|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
15.12.2008 16:46:55   
mlinček
user posted image  
hojladrijadri, hojladri, jst pa navijam za vse, za borke, za trepetalke, za nosečke in za mamice, da bi vam vsem lepo bilo in da se vam uresničijo vse želje, ki jih skrivate v sebi

user posted image  

no j, prvo čestirke vsem novim nosečkam Reby, Bumo, SE* - ma super ste dopolnile prvo polovico decembra, zdej je pa treba še drugo, miklavž je bil očitno zelo zaposlen, pri tem mu je očitno pomagal že božiček - ampk zdej pa prhaja ta naš rudeči dedek mraz, k bo vse rekorde popravu, tko k Mankoč

user posted image  
Kajatina, čestitam na 10 celic, zdej pa počivat pol pa čez 5 dni po otroke

user posted image

Pupki, pupkici, mali moji,
očka vaju čaka in z mamico
se veselita srečnega dne.
Ta srečni dan prišel je že,
pupike domov odpeljala sva,
presrečna z mamico oba.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
15.12.2008 17:00:21   
mlinčka
Daaaan, moje in moji (sej vem, da vas zanemarjam user posted image )!

Zaenkrat sam na hitro, ker moram nujno jest - čakala pri ginekologu 2 uri in sem sestradana. HB za mojga mlinčka, k je bil že v stand by s kosilcem (samo čakal, da skozi vrata stopim) user posted image . Smo v redu, še vedno 3 v 1, črvička primerne velikosti. Dobila materinsko knjižico - mogoče bom zdaj počas lahko sprocesirala, da končno spadam v presrečno druščino nosečk. Priznam, da se še nisem v popolnosti identificirala s to vlogo.

Se še oglasim! RVM user posted image !!!

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
15.12.2008 17:03:34   
zarja1
Blančica sam zate in tvoja dva pokeca....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Larči lubek ti pa škornje obut pa deco na sprehod peljat........

Serendipity meni to tudi po dveh user posted image  diši....

Horny Teddy

(odgovor članu mlinček)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
15.12.2008 17:04:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka
Se še oglasim! RVM user posted image !!!

mi tebe tudi!!!!!!! Hura za črvička user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
15.12.2008 17:19:36   
gigi1
Mlinčka in Mlinček in Mlinčkiči JUPIII user posted image  user posted image  user posted image
Kar tako naprej user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
15.12.2008 17:42:26   
lara light
Gigika moja srčica rozastauser posted image
Lučka, res?? Še nisem bila pozorna na seznam, o to pa nekaj pomeniuser posted image user posted image
Abra, Abricauser posted image user posted image user posted image
Zarji, sonce malo mariborsko, kako si? user posted image Možek še doma?user posted image Pridna bituser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

Evo, zadnja slikica, 34. tednov.

Bravo, bravo!user posted image Lepa si.user posted image  Super zgledaš, koliko si šla gor, če smem vprašat? Ti le pridno božaj bušija, da še dolgo ostaneš 2 v 1user posted image

Mlinčkovi!user posted image user posted image user posted image  Kako lepe novice nositauser posted image , vam kar takoj oprostimo, da prideta poredkoiuser posted image  Ko dobiš Mk je vse bolj oprijemljivo, a ne? Mlinčka, čimprej začni uživat, ker čas nosečnosti mineva zelo hitrouser posted image user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
15.12.2008 17:50:53   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lara light
Zarji, sonce malo mariborsko, kako si? user posted image Možek še doma?user posted image Pridna bituser posted image

pridno, pridno. Možek je šel že delat dans, pride pozno pozno.....

Horny Teddy

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
15.12.2008 17:52:15   
lara light
Samo da si mi fajnuser posted image ; možeka pa le ubogat, tudi če ga ni blizu!user posted image
Čuvaj se!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
15.12.2008 18:00:34   
zarja1

Samo da si mi fajnuser posted image ; možeka pa le ubogat, tudi če ga ni blizu!user posted image

pa saj se srce, samo je tokrat tolk drugače kot prvič......HB brez bolečin. Prvič je bla fajn kriza. Upam, da pridem hitro za tabo oz. vami....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 2384
15.12.2008 18:39:44   
Bumo
Reby in Se,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mata full lepe številke, jap..po moje se pa res skrivata v vsaki po dva
pobalinčkauser posted image  . Naj le ostaneta pri vama in, če sem že pri tem...wou mlinčkova,...
full lepo slišat, da so vse tri pikice pri tebi....jaz ti želim vso srečo pa lepo,lepo nosečnost do kraja...

