|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke '08 V. del
13.12.2008 23:03:22   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80

a je katera že naročila tisto snežno kroglo s sliko pri dm?

ja sem jo:mmi je fajna; se sname spodaj pokrov dol in sam vstaviš sliko noter...tak da če ti čez čas ni všeč, jo zamenjašuser posted image
bi ti fotografirala, pa se bila darilo za miklavža

Jaz sem premišljevala, pa se nekak še nisem odločla. Kje pa si jo naročla?

suhi kašelj:full pomaga slezov sirup, samo za take mičkene pa ne vem če lahkouser posted image
blecky:ne, one ko božiček prinese so zapakiraneuser posted image user posted image Daj bom probala še enkrat prilepit. Glede spanja pa si lahko že prebralauser posted image
[link=http://www.mimovrste.com/artikel/1390076430/1000-delna-sestavljanka-spanska-plesalka?img_id=17198#pictures][/link]

Naj se gre solit, ne vem zakaj ne gre, vsaj link je dalo, pri drugi še pa to nočeuser posted image  No druga je Afriška lepota, malo naprej od te, le poglej, me zanima kaj boš rekla.user posted image

mojcek:full lepe slikeuser posted image user posted image  Kaj venčki so tvoje delo? Full domiselniuser posted image user posted image  Pa kakšen lep prstanuser posted image  Kak mate lepo stanovanje, ej fullluser posted image user posted image user posted image
nanka: upam da bo tvoj zob čim prej boljše
pigama:za tvojo pupo, da bo vse okuser posted image  Kaj jeziček pa bojo operirali ali kako? Ima tudi od moje prijateljice tamali ta problem, star pa je komaj 1 mesec, pa so ji rekli da za enkrat ne naredijo nič. Kaj so tebi rekli?

Tudi mi smo danes okrasili smrekicouser posted image user posted image user posted image  Se je Nino full veselil, Žan pa je skoraj znorev od vzhičenja, da je okrogla bombicauser posted image user posted image
flowerka: user posted image user posted image  za francosko
user posted image user posted image user posted image za vsa preobračanja in čičanjauser posted image user posted image user posted image
dzanika:full lepe slikiceuser posted image

levinja: kak je lepa miškauser posted image user posted image user posted image

majuska:Mi imamo take mehke teniske, redko kdaj pa copatke. Za doma pa itak da samo zokneuser posted image
sasi 13:user posted image user posted image user posted image lepo stanovanje. user posted image

flower: daj prilepi slikice stanovanja, jaz to tak rada gledamuser posted image user posted image

blecky:upam da vama rata čim prej dat vstran pleničko. Za vspodbudouser posted image user posted image
Kak vas je Lunica zafrknilauser posted image user posted image user posted image  Radovedniceuser posted image user posted image
rebeca:joj ste fajno vsoto zapravliuser posted image  tvoj pa je res prava faca- mali otrokuser posted image user posted image user posted image  Mene moj full dvigne ker on zajterkuje in ko gremo dopoldan v trgovino, še mu rečem doma, da ne boš pol tam lačen pojej nekaj, on pa meni ne saj ne bom. Kako noter vstopimo že grdo gleda, ker je lakota tu in pol samo gnjavi gremo hitro venuser posted image user posted image user posted image tako da dopoldanski šopingi pri nas odpadejouser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

mam pa jst eno vprašanje...do danes moja pikica še niti 1x ni dobila čaja za pit..in me zanima, koliko cvas ki dojite, dodajate čaj in kdaj dajete čaj...mogoče pa moja je na 1,5h oz 2h zaradi žeje in ne tolk zarad lakote...sem mislila da bi začela uvajat čaj...

jaz mu ga ne dajem, ker ga noče pit

netki:bošček, upam da bo jutri okuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lunica24

sej same veste..mal obupaš, pa se spet postaviš na noge. evo zdej sm spet polna optimizma. BO ŽE enkrat spal.

tako se govoriuser posted image user posted image

Ne morem vrjet, sem na zeleni vejiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:05:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2927
13.12.2008 23:07:17   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Glu3, jutri, ko bodo jagode obrane, pa mi prosim povej, kakšno kratkoročno varčevanje je to? ok? Pa veliko košaro sladkih jagod ti želim.user posted image

