Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 9:10:56
|
|
|
|
tatly
|
kaj pa kalpol ji lahko dam?pa je 37.1 vročina*
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 9:35:42
|
|
|
|
anita goitan
|
jutro za 4m spali fajn , samo 2x jedli, sicer se je po uri spanja prebudila in ful jokat začela, potem jo je moj uspaval. Hvala za čestitke Zdej smo 3 svečke prižgali na venčku, mogoče mi drugo nedeljo rata celo do maše pridet matejchi za avatar tejka ma vam se pa tud dogaja , drži se Rok, Teodor, Pia za 4m
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 9:51:46
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj pa kalpol ji lahko dam?pa je 37.1 vročina* Kolikor je meni znano, se vročino začne zbijati šele, ko pride tja do 38,5°C. Naj pa to raje pove katera bolj izkušena mamica.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:19:32
|
|
|
|
matejchi
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka IZVIRNO SPOROČILO: tatly kaj pa kalpol ji lahko dam?pa je 37.1 vročina* Kolikor je meni znano, se vročino začne zbijati šele, ko pride tja do 38,5°C. Naj pa to raje pove katera bolj izkušena mamica. res je.. calpol kasneje daš, veliko naj pije...
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:28:14
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi ROK, TEODOR, ZOJA in PIA čestitke ob dopolnjenem 4. mesecu!!!! Se pridružujem!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:29:46
|
|
|
|
Ryssa
|
ROK, TEODOR, ZOJA in PIA čestitke za 4m
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:34:51
|
|
|
|
gajka
|
Pa še eno vprašanje z moje strani: A je kateri znano, če moraš Müllerjev darilni bon v celoti izkoristiti pri enem nakupu, ali ga lahko uporabiš nekaj enkrat in preostanek kdaj drugič? So me včeraj presenetili moji sodelavci - je prišla ena sodelavka na obisk in prinesla darilni bon za našega Roka, pa je v višini 150€ , toliko se mi zdi pa malo preveč, da bi uspela naenkrat zapravit. Pa še božičnica me je na tekočem računu pričakala!
< Sporočilo je popravil gajka -- 14.12.2008 10:35:18 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:35:01
|
|
|
|
Erin
|
Dobro jutrooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:36:29
|
|
|
|
andrejaboris
|
Tatly 37,1 še ni vročina. Kje si ji pa merila? Dojenčki itak imajo malo povišano temperaturo cca 37 stopinj. Sirupa ji ne smeš dat nobenga, niti slezovega, fiziološko v noseka pa z aspiratorjem čistit.Pa dost ttekočine.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:40:21
|
|
|
|
andrejaboris
|
Zdaj pa pozdrav še vsem ostalim. Naša noč je bila po dooooooooooolgem času spet ok. 21-00.30 - 4.30 -8.30. me pa fullllllllll križ boli in Eneja komaj nosim. Sem, bla še v petek v bolnici. Mislim pregled pa taki. Lepo nedeljo še kaj pridem ker sem spet sama z malima.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:43:46
|
|
|
|
Erin
|
Gajka - SUPER za bon ampak kako ga vnovčiti oz kolikokrat ga lahko pa ne vem... Kako ste kaj danes? Je Rok kaj boljše? Mi smo včeraj celo popoldne hodili po Kranju, nakupovali (v BC pustili 200€ - 150 v bonu ki sem ga zadnjič dobila in še malo našega dnarčka), šli na obisk..tamal je bil priden LEPE SLIKCE AVGUSTOVČKOV!! iskanje - podoben odziv smo imeli tudi pri nas pri prvem dnevu korenčka Vsi bolni pa... POZDRAVITE SE! naty - UŽIVAJ na dopustu! nejka - samo da ste boljše! kaja - super za odkritje nogic!! Naš je zadnjič sedel v naročju in jih je zagledal..je tak začuden OOoooooooooo naredil Kolk so posrečeni Zoja Miša - kaj bo dobrega? sayuri, sandra. ozziebo - ste spali? sandra - še vedno vztrajam in čakam vaše slikceeeeeeeeeeeeeeeeee andrejaboris - kako pa si ti? Te še boli? Si šla v ZD?
