|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
15.12.2008 23:11:20   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: frutka

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: flower

HD: zakaj slaba vest? Kdo pa za malo skrbi??user posted image

točno to je to...sej pa jst malo preživljam...če nebi blo mojih jošk bi se že spufali na mlekuuser posted image user posted image ...bi blo treba zracunat kolk se da na mesec za AM in pride ven kolk se jst prispevamuser posted image user posted image

On bi tebi moral še plačevat in ti kriti razliko za scagane zizike!user posted image Nikoli ne bojo več iste!

če ne bojo iste, pa bo hotu lepe cartat, bo pa fabjana plačal...al pa vsaj pol dal zraven..drugo polovico pa kali k jih je znucalauser posted image user posted image user posted image

Hehehe...to mu delaj, ja!user posted image
Lunica mislim da so cene od 11 eurov gor. Mamice full hvalijo kolikor sem gledala pa netu. Baje so zelo fajne za plazenje, ne lezejo dol in uporabne dlje časa. Jaz bom najbrž ene naročila, da vidim kako se obnesejo.

a zizike?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
15.12.2008 23:11:32   
frutka_
http://www.babylegs.net/newWeb/home.php?main=ways&sub=ways

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:13:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:14:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3529
15.12.2008 23:14:46   
Majuska
Hoj,

končno sem vas prebrala, sem bila prej pred tevejem, pa v kopalnici ... pridne ste s klofanjem, ni kaj.

Finance so pri nama razdeljene: jaz imam čez najemnino, pa en kredit, ostalo za položnice. Odkar imam nadomestilo, mi nič ne ostane lufta user posted image   Mož ima čez hrano, bencin in podobno, pa še kredit za avto ima. Malo bolj skromno vse skupaj.

Mi je pa padlo na misel, ob vsem tem uvajanju GH ... je kakšna zelenjava, ki je ve same ne marate? Jo boste vseeno dale poskusiti otročkom?

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
15.12.2008 23:15:10   
frutka_
Levinja te ste še v redi! Jaz nimam dovolj porodniške, da bi plačala kredo in položnice. Sem doooooost prekratka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3531
15.12.2008 23:15:34   
lex
če jaz dans ne bom mojga dedca nekam poslala naj me kura brcne!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer ji je dal jabolko za cmulit zdaj jo pa napenja, že cel večer se mi prebuja in prdi!!!!!!!!!!!!!!! uni ku.rac pa na kavču smrči. evo ponoči bo pa on okoli hodil z njo. jaooooooo pa ko je šla spat sem že vidla da jo matra, samo on ne bo priznal, ker kao jabolka je itak danes že jedla pa ni blo nič. uhhhhhhhhh pihammmmmmmmmm

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3532
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:15:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
15.12.2008 23:16:30   
frutka_
Majuska jaz zelenjavo obožujem. Edino vložene ne maram preveč. Mali bom dala vse. Naj se sama odloči.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
15.12.2008 23:18:27   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: lex

če jaz dans ne bom mojga dedca nekam poslala naj me kura brcne!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvečer ji je dal jabolko za cmulit zdaj jo pa napenja, že cel večer se mi prebuja in prdi!!!!!!!!!!!!!!! uni ku.rac pa na kavču smrči. evo ponoči bo pa on okoli hodil z njo. jaooooooo pa ko je šla spat sem že vidla da jo matra, samo on ne bo priznal, ker kao jabolka je itak danes že jedla pa ni blo nič. uhhhhhhhhh pihammmmmmmmmm

Ne sekiraj se. Meni je zaspala pred pol ure. Tako glasno se je "pogovarjala" da je na koncu zbudila še malega in se je iz splanice drl "lahko pridem še jaz ven?". No, zdaj spijo vsi, razen mene. Tamala je na koncu zaspala v jajčki. Full je rada v njej.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
15.12.2008 23:18:37   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Liju, sranje za tako noč, pa preklemanski prehladi, čisto vsak je že skoraj bolan.user posted image  Kaj ti si v bloku doma?

Skoraj ja user posted image user posted image user posted image  Je fulllll velika večstanovanjska bajta, noter je 5 stanovanj, saj veš da stene pa skoraj iz papirjauser posted image user posted image Puzzle bom pa jaz probala scentrifugiratuser posted image user posted image  Daj povej mi v kerem H&M si zadnjič bila ali sem zabluzla lokacijo?user posted image user posted image user posted image V  Evroparku? Jaz sem bila danes in izbire nobene za Ninota, ti si našla kaj tam za Nejca?

Glede čestitanja najbližjih: da vam še jaz povemuser posted image Moj oče je drugič poročen in njegova žena še sploh ni prišla pogledat Žanauser posted image , Ninota pa je tudi videla samo2x, čestitat kaj je to? Ata pa pride nekje 3x na mesec, no vsaj touser posted image  Sekiram pa se sploh ne več zaradi tega, tudi ko smo praznovali Ninotov roj. dan, smo praznovali brez nje in nam je bilo prav tako lepouser posted image

Finance:Jaz sem pooblaščena na njegovo kartico, ker z mojo porodniško plačamo stanovanje, položnice in je to to. Pol pa gre iz njegovega proračuna za vse ostalo- tako da lahko rečem da imama vse skupajuser posted image

Prebrala do koncauser posted image user posted image .
Zdaj pa lahko pičim spatuser posted image
Nočko

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 3536
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:18:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3537
15.12.2008 23:19:32   
frutka_
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Mi je pa padlo na misel, ob vsem tem uvajanju GH ... je kakšna zelenjava, ki je ve same ne marate? Jo boste vseeno dale poskusiti otročkom?

jaz imam rada čisto vse, razen sladkega zelja..bljak..mislim, da ji tega ne bom dala user posted image

Sladko zelje! Njami! Pa veš kako poceni je! Kila stane 39centov.user posted image jaz sem ga zadnjič kupila na eko tržnici in sem dala za glavo 2eura/2kili!