Nočko.user posted image

sem malo pozna za odgovor (aja pa včeraj nismo jagod obirali, predno sem se jaz spokala izpod tuša, je on že spaluser posted image )

no pa še, to:

ja to je varčevalna knjižica, vsak mesec se da določeno vsoto denarja, šele po 1 letu pa se lahko dvigne denar, je napisano na otroka, vmes pa valjda lahko še nakazuješ kadar želiš. (NLB)

ta drugo varčevanje za štipendijo sem pa mislila dolgoročno naložbeno za otroke, mi imamo pri zavarovalnici, da sta še zavarovana (pa tisti, ki vplačuje je zavarovan)

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:12:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2929
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:13:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2930
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:19:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2931
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:21:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2932
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:22:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2933
13.12.2008 23:24:38   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

mi imamo pa danes after pidyama party user posted image ...in še traja

vabljeni...user posted image

user posted image user posted image user posted image  pa vaša miška je prava. Žan pa je že od 20.00 v postli. Je bil zaspan kotuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2934
13.12.2008 23:26:19   
liju
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Tiste k že uvajate GH - a malčke kaj napenja, ker mene je kar strah ker Bora že tako ali tako skoz napenja, da ga ne bo potem še bolj?

To kaj je do zdaj že jedel še na srečo ni bilo nič napenjanja ali česa drugegauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
13.12.2008 23:26:28   
Anonimen
ja lukca je napenjalo, sem kr ukinla vse... bomo še počakal.

evo, zdej je zaspal, bomo vidli, kaj bo

odejica: sem že poskusla, pa ne gre. namreč,  se igra z njo kuku.. in tak dolgo, da je čist premočen na koncu. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2936
13.12.2008 23:26:42   
Blacky30
Eh, škoda, nanka. Samo mi je pa dober ratalo to navidezno prodat, ne?user posted image  Kaj pa kuhinja? Te pa to ponudi.user posted image

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
13.12.2008 23:27:40   
lex

mam pa jst eno vprašanje...do danes moja pikica še niti 1x ni dobila čaja za pit..in me zanima, koliko cvas ki dojite, dodajate čaj in kdaj dajete čaj...mogoče pa moja je na 1,5h oz 2h zaradi žeje in ne tolk zarad lakote...sem mislila da bi začela uvajat čaj...

jaz ji ne dajem čaja, ker se itak odžeja s prvim mlekom. ji bom začela dajati vodo ko bo malo večja. ji je pa zadnjič voda a žličko ful pasala

rebeca - tej bi midva morala skup v šoping, pa ne vem če bi špar mel dost čokoldeuser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz morem vedno neki sladkega pojest, drugač sploh ne znam iz trgovineuser posted image

aja pa moj tud ni za letanje iz tgovine v trgovino. ga že vidim ko bova božička iskala kaj bo. greva v "sajersberg" pa mislim, da bo moja mama šla zraven. Po moje bova kupla igrače pol bosta pa z Vito šla na pir midve z mamo pa v cote. Ker moja mati pa fotra niti pod razno ne spravi kam v šoping. pred morejm do qulandie v MB pa še to v nedeljo, strota do EP sploh pride ne. preden se je rodila vita je lahko šla še z nami, sedaj pa še to ne more več. no sma si pa že vzeli tud svoj cajt in sva šli sami - kak pa to paše ko ni sitnih dedcov poleguser posted image

ker sem glih vidla, da je rebeca kupla abecedo za po tleh. vam na srce polagam da ne kupujeto tistih pen, ki imajo not ladje, letala, skratka majhne koščke ker znoriš ko to čistiš. Pena se lepo opere v pralnem stroju samo ko pa to začneš nazaj zlagat ti grejo pa živci. pa Aleks je vse kolesa zgrizel

blacky mi SEDIMO!!!!!!!!!!!!!!!! daj nam hitro medvedeka na seznam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  evo še slikco, če bo baterija zdržala
user posted image

