|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
15.12.2008 11:33:50   
Krysia
Tejkaz, hvala za kavo. Pa upam, da se zdej pozdravite in ostanete zdravi!

Gajka, sej si lahko ponosna, da se dojita že 5 mesecev! Upam, da bo tudi meni uspelo - zaenkrat dobr kaže, ampak nikoli ne veš ... Pa seveda čestitke Roku user posted image user posted image za njegovih prvih 5 mesecev ... Pa lepo, da je prstek že skoraj zaceljen ... ubošček, kaj so mu naredili!

Marianne, vse najboljše za rojstni dan! user posted image

Mi smo spali 21:45 - 5:30 - 8:10, pa mal prej smo spet omagal ... Včeraj smo bili na obisku in smo odkrili novo vrsto televizije, ki jo pa začuda mami pusti gledat - akvarij z ribicami user posted image user posted image user posted image . Je bil čisto fasciniran ...
No, danes zjutraj sva imela pa "pokaži, kaj znaš" na previjalni mizi: najprej se je polulal, potem sem mu ravno zalepla plenico, pa sem zaslišala rafal ... počakam 5 minut, če bi prišla še kakšna pošiljka, odvijem plenico, umijem ritko, dobim še eno pošiljko drekca na previjalno mizo, počistim vse, za konec me je pa še polulal user posted image Skratka, skor eno uro sva bla v kopalnici ... Po moje prov zame špara take stvari user posted image

Joj, Sayuri, kok sta fletna tvoja dva cukra!

Pa Tilen od Erin je tak ta prav božiček ... Erin, a imate doma še kaj prostora, al so povsod darila naložena, da jih boste okol nosil user posted image

Betty
, mi bomo po moje tudi rekli za napotnico za RA, ker se Rok občasno nekaj čudno zvija, pa ful mi glavo nazaj drži, če leži na boku ... pa ves je trd v ramenih - sploh ne vem, kako naj mu rokice malo sprostim ...

Grem še kaj naredit - kup cunj in likalnik kličeta iz omare user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
15.12.2008 11:55:01   
andrejaboris
POzdravček še od mene!

Sayuri kak sta lubana tvoja dva knedlčka!!! Se mi zdi da je Lovro tebi podobn, Zara pa bolj atiju?

Meni pa bo joške razneslo, ko Enej je enkrrat na 4 5 ur. Ja no hvala bogu da vsaj imam mleko. In sem tut ponosna in vesela in upam, da tak tut ostane.

Gajka Rokcu pa vse naj naj za 5 mesecev.

Mariene vse najboljše!

Jaz pa grem dans še svojmu zdravniku, da me malo bolj pogleda. Toto naše zdravstvo...jojoj.

Tatly kak je Stella??

Tamy Enej tut nonstop gloda roke, a to lahko traja in traja preden pride zobek, lahko pa tut ne.

Vsem otročkom želim čimmanj bolečin ob izraščanju zobkov! Mamicam in očkom pa prespane noči!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
15.12.2008 11:56:38   
andrejaboris
Tejkaz kak sta pa Eva in Jaša? Upam, da bolje!! Pa reči Naty naj še uživa namesto nas!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
15.12.2008 11:58:39   
kaja02
Rok- vse najnajuser posted image user posted image , mami si pa naj en kos peciva brez jajčk in KM privošči, pa super, da vama je zopet dojenje steklo in res Gajka si lahk ponosna na to, da  tako dolgo dojita kljub težavam zadnje dni, VSAKA ČAST

MARIANNE- VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN

mi pa smo po starem, sedaj kaka na vsak drugi dan, še vedno ima kakec brez sluzi in nitk, jaz že 3 dni jem jogurte ( vsak večer enega), upam da je res bla sam viroza  

popoldne pa gremo v šolo gledat Kajo, imajo nastop in božični bazar, bom še mamo s sabo vzela če bi bla slučajno Leja preveč glasna, da mi jo lahko mal ven odnese, Kaji pa to velik pomeni, da jo pride sesterca gledat; pa že celo jutro me sprašuje, če mam dost dnarja za izdelke, še dober da sem dans porodniško dobla, ker po Kajinem rabim ful dnarjauser posted image , ma najbolje da kar cel štant kupim

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
15.12.2008 12:10:14   
bambi14
Dan,

jaz sem vedno tako pozna, tamala spala od 11.30-.7.30 in potem so 10.30, mormo zgleda zamaknit uro. No in jaz sem z njo potegnila do 10.30, to se mi še ni zgodilo,...delo pa čaka na boljše cajte in stanovanje se spreminja .....ko da bi bomba vdarla. Le kaj delam cele dneve.....user posted image
V Avstrijo pa najbrž ne greva, ker nimajo nikjer te zlate kamere, končno se je moj odločo kero in sedaj je sploh ni. Ja je HDD, da bo nekaj let mir- upam, ker moj je nor na računalnike in HDD in itd......pa kamera tudi kosilo kuha.

