|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
14.12.2008 22:34:46   
dzanika
blacky jaz ko korenček skuham in je mehek ga pretlačim z vilico.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
14.12.2008 22:37:51   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: netki

tilen je danes malo boljši, vse ok le papa bolj malo...user posted image

kaj je sončika85 noseča??? kje sem to spregledala?

ne, ne, ti si ziher zamenjala z našo sončiko84? Sončika85 je bila naša julijka, pa se je žal nesrečno končalo, se pa večkrat oglasi, česar smo vedno zelo vesele.user posted image user posted image  

ups....hvala za pojasnilouser posted image

< Sporočilo je popravil netki -- 14.12.2008 22:39:07 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
14.12.2008 22:40:05   
netki
imikimi......kako naj dam slike razvit....kolk morjo bit velike'

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
14.12.2008 22:42:43   
liju
Eto, da se malo povabim na čvekuser posted image user posted image

Hvala za pohvale, glede naših slikicuser posted image
blecky:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega Nejca. Kaj si ga dala ponoči kaj lulat? Glede korenčka, pa jaz kuhanega lepo naribam, na rezilu ki je najmanjši, pol pa še fajn z vilčko pretjačim in je ok.user posted image
penasti puzzli:user posted image  meni so ok, ker ni malih kosov, imamo pa črke in številke, ter delček kmetije, katere je dobil NIno za krst. Zdaj pa res ne vem, kaj je Lex za puzzle rekla,da lahko opereš, al sem kaj zašuštrala??

user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse slikice, obrate, in sedenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede hujšanja, pa vas bom samo veselo spodbujala, jaz se ne bom odločla za to, ker se je treba pol čokoladi odpovedat, to pa ni šanseuser posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
14.12.2008 22:45:02   
dzanika
punce jaz pa rabim eno pomoč. Ma eno voščilnico moram v srbijo poslat k ma moj neko daljno žlahto dol pa bi rabla kakšen verz. Se kteri kaj sanja kje bi lahko kaj našla?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
14.12.2008 22:52:50   
Majuska
Ovijanje dojenčka v odejo - ja, indijanski stil je pri nas dobro palil ... res sva ga v odejico povila, tako da je imel rokice ob telesu in je bil res lepo naokoli povit. Hitro se je ponavadi pomiril v tem položaju in celo zaspal. Baje jim daje to povijanje isti občutek, kot ga imajo v maternici.

Film Mamma Mia, tudi jaz ga imam, če bo katera rabila kopijo.

Mi bomo tudi letos podarili nekaj fotografij, koledarčke in najbrž puzzle. Si kar mislim, koliko bosta babici veseli user posted image samo še fotke moramo izbrat ...

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 22:53:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3107
14.12.2008 22:55:27   
dzanika
Almera ma jaz sem čist antitalent s temi jeziki tko da ti res težko kaj pomagam. user posted image   Js še hrvašk ne znam nič napisat tko da bom kr verz prepisala rajš. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3108
14.12.2008 22:59:25   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Film Mamma Mia, tudi jaz ga imam, če bo katera rabila kopijo.

Jaz bi ga imelauser posted image , prosim. Bi mi hotela prepečt, ti pošljem ali plačam CD in poštnino, prosimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
14.12.2008 23:10:29   
maja24
Bravo Nejc za prespano noč brez pleničkeuser posted image

Blacky jest sm korenček pa jabolko kr z vilco speštala,gre kr fajnuser posted image

Prej sem pozabla pohvalt vse poročne slike,pa slike vaših otročkov,res ste super.
Lex rokavičke so super,prstan je lep

Rebeca koledarja sta tut super,pa sedeža tutuser posted image

Stanovanja so tut super duper pospravljena,kdaj bo moj tko pospravljen ne vemuser posted image user posted image ,mah enkrat bo že.
Almer ful dobra ideja za odtis,bomo probal,sam kdaj nevemuser posted image

Sončika85 no lepo da si že tolk blizu dnevu D

Aja pa smrekce so tut krasne,jest jo bom ta tedn postavla pa jo bom pofotkala,sam moja bo preveč načičkana tko kot vsako leto,se mi kr dopade,drgač mava pa že smrekco na balkonu.

Ela čebela

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
14.12.2008 23:13:02   
maja24
Vidm da boste vse neki hujšale po novem letu,ah jest mam že zej dieto manj žriuser posted image user posted image ,pa grejo kg kr lepo počasi dol.Sej veste počasi se deleč prideuser posted image user posted image

Ela čebela

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
14.12.2008 23:19:31   
Blacky30
Netki, sorry, zabluzila, ima lunica prav, res ni sončika85 bila julijka. Pri nas se je oglasila julija, ko smo začele rojevat, ker je navijala za prijateljico julijko Jociko. Zdaj pa je tudi sama nosečka. Se vidi, da me že na čase EMŠO daje.user posted image
Imikimi, jaz sem jim v foto salonu rekla, naj sami izberejo dimenzijo, ki bo prava, samo da pazijo, da bo ves moj tekst ostal gor. In so naredili 10x15.