user posted image

user posted image moja kuhinja

zaročni prstan user posted image

ruske rokavice user posted image (bw jagode so bile zelo sočneuser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2938
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:27:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2939
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:30:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2940
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:31:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2941
13.12.2008 23:32:56   
lex
aja se spomnite ko sem bla včeri važna, da že ob 8 spijo, no smo vsi skup spali do 8.30 zjutrajuser posted image user posted image user posted image user posted image

danes zvečer je pa bilo to kar sem itak že včeraj napovedala - kaos so se šele ob 21 začeli neki trudit, da bi zaspali. sam da ni blo zarad atija, ampak ker je kolegica praznovala 30 roj. dan pa smo šli na pico in smo mal bolj pozno prišli domov.

lunica probaj s plenico, pri nas je tud odeja za skrivanje - faca je tvoj mali resuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2942
13.12.2008 23:34:09   
Anonimen
ja te pene so res user posted image user posted image user posted image sem pazla punčko, ki je mela ono s črkami, 3x dnevno je dala ven tistih 550 koščkov, nazaj pa jaz user posted image user posted image

hruška, luka je res en falot, obožujem ga. sam da ga spat naučimo.

evo, zato pa mam jst rada ta forum, prideš slabe volje in greš spat, dobre. HVALA VAM PUNCEuser posted image

HD glede te odejice, prvo ko nisem vedla, kaj dela, sem bla zihr, da je revež dobil odejo na glavo, pa se matra dol spravit, pol pa le enkrat pokukam notri in frajer do ušes nasmejan, pride ven moker kot cota!

lex in vita user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2943
13.12.2008 23:34:10   
glugluglu
še nekaj za nazaj:

lunica, tinky, flower, kaj a kar odločile ste se že, da bojo vaši sinčki edinčki?user posted image Kaj pa, če res začnejo spati, se samo smehljati, itd,..., dajte no še kakšnega bratca, sestrico, da jim ne bo dolgčasuser posted image .
Sej ok, se malo hecam, moj mož je tudi sinček edinček, pa mu nič ne manjka. user posted image Sta se tudi njegova starša odločila, da bo samo eden.
No sta mislila, da ste se rešila, o ne, ne, sedaj imata pa 3 vnukeuser posted image .

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
13.12.2008 23:36:32   
lex

IZVIRNO SPOROČILO: lex
ker sem glih vidla, da je rebeca kupla abecedo za po tleh. vam na srce polagam da ne kupujeto tistih pen, ki imajo not ladje, letala, skratka majhne koščke ker znoriš ko to čistiš. Pena se lepo opere v pralnem stroju samo ko pa to začneš nazaj zlagat ti grejo pa živci. pa Aleks je vse kolesa zgrizel

in to poveš zdej...jst mam pa vsa prevozna sredstva po tleh

sorri user posted image jaz jih sploh ne dam več ven - so nekje v kleti, sem jih pa Aleksu kupila ko je začel sedet in sem pač sedaj podala izkušnjo. škoda res, da nisi vprašala prej, kaj kupit. mogoč pa Kali ne bo tak "vragec" bo pustla pri miru. midva sva zadevo rešla tak, da sva pol kupla abecedo in sva prevozna sredstva dala v sredino abecedo pa okoli, ker je puzzle vlačil vstran in do avtov ni prišel (no raze če je bil zelo vztrajen. za alino mi pa ni treba pravit, da je v  sredini spraskala vse ven, nje so šli blazno na živceuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:37:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2946
13.12.2008 23:38:36   
liju
Zdaj pa da vam še malo slikic naštepamuser posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Bo dovolj za danesuser posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:39:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2948
   [Brisano sporočilo]
13.12.2008 23:39:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2949
13.12.2008 23:40:11   
Anonimen
glugluglu zarečenga kruha se itak največ poje, sam jst sm si vedno želela samo enega fantka user posted image in če bo moja želja še naprej ista, oziroma najina je to to. viidm ful prednosti v edinčku, edina slabost je družba user posted image

hd: nisi upam jezna, ko smo prej debato okol spanja meli ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?