|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: prijatelj ali ljubimec
16.12.2008 11:44:17   
muška
tisti zadnji stavek : saj si ne rabiš mene predstavljat in smajli zadaj, me je nekak prepričal, da zagotovo ne gre za ljubimca, ker ljubimcu ziher nebi tega napisala.  Tako da prijatelj!

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.12.2008 11:47:50   
MLADAMAMICA
muška, tut me se strinjamo s tabo, ampak drugi mail je pa bolj vprašljiv user posted image

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.12.2008 11:58:40   
Tilma
Še enkrat hvala za vaša mnenja.

Situcija je taka, da sva se pogovorila o težavi. Res sva imela zakomplicirano situacijo ampak ne bi o tem. Od takrat naprej je bolje in mi izkazuje ljubezen, prej pa sva se samo kregala. Čutil sem kako se oddaljuje od mene in družine.Pripravljen sem ji odpustiti, če ne zaradi drugega zaradi otrok. V bistvu sem se že sprijaznil s tem. Kar bi pa rad je le resnica, da se ne obremenjujem več s tem, kaj je res in kaj ne.

LP

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.12.2008 12:00:58   
muška
IZVIRNO SPOROČILO: MLADAMAMICA

muška, tut me se strinjamo s tabo, ampak drugi mail je pa bolj vprašljiv user posted image

a še en mail je? Nisem prebrala vsega, grem zdaj user posted image

(odgovor članu MLADAMAMICA)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.12.2008 12:03:03   
muška
no zdaj ko sem našla še drug odgovor. kaj jaz vem no, meni še vedno ne liči kot ljubimec. kaj pa on njej piše? Si našel kak njegov mail?

(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.12.2008 12:03:22   
Mariposy
Prav je tako da na čim lepši način razčistita že zavoljo otrokuser posted image

Ne ljubi nekoga ki je POPOLN, ljubi nekoga ki ni in ga naredi POPOLNEGA s svojo ljubeznijo!

(odgovor članu Tilma)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.12.2008 12:10:39   
MLADAMAMICA
se strinjam z mariposy user posted image

(odgovor članu Mariposy)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.12.2008 12:21:29   
ronja
Če jo imaš rad, potem energijo, ki bi jo trošil za špijoniranje, rajši usmeri v to, da se pogovoriš z njo, kaj med vama ne štima - potem ne bo imela razloga, da bi gledala drugam, tudi če ji bo drug všeč, ji boš ti bolj in republika rešena. Predstavljaj si najbolj verjetno varianto: da ji je ta sodelavec simpatičen, vendar pa z njim ni še nič konkretnega imela. In sedaj imaš dve varianti dalje: ali ljubosumen mož takoj začneš težit in špijonirat in je ona užaljena, ker ji ne zaupaš, pri tem, da se ji zdi to skrajno nefer, ker ji ni bilo najlažje ostat realna, ampak je ostala, ker te ima rada in je zato še bolj užaljena in posledično bo prej iskala uteho kje drugje. Ali pa si dober do nje in se probaš pogovorit in razčistit, kaj je bilo narobe, pa ona vidi, da je v bistvu ta, ki je doma, boljši in pozabi na tistega kolega...
meni se pač zdi, da ne varamo vsi kar takoj in po temle sodeč, si verjetno zadevo dobil v zelo začetni fazi (si predstavljam, da bi kaj takega kdaj napisala prijatelju, sicer v gl. prej, ko sem bila mlajša in smo meli bolj odprta prijateljstva, ampak tuid če bi iblo zdaj, se mi ne zdi, da bi moral zato kdo za mano špijonirat... Res pa je, da sva midva zmenjena, da si poveva, če nama je kdo všeč ali simpatičen, sploh pa za kaj več, če bi kdaj bilo...)

(odgovor članu Tilma)
Neposredna povezava do sporočila: 33
16.12.2008 12:50:28   
Tilma
Če vsak dan gledaš kako je vedno na telefonu, kako pošilja sms-e, kako je na e pošti in skriva računalnik, potem postane vse skupaj malo sumljivo. Zato sem se odločil da raziščem zadevo. Raje bi videl da mi tega ne bi bilo potrebno. Saj veš zakon-zaupanje. In ko zaupanje gre, povsod vidiš strah in neresnico. Nikoli nisem bil ljubosumen, prav zaradi tega ker sem ji 100% zaupal.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 34
16.12.2008 12:52:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muška

tisti zadnji stavek : saj si ne rabiš mene predstavljat in smajli zadaj, me je nekak prepričal, da zagotovo ne gre za ljubimca, ker ljubimcu ziher nebi tega napisala.  Tako da prijatelj!

Bi pa napisala enmu k ji je všeč. Pod krinko kaouser posted image
No vsej men se tko zdi.

Je pa čist prav da sta se pogovorila in probata rešit. To da ti nekdo rata všeč se lahko čist vsakmu zgodi. Se da vse prebrodit. Mogoče te take stvari mal na tla butnejo, pa se začneš končno trudit za svojo vezo.

