Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 14:34:08
|
|
|
|
Pandica
|
botrca lepo praznujte zvečer pa obvezno poročilo in slikice Tak, mi2 pa grema zdaj na obisk k moji sestrični, si tipkamo zvečer.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 19:03:38
|
|
|
|
lilprincess
|
Pandica to pa se zdaj moram oglasit Tud jaz sem imela pred Zojo twingota s stekleno pomično streho, sicer turkizno modre barve pa še moja največja želja je, da čez kako leto ali pa dve dobim dogo (mi je bilo obljubljeno med popadki). Ampak karavana pa ne vozim:) Skoraj enoprostorca pa, pa sem tud vedno govorila da takega avta pa že nebom mela. No, zarečenega se največ poje kaj? Lp
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 21:03:44
|
|
|
|
arabela*
|
spet vas je zabrisalo. Se vidi,da sva s pandico odsotne danes
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 21:35:52
|
|
|
|
koala
|
Pandica in Saraya, bom vama po riti dala če še večkrat o dogah menle, ker si bom tipkovnico vtopila , ajz bi jo ful mela dogo namreč črno, pa ime že tud mam zbrano, moj pa noče . čuj Pandica si ti bolj na tekočem o razstavah? Bo kaj v bljižni okolici in bljižni prihodnosti?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:02:28
|
|
|
|
liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Pandica in Saraya, bom vama po riti dala če še večkrat o dogah menle, ker si bom tipkovnico vtopila , ajz bi jo ful mela dogo namreč črno, pa ime že tud mam zbrano, moj pa noče . čuj Pandica si ti bolj na tekočem o razstavah? Bo kaj v bljižni okolici in bljižni prihodnosti? Je bila pred kratkim v MB- Pobrežje, si bila? Če bo pa kaj v kratkem, pa bom vprašala fotra, on se namreč ukvarja z temi stvarmi
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:13:39
|
|
|
|
gold fish
|
...no, da se še jaz pofočkam na drugem delu ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:15:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...no, da se še jaz pofočkam na drugem delu ... ja bi že bil čas
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:38:38
|
|
|
|
Pandica
|
Dober večer
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:41:03
|
|
|
|
Pandica
|
Danes pa sem skoraj znorela kako dolgo sem uspavala mojo malčico, da je zaspala, končno. Sma pop. bili pri sestrični na obisku, je tam "norela" z njenim zlatim prinašalcem, pol je kuj tam malo zadremala za enih 40 minut meni na rokah in seveda pol posledično ni hotla zvečer zaspat. Do zdaj skoraj sem ji pela od Tabu Uspavanko, mi je tako lepa pesem in hb je omagala
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:42:52
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Se vidi,da sva s pandico odsotne danes Ja res je, ampak zdaj sma že tu, a ne?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:43:10
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Dober večer čer
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:43:55
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju Je bila pred kratkim v MB- Pobrežje, si bila? Ja, jaz sem bila , CACIB Mb je bil.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:48:13
|
|
|
|
Pandica
|
Koala mislim, da si letos že vse zamudila Tule imaš seznam kje so bile in kdaj - [12.januar 2008] CACIB Ljubljana 2008 *
- [13.januar 2008] CACIB Tromostovje 2008 *
- [19.april 2008] CACIB Celje 2008 I *
- [20.april 2008] CACIB Celje 2008 II *
- [14.junij 2008] CACIB Portorož 2008 *
- [15.junij 2008] CACIB Portorož Alpe Adria 2008 *
- [20.september 2008] 16. CACIB Maribor 2008 *
- [21.september 2008] 17. CACIB R. Majstra 2008 *
- [08.november 2008] CACIB Vrtojba 2008 I *
- [09.november 2008] CACIB Vrtojba 2008 II *
Državne razstave- [24.februar 2008] CAC Celje 2008 - 12. winter winner
- [11.maj 2008] CAC Dolenjska
- [31.maj 2008] CAC Hrušica 2008
- [01.junij 2008] CAC Mežaklja 2008
- [08.junij 2008] Slovenian Doberman Show 2008
- [30.avgust 2008] CAC Zasavje 2008
- [31.avgust 2008] CAC Trbovlje 2008
- [14.september 2008] CAC Varpolje 2008 - Shar Pei
- [14.september 2008] CAC Varpolje 2008 - Bulldog
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:50:48
|
|
