|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
16.12.2008 13:28:03   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sabsa - a misliš, da ni druge možnosti - da ti npr. G napiše, da priporoča sprehode, gibanje v naravi?
A ima katera izkušnje s tem?
Če ti g. napiše pisno, da se smeš gibat, se zna zgodit, da ti komisija tega ne prizna oz. ti odloči, da si sposobna za delo, razen če je tako kot v Lučkinem primeru, da je razlog drugje in ne v nosečnosti sami.

Jaz imam sedaj bolniško opredeljeno kot "odmaknitev od virov okužb in narava dela" in s tem ne le dovoljene ampak zaželjene sprehode vsak dan. Kako pa bo po komisiji, ko bom dobila odločbo pa ne vem.

Drugače pa sem bila najprej doma od punkcije pa do 2 dne po ET, nato pa sem šla v službo. Ko pa sem bila noseča 6 tednov pa sem šla na posvet k osebnemu zdravniku, ker me je zanimalo kako je z virusi, ki krožijo v službi (delam v vrtcu) Namreč tisti teden, dan so manjkali otroci zaradi škrlatinke, noric, rota virusa, viroze in ene mačje kožne bolezni. Pa je zdravnik takoj rekel, da delam v "leglu" bacilov, ki so lahko škodljivi, ali pa ne. Da pa ni za reskirat. Poleg tega sem pa še v jaslih, kjer je veliko dvigovanja, previjanja.

Jaz mislim, daje to odvisno od vsake posameznice, kakšno službo ima in kako se počuti.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2476
16.12.2008 13:28:12   
lučka 25
lara, jaz bom pa sedaj malo v roke pljunila, prijela svinčnik in napisala voščilnice. Jih moram še za ŠD, ki ga imajo prijatelji, sem letos jaz dobila to zadolžitev.

Shadow, če se dobro počutiš, ti kar delaj. jaz bi tudi, ampak,... kot sem že zgoraj napisala.

mateja_goljev, super za eskimčke. boš štartala z novi letom, ki bo prinesel same dobre novice.

sabsa, mislim, da imal lara kar prav. Povsod punce naredijo tako, kot jim svetuje G, če pa moraš tudi po mnenju G strogo ležati in počivati, pa je to druga pesem.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2477
16.12.2008 13:31:05   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25
lara, jaz bom pa sedaj malo v roke pljunila, prijela svinčnik in napisala voščilnice. Jih moram še za ŠD, ki ga imajo prijatelji, sem letos jaz dobila to zadolžitev.

ooo pol že dve pljuvama v roke.....user posted image user posted image user posted image .... že berem Shukine predloge in mi je en prav všeč.......

samo za info; jaz ta mesec ne bom lulala!!!!!!!! Pa še naj to tak čudno zveni...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2478
16.12.2008 13:44:43   
Shuka
Punce a ste za miške?

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2479
16.12.2008 13:45:23   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

ooo pol že dve pljuvama v roke.....user posted image user posted image user posted image .... že berem Shukine predloge in mi je en prav všeč.......

samo za info; jaz ta mesec ne bom lulala!!!!!!!! Pa še naj to tak čudno zveni...user posted image user posted image user posted image

Ti ni nič treba lulat, a prav user posted image  user posted image  user posted image , kri ap le pojdi dat.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2480
16.12.2008 13:46:06   
lučka 25

Punce a ste za miške?

user posted image

Jaaaaa, pa kaj ti mene mataš, mi kar slina na tipkovnico teče.user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2481
16.12.2008 13:56:03   
Shuka

Punce a ste za miške?

user posted image

Čak še eno dozo naredim pa pridi na miške, ker so sam še 4 ostaleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2482
16.12.2008 14:08:51   
zarja1

Punce a ste za miške?

user posted image

a je to telepatija?????????? Jaz glih berem recept!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2483
16.12.2008 14:10:11   
zarja1

Ti ni nič treba lulat, a prav user posted image  user posted image  user posted image , kri ap le pojdi dat.user posted image

a da bi? Kaj pa če kr pustim tak kot je oz. bo?user posted image user posted image user posted image
sorry draga samo to ti dela utropizderaj......pa saj vešuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2484
16.12.2008 14:11:32   
Shuka

Punce a ste za miške?

user posted image

a je to telepatija?????????? Jaz glih berem recept!!!!!!!!
Midve sva itak konektane u nulouser posted image , a ti ga jest dam?

