tejkaz
|
Dober večer Mi smo bolje. Eva je danes že jedla. Jaz sem tako utrujena, da se mi verjetno že blede. Namesto, da bi šla spat, dokončujem službene zadeve, ker jih moram jutri pod nujno oddat. V petek sem skenslala, zaradi Eve. Sem že kar malo ven padla iz teh vaših debat. Moj je šel k mojemu bratu, ker mora tudi eno stvar do jutri za službo narest, otroka spita, upam da malo dlje, kot zadnje ni. Je bilo pa pestro, no. Ali je bila Eva na previjalni ali pa Jaša. Eva je cel dan prejokala, ker se je že malo zavedala kaj je. Lani se je vmes igrala, letos je pa cel dan stala v kopalnici in jokala. Presneti virus, meni je res srce trgalo, ko sem jo gledala in ji nisem mogla pomagati. HB je vsaj pila in smo lahko virus doma prebolevali. Jaša je sicer driskal samo 4krat, ampak ga je prej cel dopoldan fino črvičlo in je jokal kot še nikoli prej. Midva sva pa zaenkrat še ok. Jutri ima Eva v vrtcu dedka mraza - na žalost ga bo zamudila, ker bo cel teden doma, da se dobro pozdravi. Res še dobro, za mojega brata. Pride popazit na Evo jutri, da bova z jašem šla k meni v službo. Mora iti z mano, ker moja joška ne more doma ostati. Ok, dost jamranja, da vidim kako ste vi. Tatly, se povsem strinjam z andrejaboris. V ritki se temperatura odbije celo 0.5 stopinj in Stella nima vročine. Zaradi prehlada je pa posledično bolj slabe volje in bolj na rokah. Saj bo minilo, redno ji nosek čisti, pa bo. Za kakšne sirupe proti kašljanju je res še premajhna, lahko ji pa v sobo postaviš eno posodo z vrelimi kamilicami, da bo zrak v sobi vlažen in bo lažje dihala. Erin, sočustvujem s tabo glede mozolja in ječmenčka. Saj bo hitro minilo. Pa dober verz. Anita, a pol vi tudi uvajate GH Ne, saj vem da ne. Sem pa že razmišljala, če bom morala jaz tudi Jaši dati kakšen korenček ali kaj takšnega da mu ustavi drisko, ampak k sreči ni bilo potrebe. KOlkokrat na dan jejo vaši malčki in malčice? Tisti ki so samo dojeni? Zadnje dni sploh ne štejem več. Velikokrat. IZVIRNO SPOROČILO: matejchi A je kateri znano, če moraš Müllerjev darilni bon v celoti izkoristiti pri enem nakupu, ali ga lahko uporabiš nekaj enkrat in preostanek kdaj drugič? Gajka dobiš razliko od bona na novem bonu.. Točno tako Bambi, meni je tudi pomembno da zjutraj v miru spijem kavo. Seveda je to čez teden misija nemogoče, čez vikend bi pa lahko imeli družinski zajtrk, če ne bi moj tako pozno vstajal. Eva mu že kovter dol vleče in vpije ati vstani, kava je kuhana, zajtrk skoraj narejen pa se začne Jaša jokat. In potem rihtam Jaša, onadva jesta, jaz pa potem pijem mrzlo kavo. Če bi mi pa malo pomagal, bi bilo pa drugače. Gajka za božičnico. Jaz je itak ne dobim, moj ima pa jutri sestanek, ali bodo letos dobili ali ne. Calpol pri 38.5 razen če so prisotne še bolečine. Ker calpol in svečke so tako proti zniževanju temperature kakor proti bolečinam. kakor lakodol pri nas. Jaz sem Evi že dala svečko tudi če ni imela vročine, bolel jo ju pa ušes. Anita, a tretja svečka je bila že danes. Ma, kam gre čas. Jaz še adventnega venčka nisem imela časa kupit. Verjetno ga sploh ne bomo imeli. Upam da nam smrekico uspe postavit. nejka, tile virusi so res . Upam da boste od zdaj naprej zdravi. Eno Naty in Jošt uživata v toplicah. Sem pravkar dobila sms. Vse vas lepo pozdravlja. IZVIRNO SPOROČILO: gajka Meni se bo zrolalo! Danes imamo spet tako norišnico, da že mojemu živci popuščajo, pa ima kilometrsko potrpljenje... Upam da ste bolje. Se je ZD že kaj javil? Vilika, kako je bilo na fešti? Tinka, a iz Polzele si? Moj ati je drugače iz Polzele. Če ti povem kako se pišemo, nas boš sigurno poznala, ker se mi zdi, da nas vsi poznajo. Neža7, kako sem ti favš glede spanja. Joj, upam da se res v kratkem naspim, ker drugače se mi bo res skegljalo. IZVIRNO SPOROČILO: betty nikjer pa nisem zasledila nič v zvezi z razvojno ambulatno. kaj tam pocnejo dojencki?? tudi mi hodimo v RA. Sem že velikokrat pisala o tem. Tudi Sayuri je. Aha, vidim, da ti je že napisala. Glede tašče in handlinga, moraš biti pa kar odločna. Povej ji kako ga mora prijeti in basta. Moji so se že sprijaznili s tem. Sayuri za tardečo. Dobrodošla v klubu. IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Ali ima katera recept za čisto navadne piškotke? Bi kupila novoletne modelčke, pa bi jih mal v čokolado pomočila pa v kakšen kokos in mrvice. Bi mal z Nejcem pacala, ko bom spočita iz toplic prišla. Bom kakšnega izbrskala, ko se vrneš iz toplic. Hojca - tudi mi je ne bomo kupili, niti pri Evi je nismo uporabljali. Ravno iz naštetih razlogov. Ozziebo, vse najboljše tvojemu možeku za rojstni dan. Andrejaboris . Upam da se počutiš bolje. Erta, tudi jaz nimam besed. Iz srca ti pa želim lepše 2009. Ryssa, jaz bi šla na koncert, če bi lahko Jaša kdo drug nahranil. Ko bo večji, bom vsekakor šla kam. Imava z Naty že načrte IZVIRNO SPOROČILO: Erin Kaj pa ostale? Že jeste vse ali se še vedno pazite?? Vse razen KM, jajc, citrusov, svinjine, oreščkov, zelenjave ki napenja. Bambi, čestitke za 10ko. Pridna. Tamy, moj med obroki tudi spi po 20 minut. Redkokdaj več. IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz, za Evo! Pa še to mi razloži, če bom seveda sploh razumela , kaj hudiča ti delaš, nekaj pretvarjaš v nekaj?! Ponavadi dobim od avtorjev tipkopis v wordu ali pa v kakšnem drugem urejevalniku besedil (mathematica,..), jaz pa moram to prevest v latex. To je spet en urejevalnik besedila s to razliko da uporabljaš ukaze. En enostaven primer. Če hočem besedilo natipkati ležeče, v wordu pritisneš na en gumbek, v latexu, vtipkaš \textit{besedilo}. Za vsako znak obstajajo ukazi. Končni rezultat je pa .pdf kar je veliko lepše kot word. IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Zdej sm si en jogurt privoščila , paše Sem kar rdeča od favšarije. Zdaj pa samo še ctrl C, ker drugače bom huda. Pa čestitke vsem za dopolnjene mesece in obrate in kobacanje Grem ajat
< Sporočilo je popravil tejkaz -- 14.12.2008 19:49:09 >