Kajatina, čestitam za 10 jajčk user posted image
Šopka, ti pa akr lepo počivaj

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
15.12.2008 18:43:49   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

pa saj se srce, samo je tokrat tolk drugače kot prvič......HB brez bolečin. Prvič je bla fajn kriza. Upam, da pridem hitro za tabo oz. vami....user posted image user posted image user posted image

Si že za namiuser posted image ...user posted image keč mi if ju kenuser posted image ...kako lep bo letošnji Božič srčica moja, boš ti vidla to čudo, jaz komaj čakamuser posted image user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
15.12.2008 18:48:12   
blanč
Hvala, je že ureduuser posted image . Bemti no sem besna kot user posted image . A res ne more bit že enkrat miruser posted image ??
Mlinčkovi user posted image user posted image user posted image .

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2387
15.12.2008 18:51:52   
dajamaja
Pikovit lep pozdrav!!! Nisme zasledila zakaj te s temi arcenjami šopajo. Sam da bo rezultat!!! Se vidimo v soboto?

Abra za jutri stiskam 4x pesti, tud nogice bodo dodale, sam da bo BP user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blanchi, lubica, teb pa isto paleto srečoprinašalcev, da se tile izcedki umirijo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mlinčka super novičke na ta deževen dan!! Samo, da se lepo razvijata!
Larči, tudi ti imaš lepe rezultate- Pa škornje si kupi, da boš lahko sprehajala deco!

Ostalo mi je pa iz glave padlo .... Itak pa da vsem vse najboljše in najlepše!

Neposredna povezava do sporočila: 2388
15.12.2008 19:04:00   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Hvala, je že ureduuser posted image . Bemti no sem besna kot user posted image . A res ne more bit že enkrat miruser posted image ??

user posted image  user posted image  user posted image
Ne se jezit draga. Vzemi to kot nujno zlo in probaj čimmanj živčkov zgubljat. Lupčke tebi in pikicam user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
15.12.2008 19:26:01   
dajamaja
Oj, Gigi, še tebi pozdravček!!! Sem brala, da so se ti včeraj zagable čoko mojstrovine ... men se počas že vse kar na sladko vleče ... vsak dan moram novo dozo pripravit za moja dva sladkosneda. Danes sem naredila puding iz 2 l mleka, 1/2 je že šla v deželo večne teme ...  Kaj so sestre rekle, a mamo municijo!?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
15.12.2008 19:35:31   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Ne se jezit draga. Vzemi to kot nujno zlo in probaj čimmanj živčkov zgubljat. Lupčke tebi in pikicam user posted image

Tudi jaz se podpišem, hvala Gigi. user posted image
Blanči, srčica, nikoli ni konec. Žal. Taka je ta 'reč', ki jo kličemo življenje. Konec je lahko le takrat, ko se nehamo bati in živimo, živimo za trenutek, za dan. Ko se zaveš, da na tiste stvari, na katere ne moreš vplivati, lahko le nemočno čakaš in zato si želiš le najboljšega razpleta, je vse veliko lažje. Vem, da je lahko govorit nekomu, ki ni v tvoji situaciji. A verjemi, vedno je nekaj nekje, ki te lahko žre, muči, skrbi, za kar se lahko bojiš ali trepetaš; Vem, da je trepetanje za lastnim otrokom nekaj najtežjega in želim si, da nam tega ne bi bilo treba nikoli preživljati, a žal. Tu smo, pravim jaz večkrat, naj se zgodi. Ko narediš vse kar je v tvoji moči, si lahko mirno odpočiješ od 'težke poti'.
Zato ti želim, da globoko vdihneš in izdihneš ves stah iz sebe in se prepustiš toku življenja. Pobožaš trebušček in si poveš, da si najboljša bodoča mamica in da pikici ne smeta nikamor, saj bosta rastli v izobilju ljubezni. user posted image

Coelho

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
15.12.2008 19:39:40   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Oj, Gigi, še tebi pozdravček!!! Sem brala, da so se ti včeraj zagable čoko mojstrovine ... men se počas že vse kar na sladko vleče ... vsak dan moram novo dozo pripravit za moja dva sladkosneda. Danes sem naredila puding iz 2 l mleka, 1/2 je že šla v deželo večne teme ...  Kaj so sestre rekle, a mamo municijo!?