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2485
16.12.2008 14:11:38   
lučka 25

a da bi? Kaj pa če kr pustim tak kot je oz. bo?user posted image user posted image user posted image
sorry draga samo to ti dela utropizderaj......pa saj vešuser posted image

Vidim, da ti dogaja. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pa saj je prav tako. Sam ne nas preveč dražit, da en  bomo me k tebi po kri prišle, se bomo prelevile v vampirke. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2486
16.12.2008 14:12:36   
lučka 25

Punce a ste za miške?

user posted image

Čak še eno dozo naredim pa pridi na miške, ker so sam še 4 ostaleuser posted image user posted image user posted image

Pa si prepričana da bo od druge runde kaj ostalo, če je že prava tako hitro pošla? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2487
16.12.2008 14:15:39   
Shuka

Punce a ste za miške?

user posted image

Pa si prepričana da bo od druge runde kaj ostalo, če je že prava tako hitro pošla? user posted image user posted image user posted image
Ja sej zdej brzdam mojga spajdermenčka, jih je že preveč pojedel, ma morjo ostatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2488
16.12.2008 14:23:32   
zarja1

daj please...k tega ko berem me muči...

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2489
16.12.2008 14:24:43   
zarja1
a jim uhice in repke tud narediš? Jaz že pol ure iščem neko špago pa je nimam doma...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2490
16.12.2008 14:28:56   
miska73
Pupe, ne me tepst, ampak men so pe miške user posted image .
Mislim une cvrte oz Šuki...
Mogoče jih pa ne morem jest, ker me preveč na žlahto spominjajo. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2491
16.12.2008 14:29:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Mogoče jih pa ne morem jest, ker me preveč na žlahto spominjajo. user posted image

čisto mišja izjava....so ti mišeki bolj všeč, a ne?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2492
16.12.2008 14:48:19   
Shuka

daj please...k tega ko berem me muči...
Evo te so bananino cimetovi, sam nimajo še sladkorčkastega snegca gor. Sej bom sam enga probala da nau spet kuj zmanjkalouser posted image user posted image user posted image
user posted image

Recept:

2 dcl jogurta tekočega ali v lončku, pa nima veze kolk ma maščobeuser posted image
2 jogurtova lončka moke (jest jo predno dam v posodo še presejem) to sem zanč nekje na tv vidla da je en to naredu pol pa jest k papiga ponavljanka se mi je dobr zdejuser posted image
1 jajce
1 vanili sladkor
1/2 pecilnega praška
, sam jest sem dala kr celga pa ni blo nč narobeuser posted image
malo sladkaš, jest sem dala npr 2-3 žlice sladkorja,

Evo tolk za intermezzo sem šla probat ENGA tega z bananami joj kaj je to dobruser posted image

Pol vse skupaj z vilico zmešaš in pustiš stati 10 minut. Med tem časom, daš v kozico približno 2-3 cm olja. Ko je olje zelo vroče daš na malo manj gretja in z žličko, ki jo namakaš stalno v vodi zajemaš maso in vsuješ v olje. Nekaj mase ti bo seveda na žlički ostalo ampak nič ne de, malo promučkaš v vodi in jovo na novo. Ker se zaveda zelo hitro odvija se podvizajuser posted image . Daš jih v kozico le toliko da se lahko sami obrnejo, če se pa sličajno kaki ne obrne sam mu malo pomagaj. Eni sicer tud kot miške ne bojo zgledal sam so lih tko dobriuser posted image
Pa tale bananina varianta je zakon. Lohk daš pa rozine not, al pa nekje sem vidla, da nastrgajo jabolko, no jest nisem komplicirala.

Pa dober tek.user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2493
16.12.2008 14:49:51   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Sorry podganca moja, izjavljam, da niso bile raziskave in analize delane na tvojih sorodnikih. 

user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2494
16.12.2008 14:50:40   
Shuka

a jim uhice in repke tud narediš? Jaz že pol ure iščem neko špago pa je nimam doma...user posted image
K hočejo pobegnit si jih same naredijouser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2495
16.12.2008 14:59:18   
šopka
user posted image user posted image  hvala za spodbudo ženske. ve ste tako močne jst se pa  počutim depresivno da je kr groza. saj vem, da zmrznjenčki so ampak me je strah da ne bodo uspeli in bo treba spet na punkcijo. to me bo pa zeeeeelo težko tam zvlečt!!!!!
počutim se k da mam kugo(vsi so veseli vsi so noseči vsi imajo ta mala bitja ki jim kravžljajo živčke samo jsssssssssst ne.
samo ležim in nikamor se mi ne da.odločla sem se tudi, da bom cel mesec doma ker za v službo nikakor nisem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2496
16.12.2008 15:07:14   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: šopka

user posted image user posted image  hvala za spodbudo ženske. ve ste tako močne jst se pa  počutim depresivno da je kr groza. saj vem, da zmrznjenčki so ampak me je strah da ne bodo uspeli in bo treba spet na punkcijo. to me bo pa zeeeeelo težko tam zvlečt!!!!!
počutim se k da mam kugo(vsi so veseli vsi so noseči vsi imajo ta mala bitja ki jim kravžljajo živčke samo jsssssssssst ne.
samo ležim in nikamor se mi ne da.odločla sem se tudi, da bom cel mesec doma ker za v službo nikakor nisem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Šopka - vse smo dale te faze skozi in še se zgodi, da se kaka taka ponovi, sej to je čist normalno, pač čistva so čustva, jeza, bes vse to mora bit, bo prišlo pa še uno drugo in ne obupaj že na začetku. Kaj se to pravi obupat, tega v našem borčevskem žargonu ni, depra je pa tud prepovedana. Žalovanje dovoljeno ampak le kratek čas, ker morš se pripravit na nov boj, ker vojna ni zgubljena.

