Goldy
|
No, pa še moje poročilo!!!!! Na kratko, vse ok, malo bolj na dolgo pa..... .....tehtanje (še manj kot zadnjič - kaj pa naj , če mi je včasih takoooo slaboooo, da mi res ni nič za jest), pa pritisk (ki so mi ga komaj izmerili), pol pa k G. Moj pa zraven - itak, kar noter, no potem je moral mal počakat, ker sva z G izpolnjevale materinsko knjižico in se "pregovarjale" okoli PDP, v glavnem zdaj je 17.6.2009. Aja pa pozitvna sem na toksoplazmozo in lahko vse jem! Potem pa na mizo in UZ. No, moj je seveda lahko zdaj prišel gledat detece. V glavnem je dosti veliko in zeloooo živahno. Kaj vse je počel/a - to res lahko samo gledaš in ti gre na jok (no, vsaj nama je šlo). Roke pod glavo, pol se je malo zamislil/a, pa stegnil/a nogico, jo prijel/a z rokico, pa sedel/la.... G je rekla, da bo dete definitivno zelo živahno in da je vesela, da je tako, ker je to znak, da je dobro. Po kom kaj je tak živahno to bitje????? Pa jaz pravim, da je na NS rekla, da se ji zdi da je fant. pa gleda, pa se dete le obrne, pa gleda pa pravi, da ni med nogam nič odveč, da nič ne binglja. Da bomo sicer raje še počakali.... Na, zdaj pa vedi kaj je ali ??? Je pa mojega pohvalila, da ji deluje tak v redu... Ga je vprašala, če je bil zraven na NS. Prosim 10 konjev ga ne zadrži doma. Ima pa moj nalogo - že zdaj imam železo na meji in me mora šopat z radičem, rdečo peso, rdečimi sokovi.... Reci in piši sva bila pri G 40 min. Šla tudi na pico, jaz pogledat malo v službo in to je bilo to....aja pa mal v šoping. Glede bolniške pravi moja G, da ni pardona. Slabosti, pa lanski ss. Pa 4 leti matranja. In če rečem še na to temo, na celjskem imamo eno bolj hudih ... komisij (pravijo), ne priznava sprehodov...., doma in pika. Imam tudi pisarniško delo, samo je šefica sama rekla, naj bom raje doma in v miru.... Morda bom proti koncu izkoristila letošnji in del drugo letnega dopusta. Če pravijo, da naj bom doma, sem pač doma, res nočem silit delat, naj bi pa bilo kaj narobe. sonček85 - a ti tudi v Laško hodiš???? Se globoko opravičujem, ker sem se takooo razpisala.