Blacky30
|
Moram se pohvalit - NEJC JE LEPO PRESPAL NOČ BREZ PLENIČKE IN NI POLULAL POSTELJE!!!!! Bravo, fantek moj! Zavijanje otročka v dekico - ja, mi smo prakticirali, samo ne kot štručko. Tako velike verjetno zelo moti, če morajo imeti rokice tesno ob telesu, sploh zdaj, ko tako radi krilijo z njimi. Mi smo jo zavili, da je imela rokice ven, pa se je tudi umirila. Lunica - jaz sem prakticirala čaj med nočnim spanjem, pa ni nikoli škodovalo. Že dolgo časa nič ne pije ponoči in lepo spi, niti nikoli ni s tem imel težav, ko smo flašo ukinili. Sicer pa ti držim pesti in srčno upam, da se vam nočne vragolije čimprej končajo in da boste mirno spali. Razlogov so ti punce že več naštele, jaz bi samo dodala, da ga mogoče prezgodaj daš spat (19h) in da bi mu jaz dala hrano, če pokaže znak lakote. Teja se je včeraj ob 1h zbudila po dolgem času ponoči, pa še to zato, ker je tak kašljala. In ko sem jo posadila na krilo, ker sem ji hotela nosek spucat, je zmotno mislila, da dobi flaško in je začela usta odpirat in krilit. Pa se mi je zasmilila in sem ji flaško tudi dala, pa je potem lepo spala do jutra. Mislim, da se zato ne bo navadila nazaj ponoči jest. Glede tega, da je ob 19h ful zaspan, pa pomaga, če ga daš spat za kako urco okoli 17.30, 18h, pa bo not spravil ravno uro od 19-21, recimo. No, vidim, da tudi druge tak prakticirajo. Netki, da nima Tilen rotavirusa? Almera, uspeli Borovi odtisi danes? Fotke, fotke..... Rebeca, mi imamo tudi enake puzzle črke, so bolj kompaktna pena in so fajn, nam služijo že 2 leti ziher. Lex, nisem pa vedela, da jih lahko v pralni stroj vržem. Res, se ne bodo uničile? Bom kar probala, ker jih vedno z mokro gobo hoblam. Pa hb nima malih zadevščin za ven trgat, samo na eni kocki so majhne črke, pa sem mu jih že na začetku ven pobrala, ker bi jih sicer pojedel. Lex, pa čestitke za sedenje!!!!! Sem že včeraj zabeležila, danes pa še čestitam. Kaj pa to - zaročni prstan????? To si zdaj iz Rusije dobila al kako??? Hitro poročaj. Inigo, vi tud dobite zajčka za sedenje, ne? Frutka, midva sva kupila kamero že pred Nejcovim rojstvom in veliko snemamo. Nejc ima za nekje 20 ur posnetkov v 4 letih, Teji pa zdaj snemamo 3. kaseto. Samo vse to je treba še spravit na komp in zmontirat v film z glasbo, efekti, slikami. Pa dragi nima časa. Jaz pa nekak ne obvladam. Bi se morala konkretno zraven spravit.
|