|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 2.del***
14.12.2008 9:10:56   
tatly
kaj pa kalpol ji lahko dam?pa je 37.1 vročina*

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
14.12.2008 9:35:42   
anita goitan
jutro
za 4m spali fajnuser posted image , samo 2x jedli, sicer se je po uri spanja prebudila in ful jokat začela, potem jo je moj uspaval.
Hvala za čestitke

Zdej smo 3 svečke prižgali na venčku, mogoče mi drugo nedeljo rata celo do maše pridetuser posted image

matejchi user posted image za avatar

tejka ma vam se pa tud dogajauser posted image , drži seuser posted image

Rok, Teodor, Piauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za 4m

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
14.12.2008 9:51:46   
gajka
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Kolikor je meni znano, se vročino začne zbijati šele, ko pride tja do 38,5°C. user posted image Naj pa to raje pove katera bolj izkušena mamica.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
14.12.2008 10:19:32   
matejchi
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: tatly

Kolikor je meni znano, se vročino začne zbijati šele, ko pride tja do 38,5°C. user posted image Naj pa to raje pove katera bolj izkušena mamica.

res je.. calpol kasneje daš, veliko naj pije...

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
14.12.2008 10:28:14   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi

ROK, TEODOR, ZOJA in PIA
čestitke ob dopolnjenem 4. mesecu!!!!

user posted image

Se pridružujem! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
14.12.2008 10:29:46   
Ryssa
ROK, TEODOR, ZOJA in PIA čestitke za 4m user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
14.12.2008 10:34:51   
gajka
Pa še eno vprašanje z moje strani:
A je kateri znano, če moraš Müllerjev darilni bon v celoti izkoristiti pri enem nakupu, ali ga lahko uporabiš nekaj enkrat in preostanek kdaj drugič?

So me včeraj presenetili moji sodelavci - je prišla ena sodelavka na obisk in prinesla darilni bon za našega Roka, pa je v višini 150€ user posted image   user posted image , toliko se mi zdi pa malo preveč, da bi uspela naenkrat zapravit. user posted image Pa še božičnica me je na tekočem računu pričakala! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 14.12.2008 10:35:18 >

(odgovor članu matejchi)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
14.12.2008 10:35:01   
Erin
Dobro jutrooooooooooooooooooo

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
14.12.2008 10:36:29   
andrejaboris
Tatly 37,1 še ni vročina. Kje si ji pa merila? Dojenčki itak imajo malo povišano temperaturo cca 37 stopinj. Sirupa ji ne smeš dat nobenga, niti slezovega, fiziološko v noseka pa z aspiratorjem čistit.Pa dost ttekočine. user posted image user posted image user posted image

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
14.12.2008 10:40:21   
andrejaboris
Zdaj pa pozdrav še vsem ostalim.

Naša noč je bila po dooooooooooolgem času spet ok. 21-00.30 - 4.30 -8.30.

me pa fullllllllll križ boli in Eneja komaj nosim. Sem, bla še v petek v bolnici. Mislim pregled pa taki.

Lepo nedeljo še kaj pridem ker sem spet sama z malima.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu andrejaboris)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
14.12.2008 10:43:46   
Erin
Gajka - SUPER za bonuser posted image user posted image user posted image ampak kako ga vnovčiti oz kolikokrat ga lahko pa ne vem... Kako ste kaj danes?user posted image Je Rok kaj boljše?

Mi smo včeraj celo popoldne hodili po Kranju, nakupovali (v BC pustili 200€user posted image - 150 v bonu ki sem ga zadnjič dobila in še malo našega dnarčka), šli na obisk..tamal je bil pridenuser posted image user posted image user posted image

LEPE SLIKCE AVGUSTOVČKOV!!

iskanje - podoben odziv smo imeli tudi pri nas pri prvem dnevu korenčkauser posted image user posted image
Vsi bolni pa... POZDRAVITE SE!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
naty - UŽIVAJ na dopustu!user posted image

nejka - samo da ste boljše!user posted image user posted image

kaja - super za odkritje nogic!!user posted image

Naš je zadnjič sedel v naročju in jih je zagledal..je tak začuden OOoooooooooouser posted image naredil user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolk so posrečeniuser posted image user posted image user posted image
Zoja Miša - kaj bo dobrega?user posted image

sayuri, sandra. ozziebo
- ste spali?

sandra - še vedno vztrajam in čakam vaše slikceeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

andrejaboris - kako pa si ti?  Te še boli?user posted image user posted image Si šla v ZD?

