Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Tina in kleo, sej tud pri nas ni nekih posebnih pregledov, samo naš škratek na prejšnjem pregledu ni hotel nič pokazat, niti igračka ga ni zanimala, zato je bila P danes tako navdušena, ker je ful sledil igrački, kar vaši sončki že nekaj časa počnejo, tako da se ne sekirat, vsaka mamica najbolj ve, kako se njen otroček razvija. Pri nas sta bla tavelkedva veliko bolj napredna, Lukas je pa bolj počasen, zato sem jaz še toliko bolj vesela vsakega njegovega napredka, pa čeprav je to le igračka, ki jo drži v rokici. RMRM,sem res vesela za vaju .Jaz sem hotla rect,da je pri nas cist standardni pregled-srcek,useska,grlo,kako sedi,pa malo jo okoli obraca...sem pa prebrala,da pri enih ze kar neke teste delajo... Ja, hude teste. IQ merjo. Hecam se. Pri nas je rdeča volna, potem prijem igrače, poslušanje oz. odziv na ime, medtem, ko se otrok igra, odziv na glasen ropot med igro, poslušanje velikih a-jev, o-jev...motorika rokic, nogic, zasuk glave ob sledenju igrači...in še in še....je kar nekaj takih stvari. Potem pa pogovor z mamo, kakšne besede že izgovori, P pa ima neko tabelo in kljuka. Kje je pa seznam?
|