Neposredna povezava do sporočila: 3538
15.12.2008 23:20:27   
lex

IZVIRNO SPOROČILO: lex

Ne sekiraj se. Meni je zaspala pred pol ure. Tako glasno se je "pogovarjala" da je na koncu zbudila še malega in se je iz splanice drl "lahko pridem še jaz ven?". No, zdaj spijo vsi, razen mene. Tamala je na koncu zaspala v jajčki. Full je rada v njej.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si ga kar predstavljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moja je tud rada v jajčki, razen ko pa ji dosadi jo morem pa v tisti sekundi ven vzet drugače se tuli ko bi ji kožo kiri dol pipal

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:20:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3540
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:20:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3541
15.12.2008 23:21:10   
frutka_
Liju za fanta se ti splača iti v Okidija gledat. Imajo majčke po 5eurov. Pa še stokrat lepše kot H&M.

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
15.12.2008 23:22:04   
glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

IZVIRNO SPOROČILO: flower

HD: zakaj slaba vest? Kdo pa za malo skrbi??user posted image

točno to je to...sej pa jst malo preživljam...če nebi blo mojih jošk bi se že spufali na mlekuuser posted image user posted image ...bi blo treba zracunat kolk se da na mesec za AM in pride ven kolk se jst prispevamuser posted image user posted image

On bi tebi moral še plačevat in ti kriti razliko za scagane zizike!user posted image Nikoli ne bojo več iste!

če ne bojo iste, pa bo hotu lepe cartat, bo pa fabjana plačal...al pa vsaj pol dal zraven..drugo polovico pa kali k jih je znucalauser posted image user posted image user posted image

Hehehe...to mu delaj, ja!user posted image
Lunica mislim da so cene od 11 eurov gor. Mamice full hvalijo kolikor sem gledala pa netu. Baje so zelo fajne za plazenje, ne lezejo dol in uporabne dlje časa. Jaz bom najbrž ene naročila, da vidim kako se obnesejo.

a zizike?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuu bi blo fajn....itak jih ima 40% slovenk, pol bi jih melo še večuser posted image ...sam hudiča, k pol pa na rsto nebi prišu

uf 40%? Od mojih prijateljic in kolegic ni nobene, jaz si tega ne bi mogla naredit pa, če mi ne vem kdo plača, me kar skomina, zmrazi, brrr, če mojmu ne bi bile všeč take scuzane, me ne bi mogel prepričati, bi se mogel sprijaznit s takimi ali pa ... ne vem

Neposredna povezava do sporočila: 3543
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:23:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3544
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:25:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3545
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:25:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3546
   [Brisano sporočilo]
15.12.2008 23:26:32   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3547
15.12.2008 23:26:40   
liju

Liju za fanta se ti splača iti v Okidija gledat. Imajo majčke po 5eurov. Pa še stokrat lepše kot H&M.

O hvala za info. Kaj pa kakšne hlače kavbojke ali žamet?Si kje kaj vidla? V H&M imajo take kroje da bruhaš. Jaz mu res ne oblečem takih ozkih kavbojk, kot trikouser posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
15.12.2008 23:26:42   
frutka_
Glej, ko sem kupovala avto sem se tako sekirala zaradi prve krede v življenju da me je želodec bolel. Ampak ni šlo drugače. V življenju preneseš vse, kupiš vse, potrpiš vse. Če zboliš, pa ti denar ne pomeni nič. Želiš si biti samo zdrav. Iti normalno na sprehod. Peljati avto. Se sekirat za denar...user posted image Bolje bo. Verjemi. Ko sva mi2 pred 4-imi leti kupila stanovanje sva bila tako zakreditirana s stanovanjem in trajniki da sva včasih za kruh skupaj krampala. Staršev nisva nikoli prosila za pomoč. Tudi oni nimajo pa nisva niti rekla.
Obdrži to kar imaš, če bo padlo kaj poleg pa toliko bolje!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
15.12.2008 23:26:44   
lex
men pa ni jasno zakaj nikoli ne pridem do Okaidija, vedno v H&M zavijem, pol pa itak že tam prekoračim cenzususer posted image user posted image

jaz sem zadnjič bla v hoferju, pa nisem imela nič presenetljivega v vozu, 3 pakete plenic, paket mleka (cel karton) pa ok visi, pa rum in par drobnarij pa sem pustla tam 140€, kap me je skoruser posted image

za kazen so pa nama še danes ponoči odnesli avtoradio iz avta. avto je bil parkiran na domačem parkirišču pred hišo. no bil je odklenjen. sicer radio kot tak ni bil bog ve kaj, bolj skrbi me to, da si upajo hodit okoli hiše. pa to v kraju kjer vsak ve za vsakegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  le kam bomo prišli, al pa sem jaz preveč zaupljiva

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?