< Sporočilo je popravil Erin -- 14.12.2008 10:44:31 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
14.12.2008 10:47:17   
Ryssa
Dobro jutro, sem prej pozabila reči user posted image

gajka
madonca imaš ti fajni šiht user posted image
Jim primanjkuje kaj kadra, potrebujejo kaj logistike?user posted image

Glede bona pa vprašanje, če je sam en bon ga moraš najbrž naenkrat zapravit user posted image Pokliči in vprašaj, mogoče se boš lahko kako dogovorila.
Če ne pa nakupiš kašice in podobno na zalogo.

Pri nas je pa danes 1 leto od user posted image . Pa še moj ima RD.

Neposredna povezava do sporočila: 4237
14.12.2008 10:47:20   
tatly
andrejaboris-v ritki sem ji merla.saj je ista kot vedno malo majn se smeje to je edino.pa kaslja ne vec tlko kot ponoci nosek ima cisti pa kiha veliko.piti pa noce mi vse ven pluva

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
14.12.2008 10:47:33   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

andrejaboris - kako pa si ti?  Te še boli?user posted image user posted image Si šla v ZD?

Aha si že napisala.. in kaj so rekli? Poškodbe ledvenega dela hrbtenice??  Kar fajn naj te pregledajo, ti pa še izkoristi in zahtevaj odškodnino po končanem zdravljenju. Jaz sem za isto diagnozo dobila cc 1000€.
Pa veliko počivaj da boš kmalu spet dobra user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
14.12.2008 10:48:10   
andrejaboris
ERin sem šla v bolnico in zlomljeno ni, nategjeno. Zdravnik pa me ni niti pogledal. MIslim ne. Naši zlati zdravniki. Je reko da me je verjetno pas zategno.

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
14.12.2008 10:48:53   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

user posted image user posted image user posted image
Pa še za Viliko user posted image user posted image user posted image ki je imela 1 leto včeraj user posted image

Se kar zamisliš kako je šlo hitro kajne?

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
14.12.2008 10:49:56   
Erin
Kje pa je aradej?user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas pa snežiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
14.12.2008 10:52:02   
bambi14
Jutro oz. dan,

moj je šel na inventurouser posted image in mala spančka od 10. Carica sem v stanovanju,...user posted image

Tudi mi imamo probleme z sračkanjemuser posted image , saj od cepljenja proti rotavirusu od 4.12. sračka na 2-3 dni, prej pa je bila posračkana skoraj pri vsaki menjavi plenice. A imate ve tudi take izkušnje? In opazila sem, da se je začela dret na joški, mogoče zato ker ni prostora za hrano, ker je cela napeta. Zvečer je vreščala in je kr nisem mogla potolažit,...sem mislila, da jo kaj boli( prijemala se je za uhicouser posted image ), ji dala svečko tečko in potem je zaspala bogica.

In ačas me malo preganja, ker gremo 19.- 24. v toplice( Strunjan) in pridemo domov na božčni večer,....ta teden bo akcija...grrrr darila. Sem zbrskala eno stran:
http://www.hocemto.si/darila/usb_grelec.html

in bi to rabla, ker se mi vedno kofe ohladi zraven RR.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4243
14.12.2008 10:55:02   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: andrejaboris

ERin sem šla v bolnico in zlomljeno ni, nategjeno. Zdravnik pa me ni niti pogledal. MIslim ne. Naši zlati zdravniki. Je reko da me je verjetno pas zategno.

Samo diagnozo je moral postavt oz bi moral.
Če je razmak med vretenci (mislim da 5mm) ti pripada zdravljenje, možno je tudi okrevanje v zdravilišču, pripada pa ti odškodnina.
Če ne bo bolje si si fajn nategnila vretenca in to mora pisati v kartoteki, te morjo po možnosti še na mislim da fizioterapijo poslat al kam že...

Sej boš vidla...če ne bo v nekaj dneh boljše pojdi še 1x na pregled. A policijo so klical? Si povedala da je to posledica prometne? KEr če je poškodba morajo policijo klicat. Pa če te ful boli bi po pravilih morali vretenca oz ledveni del hrbtenice slikat .

