Anonimen
|
ojoj... kaj sem jst nardila... mali je čudežno spal od 4-6 prej. ga ob 6 nahranim in sem si rekla, da fajn, zdej ga bom pa kr pokonc držala vsaj do 8 in da pol še enkrat nahranim in dam spat, pa bo lepše ponoči spal... ležima na postelji, pa sem bla taaaaaak zaspana, da sem dobesedno zakomirala zraven, tamali je tudi videl, da ne bo nič od mene in zaspal nazaj. zdej sem se pa zbudla in ga prestavla... je neprevit, neumit, premalo oblečen... zdej teoretično spi že od 4 ure, tak da danes bo fajn pestra noč... že dva dni ni spet nič od njega, se zbuja kot prej, zgleda da so bli tisti trije dnevi darilo za miklavža, zdej bo pa spet vse postarem... no pa sej, mogoče pa božiček kej prinese pa kaj ste smotane madona, sej sem povedala, kar sem mislila in zdej vse čakate na novico, ki je že povedana.. klicala me je tinky, da teo sedi in da bo zvečer javila gor, mene je jezik srbel in sem rekla, da nekaj vem, ampak da bo pol tinky povedala... in se je javila sekundo za menoj... punce, ki vam otroci ne zaspijo ker preveč mlatijo z rokami in nogami! ne vem, če bo to pomagalo vsem, nam je, pa je za poskusit. jaz sem lukca uspavala tudi čez dan, pa seveda predvsem pred večernim spanjem po 2 uri skupaj, ker je klatil okoli, brcal, pa zraven rjovel od viška energije. in potem sem poskusila vse živo, kar verjetno tudi ve delate... ga poskusiš lepo nežno umirit in ponavadi neuspešno. potem sem pa enkrat nardila kontra! ko je tak nemiren začnem ful na glas pet ali delat glasove z usti (brrrrrrr) ali maham z rokami ali ne vem, karkoli da ga začne zanimat in se ustavi in me gleda! ker sem ugotovila, da ni problem v tem, da luki NE BI znal zaspat, problem je da SE NE ZNA umirit. in to maham, pojem glasno (lalalla s pretiravanjem), spuččam glasove tak dolgo, dokler ni čist mirn... me gleda, pol pa ker se je fizično umiril, tudi zaspi! večinoma rata, sam potem ga pa seveda božam, obrne se na bok in zaspi... druga opcija, da ga dam v naročje, ampak ga ne nosim, ampak nardim tko : TO JE EDINI PRIJEM V NAROČJU, DA SE UMIRI IN V 80% ZASPI. Se usedem, tak da skor ležim, pač na posteljo in ga položim nase, s hrbtom, da v bistvu pol leži pol sedi na meni in mu glavo dvignem čiiisto gor k mojemu obrazu in se nalahno zibam, včasih še kej pojem... dokler sedima ni nič, ko je lice ob lice se ful umiri. tak se jst ne utrudim, on pa zaspi in tretja opcija, ki sem jo šele zdej pogruntala in uspe v 30%. da ga dam v ta veliko posteljo k sebi, ga obrnem na bok, se čiiist privejem k njemu in mu nogo dam čez nogice, lice naslonim na lice, ROKE PA DRŽIM DOL. skoz poskuša dvignit roke, ampak mu jih dol držiš: to se sliši ful kruto, samo držiš ful nežno, ni na silo... mu ne stiskam, samo preprečiš da je nemiren... pa noge držiš dol, če rata, rata v 1-2 minutah, se čisto umiri in spet počasi zaspi. ok lahko, da to že počnete, če ne pa, poskusit ni greh.
|