|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December IVF/ICSI
14.12.2008 18:02:03   
zarja1
Baci draga te vidim. Saj bo, vsak naslednji dan bo boljše. Boš vidla.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
14.12.2008 18:05:58   
obayifo
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image    O draga SE* kolk sem hepi user posted image
]ČESTITAM
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz tut jaz tut!!! bravooooo!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je lepo prit malo pokukat, pa naletet na tako veselje!

zarja najbrž je z UZ pogledala, kako si gnezdece poštimala, tut jaz sem morala zato na UZ, nič bat

reby jaz grem v adrialab in se zmenim, da mi kar po faksu pošljejo, takoj ko so izvidi, lahko se zmeniš tudi, da prideš iskat ali da pošljejo ali še kako drugače

zdej bo treba pa kakšno večerjico nardit počas...

sem upala, da mi jutri in v torek ne bo treba v službo, pa ne bo šlo... je treba projekte končat, pa če se svet podre (drugač bomo kar firmo zaprl, jamr, jamr..... ja itak...)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
14.12.2008 18:06:14   
baci
lep večer

se-čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
14.12.2008 18:25:06   
baci
zarja-ja vem da bo boljše,vendar saj sama veš,da ti tu pa tam še gre kr nauser posted image !!!

saj bo,gremo drugo leto v nove boje!!!

držim pesti za tebe!!!user posted image user posted image user posted image

......vsak dan je nov začetek....

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
14.12.2008 18:41:37   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

user posted image    O draga SE* kolk sem hepi user posted image
]ČESTITAM

Se pridružujem čestitkamuser posted image user posted image

iskrene čestitke tudi od mene!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
14.12.2008 19:07:06   
Goldy
Se* - tudi jaz se pridružujem čestitkam!! Super!!!!user posted image user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
14.12.2008 19:26:43   
Grethy
Ja kje pa ste danes vse *????????????????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
14.12.2008 19:27:39   
gigi1
Gretka evo me na pavzi user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
14.12.2008 19:31:27   
Grethy

A ČIK PAVZA, AL PAVZA OD CUKRA ????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
14.12.2008 19:32:43   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

A ČIK PAVZA, AL PAVZA OD CUKRA ????

od kuhinje verjetno...user posted image user posted image user posted image , pri meni pa od ležanja.....Kak si Grethyka?

Horny Teddy

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
14.12.2008 19:33:20   
gigi1
Čik. S cukrom sem zaključila za danes. Mi že čez ušesa ven gleda. Moram prav pod tuš. Se mi zdi, da mam čokolado še v laseh user posted image  user posted image  user posted image

Pol mam že spakirano. Še jutri, pa verjetno bo...

Dragi zdej pride pa večerjico kuham user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
14.12.2008 19:34:20   
zarja1
Gigika kaj dobrega kuhaš....jaz sem skoz lačnaaaaaaaaaaaaa

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
14.12.2008 19:35:47   
pikovit
Pozdravljene punce moje,

itak,da vam ne sledim več,ker strani kar laufajo.Tako da vas po malo spremljam.Vidim,da imamo ful novih nosečkuser posted image user posted image user posted image

ČESTITKE našim bodočim mamicam
Želvica,Blanč,Sulfinija,Shadow,Reby,Bumo,Se*user posted image user posted image user posted image

TREPETALKE za vse držim močno pestiuser posted image user posted image user posted image in navijamuser posted image

Tina,Baci,Lana,Sapi,Bamabi.Žal mi je,da vam ni ratalo.Evo pred vrati je Novo leto in novi izzivi z katerimi se bomo spoprijemale.Naj nam prinese boljšo letino in več sreče.

Kajsi tebe pa vse naj naj lubicauser posted image

No pri nas nič novega,sem na Femodenu al kaj žeuser posted image Matr tale stvar ma pa kar nekaj stranskih učinkov.Bljekuser posted image .No še malo pa bo.
Naš je še vedno domauser posted image ampak je načeloma boljše.Zdaj lahko tudi kakšno stvar naredi.Tako me sedaj ne živcira več.user posted image (beri tolikouser posted image )Za svojo potrpežljivost me bo vzel z sabo v Strunjan(1 teden) v toplice.Je dobil toplice 14 dni v Strunjanu.1 teden,pa bom imela počitnic.Čisto sama domauser posted image user posted image

Punce toliko na hitro.Lepo vas vse pozdravljam in mislim na vas.

Vaša Pikovitkauser posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
14.12.2008 19:36:13   
Grethy

Čik. S cukrom sem zaključila za danes. Mi že čez ušesa ven gleda. Moram prav pod tuš. Se mi zdi, da mam čokolado še v laseh user posted image  user posted image  user posted image

Pol mam že spakirano. Še jutri, pa verjetno bo...

