|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 10:57:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3001
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 10:58:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3002
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 11:05:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3003
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 11:19:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3004
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 11:39:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3005
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 11:40:31   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3006
   RE: Julijske čveke '08 V. del
14.12.2008 11:52:57   
Majuska
mojček, mogoče pa vse spimo ...  danes je en tak zaspan dan. Naš mali je kasneje zaspal na moji postelji in sicer si je naše veličanstvo vzelo toliko prostora, da sem šla jaz dremat na kavč user posted image

Bil je pa priden, me je zbudil ob 8h in sva jedla, potlej pa ni veliko rogovilil in je kmalu zaspal, kar mi je všeč. Danes se bomo bolj doma držali verjetno, vreme je kr neki.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3007
14.12.2008 12:01:42   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

se vidi, da sem sama, moj enmu kolegu štrom dela na hiši user posted image  mala spi, sesat ne smem zele, oprano imam, kosilo še ni čas...
tuki pa nobene user posted image user posted image user posted image

Kako da ne?user posted image user posted image
flower: user posted image user posted image user posted image za božička  in kak spedenano stanovanjauser posted image user posted image user posted image  full lepo

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

Neposredna povezava do sporočila: 3008
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 12:40:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 3009
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 12:41:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3010
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 13:16:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3011
14.12.2008 13:39:35   
netki
jaaaaaaaaa, odprimo temo na forumu hujšanje...user posted image user posted image user posted image

jst tud morem začet po novem letu user posted image

mi smo pa danes doma, kosilo smo že pojedli....zdej se peče kruh, pol pa še pecivo, ker menda naši pridejo na obisk

< Sporočilo je popravil netki -- 14.12.2008 13:40:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 3012
14.12.2008 13:44:19   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Flower, kar se tiče grelnika za vodo. jaz mam tud enega starega, stal je manj, kot 20 €, pa še danes dela, samo ko smo se glih mneli za Philipsove izdelke, ki jih majo v BC, zato sem vprašala kje se da tak isti za manj dobit. V Merkurju je drag.
Sem pač razmišljala, da ga kupim, če je 50 % znižan, pa ziher je malo boljši, moj je le predpotopni. Ok, saj dokelr bo delal, bo - mam pa feeling, da ne bo več dolgo, je vsakodveno na polno v rabi.

jaz sem ga enkrat naročila pri neckermanu za še ne 10 eur, pa je delal dokler sem ga rabila občasno....pol sem ga pa začela redno uporabljat je pa crknu....zdej sem si pa kupla enga za 22 eur in je skoz v rabi, pa še dela user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3013
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 13:45:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3014
14.12.2008 14:01:00   
metuljcek321
Hej!

Sem brala od strani 105user posted image  user posted image  vau, kva ste nacvekale ... noro ...

Moje porocilo vikenda:
Jaz sem se nazurirala, nacvekala, nasopingirala in nasmejala - v petek smo imeli zurko na soli, pa komedijo Kolumbovo jajce (jep, Almera, je simpaticna - ene parkrat so mi tekle solze, da sem mogla robec ven potegnit).

Sobota je bila leteca - z mozem in Anjo smo sli malo v Supernovo - nam je zmanjkalo Apamila AR ... ga je v Muellerju prav tezko dobit, k ga razgrabijo (tiste mal, k ga dobijo) - sem sla ze v cet. pogledat - nope - potem pa vceraj dobili novo zalogo, smo se zagrebliuser posted image  (& smo skor vse vzeli - ce bo katera iskala ---- pri nas doma so vojne zalogeuser posted image ). Potem je padel Leclerc za darila za bratrance in sestricne ... postopno nabavljamo za bozicne praznikeuser posted image  user posted image  Vsakic nekaj, pa je. Za piko na i smo sli v Merkur in majo res lepe okraske - sem jih nekaj nabavla in jih bom dala zraven daril ... majo take cortlih metuljcke, posute z blescicami, vec vrst ---- se nisem mogla upret.user posted image

Naslednja postaja: babi in dedi na Pijavi Gorici.

Zvecer je sla pa mami spet v lajf --- dobile smo se s frendicami pri prijateljici, ki ima sinkota, rojenega septembra - cisti cuker. Naso fraco sem pustila kar doma, k je bla ze precej zdelana od celodnevnega rekreiranja, pa se ura je bla kar pozna. No, pa naslednjic, definitivno!

Danes smo celo doma - po dopoldanskem pospravljanju se zdaj crkljamo, igramo, smejckamo, prepevamo, plesemo, zganjamo norcije in podobno. Je d best.

A tole ste vidle - najlepsa in najgrsa (tole je sicer kar mal neprimerno rect,a tko je v clanku) imena za otrocke slavnih:
http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/imena-leta-2008.html

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3015
14.12.2008 14:01:34   
metuljcek321
Sledijo komentarji ... soon ...

