|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
14.12.2008 11:47:27   
bambi14
Mi smo tudi našo našemili:

user posted image

no fotko je še treba malo obdelat in potem boma dla delat lončke za dedke in babice.user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
14.12.2008 11:59:27   
sandra123

Krysia - ROK  
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA  
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Čestitke tudi od meneuser posted image

< Sporočilo je popravil sandra123 -- 14.12.2008 12:00:10 >

Lp, Sandra

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
14.12.2008 13:00:27   
andrejaboris
Bambi jaz sem tut zadnje čase za vse sama, ker je moj nonstop al na šihtu al fuzbalu... Kdaj pa bom jaz na vrsti???
So me pa že slikali in bla bla bla.  ni zlomljeno. Hvala bogu, samo to dolgo boli. Kaj si pa ti mela?

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
14.12.2008 13:16:01   
andrejaboris
Bambi Ela Nina je fulllll luškana!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
14.12.2008 13:18:59   
bambi14
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

Bambi jaz sem tut zadnje čase za vse sama, ker je moj nonstop al na šihtu al fuzbalu... Kdaj pa bom jaz na vrsti???
So me pa že slikali in bla bla bla.  ni zlomljeno. Hvala bogu, samo to dolgo boli. Kaj si pa ti mela?

vrat malo nategnjen,...pa smo jamrali,....pa hodla na terapije in bla bla bla, itd....v glavnem ni posledic.

Neposredna povezava do sporočila: 4255
14.12.2008 13:20:54   
anita goitan
danuser posted image
gajkauser posted image za keš in božičnco, hmuser posted image me zanima če jo bomo mi kaj dobili
DRAČ PA MI KUHAMO, aha Zoja mi caps lock pritiskauser posted image , lenarimo in se certamo
Drug teden jo pa mami h frizerju, zobarju in mal v šoping mahne, vse to popoldan ko bo moj domauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4256
14.12.2008 13:23:46   
andrejaboris
Zoja Miša kam ti pošljem recepte jih ne znam na forum prpopat.

KOlkokrat na dan jejo vaši malčki in malčice? Tisti ki so samo dojeni?
Naš štrajka že 3 . dan in ne vem al mu kaj je al je preprosto zmanjšal
in zakaj potem ni zmanjšal ponoči?user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil andrejaboris -- 14.12.2008 13:25:04 >

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
14.12.2008 14:08:58   
matejchi
A je kateri znano, če moraš Müllerjev darilni bon v celoti izkoristiti pri enem nakupu, ali ga lahko uporabiš nekaj enkrat in preostanek kdaj drugič?

Gajka dobiš razliko od bona na novem bonu..

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
14.12.2008 14:32:16   
bella02

user posted image

Krysia - ROK  
košuta - TEODOR

anita goitan - ZOJA  
MATEJKA_ - PIA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Tudi mi čestitamo!

Gajka, pomoje bo najbolš, če greš zamenjat bone za bone manjše vrednosti. Mislim, da ne bi sem bit problem. Koristit moraš pa cel bom, vsaj za manjše velja, se mi zdi. Kako pa je s prstkom od Roka? Odgovorili najbrž še niso, a ne?

tatly, kot so rekle punce, fajn spiraj s fiziološko

Jaz sem bla včerej ful jezna, sem v Hoferju kupila plenice in še nekaj in ker se mi je mudilo, nisem pogledala računa. Kupila sem ene, računala mi je pa dvoje. Ker sem bila 50 km ven iz LJ, sem hotela poklicat in veste kaj? Hofer ima telefon le na upravi, po trgovinah pa ne. Halooooooooooo? Sej verjetno se ne bo dal nič zment, sem sama kriva. Čeprav bi jim po zalogi moglo narobe hodit, ni tako? Bom poskusla jutri.

Naša ima po novem 6 obrokov na dan, ker jo zjutraj ob 6h budim. Če se mi bo pa lepo redila, je ne bom več zbujala. Mi pa tud ful manj poliva, odkar ji dajem Novalac AR.

