karamela6
|
Ojla bejbe! Mi smo končno zaspali. Smo ponoči malo več, pa je bil zdaj problem. Imam pa eno ponudbo za vas. Kot nova članica sveta knjige imam možnost kupiti nekaj knjigic po zelo znižanih cenah. Jaz sem jih kar nekaj in jih bom podarila za novo leto. Sem se pa spomnila, da jih lahko kupim še za koga, pač preko svoje kartice. Torej, za nas julijke najbolj primerni se mi zdita tile dve: Cena: namesto 61,35eur ----- 17,95eur!!! Cena: namesto 25eur --- 5,95eur!!! Matr, reklamiram, kot da jaz to prodajam. No, kakorkoli, če katera želi, danes grem še zase par stvari kupit, pa lahko za katero vzamem. Najboljše, da mi javite na zs. Sem pa mislila danes pri prvem previjanju zjutraj, da me bo kap!!! Namreč, v plenici je bila neka temno zelena zadeva, kot peteršilj!!! Ma sem se ustrašla da je kej! Ni mi bilo jasno od kje, saj se še vedno samo dojiva. Že hočem klicat P, pa mi kapne! Včeraj smo šli popoldne na pizzo. In tamala je bila nekaj časa zelo pridna, proti koncu pa je začela sitnarit. In, ko sem porabila že vse finte in vse igrače iz torbice, sem ji ponudila prtiček (temno zelen) , ki smo ga dobili zraven pribora. No, seveda je bila navdušena, ker ga je mečkala in trgala ... nisem pa videla, da ga je dala tudi v usta. No, očitno je en konček pojedla in ga danes zjutraj tudi posračkala. Drugače pa prav nobenih nenavadnih znakov, takšna je kot ponavadi. Mislite, da bi lahko bilo še kaj narobe? Ma, sem se zavedla, kako sem neodgovorna! Lahko bi bilo kaj hujšega! Sem se kar zjokala od hudega zjutraj. Misel, da bi bila sama kriva, če bi se ji kaj zgodilo, je grozna! Sva se stiskale celo dopoldne. Sem vam morala povedat, mi je zdaj lažje. Grem zdaj nekaj dat v lonec!
< Sporočilo je popravil karamela6 -- 15.12.2008 13:56:34 >
|