Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 10:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
inigo se vidi, da bo športnik kot mamica
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 10:52:11
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 inigo se vidi, da bo športnik kot mamica hehe! mogoče pa res ja. nekaj bo že počel... glede na to da z atijem plezava, bo tudi Brin. ker pa sm jst trenirala še sm. skoke... ga bom tut v to poskusla vključit - če mu bo, seveda! lunica, draga moja... če bo kaj avto prost ta teden... se kj vidmo?
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 10:53:18
|
|
|
|
Inigo
|
btw - a ktera namerava kupit quinny zapp-a?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 10:57:32
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 10:58:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo nya - joj! sam ti to povej mojmu Brinu, da se ne sme še... on ima tako močne in trde nogice... on tk stoji. skos bi kr stal. in počepa že tudi... kot bi bil star 8 - 9 mesecev. Ja, naš bi tudi že, pa ga raj dajemo na tla, da se plazi. Počepa pa zaradi tega, ker ni sposobe stat, pa mu klecajo nogice - zgleda pa res tko kot da počepa. Bejbe jaz vem, da bi mame (tudi jaz) rade videle, da bi naši sončki osvojili čimveč stvari, čimhitreje - pa si večkrat rečem, bolje malo pozneje, kot da bi imel kake problemezaradi tega, ker bi bilo prehitro. To mislim v vsem, ne samo v motoriki. Jaz bi bila ful vesela, če bi naš začel puzati malo kasneje, pa se je pač mali odločil, da je že čas.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 11:00:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 11:06:09
|
|
|
|
Inigo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: Inigo nya - joj! sam ti to povej mojmu Brinu, da se ne sme še... on ima tako močne in trde nogice... on tk stoji. skos bi kr stal. in počepa že tudi... kot bi bil star 8 - 9 mesecev. Ja, naš bi tudi že, pa ga raj dajemo na tla, da se plazi. Počepa pa zaradi tega, ker ni sposobe stat, pa mu klecajo nogice - zgleda pa res tko kot da počepa. Bejbe jaz vem, da bi mame (tudi jaz) rade videle, da bi naši sončki osvojili čimveč stvari, čimhitreje - pa si večkrat rečem, bolje malo pozneje, kot da bi imel kake problemezaradi tega, ker bi bilo prehitro. To mislim v vsem, ne samo v motoriki. Jaz bi bila ful vesela, če bi naš začel puzati malo kasneje, pa se je pač mali odločil, da je že čas. ravno to... ne počepa kr mu klecajo, ker se dvigne nazaj! prej ni počepal, včeraj pa je pogruntal, da to gre in zdj miga z ritjo gor in dol, celo dviguje noge izmenično... in če ga dam ležat? pridi in probaj, če upaš!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 11:07:39
|
|
|
|
Inigo
|
nam pa so dal svečke - paracetamol. in HB, da sm jih mela doma, ko so zobi šli vn, kr jih je kr nekaj padlo v rit. bil je namrče tako bogi... tako ga je bolel... ko pa je svečka primla pa je revež kr zaspal tnx god, da je mim!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 11:26:38
|
|
|
|
netki
|
blacky....dej mi prosim razloži kako si zrihtala slike od imikimi za razvit....jst jih uredim, dam save ampak pol jih ne najdem....kje so, kako jih dam na računalnik in pol za razvit??? sej vem da je že blo neki napisanega o tem, sam ne najdem
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 11:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
inigo, ko boš mela avto, sam pokliči. sma zdrava in pripravljena na čvek. ps. sam dež ne sme bit, ker midva nimava avta
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 11:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo in če ga dam ležat? pridi in probaj, če upaš! Ne upam
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 11:35:58
|
|
|
|
ilatic
|
Larisa si želi za božička nekaj od kung fu pande. A ima katera kakšno idejo? A se kaj dobi od te risanke?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 11:37:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 11:38:27
|
|
|
|
dzanika
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: dzanika punce jaz pa rabim eno pomoč. Ma eno voščilnico moram v srbijo poslat k ma moj neko daljno žlahto dol pa bi rabla kakšen verz. Se kteri kaj sanja kje bi lahko kaj našla? btw, a nimajo oni božiča kasneje....kakih 3 tedne za nami? v bistvi sploh ne vem. Ma mi si za novo leto vedno pišemo. blacky bosanci imajo menda takrat božič ja, za srbe pa ne vem. in prosim če me daš na seznam z odvečnimi kilogrami. Morm dat 10 dol. ah sem mislila koliko vas bom pokomentirala pa že imam alarm... Nadaljujem kasneje.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 11:39:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 11:46:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:13:45
|
|
|
|
lejla969
|
Flower- v hojico ga mislim dati, ko bo imel 6m (čez 14 dni), ker opažam, da se že ful postavlja na nogice. Itak pa so mene tudi že pri 6m dali v njo in mojo sestrično tudi. Če se ne bi tako postavljal ga tudi jaz ne bi tako zgodaj dala. Če bo po meni bo shodil pri 9m. Je pa res, da jo pediatri odsvetujejo.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 15.12.2008 12:17:23
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo btw - a ktera namerava kupit quinny zapp-a? Ja jest ga bom sigurno,ker mi je zlo všeč,sam cena je pa tut kr ornk,tok da bom vrjetn šla v komisijsko pa če ga bojo mel ga bom kupla.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:18:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:20:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:21:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:24:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:28:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.12.2008 12:29:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?