Pa še to zmrznjenčki so borci, lej mojga, vsak dan me rukne drugam in komaj čakam, da ga vidim in objamem, zato ne obupuj, ker tud z zmrznjenčki se zanosi.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 2497
16.12.2008 15:18:56   
lara light
Šopka, saj je že v redu, kakšno neumno lahko komt tle izpustiš, ti koj oprostimo....vem, da ti je zelo hudo. Vem, kako boli tak neuspeh, žal vem. Verjemi draga, da nisi edina, ki je dožiela neuspeh, še zdaleč ne. Vem, da je to jalova tolažba, da bi raje bila na strani drugih žensk, ki nimajo teh problemov, verjemi šopka, prav vsaka od nas, ki smo pristale tu, si to želi že vrsto let. A tega si ne moremo izbrati, se bolj učiti, da bi nam ratalo naredit sprejemne za bit mamice na 'izi način', žal življenje nam je to namenilo in na nas je da s tem živimo. Traja preden prežvečiš ta cmok, potem je lažje. Niso vse močne, niso vse vsaj od vedno bile...što ne ubija, jača...s časom se navadiš, dobiš trdo kožo...Zaveš se, da so še druge reči, ki naredijo življenje lepo in polno, še hujše stvari, ki ga lahko še bolj zagrenijo, da je veliko že to, da smo rojene tu, kjer imamo pomoč, itd...Stvar moraš pogledati drugače, iz pozitivne strani. Tukaj so večletne borke doma, večina se leta in leta trudi, da sploh pridemo do postopka, zaradi takih in drugačnih težav, tako da tu si med sebi enakimi. In ti le vrži ven svojo bolečino, bodi doma, če nisi za v službo. Fajn, če imaš to možnost. Poglej vase, najdi reči ki te veselijo, naredi nekaj novega, poskusi kaj drugačnega, poišči ljudi okrog sebe, ki te podpirajo in dajejo moč...in zmagaj! Kmalu pa v nove boje! Ti imaš vsaj zmrznjenčke, HB, velika večina jih še nikoli ni imela. Naj ti bo to zaenkrat svetla lučka v tem tunelu.
Drži se in ne zapuščaj nas!user posted image  Raje misli, kdaj in kako v novi boj!user posted image  

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 2498
16.12.2008 15:19:59   
gigi1
Šopka lubica user posted image user posted image user posted image  verjamem, da je tebi še težje kot tistim, ki nismo preživljale hiperce. Vendar take preizkušnje nas v življenju le utrdijo. Boš vidla. Vsak dan bo malo lažje. čas res naredi svoje, pa tudi posledice hiperce bodo začele popuščati.
Za bolniško pa...jaz ti svetujem, da greš po enem tednu v službo. Čimprej je treba začet normalno živet, da se izogneš depresiji.
Drži se lubica.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2499
16.12.2008 15:35:32   
11122379b
Draga Šopka, sem tudi sama precej na tleh (p...... dež - eden more biti krivuser posted image )in me je tole tvoje pisanje kar prizadelo. Iz izkušenj ti ne morem govort, ker jih nimam in se jih iskreno povedano bojim!!! Priporočam ti lahko le to, da zdrži do četrtka, ko bo zunaj sonceuser posted image , pol bo svet čist drugačen!!! Bi pa ob tej priložnosti objela tudi Lanouser posted image , za katero upam, da se počuti bolje!!!!

Kot vedno so tu slabe in dobre novice, zato bi čestitala tudi Se*user posted image user posted image user posted image !!! Pa HVALA bbpikici, želvici99, zarji1, lučki25, gigi1, Grethy za vse dobre misli in razlago o utropi*, ki me bo čisto uničil!!!user posted image user posted image user posted image Napihnjena sem kotuser posted image in nervozna kot user posted image . Ponoči ne spim in takole čudno ni bilo niti pred punkcijo. Vsa sem narobe, v jajčnikih me špika in skoz samo razmišljam, kaj mi bodo povedali jutri na ET??!!!user posted image Ali je tu katera, ki je pred ET poklicala če je oploditev uspela??? A se zgodi, da prideš na ET tudi zamanj???? O D***, bolje bi bilo, da bi bila v službi, vsaj nebi skoz premišljevala o jutrišnem dnevu ...user posted image user posted image user posted image Ja, nekako bom morala preživeti še tole noč ...

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  98 99 [100] 101 102   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?