Grem malo pospravit.
Ajd babike.user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
15.12.2008 12:19:03   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

V Avstrijo pa najbrž ne greva, ker nimajo nikjer te zlate kamere, končno se je moj odločo kero in sedaj je sploh ni. Ja je HDD, da bo nekaj let mir- upam, ker moj je nor na računalnike in HDD in itd......pa kamera tudi kosilo kuha.

Grem malo pospravit.
Ajd babike.user posted image

A pospravlja pa kamera ne? user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
15.12.2008 12:21:09   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Ja Erin prav si ugotovila. Desni je Lovro, leva je Zara. Pravijo, da sta si čedalje bolj podobna. Meni se zdita ful ful različna. Sem pa včeraj Filipove slike gledala in ugotovila, da je Filip nekaj med Zaro in Lovrom user posted image .
Tilen je pa e cjut božiček. Ima darila že nabavljena?user posted image

JA jaz ju nekako ločim zarad...noo...Lovro ma bolj polna lička...user posted image user posted image user posted image

Darila smo nabavli v soboto..za Tilna...jaz jih ne bom dočakala tako kot lani (ma mi obljublja da bodo letos še za nazaj pa mu ne verjamem več), zanj pa tud ne vem kaj bo...če bo...

Krysia - ta "darila" na previjalni pa tudi mene čakajo - velikokratuser posted image user posted image user posted image Akvarij imamo mi tudi..pa ga ne zanima...ah..bo treba ribe v wc vržt...hoče katera - 3 čistokrvne zlate ribice (želj še niso izpolnile tako da čakajo naslednjega imetnika) + akvarij... RESNO!user posted image user posted image user posted image Meni dren na pultu delajouser posted image

Jooooooooo se mali dere...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
15.12.2008 12:22:16   
ozziebo
Kaja, super, da še ni sprememb po jogurtih, jaz tudi čakam četrtek, ko imava P., da vidimo.

Sayuri, men se tud zdi, da je Lovro bolj tebi podoben, Zara pa atiju.

Andrejaboris, a si ti kaj bolje?
Krysia, moja ma ponavadi take hece  s kakanjem ob 4h zjutraj.

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
15.12.2008 12:40:37   
betty
Krysia - jst sem danes klicala na Rakovnik, pa so mi rekli, da naj poklicem zvecer za v razvojno amb. Moj se strinja :), ko pa bom povedala tasci, bo pa kr z uckami zvijala, ker ona pa ze ve kako se rokuje z dojenckom in bla bla bla... in da se ga pri 3,5 mesecih ze lahko mece po luftu in ujem, pa sedi ze lahko... noro!

zdej se je pa zbudu. moram mu dat dudo, morda bo nazaj zaspal. lp

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
15.12.2008 12:53:40   
betty
Sayuri - hvala za nasvet. bom vsaj mirna in se pocutila, da sem boljsa mama!

Tamy 30- gel : gengigel baby  dobis v lekarni. nisem ga se kupila, sem pa zasledila v reviji mama.

Nejka 23 - hvala! super si mi  napisala. tudi jaz sem ugotovila, da z lezalnikom nisem zadovoljna, ker nekako cudno lezi notri. sem pa kar nekaj casa rabila. tako da sedaj ze nekaj časa lezi samo na ravni podlagi (kljub tasci, ki pravi, da rabi vzlavnik!).

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
15.12.2008 13:08:25   
sayuri
betty ti kar pokliči za razvojno. Pa taščo s seboj vzemi. resno mislim. Bo tam slišala od zdravnice, kako je treba otročka držat. user posted image  Naša dva sta tudi zelo malo v ležalniku. Tudi v razvojni je pediatrinja svetovala čimveč na tleh bit. O kakšnem postavljanju na nogice ni govora. V sedečem položaju sta že lahko, vendar s podloženimi koleni.

Tamy30, jaz imam za zobke Calgel (rahlo omrtviči dlesen) in Gengigel (blaži srbenje dlesni), pa ju izmenično uporabljam.

