liju
|
IZVIRNO SPOROČILO: mirjam80 a je katera že naročila tisto snežno kroglo s sliko pri dm? ja sem jo:mmi je fajna; se sname spodaj pokrov dol in sam vstaviš sliko noter...tak da če ti čez čas ni všeč, jo zamenjaš bi ti fotografirala, pa se bila darilo za miklavža Jaz sem premišljevala, pa se nekak še nisem odločla. Kje pa si jo naročla? suhi kašelj:full pomaga slezov sirup, samo za take mičkene pa ne vem če lahko blecky:ne, one ko božiček prinese so zapakirane Daj bom probala še enkrat prilepit. Glede spanja pa si lahko že prebrala [link=http://www.mimovrste.com/artikel/1390076430/1000-delna-sestavljanka-spanska-plesalka?img_id=17198#pictures][/link] Naj se gre solit, ne vem zakaj ne gre, vsaj link je dalo, pri drugi še pa to noče No druga je Afriška lepota, malo naprej od te, le poglej, me zanima kaj boš rekla. mojcek:full lepe slike Kaj venčki so tvoje delo? Full domiselni Pa kakšen lep prstan Kak mate lepo stanovanje, ej fulll nanka: upam da bo tvoj zob čim prej boljše pigama:za tvojo pupo, da bo vse ok Kaj jeziček pa bojo operirali ali kako? Ima tudi od moje prijateljice tamali ta problem, star pa je komaj 1 mesec, pa so ji rekli da za enkrat ne naredijo nič. Kaj so tebi rekli? Tudi mi smo danes okrasili smrekico Se je Nino full veselil, Žan pa je skoraj znorev od vzhičenja, da je okrogla bombica flowerka: za francosko za vsa preobračanja in čičanja dzanika:full lepe slikice levinja: kak je lepa miška majuska:Mi imamo take mehke teniske, redko kdaj pa copatke. Za doma pa itak da samo zokne sasi 13: lepo stanovanje. flower: daj prilepi slikice stanovanja, jaz to tak rada gledam blecky:upam da vama rata čim prej dat vstran pleničko. Za vspodbudo Kak vas je Lunica zafrknila Radovednice rebeca:joj ste fajno vsoto zapravli tvoj pa je res prava faca- mali otrok Mene moj full dvigne ker on zajterkuje in ko gremo dopoldan v trgovino, še mu rečem doma, da ne boš pol tam lačen pojej nekaj, on pa meni ne saj ne bom. Kako noter vstopimo že grdo gleda, ker je lakota tu in pol samo gnjavi gremo hitro ven tako da dopoldanski šopingi pri nas odpadejo IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška mam pa jst eno vprašanje...do danes moja pikica še niti 1x ni dobila čaja za pit..in me zanima, koliko cvas ki dojite, dodajate čaj in kdaj dajete čaj...mogoče pa moja je na 1,5h oz 2h zaradi žeje in ne tolk zarad lakote...sem mislila da bi začela uvajat čaj... jaz mu ga ne dajem, ker ga noče pit netki:bošček, upam da bo jutri ok IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 sej same veste..mal obupaš, pa se spet postaviš na noge. evo zdej sm spet polna optimizma. BO ŽE enkrat spal. tako se govori Ne morem vrjet, sem na zeleni veji