Liju, ja, Nejca sem zbudila ob 1.30, ko sem Tejo hranila (izjemoma, ker se je zbudila zaradi polnega noska in je postala lačnauser posted image ) in je šel lepo lulat. Sicer hodi lepo na školjko lulat, samo sem mu za zdaj kahlo v spalnico prinesla, da ne rabi tak blentav tak daleč hodit. In potem, ko se je zbudil okol 6.30, je šel še enkrat, potem pa ni šel več spat, tak da je lulal 2x ponoči. Bomo videli, kakšna bo današnja noč. Danes je pil tik pred spanjem malo mleka, upam, da zato ne bo poplave.user posted image
Glede hujšanja pa ti nimaš vstopa. Sem te vidla na slikici, si bolj slim od svoje smrekice. user posted image user posted image user posted image

Hvala za info o korenčku, jaz imam surovega, mi je P rekla, da nič kuhat. Saj zato mi je tak blesavo, saj ne morem niti prav naribat. Jaz ga bom jutri skuhala, briga me. Bo bolj užiten, če bo sploh.user posted image

In ja, lex je rekla, da ona puzzle vrže v pralni stroj na 30 in jih opere in so še vedno ok, tak da bom kar sprobala v kratkem.user posted image

Hvala za pohvale za Nejca, držite pesti še za današnjo suho noč!user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
14.12.2008 23:23:49   
dzanika
aja blacky user posted image user posted image za suho noč in res držim pesti da se danes ponovi!

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3113
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 23:24:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3114
14.12.2008 23:25:26   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

mala zaspala brez bu in mu, jst pa že mlatm večerjo

mojcek..ocvirki so zakonuser posted image

bravo Kali in bravo HD! take babe se mi dopadejo, k majo rade HRANO, ne travo user posted image . jz sem pa danes jedla prve domače koline, user posted image . ODLIČNE!

meso je zakon!!

najboljša riba je svinjska riba..pujs je krajl živaliuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj user posted image  pa ne mara ljudi, ki jedo hrano njegove hrane. user posted image

uf, tole sm pa prekratka, da bi štekala... user posted image  kako??? hrana njegove hrane???

Jaz si tud že cel večer možgane s tem belim. Nimam pojma, kaj to pomeni....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3115
14.12.2008 23:27:22   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Liju, ja, Nejca sem zbudila ob 1.30, ko sem Tejo hranila (izjemoma, ker se je zbudila zaradi polnega noska in je postala lačnauser posted image ) in je šel lepo lulat. Sicer hodi lepo na školjko lulat, samo sem mu za zdaj kahlo v spalnico prinesla, da ne rabi tak blentav tak daleč hodit. In potem, ko se je zbudil okol 6.30, je šel še enkrat, potem pa ni šel več spat, tak da je lulal 2x ponoči. Bomo videli, kakšna bo današnja noč. Danes je pil tik pred spanjem malo mleka, upam, da zato ne bo poplave.user posted image
Glede hujšanja pa ti nimaš vstopa. Sem te vidla na slikici, si bolj slim od svoje smrekice. user posted image user posted image user posted image

In ja, lex je rekla, da ona puzzle vrže v pralni stroj na 30 in jih opere in so še vedno ok, tak da bom kar sprobala v kratkem.user posted image

Nino spije vsak večer flašo mleka, pa zdaj že zdrži do jutrauser posted image user posted image , saj bo, samo rabi svoj čas.  O, hvala  kaj tvoj ekran oža?user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne saj je ok vse, samo trebuuuuuuuuuhhhhhhhh, to pa ne vem kak bo, po moje lahko hujšam celo življenje, pa ne vem če bo šlo kaj nazajuser posted image user posted image  Daj te pa ti prvo sprobaj puzzle oprat, pol pa javi, če bo zaj*****user posted image user posted image , da vidim, če lahko še pol moje operemuser posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 23:38:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3117
14.12.2008 23:38:20   
Blacky30

ekola...jelkica postavljena, kamera, fotoaparat1, fotoaparat 2 se polnijo, bolhica spi, kosilo v trebuščku, perilo se pere, posoda se pere in hruška ma glih tolk časa da si glavo opere...

Si razmišljala o novi karieri? Pesnica, poetka???? Vse se rima.....user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3118
14.12.2008 23:38:35   
dzanika
nič, jaz vas počasi zapuščam. Lahko noč!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 23:41:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3120
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 23:41:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3121
14.12.2008 23:45:08   
liju
Nič, jaz se poslavljam!
nočko

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
14.12.2008 23:46:22   
liju
levinja:kaj ti pa si pol nemcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 23:52:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3124
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 23:54:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?