anita uuu, a Martinske se še prodajajo? Joj, kje je čas moje mladosti user posted image user posted image user posted image . Sem jih nosila polet in pozimi. user posted image  Sem te mislna že v soboto pohvalit kako si pridna, ko tkole pečeš. Jst sem pa prav lena glede peke postala user posted image  user posted image

matejchi bi šla ven, pa nimam dežne prevleke. Edin če tko naštimam marelo na voziček, kot zadnjič, ko sem lutala po Metelkovi user posted image

andrejaboris in Erin eni pravijo, da mi ej Lovro ful podoben, drugi, da je Zara čist ista kot jaz... Različno. Zgleda, da imata oba nekaj mojih potez.user posted image  Erin, Lovro ima res lička, saj je pravi sumoborecuser posted image  In kaj ste lepega za Tilna nabavili? Sem firbec user posted image

kaja, lepe slikce user posted image user posted image user posted image  Naj bo Kajin nastop čimbolj uspešen. user posted image
Zoja Miša je šla zapravljat danes, a ne? bella, da boš dobro kavico skuhala user posted image
naty čofota?user posted image
tejkaz kaj ste spet kakšno virozo staknili?

user posted image

Krysia - ROK  
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA  
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

mariane, vse najboljše
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
15.12.2008 13:13:57   
Erin
Tamal je še vedno buden čeprav tako zaspan da komaj gleda. Če ga pustim pri miru hitreje zaspi zato ga sedaj samo malo kukam tukaj zraven on pa se je zagledal skozi okno...

Krysia - prostora nimamo nič...niti za jelko ne...user posted image user posted image user posted image sploh ne vem kam naj jo postavim. So ji "plac okupirali" ležalnik, zaboj z igračami in lupinica... Premajhno stanovanje imamo...bi blo fajn sosedo prosit če proda kuhinjo ki meji na naše stanovanjeuser posted image user posted image user posted image Pa vi, že imate smrekco in darila?

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
15.12.2008 13:15:37   
anita goitan
anita uuu, a Martinske se še prodajajo? Joj, kje je čas moje mladosti . Sem jih nosila polet in pozimi. Sem te mislna že v soboto pohvalit kako si pridna, ko tkole pečeš. Jst sem pa prav lena glede peke postala

ko bom jaz mela 3 otroke..se bom nate spomnla, vela, takrat bo verjetno Pečjak laufuuser posted image
Omisli si dežno prevleko, brez nje res ne grem nikamor, sam n vem če se jih dobi za tvojo patriouser posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
15.12.2008 13:20:02   
matejchi
Omisli si dežno prevleko, brez nje res ne grem nikamor, sam n vem če se jih dobi za tvojo patrioIZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Anita sem se nasmejala....

ko bom jaz mela 3 otroke..se bom nate spomnla, vela, takrat bo verjetno Pečjak laufuuser posted image

če boš tolk pekla jih ne boš mela časa nardit... otroke mislim... edino vmes med peko, ti mesiš kruh, tralala

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
15.12.2008 13:23:20   
anita goitan
če boš tolk pekla jih ne boš mela časa nardit... otroke mislim... edino vmes med peko, ti mesiš kruh, tralala

ja ko kruh vzhaja lalalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
15.12.2008 13:24:08   
dojenč
OOOOJLA, SEM PA LE SPET prišla na vrsto za računalnik, saj vem da to ni izgovor, ampak sem res bila čisto zamorjena s "službenimi dejavnostmi"pa šola,....saj bo bolje, kako vam gre? midve z mojo tamalo sma ok, no da vam povem kaka prigoda se mi je dans zgodilA.
moj gre vsak dan v službo 6,45, midve s tamalo pa smima, pa slišim jaz izkopalnice tuš,kot da bi se nekdo tuširal, pa si mislim, kaj pa je zdaj mojega utrgalo da se on zjutraj tušira?pol pa pogledam na uro, pa vidim da je ura 7.30, pa le grem gledat kaj za vraga se dogaja,in......cev je počla pa poplavaaaaaaauser posted image user posted image  skoraj sem znorela, mala se je začela jokat, jaz pa še vsa zaspana, pa nevem kaj naredit, pol sem na hitro vse brisače zmetala na prag, pa letim dol po tasta, naj vodo zapre.(kak so me delavci gledali)tast pa avtokleparsko delavnico)V PIŽAMI VSA SKUŠTRANA,, ZMEDENA,...user posted image ,no ko so nam delali kopalnico je mojster reko da več ne delajo sifonov, in nam ga niti niso naredili, tak da si lahko mislite kako sem imela, pa še prag ni dvigjen iz kopalnice, tak da mi je v dnevno že vse na teklo,...pišem dalje da se mi ne zbriše

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

Neposredna povezava do sporočila: 4341
15.12.2008 13:26:01   
anita goitan
dojenč a izvajalec bil Vegrad? user posted image user posted image kr pr nama bil in so še zdej na objektu, vseljena bova pa kmal 2 leti

