Nejka23
|
Punce, zdravo!! Hvala za vse pikapoke in objemcke, ocitno je poleg ostalega tudi to pomagalo, da smo sedaj (TRKAM!!!!) koncno ok... Lana je bila od torka do cetrka na infuziji, moz je bil poleg,jaz pa doma s tamalim. In seveda je v cetrtek ponoci zacel Jaka bruhat, revcek je ob 4h tako bruhnil, da je slo vse cez posteljico po sobi , no, vsega skupaj je 5x bruhal, 1x driska in je bil kot nov...Bila sem cela napeta,kaj bo...Pa HB ni bilo hujsega... No, potem sem popoldan jaz nekajkrat obiskala wc, moz pa je potem 2 dni bivakiral na vcju...No, sedaj pa smo ok... Zanimivo, v vrtecu je prislo samo v nasi skupini do tega, se ena sovrtickarka od nase Lane je bila isto v bolnici na infuziji...V cetrtek sta bila se samo 2 otroka od 14 in vzgojiteljica.... Je se katera iz Velenja, ki ima starejsega otrocicka v vrtcu??? Sedaj sem res srecna, da se je vse dobro koncalo... Drugace pa z Jakom pridno telovadiva,kot so nam pokazali v RA, je ze malo bolje, ampak ce se razjezi, se tako zvije nazaj, da ga je nemogoce sprostiti...in potem cakam, da ga mine Na koliko casa se kaj dojite??? Jaka ima tak cuden urnik...Od dveh ur na tri in pol... In pa moram ga pohvalit, sedaj ko je bila Lana v bolnici, je blagovolil piti po steklenicki moje mleko !!! Ko drugace ni sans, da mu spravim kaj dol po grlu... Pa danes sem si privoscila frizerja No, upam da ste vsi zdravi, tisti ki pa niste,pa vam posiljam veeeeeeliiiiiiko pikapok (ne vem,kje jih dobim???) in pa objemckov... Se bom potrudila, da se veckrat oglasim... Vidim, da nekatere ze dodajate GH...??? Hitre ste Lp, Nejka
|