lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 IZVIRNO SPOROČILO: blanč Hvala, je že uredu . Bemti no sem besna kot . A res ne more bit že enkrat mir ?? Mlinčkovi . Ne se jezit draga. Vzemi to kot nujno zlo in probaj čimmanj živčkov zgubljat. Lupčke tebi in pikicam Tudi jaz se podpišem, hvala Gigi. Blanči, srčica, nikoli ni konec. Žal. Taka je ta 'reč', ki jo kličemo življenje. Konec je lahko le takrat, ko se nehamo bati in živimo, živimo za trenutek, za dan. Ko se zaveš, da na tiste stvari, na katere ne moreš vplivati, lahko le nemočno čakaš in zato si želiš le najboljšega razpleta, je vse veliko lažje. Vem, da je lahko govorit nekomu, ki ni v tvoji situaciji. A verjemi, vedno je nekaj nekje, ki te lahko žre, muči, skrbi, za kar se lahko bojiš ali trepetaš; Vem, da je trepetanje za lastnim otrokom nekaj najtežjega in želim si, da nam tega ne bi bilo treba nikoli preživljati, a žal. Tu smo, pravim jaz večkrat, naj se zgodi. Ko narediš vse kar je v tvoji moči, si lahko mirno odpočiješ od 'težke poti'. Zato ti želim, da globoko vdihneš in izdihneš ves stah iz sebe in se prepustiš toku življenja. Pobožaš trebušček in si poveš, da si najboljša bodoča mamica in da pikici ne smeta nikamor, saj bosta rastli v izobilju ljubezni.