|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
16.12.2008 16:00:11   
zarja1
Šopka vse tu te razumemo. Pikola jaz sem bla po HS v bolnici 10 dni v takih mukah in skor 2 meseca doma. Pa ET zarad HS sploh nisem dočakala. Po pingvinčke čist po resnici sploh nisem hotla it najprej. Tako me je vse zdelalo.  No ko sem zbrala moč, BTW šele po 6 mesecih, sem šla po pingvinčke. Ni ratalo. Moj svet je bil zrušen.
Samo poglej...zdaj sem šla po njih že drugič. Upam na najlepše...globoko v sebi pa vem, da me čaka še veliko. Tud če nama ta čudež rata, vem da bom čez kakšno leto šla po drugega al celo tretjega pamžka. Se ne predam tolk hitro, samo razlika je, da sedaj to vem. Ta moč je v nas, le odkrijemo jo včasih bolj pozno.

Horny Teddy

(odgovor članu 11122379b)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
16.12.2008 16:02:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
2 dcl jogurta tekočega ali v lončku, pa nima veze kolk ma maščobeuser posted image
2 jogurtova lončka moke (jest jo predno dam v posodo še presejem) to sem zanč nekje na tv vidla da je en to naredu pol pa jest k papiga ponavljanka se mi je dobr zdejuser posted image
1 jajce
1 vanili sladkor
1/2 pecilnega praška
, sam jest sem dala kr celga pa ni blo nč narobeuser posted image
malo sladkaš, jest sem dala npr 2-3 žlice sladkorja,

Shuki bi lahko to tud pekla v pečici, da ne bi cvrla? Mene tolk včasih od cvrtja zgaga mantra....

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
16.12.2008 17:03:52   
sonček85
MOJE POROČILO IZ PREGLEDA
Zjutraj sva šla z dragim že ob 7.30 v Laško ,da sem dala vodo, potem pa sva šla še malo pojest v pekarno dobrot. user posted image user posted image user posted image ,počakala da se je pikapolonica odprla kamor sva šla najprej pogledat za vozičke in previjalno ter posteljico user posted image user posted image user posted image voziček sem rekla da bom vzela jane ali pa brevi ovo za katerega sem zagreta od samega začetka in mislim ,da bo kar ta user posted image user posted image user posted image ,previjalno greva pa iskat ta teden .no potem sva šla pa še kupovat darila za vse naše bližnje za Božička user posted image user posted image user posted image
No potem še v službo se pogovrit za dopust ,da ga koristim in na pregled ja klončno boste lahko brale kako je šlo user posted image user posted image user posted image user posted image

Čakala sem kakih 5-10 minut in bila na vrsti,me je zvahala ,kg imamo 79(zredila sem se samo 6kg-od tega še ima moj bebi 520g) user posted image ,zmerila pritisk in že sem bila na vrsti.
Najprej mi je G razložila kaj bova danes gledali ,poklicali dragega in pregled se je začel,MV je 40,premer trebuščka je 168,težki smo 520g,nogica je dolga 41mm,posteljica je spredaj ,zato tudi ne čutimo tako intenzivnih brc našega bejbija in rokice smo si držali preko glavice da naša gospa G ni morala zmeriti glavice ,tako da imam naslednji pregled spet v sredo.
Povprašala sem tudi za MŠ in je rekla ,da se mi ni potrebno naročiti prej ko okoli 30t in da je lepo če gre oči poleg user posted image user posted image dobila sem tudi slikico ,ki ni nevem kaj razločna,zato je ne bom dajala gor.malo smo skrivali kaj imamo med nogicami,zato sva se odločila ,da ne bova več spraševala. user posted image

no to je bilo moje poročilo ,več pa upam ,da bom zvedela v sredo na pred Božični večer user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
16.12.2008 17:04:08   
Shuka
hmmm Zarja, sam pol mora bit drug recept, ker tale ni za v pečico, pa še neki, pol k jih ocvreš jih daš na prtiček, se na zraku osušijo in sploh nimaš občutka ne v ustih ne aftertaste po cvrtju.

