Blacky30
|
Netki, sorry, zabluzila, ima lunica prav, res ni sončika85 bila julijka. Pri nas se je oglasila julija, ko smo začele rojevat, ker je navijala za prijateljico julijko Jociko. Zdaj pa je tudi sama nosečka. Se vidi, da me že na čase EMŠO daje. Imikimi, jaz sem jim v foto salonu rekla, naj sami izberejo dimenzijo, ki bo prava, samo da pazijo, da bo ves moj tekst ostal gor. In so naredili 10x15. Liju, ja, Nejca sem zbudila ob 1.30, ko sem Tejo hranila (izjemoma, ker se je zbudila zaradi polnega noska in je postala lačna ) in je šel lepo lulat. Sicer hodi lepo na školjko lulat, samo sem mu za zdaj kahlo v spalnico prinesla, da ne rabi tak blentav tak daleč hodit. In potem, ko se je zbudil okol 6.30, je šel še enkrat, potem pa ni šel več spat, tak da je lulal 2x ponoči. Bomo videli, kakšna bo današnja noč. Danes je pil tik pred spanjem malo mleka, upam, da zato ne bo poplave. Glede hujšanja pa ti nimaš vstopa. Sem te vidla na slikici, si bolj slim od svoje smrekice. Hvala za info o korenčku, jaz imam surovega, mi je P rekla, da nič kuhat. Saj zato mi je tak blesavo, saj ne morem niti prav naribat. Jaz ga bom jutri skuhala, briga me. Bo bolj užiten, če bo sploh. In ja, lex je rekla, da ona puzzle vrže v pralni stroj na 30 in jih opere in so še vedno ok, tak da bom kar sprobala v kratkem. Hvala za pohvale za Nejca, držite pesti še za današnjo suho noč!
|