Dragi zdej pride pa večerjico kuham user posted image

Mmmmmmmmmmm, je-be-š vse skupej, važn je da dragi zdej pride ... ane, pa se je tko fajn mal stisnt  .... lepo lepo ....

evo ti en link za takrat ko te spet popade packat s čokolado in podobnimi zadevami :

http://ljubavna-kuharica.blogspot.com/search/label/%C4%8Cokolada

receptov ko toče ... secer par stvari ne zastopim, ampak zakva pa mamo intrenet user posted image user posted image user posted image , bom že najdla prevod ...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
14.12.2008 19:36:25   
Goldy
Evo, moj prišel iz Pariza - že spi revež, utrujen.
Dobila parfum, mali Eiffilov stolp, pa obesek za ključe...user posted image

Uživajte v nedeljskem večeru!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
14.12.2008 19:41:33   
Grethy
Ja Pikovitka draga, kaj sem pa jz sfalila, kaj se je zgodilo tvojemu lubeku ????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
14.12.2008 19:42:05   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Evo, moj prišel iz Pariza - že spi revež, utrujen.
Dobila parfum, mali Eiffilov stolp, pa obesek za ključe...user posted image

Uživajte v nedeljskem večeru!!!!

user posted image user posted image user posted image Evo pa si ga dočakala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
14.12.2008 19:42:29   
gigi1
Zarči čebulno bržolco. Kako si mi ti, razen tega, da te vse boli od ležanja user posted image

Gretka hvala bom pogledala. Sam ne dons. Če mi še kdo reče čokolada mu kar v ksiht skočim user posted image  user posted image  user posted image
Ja res je super, da končno pride. Se bomo kar stiskali user posted image

Goldi user posted image  user posted image  user posted image  priden dragi.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
14.12.2008 19:43:57   
gigi1
O Pikovitka tale dopust si si pa res zaslužila user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
14.12.2008 19:44:18   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: baci
zarja-ja vem da bo boljše,vendar saj sama veš,da ti tu pa tam še gre kr nauser posted image !!!
saj bo,gremo drugo leto v nove boje!!!
držim pesti za tebe!!!user posted image user posted image user posted image

ja draga vem. Jaz sem bla čist neutolažljiva, sem kr user posted image  in user posted image . Sploh nisem pričakovala tako hudega odziva. To sem morala iz sebe ven spravit tako ali drugače.....čez čas je blo boljše. Ti si kr vzemi čas zase. Mislim nate.

Horny Teddy

(odgovor članu baci)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
14.12.2008 19:45:06   
Serendipity
Hvala punce za lepe želje ... user posted image

Na žalost pa vidim, da niso ta teden bile le lepe novičke ... user posted image

baci, lana, bambi - žal mi je pupe ... user posted image

vsem trepetalkam - naj vas čaka lepo decembersko darilo z najlepšim pluskom na svetu! user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
14.12.2008 19:46:04   
zarja1
Čebulno bržolco.....hmmmm, nisem še jedla, al pa se temu pri nas kak drugače reče.user posted image user posted image user posted image  Zdaj bi bolj tvoje piškote....
Jaz sem ok, malo poležavam, dragega za.je.ba.vam, hodim po bajti, malo sitnarim.....čist vsakdanje...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
14.12.2008 19:48:19   
šopka
user posted image user posted image user posted image user posted image  že od poldneva. se je prikazala rjavo rdeča kaplja na hlačkah. ah dreeeeeeeeeeeeeeeek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
14.12.2008 19:51:49   
Pija76
Serependy user posted image  user posted image  user posted image , vse dobro še naprej!

Baci user posted image , potolaži se, pa gremo naprej!

Gigi pa boš le končala! Super....

Pikovit to pa bo luksuz v Strunjanu, bravo!

Zarči, Gretka pozdravček.

Prav tako vsem en lep pozdravček, midva sva glih domov pršla pa moram likat user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
14.12.2008 19:57:09   
Goldy
Grethy - ja sem ga dočakala, zdaj sem še malo na net skočila, sam zdej pa se grem k mojemu tišat.....user posted image  

žiži - priden je bil.user posted image  Ti se pa kar po kuhinji motaš?! Krasno. Jaz sem že tudi neke kekse naštudirala. Lani sem jih spekla - pojma nimam, veliko. Pol pa vse krasila in risala gor.

šopka - saj veš, da ni nujno da kaj pomeni! user posted image  Eno pikapoko za srečo!!!!

Zdej pa grem mal se stiskat k mojmu user posted image !!!!!

Pa smo 4!!!

(odgovor članu šopka)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?