Veš kaj, najbolje da se ti držiš štrudla, v tem si najboljša.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
16.12.2008 17:07:32   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ahoj pupike user posted image

Evo klicala...in....štartam 29.12.

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Je mogla it vse še preštudirat, pa mi je rekla naj nazaj pokličem in....povedala veselo novičko, da že letos štartam user posted image
Hvala vsem, ki ste navijale za tole. Moram pa priznat, da sem šla danes kar 4 x na WC preden sem poklicala user posted image

Ma še tuuuu! Super žiži - še malo še malo, pa bo tudi pri naši žiži zajokalo!user posted image user posted image user posted image  Držim pestke!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
16.12.2008 17:10:48   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Ahoj pupike user posted image

Evo klicala...in....štartam 29.12.

user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Je mogla it vse še preštudirat, pa mi je rekla naj nazaj pokličem in....povedala veselo novičko, da že letos štartam user posted image
Hvala vsem, ki ste navijale za tole. Moram pa priznat, da sem šla danes kar 4 x na WC preden sem poklicala user posted image

Ma še tuuuu! Super žiži - še malo še malo, pa bo tudi pri naši žiži zajokalo!user posted image user posted image user posted image  Držim pestke!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jupijejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
16.12.2008 17:12:52   
Serendipity
Kar se tiče bolniške - sem še najbolj mislila na bolniško do prvega UZ-ja, ker mi je zdravnica poudarila da jo vsaj do takrat priporočajo. Zaenkrat je dokaj stresno obdobje v službi in bi kar prijalo se malo odklopit....

Neposredna povezava do sporočila: 2507
16.12.2008 17:49:08   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka
hmmm Zarja, sam pol mora bit drug recept, ker tale ni za v pečico, pa še neki, pol k jih ocvreš jih daš na prtiček, se na zraku osušijo in sploh nimaš občutka ne v ustih ne aftertaste po cvrtju.
Veš kaj, najbolje da se ti držiš štrudla, v tem si najboljša.user posted image

sem jih ocvrla Shuki pa so res slastni....sam so estetsko grozno grdi, nič miškam podobni...user posted image user posted image user posted image . Maš prav bom raje pri štrudlu vztrajala.....user posted image

Sonček to je moral bil eden lepših pregledov....user posted image

Se* v Mb skor vsaki priporočajo kr v ambulanti, en mesec bolniške po potrjeniuser posted image . Nekaj je že na tem.

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
16.12.2008 18:04:13   
gigi1
Sonček85 user posted image  user posted image  user posted image  kako lep dan ste imeli user posted image

SE* ti bodi kar na bolniški.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
16.12.2008 18:12:42   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

Kar se tiče bolniške - sem še najbolj mislila na bolniško do prvega UZ-ja, ker mi je zdravnica poudarila da jo vsaj do takrat priporočajo. Zaenkrat je dokaj stresno obdobje v službi in bi kar prijalo se malo odklopit....

Se* - kar vzami si bolniško. Jaz vem, kako je, če imaš stresno in živčno vojno v službi. Velikokrat si rečem, da bi raje fizično delala, kot pa pod stresom in da ti non stop nekdo teži in mori...

Neposredna povezava do sporočila: 2510
16.12.2008 18:13:34   
Reby
Shuki - ti mi pa ne delaj takih lušt, danes se komaj nazaj držim, ker sem se odločla, da bom bolj zdravo jedla user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
16.12.2008 18:21:20   
dajamaja
Gigi, srce tole pa je zdej ena uspešnica, veš!!! Čestitke še tle za štart.

Abra, kako je? Je naša gimnastičarka lepo napredovala?

Sonček, super za dobre rezultate!!

Zarja, jaz še ne grem po zdravila, jaz sem menda šele 1. M po abraziji dobila. Od vsega je najbolj prisotna tečnoba.

