Anonimen
|
ma ne, men se zdej zdi, da me sploh ne razumete... mojcek, nima veze, do kolkih zjutraj spi... veze ma tisto zbujanje čez noč... sej itak, vmes nama je parkrat ratalo, da je zaspal ob 8,9,10... je bil kdaj zaspan, kdaj misliš da se je zjutri zbudil? ob 5 ali 6. in to je to... to je njegova ura, ne glede na to, kdaj gre spat, kolk ur ponoči bedi... ok ponudit jest? tvoja ne vzame, če ni lačna. moj vzame vedno... če je preveč, mu je slabo... potem pa res celo noč se matra v spanju in ga napenja... rutina? mamo rutino... vsak dan isto. misliš, da nisva midva tudi poskušala podaljševat? se trudima že dva tedna. NE GRE! ko je ura 6. pol 7, se malemu strga in kriči kot zmešan. ne kopanje, ne cartanje, ne igra, nič ne pomaga, spat in konec! do zdej sem vse delala tako, kot pravite ve, šele zdanja dva dni poskušam neki drugega, ker s eprejšne ni obneslo... se zbudi ob 1, kaj nardit. mu dam za jest, poje 170, zaspi nazaj, če je manj, kriči tak dolgo, dokler ne nardim še. torej ni druge kot 170. se zbudi čez dve uri spet. kaj nardit? spet za jest? sem tudi to parkrat dala, pojedel 170 in pol ni mogel spat, ker ga je tiščalo in je bil jok in napenjanje. dat manj za jest? če neha tečt pred 150, znori. sploh ne dat za jest? ne zaspi nazaj, če ga ne vzamem v svojo posteljo. torej zaključujem, zbuja se iz navade, na dve uri, ne glede na lakoto, občutke, kje spi...
|