepa
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:03:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 ..........pa cene tudi imam kar nekaj od tam,ampak sem vse dobila v dar,nič kupila
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:04:04
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pandica kupi bubchen šampon in gel za prhanje za Zalo - Panda A je pandica gor narisana al kaj?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:04:18
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya je še vedno blont Ja.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:04:27
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pandica kupi bubchen šampon in gel za prhanje za Zalo - Panda A je pandica gor narisana al kaj? ja
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:04:56
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica od Mullerja pa do občine pa nisi mogla poklicat, da bi si vsaj po one Šparove pike prišla. Pol pa jamraš kaka sem jaz
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:07:30
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pandica kupi bubchen šampon in gel za prhanje za Zalo - Panda A je pandica gor narisana al kaj? ja Še nisem videla Sem ji ravnokar par dni nazaj kupila Niveo Baby gel za kopanje in isto ojle sem vzela, ker mi Nivea tako lepo diši Aja, pa zadnjič sem ji vzela ono rdečo peno, ki je za kopanje, pa gor piše kak je to kao zabavno, ko malčka namažeš z njo po telesu in lasekih, te pa je tak brezveze, ker, če je to rdeča te sem jaz bicikl
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:08:23
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica gospa pred mano je kupila za 49 eurov čokoladic Milk mogoče pa je ta gospa bila gospa Božiček pa si imela danes čast spoznat K. Stavec in gos. Božiček
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:08:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pa nisi mogla poklicat, da bi si vsaj po one Šparove pike prišla. Pol pa jamraš kaka sem jaz ja,ne. je v mestu,pa raje rep pod noge in gremo ......
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:10:31
|
|
|
|
botrca
|
Ej, punce ste gledale zdaj 24ur zvečer, ne bo treba več na občini urejat papirje ob rojstvu ampak bo že v porodnišnici vse urejeno. Fajn, ne.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:10:38
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Aja, pa zadnjič sem ji vzela ono rdečo peno, ki je za kopanje, pa gor piše kak je to kao zabavno, ko malčka namažeš z njo po telesu in lasekih, te pa je tak brezveze, ker, če je to rdeča te sem jaz bicikl L. pa ima one barvne tabletke za v kad, pa so super ful lepo obarva vodo
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:11:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Pandica gospa pred mano je kupila za 49 eurov čokoladic Milk mogoče pa je ta gospa bila gospa Božiček pa si imela danes čast spoznat K. Stavec in gos. Božiček prava faca si
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:11:34
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 pa nisi mogla poklicat, da bi si vsaj po one Šparove pike prišla. Pol pa jamraš kaka sem jaz ja,ne. je v mestu,pa raje rep pod noge in gremo ......
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:11:39
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Pandica od Mullerja pa do občine pa nisi mogla poklicat, da bi si vsaj po one Šparove pike prišla. Pol pa jamraš kaka sem jaz Nisem imela danes časa, res ne, sem bila stempirana ko bomba Saj veš, da sem te drugače vedno poklicala. Pa še pol me je dež dobil, da sem kr hitro mahnila do avta. Ti mi jih le pridno šparaj, pridem kmalu spet v mesto, ok?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:12:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pandica kupi bubchen šampon in gel za prhanje za Zalo - Panda A je pandica gor narisana al kaj? ja Še nisem videla Sem ji ravnokar par dni nazaj kupila Niveo Baby gel za kopanje in isto ojle sem vzela, ker mi Nivea tako lepo diši Aja, pa zadnjič sem ji vzela ono rdečo peno, ki je za kopanje, pa gor piše kak je to kao zabavno, ko malčka namažeš z njo po telesu in lasekih, te pa je tak brezveze, ker, če je to rdeča te sem jaz bicikl
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:12:32
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, punce ste gledale zdaj 24ur zvečer, ne bo treba več na občini urejat papirje ob rojstvu ampak bo že v porodnišnici vse urejeno. Fajn, ne. eh, kaj mi zdaj to koristi..................
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:13:43
|
|
|
|
Pandica
|
Nič nisem dala rep med noge sem v zg. postu razložila kako je bilo na stvari.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:13:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, punce ste gledale zdaj 24ur zvečer, ne bo treba več na občini urejat papirje ob rojstvu ampak bo že v porodnišnici vse urejeno. Fajn, ne. zaradi mene,itak več ne bom imela
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:13:59
|
|
|
|
Vrtnica79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: Pandica od Mullerja pa do občine pa nisi mogla poklicat, da bi si vsaj po one Šparove pike prišla. Pol pa jamraš kaka sem jaz Nisem imela danes časa, res ne, sem bila stempirana ko bomba Saj veš, da sem te drugače vedno poklicala. Pa še pol me je dež dobil, da sem kr hitro mahnila do avta. Ti mi jih le pridno šparaj, pridem kmalu spet v mesto, ok? izgovoriiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:14:10
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa ne smem nič uporabljat kar diši ker ima Jan suho kožo in samo trdo milo uporabljava od eucerina in mleko po kopanju od iste firme
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:15:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ej, punce ste gledale zdaj 24ur zvečer, ne bo treba več na občini urejat papirje ob rojstvu ampak bo že v porodnišnici vse urejeno. Fajn, ne. eh, kaj mi zdaj to koristi.................. kaj ne boste imele še ?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:15:47
|
|
|
|
botrca
|
Vrtnica79 kak je z vrtcem? Služba te čaka al ne?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:15:52
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca če je to rdeča te sem jaz bicikl Res, če je taka full svetla barva, da se komaj kaj vidi ko sem pa po telesu namazala je že bilo čist belo, ko ona pena za lase skoraj Jaz pa sem si še fotoaparat pripravla, ker sem misla kak jo bom slikala mojo "rdečko"
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:17:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica IZVIRNO SPOROČILO: botrca če je to rdeča te sem jaz bicikl Res, če je taka full svetla barva, da se komaj kaj vidi ko sem pa po telesu namazala je že bilo čist belo, ko ona pena za lase skoraj Jaz pa sem si še fotoaparat pripravla, ker sem misla kak jo bom slikala mojo "rdečko"
|
|
RE: Mariborčanke II. del 16.12.2008 23:17:42
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Nisem imela danes časa, Res ne, pa še mami je bila z mano tak, da itak nisem bila sama.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?