metuljcek321
|
Lepe, lepe, lepe slikice otrocickov-Bozickov, cestitk, stanovanj, MB srecanja (prave macke ste, bjondike & temnolaska, ta malcki so pa itak tanartalepsi, to je jasno) za vse nove zobke ... odlicno se "zobijo" mali julijcki. So ze prave zverinice iz Rezije za sedenje za prespane noci za krasna darila, k ste jih dobili na dedku Mrazu po firmah ... mi pa ju3! za pridne jedce GH za preobracanja/kotaljenja ipd. lunici za ideje/predloge o uspavanju za Tilna in Zigata - res ne mores zgresit, da sta bratca. Pa thanks mamici za izvrstno torto, k smo jo ze zdavnaj zmazale. za skrivnost ... maricka, sem bla na trnih, kaj je ... sem bila zihr, da imamo novo ... Mr. Podobniku za skorajsnji prihod baby nr. 5 ... vau, dobro skrbi za visanje natalitete Slovenckov. Take rabimo 3jemi za redne obiske Londona. Res je yummy, yummy, yummy prestolnica. Jest tud komaj cakam, da grem spet kaj pogledat tja. Naslednji obisk bo ze 8. po vrsti Odkod pa tebi taksno navdusenje, 3jemi? Kako se je zacelo? za stosa o vegetarjanki & stonogi za komentarje o sopingiranju oblacil z mozem ... neizcrpna tema, resnicno! Cokolada, Lekadol in podobni triki ---- valjala sem se pod mizo! Truly madly deeply! za pigamo, mojcek, lunico, populis, 24julij, ksenci & vse druge, k so otrocki bolni/imajo taksne ali drugacne tezave. Blacky, kolk sem se narezala, k si vprasala, ce sem se jaz ze locila vmes (no, to ni smesn, je pa nadaljevanje prav za polulat ), k tisti na porocnih slikah (kot si rekla ti) je po vsej verjetnosti nekdo drug in ne moj zdajsnji moz ... tisti je LASAT. Ja, odlicno si to opazila - takrat je bil kt France Preseren - na faksu so imeli v labu neko foro, da si do zagovora doktorata pustijo al brke, brado al pa dolge lase & moj se je odlocil za ta zadnjo stvar. No, konec leta 2003 je padel doktorat, pa tud lasje