A bomo kako pivo danes? Marjetkaaaaaa

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
16.12.2008 18:24:30   
gigi1
Dajči srce hvala user posted image
A tvoja tečka je pa le prišla? Koliko dni po A? Upam, da ni preveč boleča. A zdravje je boljš?
Imaš ZS.
Pivo bom pa jaz s tabo spila user posted image .
Dejzikaaa, Pijaaaa, Miškaaa...kje ste vse ljubiteljice piva? user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
16.12.2008 18:34:20   
dajamaja
1 mesec in 3 dni menda user posted image  Sicer sem pa tudi krvavela 3 t in par dni. Sej tale še ni v polnem cvetu (razen tečnobe). Boli nič. Zdrava ko riba, razen glavobola, ki bo menda z M povezan. Sem pa šla na koledar ovulacije in lej kaj bom pa jaz delal za NY
user posted image user posted image user posted image
Glede na podatke, ki ste jih vnesli, je največja verjetnost, da boste plodni med ponedeljkom, 29.12.2008 in soboto, 3.1.2009.V kolikor takrat zanosite, bi vaš rok poroda bil četrtek, 24.9.2009.
user posted image user posted image user posted image
Grem kr po pivo, da folikle pripravim na novo klimo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
16.12.2008 18:35:45   
netka34
Gigi, moja pika zlata...tolk sm vesela, d so mi prow kocine vstale, ko sm prebrala!!! jupiiiii!!user posted image user posted image user posted image

Dajamaja...pivo?? Ja, itak!!user posted image user posted image user posted image user posted image

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
16.12.2008 18:38:14   
zarja1
Gigi, Dajamaja, Netka a ga bomo kr vse ruknile?

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
16.12.2008 18:42:53   
dajamaja
Ja, lubike jst sem ga že odprla in vam trkam na zdravje. Pa ne vem, če ne bo treba še kratkega, da k sebi pridem. En čink posračkan (to se kao fino bere) dan je danes.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
16.12.2008 18:46:41   
sonček85

Sonček85 user posted image  user posted image  user posted image  kako lep dan ste imeli user posted image

SE* ti bodi kar na bolniški.
ja res smo imeli poseben dan -hvala vsem

no sedaj pa veselo jem pico-njamiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
16.12.2008 18:50:40   
lara light
Sonček, čestitke za lep pregled in naj zasluženo tekne pica!user posted image

Zarja, pravip, da so grde, ampak vem da so dobre. Moje tudi katastrofalno vedno zgledajo, a se jim nimamo časa čuditi, ker tako hitro poidejo!user posted image  Shukica, dobra ideja! Bodo padle tud pr meni ta teden!user posted image

Netkič, kakšen izpit si mela? Sem kej zablodla? Upam, da je šlo. Kdaj se vidiva?? Pridi kaj mimo, pls!!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
16.12.2008 18:52:40   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Gigi, Dajamaja, Netka a ga bomo kr vse ruknile?

Dajamajči, Netkič, Zarja, Gigi, potem pr večerji ga bom še jaz par požirkov na vaše!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
16.12.2008 19:06:55   
gigi1
Netkič hvala user posted image . Kako je bilo na izpitu? Nazdravje user posted image

Dajči evo, jaz ga že rukam user posted image

Zarjica ti pa pridna bit, da ne bom šla po uno šibo user posted image . Ti lahk samo nonalko.

Larica je pa že veterankauser posted image  in lahko par požirkov user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
16.12.2008 19:08:31   
zarja1
Zarjica ti pa pridna bit, da ne bom šla po uno šibo user posted image . Ti lahk samo nonalko.

Larica je pa že veterankauser posted image  in lahko par požirkov user posted image

AJAAAAAAAAAAAAAAAAA??????????
Že dobro..že dobro.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa srečnega in zdravega...
user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.12.2008 19:09:37 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
16.12.2008 19:11:25   
zarja1
Ženske ne vem no....če je znak, da si noseč to, da se ti neizmerno lušta user posted image  nonstop in pivo...pol sem ziher.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2523
16.12.2008 19:11:30   
Pija76
Ojla punce!

Gigi user posted image  za štart!!!! Navijam že sedaj.

Šopka žal mi je zate! Pogumno naprej.....

Neki me zanima: katera je obljubljala pivo in zakaj ga ni user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.12.2008 19:14:28   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Neki me zanima: katera je obljubljala pivo in zakaj ga ni user posted image  user posted image  user posted image

Pija malo višje poglej...ga bo za dans dovolj?

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?