Krysia
|
Tejkaz, hvala za kavo. Pa upam, da se zdej pozdravite in ostanete zdravi! Gajka, sej si lahko ponosna, da se dojita že 5 mesecev! Upam, da bo tudi meni uspelo - zaenkrat dobr kaže, ampak nikoli ne veš ... Pa seveda čestitke Roku za njegovih prvih 5 mesecev ... Pa lepo, da je prstek že skoraj zaceljen ... ubošček, kaj so mu naredili! Marianne, vse najboljše za rojstni dan! Mi smo spali 21:45 - 5:30 - 8:10, pa mal prej smo spet omagal ... Včeraj smo bili na obisku in smo odkrili novo vrsto televizije, ki jo pa začuda mami pusti gledat - akvarij z ribicami . Je bil čisto fasciniran ... No, danes zjutraj sva imela pa "pokaži, kaj znaš" na previjalni mizi: najprej se je polulal, potem sem mu ravno zalepla plenico, pa sem zaslišala rafal ... počakam 5 minut, če bi prišla še kakšna pošiljka, odvijem plenico, umijem ritko, dobim še eno pošiljko drekca na previjalno mizo, počistim vse, za konec me je pa še polulal Skratka, skor eno uro sva bla v kopalnici ... Po moje prov zame špara take stvari Joj, Sayuri, kok sta fletna tvoja dva cukra! Pa Tilen od Erin je tak ta prav božiček ... Erin, a imate doma še kaj prostora, al so povsod darila naložena, da jih boste okol nosil Betty, mi bomo po moje tudi rekli za napotnico za RA, ker se Rok občasno nekaj čudno zvija, pa ful mi glavo nazaj drži, če leži na boku ... pa ves je trd v ramenih - sploh ne vem, kako naj mu rokice malo sprostim ... Grem še kaj naredit - kup cunj in likalnik kličeta iz omare
|