|
|
Pandica
|
Koala evo, v letu 2009 imaš prvo razstavo v Lj in sicer 17.januar 2009 - 18.januar 2009 CACIB Ljubljana 2009 17.januar 2009 - 18.januar 2009 CACIB Tromostovje 2009
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:54:39
|
|
|
|
Pandica
|
Pol še imaš nekje v začetku oz. sredini marca v Grazu, ker sem takrat vedno jaz z Alanom šla tja ga razstavljat. Pa še CACIB Zagreb vem, da je tut "pozimi", ker smo razstavljali vedno noter v halah, ko je blo vuni mrzlo, ko pes
|
|
RE: Mariborčanke II. del 14.12.2008 23:59:31
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: lilprincess Pandica to pa se zdaj moram oglasit Tud jaz sem imela pred Zojo twingota s stekleno pomično streho, sicer turkizno modre barve pa še moja največja želja je, da čez kako leto ali pa dve dobim dogo (mi je bilo obljubljeno med popadki). Ampak karavana pa ne vozim:) Skoraj enoprostorca pa, pa sem tud vedno govorila da takega avta pa že nebom mela. No, zarečenega se največ poje kaj? Lp Pa saj ne morem verjet kaj berem Očitno imava enak okus , pa itak si mi rekla, da je Zoja tut skoraj bila prvo Zala tak, da vidim, da je res temu tako, ne? Če boš nabavla nemško dogo, ti nebo nikoli žal, da si se odločila za to pasmo, boš videla. Katero barvo pa bi imela? Meni so najlepši črni in harlekini. Pa daj se nam javi malo več krat no ne samo takrat, ko bo govor o dogah Sicer pa lahko kakšno o tej pasmi tut rečema na zs, da neboma preveč smetile tukaj teme. Če te kaj zanima mi kar piši. Ti povem iz prve roke. Glede vsega kar se te pasme tiče.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 0:04:32
|
|
|
|
liju
|
pandica: ti pa vidim, da si čisto iz tega "foha" Kaj tudi sama raztavljaš? Moj foter trenira na KD na Pobrežju, ampak jaz in sestra nisma niti malo po njem, naju nobene ne veseli dogajanje okoli psov Nič, grem spat, sma se zdaj še podojila in grem, da ne bo noč prekratka. Nočko
< Sporočilo je popravil liju -- 15.12.2008 0:05:00 >
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 0:10:04
|
|
|
|
arabela*
|
jaz tud grem me ovčke M.je zaspala,končno.............. Nočka
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 0:11:28
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: liju pandica: ti pa vidim, da si čisto iz tega "foha" Ja, res je . Jaz pa cela nora na kinologijo oz. pse. Še v nosečnosti sem šla na Cacib Celje razstavljat mojega psa in laufala z njim po ringu pred sodnikom samo še ni bilo sile, ker še nisem imela velikega trebuščka, je blo v enem 3 mesecu se mi zdi.
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 0:17:56
|
|
|
|
Pandica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pandica Še v nosečnosti sem šla na Cacib Celje razstavljat mojega psa in laufala z njim po ringu pred sodnikom samo še ni bilo sile, ker še nisem imela velikega trebuščka, je blo v enem 3 mesecu se mi zdi. Evo, še 1 slikica od takrat
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 9:50:11
|
|
|
|
koala
|
Pandica hvala, si moram zapisat. Pa še en kveščen, še nikoli nisem bila na pasji razstavi , a se da pesote tud z rokami "pogldat"? Al si na distanci?
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 9:50:18
|
|
|
|
lilprincess
|
Ja Pandica Zoja je bila tudi skoraj Zala . Dogo si želim že od 14 leta, sicer črno, Matjaž pa bi rad sivo. Pasma je enkratna - aristokrat med psi. Saj čez kako leto, dve pa gremo po njo. Samo se odločam ali bensonove ali from long neck.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 10:43:22
|
|
|
|
koala
|
lilprincess, jaz vem rešitev za dilemo eno črno, pa eno sivo, pa enega od ene psarne in drugega od druge
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 10:59:30
|
|
|
|
lilprincess
|
Koala zdaj si pa zadela terno. Ampak potem pa lahko nabavimo še kar kombi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke II. del 15.12.2008 11:00:27
|
|
|
|
Janey
|
jutro uuu kak ste pridne
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
KuhanjeSianaPustite svoje otroke, da z vami kuhajo?Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 70Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!