Neposredna povezava do sporočila: 4244
14.12.2008 10:56:33   
Ryssa

IZVIRNO SPOROČILO: Ryssa

user posted image user posted image user posted image
Pa še za Viliko user posted image user posted image user posted image ki je imela 1 leto včeraj user posted image

Se kar zamisliš kako je šlo hitro kajne?

Še za Viliko user posted image user posted image

Huh, jaz sploh ne morem verjet da je že 1 leto user posted image
Še malo pa nam bojo od doma pobegnil user posted image

hihi, sem se mal špilala user posted image

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
14.12.2008 11:01:18   
andrejaboris
Erin me je slikal, prsni koš in še roka me boli. Pa je reko zlomljeno ni, napisl kar enih 10 stvari na poškodben list, ki sploh ne vem, kak je to vido, če me ni pogledal. SEm pa poklicala policijo, ker sem mogla kr je poškodba, čeprav se mi oni smili. Ja kaj čemo život je krut. mene pa boli, samo je od pasa, baje.

Vsem malčkom vse najboljše ob obmesečnici. Želim pa vsem da bi bili predvsem zdravi!!!

Aja bom vidla kak bo dans jedo Enej ker štrajka. Samo 4 x čez dan?? Ne vem . morn it papa

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
14.12.2008 11:10:22   
bambi14

Aha si že napisala.. in kaj so rekli? Poškodbe ledvenega dela hrbtenice??  Kar fajn naj te pregledajo, ti pa še izkoristi in zahtevaj odškodnino po končanem zdravljenju. Jaz sem za isto diagnozo dobila cc 1000€.
Pa veliko počivaj da boš kmalu spet dobra user posted image user posted image

user posted image bogica, nama se je lani en zabil s kombijem in ima moj še zdaj probleme s koleno. Jaz sem dobila odškodnino cca. 2500 eur.

Ne daj se in pejdi nazaj in naj te da na sikanje,.....saj veš moreš gnjavit.

Gajka- le kam boš z dnarjem?user posted image
Tatly- od 38 naprej se zbija temperatura in če meriš v riti moreš odštet mislim da 0,3.- totej nima 37,1 ampak 36,8- kar ni temp. Kot so punce že rekle, čimveč ji špricaj v nosek fiziološko in večkrat jo daj na jošo in bo ok.

Pomoč naših user posted image - moj mi kr pomaga ampak se včasih kr spičiva,...npr. danes zjutraj: meni je pomembno, da zjutraj v miru kafe spijema in pojema zajtrk ampak njemu se ne ljubi 10 min prej vstat, da bi lahko to izvedla in potem jaz hkrati previjam tamalo, kuham kavo, priravlam zajterk, hranim malo in se spotikam ob mačkona, ki je sestradan in želi svojo porcijo mleka.....in sem posledično potem žalostna, ker se počutim za vse sama, kar seveda na nek način ni res, ker je šal on na inventuro neke firme( da bojo padli dodatni dinarčki za nas). Mah, sem čudna.......ŽELIM SI MALO RAZVAJANJA.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
14.12.2008 11:22:43   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: bambi14

Pomoč naših user posted image - moj mi kr pomaga ampak se včasih kr spičiva,...npr. danes zjutraj: meni je pomembno, da zjutraj v miru kafe spijema in pojema zajtrk ampak njemu se ne ljubi 10 min prej vstat, da bi lahko to izvedla in potem jaz hkrati previjam tamalo, kuham kavo, priravlam zajterk, hranim malo in se spotikam ob mačkona, ki je sestradan in želi svojo porcijo mleka.....in sem posledično potem žalostna, ker se počutim za vse sama, kar seveda na nek način ni res, ker je šal on na inventuro neke firme( da bojo padli dodatni dinarčki za nas). Mah, sem čudna.......ŽELIM SI MALO RAZVAJANJA.user posted image

Sej veš kakšni so moški.
Me avtomatsko vse želje in potrebe čutimo, beremo brez besed, medtem ko je njim treba vsako malenkost povedat.
Ti mu kar povej svoje ali pa v znak protesta naredi kavo in zajtrk samo zase...user posted image

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
14.12.2008 11:35:22   
Erin
Evo bambi, zate, da se malo nasmejišuser posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
14.12.2008 11:37:59   
bambi14

Evo bambi, zate, da se malo nasmejišuser posted image

user posted image
user posted image

hihihiiuser posted image

pa saj zaj je boljše, ko sem se malo zlajala.user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?