Oooo šit. Pozabla poklicat user posted image
Res sem dans čist zmešana. So mi čokoladni hlapi v glavo usekal user posted image . Pa naj še kdo reče, da cuker ne povzroča raznoraznih težav user posted image  user posted image  user posted image
Hvala, da si me spomnila. Jutri zjutraj takoj pokličem user posted image

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
15.12.2008 19:40:36   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: dajamaja

Larči, tudi ti imaš lepe rezultate- Pa škornje si kupi, da boš lahko sprehajala deco!

Ostalo mi je pa iz glave padlo .... Itak pa da vsem vse najboljše in najlepše!

Dajamajči, hvala deklič! Bom šla po škornje, ja, sem že mislila kar une od tasta, ki je ribič, pr vsej tej vodi ne bodo odvečuser posted image
Kako si ti in tvoji? Že kaj praznični?user posted image
V soboto se pa vidite, lepo, lepo se imejteuser posted image  ...upam, da se kmalu tud jaz pridužim, ko boste kje bliže!user posted image

Coelho

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
15.12.2008 19:41:01   
gigi1
Larica ti naša pesnica. Tole si pa tko lepo napisala Blančiki, da kar solzice nabiram user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
15.12.2008 19:53:13   
zarja1
Larica ti naša pesnica. Tole si pa tko lepo napisala Blančiki, da kar solzice nabiram user posted image

jaz že tudi po Klenexu mučkam....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
15.12.2008 19:57:08   
lara light
Dejmo, dejmo, smejat se je treba lepotice moje, solze delajo podočnjakeuser posted image , rajš imejmo malo kurjih nogicuser posted image  
Rada vas imam!user posted image

Coelho

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
15.12.2008 20:05:42   
Pija76
Blanči pojamraj nam! Samo mi ti želimo, da beremo le lepe pozitivne novičke od tebe! Umiri se, pa krvavitve naj grejo stran, dovolj jih je bilo.

Zarči hello in lubčka.

Lučka in otroček upam, da sta fajn!

LL hallo tudi tebi, otročka sta pridna, ti pa verjetn lačna user posted image

Dajči in Gigi kako sta damici? Municija valda bo!!!

Mlinčka, Mlinček, Mlinčki the best!!!!!!!!!!! Dejmo za nataliteto.

Men se bo pa dons pomoje odpililo, skoz obiski, skoz telefoni, pa še torto sem se spravila delat......mater naslednjič je lažje poklicat v slaščičarno. Aja, pa nič ne praznujem, sem poletna!!!!!

Vsem pozdravček, grem mal skidat mizo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2397
15.12.2008 20:07:19   
Pija76
Larči jaz imam tud solzne učke user posted image . Res lepo si napisala!

Zdej pa res šibam..........

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
15.12.2008 20:45:43   
Serendipity

Se*kica user posted image  user posted image  user posted image . Meni Bhcg diši po dveh user posted image

Uh, to bi bilo pa naravnost fantastično! user posted image  user posted image  Upam, da mate dobro intuicijo! user posted image  user posted image  Bomo videli 29. kaj se skriva pri nas! user posted image
Bumo - kako si?

Pa naša ljuba bambi - mislim nate....

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 15.12.2008 20:48:11 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
15.12.2008 21:07:42   
blanč

Tudi jaz se podpišem, hvala Gigi. user posted image
Blanči, srčica, nikoli ni konec. Žal. Taka je ta 'reč', ki jo kličemo življenje. Konec je lahko le takrat, ko se nehamo bati in živimo, živimo za trenutek, za dan. Ko se zaveš, da na tiste stvari, na katere ne moreš vplivati, lahko le nemočno čakaš in zato si želiš le najboljšega razpleta, je vse veliko lažje. Vem, da je lahko govorit nekomu, ki ni v tvoji situaciji. A verjemi, vedno je nekaj nekje, ki te lahko žre, muči, skrbi, za kar se lahko bojiš ali trepetaš; Vem, da je trepetanje za lastnim otrokom nekaj najtežjega in želim si, da nam tega ne bi bilo treba nikoli preživljati, a žal. Tu smo, pravim jaz večkrat, naj se zgodi. Ko narediš vse kar je v tvoji moči, si lahko mirno odpočiješ od 'težke poti'.
Zato ti želim, da globoko vdihneš in izdihneš ves stah iz sebe in se prepustiš toku življenja. Pobožaš trebušček in si poveš, da si najboljša bodoča mamica in da pikici ne smeta nikamor, saj bosta rastli v izobilju ljubezni. 

larauser posted image user posted image user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?