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3016
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 14:03:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3017
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 14:17:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3018
14.12.2008 14:18:39   
metuljcek321
user posted image  user posted image  user posted image Lepe, lepe, lepe slikice otrocickov-Bozickov, cestitk, stanovanj, MB srecanja (prave macke ste, bjondike & temnolaska, ta malcki so pa itak tanartalepsi, to je jasno)user posted image  user posted image  user posted image

user posted image  za vse nove zobke ... odlicno se "zobijo" mali julijcki. So ze prave zverinice iz Rezijeuser posted image  user posted image  user posted image
user posted image  za sedenje

user posted image  za prespane noci

user posted image  za krasna darila, k ste jih dobili na dedku Mrazu po firmah ... mi pa ju3!

user posted image  za pridne jedce GH

user posted image  za preobracanja/kotaljenja ipd.

user posted image  lunici za ideje/predloge o uspavanju

user posted image  za Tilna in Zigata - res ne mores zgresit, da sta bratca. Pa thanks mamici za izvrstno torto, k smo jo ze zdavnaj zmazale.

user posted image  za skrivnost ... maricka, sem bla na trnih, kaj je ... sem bila zihr, da imamo novo user posted image  ...

user posted image  Mr. Podobniku za skorajsnji prihod baby nr. 5 ... vau, dobro skrbi za visanje natalitete Slovenckov. Take rabimouser posted image

user posted image  3jemi za redne obiske Londona. Res je yummy, yummy, yummy prestolnica. Jest tud komaj cakam, da grem spet kaj pogledat tja. Naslednji obisk bo ze 8. po vrstiuser posted image  Odkod pa tebi taksno navdusenje, 3jemi? Kako se je zacelo?

user posted image  za stosa o vegetarjanki & stonogi

user posted image  za komentarje o sopingiranju oblacil z mozem ... neizcrpna tema, resnicno! Cokolada, Lekadol in podobni triki ---- valjala sem se pod mizo! Truly madly deeply!

user posted image user posted image  user posted image za pigamo, mojcek, lunico, populis, 24julij, ksenci & vse druge, k so otrocki bolni/imajo taksne ali drugacne tezave.

Blacky, kolk sem se narezala, k si vprasala, ce sem se jaz ze locila vmes (no, to ni smesn, je pa nadaljevanje prav za polulatuser posted image  user posted image ), k tisti na porocnih slikah (kot si rekla ti) je po vsej verjetnosti nekdo drug in ne moj zdajsnji moz ... tisti je LASAT. Ja, odlicno si to opazila - takrat je bil kt France Preseren - na faksu so imeli v labu neko foro, da si do zagovora doktorata pustijo al brke, brado al pa dolge lase & moj se je odlocil za ta zadnjo stvar. No, konec leta 2003 je padel doktorat, pa tud lasjeuser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 3019
14.12.2008 14:21:11   
lex
helow

mi smo tudi danes doma - kak pašeuser posted image

nič grem pečt rulado, da jo dam stričeku za roj. dan- gremo samo 1 štuk više, tako da bomo uživali doma cel dan.

imena - ne more kdo rečt da je nekatero grdo in lepo - meni so všečna ali pa ne všečna, pa še vsak starš ima svoj okus. tole je kar neki.

eh grem neki pečt, mi je netki še bolj voljo vneslauser posted image

je 5.1 odpremo temo za hujšanjeuser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3020
14.12.2008 14:29:51   
neboglasnica
Oj, komaj sem vas prebrala... Smo postavili smrekico, vam kasneje prilepim slikice, je Ana pridno fotografirala. Zdaj grem pa gledat Fino gospo.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3021
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 14:36:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3022
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 15:39:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3023
   [Brisano sporočilo]
14.12.2008 15:40:38   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3024
14.12.2008 15:46:41   
Inigo
uspavanje - ko naš krili in ima viška energije, ga dam u SW al pa sling. kjer u bistvu ne more migat in mu dam max 10 minut in spi ko šus! user posted image

Brin je danes pojedu 95g zmiksanega krompirja in bučk user posted image user posted image

lakota ponoč - sm jst našga falota mal bolj skapirala zdj... falot je lačen šele okol 1.30 in potem okoli 6 ali 7ih. prej pa se kr tko zbuja al pa kj sanja. ker ko se stisnema al mu dudo potisnem u usta, pol ponavad kr zaspi dalje. tko, da naenkrat ne jemo več tolk ponoč user posted image ni to čudno?! user posted image otroka treba razumet... skapirat ga morš. včasih traja dlje, včasih pa ga takoj. jst sm rabla kr kak mesec, da sm ugotovila zakaj je pa zdj naenkrat ponoč tolk lačn. luka pa je itak posebej kategorija pr nas - prvi sedi, prvi plazi... in največ popapa! bravo luki!

hruška
- čajek mi že skos dajemo. nekje od 2 - 3 tednov dalje. poleti ga je ogromno spil. zdaj pa neki štrajka in ga sploh noče. mamo pa kamilico, komarček, nek čaj za prebavo, pol je neka mešanica za dojenške... in vse povrsti pije. ampak bolj malo. dam mu ga pa ko se spomnem. včasih nardi kak požirek, včasih sploh ne... različno. ponudim mu, če ja ja, če pa ne, pa pač ne user posted image ti pa tvojga še mal pust pr mir... naj Kali mal gor zraste, pol pa gasa! sm zihr da bota še kakega poknala! user posted image

liju - joj kak stelepi. pa smrekca tut!

lex
- vita je pa čist tvoja, ne... iste sta!

mi smo danes delal smrečko. bom dala pol fotke gor. je tak seksi... user posted image

gledam fotke stanovanj... pa pišuka! kk mate vse pospravljeno! jst nimam nikol tok pošlihtan u nulo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?