< Sporočilo je popravil Erin -- 14.12.2008 10:44:31 >
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:47:17
|
|
|
|
Ryssa
|
Dobro jutro, sem prej pozabila reči gajka madonca imaš ti fajni šiht Jim primanjkuje kaj kadra, potrebujejo kaj logistike? Glede bona pa vprašanje, če je sam en bon ga moraš najbrž naenkrat zapravit Pokliči in vprašaj, mogoče se boš lahko kako dogovorila. Če ne pa nakupiš kašice in podobno na zalogo. Pri nas je pa danes 1 leto od . Pa še moj ima RD.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:47:20
|
|
|
|
tatly
|
andrejaboris-v ritki sem ji merla.saj je ista kot vedno malo majn se smeje to je edino.pa kaslja ne vec tlko kot ponoci nosek ima cisti pa kiha veliko.piti pa noce mi vse ven pluva
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:47:33
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin andrejaboris - kako pa si ti? Te še boli? Si šla v ZD? Aha si že napisala.. in kaj so rekli? Poškodbe ledvenega dela hrbtenice?? Kar fajn naj te pregledajo, ti pa še izkoristi in zahtevaj odškodnino po končanem zdravljenju. Jaz sem za isto diagnozo dobila cc 1000€. Pa veliko počivaj da boš kmalu spet dobra
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:48:10
|
|
|
|
andrejaboris
|
ERin sem šla v bolnico in zlomljeno ni, nategjeno. Zdravnik pa me ni niti pogledal. MIslim ne. Naši zlati zdravniki. Je reko da me je verjetno pas zategno.
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:48:53
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Pri nas je pa danes 1 leto od . Pa še moj ima RD. Pa še za Viliko ki je imela 1 leto včeraj Se kar zamisliš kako je šlo hitro kajne?
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:49:56
|
|
|
|
Erin
|
Kje pa je aradej? Pri nas pa snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:52:02
|
|
|
|
bambi14
|
Jutro oz. dan, moj je šel na inventuro in mala spančka od 10. Carica sem v stanovanju,... Tudi mi imamo probleme z sračkanjem , saj od cepljenja proti rotavirusu od 4.12. sračka na 2-3 dni, prej pa je bila posračkana skoraj pri vsaki menjavi plenice. A imate ve tudi take izkušnje? In opazila sem, da se je začela dret na joški, mogoče zato ker ni prostora za hrano, ker je cela napeta. Zvečer je vreščala in je kr nisem mogla potolažit,...sem mislila, da jo kaj boli( prijemala se je za uhico ), ji dala svečko tečko in potem je zaspala bogica. In ačas me malo preganja, ker gremo 19.- 24. v toplice( Strunjan) in pridemo domov na božčni večer,....ta teden bo akcija...grrrr darila. Sem zbrskala eno stran: http://www.hocemto.si/darila/usb_grelec.html in bi to rabla, ker se mi vedno kofe ohladi zraven RR.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:55:02
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris ERin sem šla v bolnico in zlomljeno ni, nategjeno. Zdravnik pa me ni niti pogledal. MIslim ne. Naši zlati zdravniki. Je reko da me je verjetno pas zategno. Samo diagnozo je moral postavt oz bi moral. Če je razmak med vretenci (mislim da 5mm) ti pripada zdravljenje, možno je tudi okrevanje v zdravilišču, pripada pa ti odškodnina. Če ne bo bolje si si fajn nategnila vretenca in to mora pisati v kartoteki, te morjo po možnosti še na mislim da fizioterapijo poslat al kam že... Sej boš vidla...če ne bo v nekaj dneh boljše pojdi še 1x na pregled. A policijo so klical? Si povedala da je to posledica prometne? KEr če je poškodba morajo policijo klicat. Pa če te ful boli bi po pravilih morali vretenca oz ledveni del hrbtenice slikat .