Mož je šel na en pogreb, zato mam cajt. Imeli bi na obisku njegovega sodelavca s familijo, pa so šli na pogreb bivšega sodelavca. Morda pridejo potem proti večeru na obisk. Zdaj sem user posted image , zjutraj mi je za dobro jutro moj user posted image . Čaka me pa še gora cunj za user posted image , to bom pa jutri. Slišim, da se nekdo premika v zibelki. Pa pa

user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
14.12.2008 14:46:51   
andrejaboris
Mi imamo pa taki problem; zjutraj jema ob 8.00 pa do 15.30 ni htel jest se mi je režal v joško in se umikal. Pa ga nisem silila pol, ker če sem ga se je pa začel pune dret. PA pol pb 19. in ob 21. in ob 1.00 in 4.30 ina do 7.30. Saj je to dovolj obrokov samo tisti razmah mi ni jasen. Razumela bi če bi blo to ponoči ko spi. Sicer spet nekaj pokašljuje in smrka ampak, se mi zdi da ko pa je lačen pa je. Kaj mislite???

Dans pa jaz sama bluzin na RR.user posted image user posted image user posted image Lan se igra, Enej spi , dragi pa je v službi. Pa mam cajtuser posted image user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
14.12.2008 14:58:03   
anita goitan
Naš štrajka že 3 . dan in ne vem al mu kaj je al je preprosto zmanjšal in zakaj potem ni zmanjšal ponoči?

ene7x, odvisno od dneva, mogoče so problemi zobkiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4261
14.12.2008 14:59:20   
anita goitan
bella02 si zadovoljna s plenicami iz Hoferja? In pridna si, maš čistkouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4262
14.12.2008 15:44:18   
andrejaboris
Anita Goitan je rekla zdravnica , da še jih nekaj časa ne bo, ko je pogledala dlesni. Pa ni videt nič zatečeno.  NO saj če je vse vredu mu ne bo škodlo, če bo manj jedo.user posted image user posted image user posted image Samo naj razmik 8 ur prišpara za ponoči!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 4263
14.12.2008 15:45:41   
andrejaboris
Bambi kaj delaš? Enej še spi, Lan se igra meni pa dolgi čas. No saj bi lahko likala, samo se bo te glih Enej zbudo, pa se raje z Lanom malo igram. Ga prepričujem, da bi šla delat voščilnice pa mu ni.user posted image user posted image

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

Neposredna povezava do sporočila: 4264
14.12.2008 16:12:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Mi smo tudi našo našemili:

user posted image

no fotko je še treba malo obdelat in potem boma dla delat lončke za dedke in babice.user posted image

O kjut!user posted image user posted image
Punce če ne veste kakšen verz poslati za praznike oz MSG:user posted image user posted image user posted image

Vsem, ki mi lani niste poslali novoletne čestitke želim, da vam udari strela v jelko, dedek Mraz naj se vam poserje v štedilnik, in bolhe naj vam požrejo vašega psa.
Vsem tistim, ki ste mi želeli vse najboljše v letu 2008 pa sporočam, da se želje niso izpolnile, in mi za 2009 rajši pošljite gotovino.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
14.12.2008 16:23:48   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

cc- 6x - 10x.

Jooooooj, men se je pa ječmen naredil - to naj bi pomenilo da je kao ena v moji bližini nosečauser posted image user posted image pa tkooo boli da komaj gledam, solze mi kar za brez veze dol lijejouser posted image ah bo že... potem se mi je pa še na nosu en velik podkožen mazolj da sem ko Rudolf user posted image user posted image user posted image
eh...

Neposredna povezava do sporočila: 4266
14.12.2008 17:00:57   
matejchi
Erin na balkon se postavi ali pa k oknu pa ne bo treba okraskov...user posted image pa test naredi, mogoče pa kaj ne veš..user posted image

RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
14.12.2008 17:22:06   
anita goitan
moj je pa Zoji mal jabolk od štrudla ponudu, fuj je sam vn vrgla, niti obliznla se niuser posted image , joška je še ta bolj

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
14.12.2008 17:23:46   
Erin
Na balkon ne grem, me bo še Božiček s sabo "pobasal" k me bo zagledaluser posted image user posted image user posted image Bo mislil da semuser posted image  

< Sporočilo je popravil Erin -- 14.12.2008 17:24:35 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
14.12.2008 17:38:31   
tatly
erin-pri nas pravijo da ce se ti naredi jecmencek da si se eni nosecnici zamerlauser posted image
se nekaj me zanima..stella se vcasih zacne dret kar tak pa takrat se cela raztegne.pa cel dan bi bla danes na rokah pa to ni v nujeni navadi

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
14.12.2008 17:58:49   
tatly
nekaj me je presinilo sem brala tisto temo zobki--kaj bi blo mozno da gre kaki zobek?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
14.12.2008 18:45:42   
andrejaboris
Tatly če praviš da je malo prehlajena je tut malo bolj razdražljiva in je posledično raje na rokah. PO moje še ni zobek. No saj se lahko tut motim. 

