Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:06:06
|
|
|
|
3jeMi
|
karamela6... ... naš je tudi včeraj glodal prospekt od simobila (na sliki je bila Ota Roš, jo je bulil in se ji nasmihal, na koncu pa v usta nesel, verjetno si je mislil, dobra baba za požrt) in se mi zdi, da je tudi malo papirja poglodal . Sem se tudi jaz prec zasekirala, pa sta mi moja dva lepo mirno rekla, da je že dovolj star in da bo že pokakal, če je kaj poglodal. Kakca zjutraj nisem pregledala, upam, da je šlo ven, če je kaj pojedel. Živahen je pa tako kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:07:13
|
|
|
|
Inigo
|
almera - sm ja v minusu. ampak mam tak čudn trebuh in po riti celulit, ki ga nkol nism mela... treba še to dol skinat. ampak ne vem, kaj naj spremenim pri prehrani, kr itak ne jem svinjskega, sladka neki ful nism... sam u muving se mnorm dat, to je to! ampak šele po novem letu... najbrž krepko po novem letu, kr se bojim da bi spet mlekec šel papa rebeca - tkle ti bom rekla... v soboto je mali štouku 84g, včeraj 96g in danes... (fanfare!) 126g kaše. danes sm mu nardila špinačo s krompirčkom. jst mu devam dokler želi. dokler odpira usta. zdj se mu je končno odprlo in je. blacky - s njihovimi pikicami pride 17€. če jih rabiš, ti jih lahko pošljem čez par dni, ko dobim Zapp-a in jih bom dobla 10, 5 pa jih mam še od lunice. če želiš... pošlji mi na ZS.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:08:55
|
|
|
|
dzanika
|
Jan se zahvaljuje vsem za čestitke za mini rojstni dan. Pa tut jaz čestitam ostalim ki praznujejo danes. Mene je pa zjutraj Jan iz posteljece poklical. Je rekel mama pa sm kr skočila pokonc. za vse bolančkane mamice in otročke pošiljam kup nya ja ful bi te prosila če ma kakšen verz za novo leto ta tvoja kolegica... Ker res nič ne najdem na netu. vročina - za vročino zbijat je P rekla moji kolegici naj malega skopa v malce bolj hladni vodi kot sicer. Ne zdej v mrzli sam v malo hladnejši kot ponavadi. Naj bi tudi to vročino zbijalo.. pismo zaradi enega verza sem celo debato ven izpeljala. Zdej pa maste debato o bosancih, muslimanih, srbih pa kaj še vem o kom še. No jaz kot sem že rekla žal nimam pojma sam vem da rabim en verz. lunica kr povej črni humor. Sej važn da je humor pa tut če je črni. baby center črve imam tudi jaz viška pa očitno jih nobena ne potrebuje... No zdej gre pa Jan cvetačo jest. Prvič pa da vidimo kakšen fris bo naredu. Si ga kar predstavljam.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:14:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:18:43
|
|
|
|
karamela6
|
JA, kar nekaj knjigic je. Na hitro napišem naslove, pa če katero zanima, povem še ceno, če ne bom pisala 100 let: - kamasutra - nega matere in otroka - otrok v formi - sreča je - 100 velikih slikarjev - velika ilustrirana enciklopedija živali - sobne rastline - prehrana po montignacu - ang-slo in slo-ang slovar - slo-ita in ita-slo slovar - buče - mafini - pasja grofica - božji vohun - al gore - neprijetna resnica - meč v tišini - 400 stvari, ki jih tudi morate vedeti - slovenske ljudske pravljice - maček muri - pika nogavička DVD: - sezona lova - srečno kekec CD eroika rač igrica: need for speed carbon VSE ZA 3,99eur: - vse o fantu - časovna past - odvetnik ulice - tiha voda -večerni tečaj - kot voda za čokolado - za trden spanec - čustvena odličnost - pice - zdravi in vitki brez mašob - življenje v morju&vesolje - žabec in prav poseben dan tako, na hitro ... mam alarm
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:19:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:21:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:23:03