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
15.12.2008 13:27:33   
dojenč
no jaz pa tašča, sevedahitima gor brisat,....(brisala sem s svežimi brisačami, odejicami od zane,vse kar mi je prišloi pod roko,...user posted image  jezna ko user posted image , ampak še vednouser posted image , no in sedaj lepo že perem celi dopoldne in še kar bom celo popoldne in še verjetno malo zvečer.sem klicala tega vodovodarja naj se priziblje sem pa da mi to popravi.
lepo se mu je reklo naj naredi sifon, ker imamo trikotno masažno kad, pa da je zaradi tega večja verjetnost poplave, on pa je reko mi več tega ne delamo,...upam samo da mi nebo prketa gordvignilo, ker te pa bom pop......žanika pa zdaj aja, jaz pa pijem zasluženo kavicouser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
15.12.2008 13:28:30   
dojenč
anita-goitan, ne to je bil en s ptujskega podjetja tames, ampak privat dela,....bom mu jaz dala privat samo naj pride danes

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
15.12.2008 13:29:17   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: dojenč

anita-goitan, ne to je bil en s ptujskega podjetja tames, ampak privat dela,....bom mu jaz dala privat samo naj pride danes

ti mu kar z inšpekcijo zagroziuser posted image

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
15.12.2008 13:32:42   
ozziebo
Dojenč,ti pa maš ene prigode....

Jaz bi tud popenla, dobr zrihtajte!

Neposredna povezava do sporočila: 4346
15.12.2008 13:37:21   
mariane
Pozdravljene punce!

Me že kar neki dni ni blo tu gor,no tu pa tam sem mal na hitr pokukalauser posted image .Pri nas je blo kar pestro,Tai mi čez dan skor nič ne spi,parkrat za 15 minuser posted image .Ne vem sploh se ne more umirit,kr neki stoka pa učke menca,pa dude sploh noče več,kar je meni čist pravuser posted image ,jo že kak teden kar ven meče in to ornk,da kr poletiuser posted image .Če pa že mal zaspi,mi pa že Alex in Lea težita da se naj z njima učim,tak da sem že čistuser posted image .Da ne govorim kolk lahko kaj pospravimuser posted image .Sicer bi mi user posted image pomagal,ampak tudi on dela cele dneve,da bo lahk za praznike doma.No vsaj touser posted image .Smo pa čez vikend selili mojo mamo v domuser posted image ,vem da je še kar prehitro za to,ampak je bila to njena odločitev.Sicer je v domu že 3 tedne,tako da smo samo spraznili stanovanje do konca.Odločila se je pa zato,ker ima težave z ravnotežjem in posledično večkrat padeuser posted image .Sem pa tud jaz bolj umirjena,ker se je tako fajn vklopla in je zadovoljna, pa še sestra živi par metrov stran.
Joj,sem zatežilauser posted image

Pa vsem puncam hvala za čestitke,resuser posted image user posted image
Pa vsem otročkom čestitke za obmesečniceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdej pa grem še mal brat za nazaj,če bom uspelauser posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
15.12.2008 13:37:24   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Omisli si dežno prevleko, brez nje res ne grem nikamor, sam n vem če se jih dobi za tvojo patriouser posted image

user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4348
15.12.2008 13:41:17   
Erin

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri
In kaj ste lepega za Tilna nabavili? Sem firbec user posted image

Se mi ne da opisovat zato bom kar slikce gor nalimala, ok?user posted image user posted image

V Pikapolonci čeveljce (mislim da iste kot Vilika, tisti ki so mi bili ful všeč), v OBIju tepih cesta, v BC pa poleg kuhinje za nečakinjo in varoval za vtičnice:

Čarobni Daljinski Upravljalec - Chicco user posted image

Dvostranski Spretnostni Center Developlay - Tiny Love
user posted image
Zabava V Banji/špricko Živali

user posted image
Obroč Za V Kad Flipper - O.K. Baby
user posted image

en veliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiik kup cunj št 74 user posted image , žličke za jest, Aventovo flaško, hmmmuser posted image user posted image user posted image a še kaj..ne vem...

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
15.12.2008 13:41:51   
gajka
Neverjetno! Dobila klic iz ZD glede moje pritožbe. Me je klicala ena gospa, ki je hotela izvedeti vse, od načina, kako je prišlo do skrempljenega prsta, kako je izgledala tista sestra, ki je kri odvzela... Na koncu je rekla, da bodo zadevo raziskali in mi sporočili. Evo, ravno med pisanjem posta mi še enkrat zvoni telefon. Tokrat me je klical še direktor ZD, ki se mi je ful opravičeval za neljubi dogodek in tudi za to, da so se šele danes zganili pri reševanju zadeve, pa ga je zanimalo, če je prst že poceljen, pa menda so tudi na predšolski dispanzer poslali mojo pritožbo, da bodo ja vsi seznanjeni s tem, kaj se je zgodilo... No, še en klic, tokrat od glavne medicinske sestre v ZD... Skratka, moja pritožba je padla na plodna tla! user posted image

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?