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
14.12.2008 19:03:37   
matejchi
nekaj me je presinilo sem brala tisto temo zobki--kaj bi blo mozno da gre kaki zobek?

Lahko ji pa joški rastejo.. a ne bambi, da je lahko to?

RD RR

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
14.12.2008 19:37:22   
tatly
andrejaboris-hvala za pomoč in ostalim tudi

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
14.12.2008 19:47:41   
tejkaz
Dober večer

Mi smo bolje. Eva je danes že jedla. Jaz sem tako utrujena, da se mi verjetno že blede. Namesto, da bi šla spat, dokončujem službene zadeve, ker jih moram jutri pod nujno oddat. V petek sem skenslala, zaradi Eve.
Sem že kar malo ven padla iz teh vaših debat.
Moj je šel k mojemu bratu, ker mora tudi eno stvar do jutri za službo narest, otroka spita, upam da malo dlje, kot zadnje ni. Je bilo pa pestro, no. Ali je bila Eva na previjalni ali pa Jaša. Eva je cel dan prejokala, ker se je že malo zavedala kaj je. Lani se je vmes igrala, letos je pa cel dan stala v kopalnici in jokala. Presneti virus, meni je res srce trgalo, ko sem jo gledala in ji nisem mogla pomagati. HB je vsaj pila in smo lahko virus doma prebolevali. Jaša je sicer driskal samo 4krat, ampak ga je prej cel dopoldan fino črvičlo in je jokal kot še nikoli prej. Midva sva pa zaenkrat še ok. Jutri ima Eva v vrtcu dedka mraza - na žalost ga bo zamudila, ker bo cel teden doma, da se dobro pozdravi. Res še dobro, za mojega brata. Pride popazit na Evo jutri, da bova z jašem šla k meni v službo. Mora iti z mano, ker moja joška ne more doma ostati. Ok, dost jamranja, da vidim kako ste vi.

Tatly, se povsem strinjam z andrejaboris. V ritki se temperatura odbije celo 0.5 stopinj in Stella nima vročine. Zaradi prehlada je pa posledično bolj slabe volje in bolj na rokah. Saj bo minilo, redno ji nosek čisti, pa bo. Za kakšne sirupe proti kašljanju je res še premajhna, lahko ji pa v sobo postaviš eno posodo z vrelimi kamilicami, da bo zrak v sobi vlažen in bo lažje dihala.

Erin, sočustvujem s tabo glede mozolja in ječmenčka. Saj bo hitro minilo. Pa dober verz.

Anita, a pol vi tudi uvajate GH user posted image Ne, saj vem da ne. Sem pa že razmišljala, če bom morala jaz tudi Jaši dati kakšen korenček ali kaj takšnega da mu ustavi drisko, ampak k sreči ni bilo potrebe.

Zadnje dni sploh ne štejem več. Velikokrat.

IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

A je kateri znano, če moraš Müllerjev darilni bon v celoti izkoristiti pri enem nakupu, ali ga lahko uporabiš nekaj enkrat in preostanek kdaj drugič?

Gajka dobiš razliko od bona na novem bonu..

Točno tako

Bambi, meni je tudi pomembno da zjutraj v miru spijem kavo. Seveda je to čez teden misija nemogoče, čez vikend bi pa lahko imeli družinski zajtrk, če ne bi moj tako pozno vstajal. Eva mu že kovter dol vleče in vpije ati vstani, kava je kuhana, zajtrk skoraj narejen pa se začne Jaša jokat. In potem rihtam Jaša, onadva jesta, jaz pa potem pijem mrzlo kavo. Če bi mi pa malo pomagal, bi bilo pa drugače.

