glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa rebeca - za crknit midva se skoraj vedno skregava, ko gremo šopingirat. ker po njegovo moram vedno specificirat kam TOČNO gremo. npr. na Rudnik, v Supernovo, Pikapolonico in Outlet. in če pol rečem še: gremo v BabyCEnter. kaj hujšega. neee, se nismo zmenil, da gremo še tja, pa zakaj je treba it, pa bla bla bla, zmatran, glava boli, .... .... glih tolk, da me itak mine. pa da ne rečem, da je vse na kupu! par korakov naprej. jao jao evo tak je tudi Mitja, ma res, če ni kaj po planu, pol je grozaaa . Danes pa nas ni bilo doma že od 11.30, smo šli na službenega Dedka mraza (vmes smo šli s Tianom v mercatorja), potem k mojim staršem na kosilo, potem pa še v staro Ljubljano lučke gledat in na en kuhan vinček. Zvečer je bil pa on že od prej zmenjen z bivšimi sosedi in mene vpraša, če greva s Tianom tudi tja (Mark in Nina sta ostala v Lj.), sej kao bo Tian lahko tam spal (kao za vajo, ker bomo za novo leto tam). Ja a nismo že dovolj letali čez cel dan, za piko na i, naj ga dam pa še nekam drugam spat . To se mu je pa zdelo normalno, če greva pa še v Baby center iz Supernove - ej to pa ne . No tako, jaz sem tudi sama danes zvečer, grem še Tiana prestaviti v posteljico, potem bom pa tu na RR visela in brala do onemoglosti. Glede novičke od Tinky in Lunice, ste pa mislile, da je katera od njiju , ali kaj? Pa se je izkazalo, da samo Teo samostojno sedi. Ja pa to je suuper novica, bravo Teo!!!!!!
|