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Tiste, ki ste dale cepit proti ROTAVIRUSU: So bile kakšne reakcije, posledice (po 2. cepljenju)? Jaz in Lan celo noč nisva spala, se je skoz premetaval in obračal, kot da bi ga v trebuščku zvijalo. Je to posledica cepljenja? Kak mu lahk pomagam? Kdaj sta se cepila? Reakcije so do 48 ur po cepljenju, pa potem 1 teden po cepljenju ima lahko kužno blato, treba malo bolj paziti.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:23:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:24:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:27:05
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu IZVIRNO SPOROČILO: zimska Tiste, ki ste dale cepit proti ROTAVIRUSU: So bile kakšne reakcije, posledice (po 2. cepljenju)? Jaz in Lan celo noč nisva spala, se je skoz premetaval in obračal, kot da bi ga v trebuščku zvijalo. Je to posledica cepljenja? Kak mu lahk pomagam? Kdaj sta se cepila? Reakcije so do 48 ur po cepljenju, pa potem 1 teden po cepljenju ima lahko kužno blato, treba malo bolj paziti. Cepil se je v četrtek, pri higieni zelo pazim (striktno umivanje in razkuževanje rok). Potem mislim, da ga je kaj drugega matralo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:28:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:31:52
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: Inigo rebeca - tkle ti bom rekla... v soboto je mali štouku 84g, včeraj 96g in danes... (fanfare!) 126g kaše. danes sm mu nardila špinačo s krompirčkom. jst mu devam dokler želi. dokler odpira usta. zdj se mu je končno odprlo in je. kolk časa je rabu, da se ni davil oziroma da je skapiral??? uf... mi smo začel pred 3 tedni uvajat. pa ni nič hotu, razen jabolka in banane z mojim melom. pa še to mogoče 2 žlički. pol se mu je pa zdj pr 5 mesecih in 1 tednu kr naenkrat odprlo in je. zdaj smo sicer probal v tem času bučke in krompir, je zmazal ko šus, danes pa prvič špinačo s krompirjem in mu je tut blo ok. možno pa je tudi, da mu to ful odgovarja.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:32:39
|
|
|
|
Inigo
|
se pa ni nikol nč davil... prvič je usta še odprl, ko pa je probla in mu ni blo všeč, pa niti ust ni več odprl in se je kr stran obračal.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:33:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:33:32
|
|
|
|
3jeMi
|
aaaaaaa... skrajn cajt, da zamenam banko... tale NLB ni ** ***** vredn...
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:34:05
|
|
|
|
3jeMi
|
pardon...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:35:17
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:37:01
|
|
|
|
netki
|
karamela ......pa ti lahko te knjige zrihtaš...jst bi mela 2
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:38:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:39:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:45:35
|
|
|
|
netki
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi aaaaaaa... skrajn cajt, da zamenam banko... tale NLB ni ** ***** vredn... jaz imam tudi NLB. kaj pa je narobe? samo ne mi rečt, da še ni dnara. (?) ni ni ojrov....hahaha
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:47:18
|
|
|
|
ilatic
|
Pa tudi jaz sem z mojim komentarjem mislila kak je možno, da ne vejo kaj je etnična manjšina.. Ja jaz nisem vedela!!!! Kako to pa ne vem. Zgleda da to ni stvar ki bi me v življenju zanimala. Kdaj smo se pa učili v OŠ ali srednji?? Zgleda da sem špricala. A je to tako vprašnje, ki je življenskega pomena da ga veš??? Sem računovodkinja in mene bolj zanimajo številke. Tle mi vse leži loh pa tud tle zmrznem!! Mene sam zanima kok denarja pride in kok ga loh zapravim.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 14:48:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 14:49:07
|
|
|
|
Inigo
|
jst sm danes dobla štipendijo, ki pa mora ostati celaaaaaaaa, ker imamo konc mesca krst in bodo ojri šli ko šus! treba špar program vklopit
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?