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 10:56:33
|
|
|
|
Ryssa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa Pri nas je pa danes 1 leto od . Pa še moj ima RD. Pa še za Viliko ki je imela 1 leto včeraj Se kar zamisliš kako je šlo hitro kajne? Še za Viliko Huh, jaz sploh ne morem verjet da je že 1 leto Še malo pa nam bojo od doma pobegnil hihi, sem se mal špilala
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 11:01:18
|
|
|
|
andrejaboris
|
Erin me je slikal, prsni koš in še roka me boli. Pa je reko zlomljeno ni, napisl kar enih 10 stvari na poškodben list, ki sploh ne vem, kak je to vido, če me ni pogledal. SEm pa poklicala policijo, ker sem mogla kr je poškodba, čeprav se mi oni smili. Ja kaj čemo život je krut. mene pa boli, samo je od pasa, baje. Vsem malčkom vse najboljše ob obmesečnici. Želim pa vsem da bi bili predvsem zdravi!!! Aja bom vidla kak bo dans jedo Enej ker štrajka. Samo 4 x čez dan?? Ne vem . morn it papa
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 11:10:22
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin IZVIRNO SPOROČILO: Erin andrejaboris - kako pa si ti? Te še boli? Si šla v ZD? Aha si že napisala.. in kaj so rekli? Poškodbe ledvenega dela hrbtenice?? Kar fajn naj te pregledajo, ti pa še izkoristi in zahtevaj odškodnino po končanem zdravljenju. Jaz sem za isto diagnozo dobila cc 1000€. Pa veliko počivaj da boš kmalu spet dobra bogica, nama se je lani en zabil s kombijem in ima moj še zdaj probleme s koleno. Jaz sem dobila odškodnino cca. 2500 eur. Ne daj se in pejdi nazaj in naj te da na sikanje,.....saj veš moreš gnjavit. Gajka- le kam boš z dnarjem? Tatly- od 38 naprej se zbija temperatura in če meriš v riti moreš odštet mislim da 0,3.- totej nima 37,1 ampak 36,8- kar ni temp. Kot so punce že rekle, čimveč ji špricaj v nosek fiziološko in večkrat jo daj na jošo in bo ok. Pomoč naših - moj mi kr pomaga ampak se včasih kr spičiva,...npr. danes zjutraj: meni je pomembno, da zjutraj v miru kafe spijema in pojema zajtrk ampak njemu se ne ljubi 10 min prej vstat, da bi lahko to izvedla in potem jaz hkrati previjam tamalo, kuham kavo, priravlam zajterk, hranim malo in se spotikam ob mačkona, ki je sestradan in želi svojo porcijo mleka.....in sem posledično potem žalostna, ker se počutim za vse sama, kar seveda na nek način ni res, ker je šal on na inventuro neke firme( da bojo padli dodatni dinarčki za nas). Mah, sem čudna.......ŽELIM SI MALO RAZVAJANJA.
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 11:22:43
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14 Pomoč naših - moj mi kr pomaga ampak se včasih kr spičiva,...npr. danes zjutraj: meni je pomembno, da zjutraj v miru kafe spijema in pojema zajtrk ampak njemu se ne ljubi 10 min prej vstat, da bi lahko to izvedla in potem jaz hkrati previjam tamalo, kuham kavo, priravlam zajterk, hranim malo in se spotikam ob mačkona, ki je sestradan in želi svojo porcijo mleka.....in sem posledično potem žalostna, ker se počutim za vse sama, kar seveda na nek način ni res, ker je šal on na inventuro neke firme( da bojo padli dodatni dinarčki za nas). Mah, sem čudna.......ŽELIM SI MALO RAZVAJANJA. Sej veš kakšni so moški. Me avtomatsko vse želje in potrebe čutimo, beremo brez besed, medtem ko je njim treba vsako malenkost povedat. Ti mu kar povej svoje ali pa v znak protesta naredi kavo in zajtrk samo zase...
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 11:35:22
|
|
|
|
Erin
|
Evo bambi, zate, da se malo nasmejiš
|
|
|
|
RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del*** 14.12.2008 11:37:59
|
|
|
|
bambi14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Evo bambi, zate, da se malo nasmejiš hihihii pa saj zaj je boljše, ko sem se malo zlajala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?