Gajka user posted image user posted image za božičnico. Jaz je itak ne dobim, moj ima pa jutri sestanek, ali bodo letos dobili ali ne.

Calpol pri 38.5 razen če so prisotne še bolečine. Ker calpol in svečke so tako proti zniževanju temperature kakor proti bolečinam. kakor lakodol pri nas. Jaz sem Evi že dala svečko tudi če ni imela vročine, bolel jo ju pa ušes.

Anita, a tretja svečka je bila že danes. Ma, kam gre čas. Jaz še adventnega venčka nisem imela časa kupit. Verjetno ga sploh ne bomo imeli. Upam da nam smrekico uspe postavit.

nejka, tile virusi so res user posted image . Upam da boste od zdaj naprej zdravi. Eno user posted image

Naty in Jošt uživata v toplicah. Sem pravkar dobila sms. Vse vas lepo pozdravlja.

IZVIRNO SPOROČILO: gajka

user posted image Meni se bo zrolalo! Danes imamo spet tako norišnico, da že mojemu živci popuščajo, pa ima kilometrsko potrpljenje...

Upam da ste bolje. Se je ZD že kaj javil?

Vilika, kako je bilo na fešti?

Tinka, a iz Polzele si? Moj ati je drugače iz Polzele. Če ti povem kako se pišemo, nas boš sigurno poznala, ker se mi zdi, da nas vsi poznajo.

Neža7, kako sem ti favš glede spanja. Joj, upam da se res v kratkem naspim, ker drugače se mi bo res skegljalo.

IZVIRNO SPOROČILO: betty

nikjer pa nisem zasledila nič v zvezi z razvojno ambulatno. kaj tam pocnejo dojencki??

tudi mi hodimo v RA. Sem že velikokrat pisala o tem. Tudi Sayuri je. Aha, vidim, da ti je že napisala.
Glede tašče in handlinga, moraš biti pa kar odločna. Povej ji kako ga mora prijeti in basta. Moji so se že sprijaznili s tem.

Sayuri user posted image za tardečo. Dobrodošla v klubu.

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Ali ima katera recept za čisto navadne piškotke? Bi kupila novoletne modelčke, pa bi jih mal v čokolado pomočila pa v kakšen kokos in mrvice. Bi mal z Nejcem pacala, ko bom spočita iz toplic prišla.

Bom kakšnega izbrskala, ko se vrneš iz toplic.

Hojca - tudi mi je ne bomo kupili, niti pri Evi je nismo uporabljali. Ravno iz naštetih razlogov.

Ozziebo, vse najboljše tvojemu možeku za rojstni dan.

Andrejaboris user posted image . Upam da se počutiš bolje.

Erta, user posted image tudi jaz nimam besed. Iz srca ti pa želim lepše 2009.

Ryssa, jaz bi šla na koncert, če bi lahko Jaša kdo drug nahranil. Ko bo večji, bom vsekakor šla kam. Imava z Naty že načrte user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Kaj pa ostale? Že jeste vse ali se še vedno pazite??

Vse razen KM, jajc, citrusov, svinjine, oreščkov, zelenjave ki napenja.

Bambi, čestitke za 10ko. Pridna.

Tamy, moj med obroki tudi spi po 20 minut. Redkokdaj več.

IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Tejkaz,  za Evo! Pa še to mi razloži, če bom seveda sploh razumela , kaj hudiča ti delaš, nekaj pretvarjaš v nekaj?!

Ponavadi dobim od avtorjev tipkopis v wordu ali pa v kakšnem drugem urejevalniku besedil (mathematica,..), jaz pa moram to prevest v latex. To je spet en urejevalnik besedila s to razliko da uporabljaš ukaze. En enostaven primer. Če hočem besedilo natipkati ležeče, v wordu pritisneš na en gumbek, v latexu, vtipkaš \textit{besedilo}. Za vsako znak obstajajo ukazi. Končni rezultat je pa .pdf kar je veliko lepše kot word.

IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

Zdej sm si en jogurt privoščila , paše

Sem kar rdeča od favšarije.

Zdaj pa samo še ctrl C, ker drugače bom huda.

Pa čestitke vsem za dopolnjene mesece in obrate in kobacanje

Grem ajat

< Sporočilo je popravil tejkaz -- 14.12.2008 19:49:09 >

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?