Blacky30
|
3jeMi, me veseli, da se je poštimalo med vama. Samo, da je zdaj vse ok. Pa super za šoping v Londonu in potepanje! Inigo, ne, saj sem se hecala, ne rabiš me it iskat nazaj, boš preveč časa porabila, ko je tolko strani. Sem ti rekla samo zato, ker si vse neveste pohvalila, razen mene. Nič hudega. Dzanika, mega slikice. Jan je pa res en velik dobrovoljček. Majuska, za notri je Teja v termo nogavičkah, za zunaj pa sem ji zdaj kupila škorenjčke. Rebeca, jaz imam to knjigo Otroške bolezni in mi je super. Grelnik vode 89€!??!?! Moj je stal 1500 sit v Sparu menda. Pa še danes deluje super. Sasi13, ful lepo stanovanje imate. Mojcek, pa daj no, saj shramba sploh ni razmetana. Ne bodi picajzl. Auroraa, link o čeveljčkih ne deluje. Cote zame - jaooo, nočna mora. Nočem si nič kupti, ker nimam interesa kupovat, ker nisem zadovoljna s svojo postavo in potem dejansko v garderobi v tistem velikem špeglu vidim, kakšna sem v resnici in me čisto potre. In si stalno pravim, da si grem cote kupit, ko bom shujšala. No, pa še od prejšnje nisem, tak da trgovine bi ob meni propadle. Nimam želje cot kupovat in se vama pridružujem, da tudi jaz capljam za mojimi kot en revček. Okrasitev hiše - naš božiček pa pleza po vrvi gor na balkon, kupljen v Metroju. HD, kje pa je tvoj dragi danes? On pa ni na službeni čagi, ne? Je pa tvoj isti ziheraš, kot moj. Sem ga komaj prepričala, da sva naredila še Tejo. Liju, super za tako noč!!! Puzzli pa so vauuuu, ta španska plesalka ti bo dala vetra, je kar huda. Ufff, saj afriška lepota pa tud ne zaostaja za tole. Upam, da kmalu sestaviš, pa da vidim slikice. Evo, ko si že dala link, da ne rabim iskat, pa ti še jaz pokažem nekaj mojih: Pa še tale: http://www.mimovrste.com/artikel/1390080324/2000-delna-sestavljanka-zemlja#pictures Mi noče slikice pripopat. Pa še San Francisco v noči imam, ko se sveti v temi, pa nikjer ne najdem slikice. In krasno smrekico imate, pa vi ste tud vsi zelo lepi. Lex, ful lepa kuhinja. In sem ti dolžna še odgovor od zadnjič: sprejmem tvoj izziv in s 5.1.2009 ukinem vse sladkarije, razen torte za Nejcov rd konec januarja, pa za takrat itak vem, da se boš tudi ti pri Aleksu par dni kasneje pregrešila. Karamela6, si z nama?? Tebi je tudi lex postavila enak izziv. Šoping z moškimi - moj ded tudi ni za tako. Sem se sicer parkrat razkurila in mu rekla, da itak skoraj ne grem nikamor, ker nima nikol časa in naj mi ne pokvari dneva še takrat, ko končno izginem iz bajte. In je zaleglo, je zadnjič z mano nakupoval božična darila in 3 ure hodil po Leclerku brez težave, še fajn mu je blo, sva se prav fajn imela. Pa tud včeraj ni bil tečen preveč, malo ga je samo Nejc nerviral, ker je moral za njim letat po trgovini, medtem, ko sem jaz cote izbirala za Tejo. Pa tudi ni nič tečnaril. Glu3, škoda za včerajšnje propadle jagode, boš pa danes nabirala. In hvala za odgovor. To na NLB se mi kar dopade, ker je kratkoročno in vedno prav pride tako prisilno šparanje.
< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 14.12.2008 0:04:56 >
|