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
16.12.2008 12:59:43   
ronja
Ja, saj te razumem. Samo včasih se ljudje tako zapletejo v ta dokazovanja, da zmanjka energije za ljubezen. Bi bilo pa fer, da ti pove po pravici. Povej ji, da bi rad, da ti pove resnico, da bi vama rad dal še eno šanso. Upam, da ti bo povedala in da ji boš lahko verjel. Sicer se meni tisti mail zdi, da bi lahko bil za prijatelja. mogoče ji je všeč, ampak po moje ni bilo nič resnega, iz istega razloga kot rija.

(odgovor članu Tilma)
Neposredna povezava do sporočila: 36
16.12.2008 13:22:17   
puncica
jst pa mislim da med vama neki urnk ne štima sploh če ti ženka skriva sms-e in maile, pa očitno zaupanja pri vama ni več.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
16.12.2008 13:39:32   
Anonimen
Na tvoje vprašanje lahko odgovor pove le tvoja partnerka. Tukaj so mnenja različna in v končni fazi si boš skreiral čisto napačno zgodbo v glavi. Vprašaj jo pa bo najhitreje mimo user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
16.12.2008 14:11:55   
softic
Je mojmu bivšemu enkrat poslala takrat njegova ljubica- A prideš na kosilo? jaz sem ji pa s svojga - kako lepo od tebe, da skrbiš za mojga moža, da ni lačen, ko mene ni domauser posted image . Skor jo je kap, njo in njega.

Vsak pride na svojo kahlo! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
16.12.2008 14:13:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: softic

Je mojmu bivšemu enkrat poslala takrat njegova ljubica- A prideš na kosilo? jaz sem ji pa s svojga - kako lepo od tebe, da skrbiš za mojga moža, da ni lačen, ko mene ni domauser posted image . Skor jo je kap, njo in njega.

user posted image  dobra

(odgovor članu softic)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
16.12.2008 14:14:58   
ronja
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
16.12.2008 14:44:45   
CatJa
IZVIRNO SPOROČILO: Tilma

Ali bi ve poslale spodnje sporočilo prijatelju ali ljubimcu?

kje si? dusa kje si? a si siten al te lahko zmotim?
pol pa nc....
ne bit siten no...
predstavljaj si, da te objamem in te stisnem...... no saj si ne rabis glih mene predstavljat,....:))

Nikomur, ker mi vse skup mal bebavo zgleda.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Tilma)
Neposredna povezava do sporočila: 42
16.12.2008 14:45:49   
Anonimen
user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
16.12.2008 14:46:24   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: softic

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu softic)
Neposredna povezava do sporočila: 44
16.12.2008 15:23:50   
Lalica1
Glede stikanja po mailih in GSM-ih drugih: pravite, da če ti partner tega ne pokaže nekaj skriva... Sigurno, da nekaj skriva.
Ampak, saj imamo vsi svoje male skrivnosti, kajne? In tako je tudi prav. Seveda, če te skrivnosti nekoga drugega ne prizadenejo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 45
16.12.2008 19:37:47   
eya

Naslednji dan, ko sem ji vse tole predočil, mu je poslala mail:
nc mi ne sem pisat
poklici me

Oprosti, ampak tole očitno kaže na to, da nekaj poskuša skrivat...

Samo resnice na forumu pač ne boš našel. Pogovori se z njo!

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Tilma)
Neposredna povezava do sporočila: 46
17.12.2008 22:24:09   
Rožica I
IZVIRNO SPOROČILO: Lalica1
Sploh ta zadnji del se mi ne zdi preveč namenjen ljubimcu.

-------------------
Se strinjam user posted image .

ROŽICA

(odgovor članu Lalica1)
Neposredna povezava do sporočila: 47
17.12.2008 22:27:09   
Rožica I
Naslednji dan, ko sem ji vse tole predočil, mu je poslala mail:
nc mi ne sem pisat
poklici me

-------------------
Po moje gre za ljubimca user posted image ..
Čeprav bi ob tem moj bivši trdil, da ga ni hotela spravljat v slabo voljo oz. da se ne bi sekiral za brezveze, ker itak nič ni.
Ampak jaz to zadnje nisem nikoli kupla user posted image ...

ROŽICA

(odgovor članu Tilma)
Neposredna povezava do sporočila: 48
18.12.2008 9:24:00   
tasika12
Ko sem to jaz še enkrat prebrala bi rekla, da ne gre za ljubimca ampak samo za prijatelja kateremu je potrebna pomoč in je v stiski (mogoče zaradi izgubljene ljubezni) in ga želi malo k sebi spravit. (na to sem pomislila da si ne rabi nje predstavljat ampak naj si pač predstavlja tisto drugo mogoče izguvljeno). Glede maila pa pač ne bi rada svojega obremenjavala.
Moje mnenje. Lp 

(odgovor članu Rožica I)
Neposredna povezava do sporočila: 49
19.12.2008 12:42:02   
Kepica83
meni se tudi zdi da je tvoja žena se majčkeno ogrela za tega tipa. Skrivanje tel. in na skrivaj pošiljanje smsov? Hm.user posted image Sem to pri bivšem doživela in ti lahko zagotovim, da vsekakor za takim početjem nekaj tiči.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?