Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 19:00:23
|
|
|
|
Inigo
|
populis, daj mi še ti pošlji mejl na ZS in ko dobim tone mere in točen tloris stanovanja, pošljem tvojemu dragemu načrt, če se mu utrne kakšna ideja, kako bi kj popravli postavitev če bo seveda pri volji in imel čas.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 19:11:25
|
|
|
|
Blacky30
|
Jaz pa si mislim, kaj lunica ve. Zagotovo imaš novičke od Mojcek, ki je danes šla na preiskave v P in ima kakšne novičke. Samo je rekla, da se danes ne bo javila, ker zvečer ne bo časa. Če si ni premislila, bomo novičko dočakale šele jutri. Imam prav, lunica?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 19:13:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 19:18:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 19:24:19
|
|
|
|
nanka
|
Tako midve sva doma, očka je pa na novoletni žurki. Tamala že spi, tavečja pa še risanke gleda. Dobili darila od dedka mraza, sicer so krasna in super, samo kaj ko mi to že vse imamo. Zoja je dobila isto kuhinjo, kot ji jo je svakinja kupila za miklavža, Natka pa je dobila loček, ki govori slovensko od Fisher- price-a, ki ga že iammo od Zoje. Pa lonček bo že prav prišel, samo kaj bomo pa s kunijo pa nimam pojma, ker je čisto enaka. V žlahti imamo pa mi zdaj najmlajše otroke, tako da nimamo komu dat. Lunica, jaz sem tudi firbec, kaj ti veš???
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 19:25:47
|
|
|
|
nanka
|
vas grem še nazaj brat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 19:52:28
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 19:55:36
|
|
|
|
dzanika
|
Pri nas je bil pa božiček na obisku. Evo slikice: tko pa zgleda božiček ko se ga napije:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 19:56:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 19:56:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 19:57:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 19:57:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 19:58:23
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis majuska;kul sedež Hvala, smo ga danes krstili. V avtu vsaj ni bil malček videti tako izgubljen kot na fotki putr je iz mleka margarina pa ne.Bratranc študira na biotehniški fakulteti in pravi če že ješ kej je definitvno bolj zdrav putr kot margarina, ker v margarini je sama kemija, tudi tiste ki so brez holesterola in z omega 6......vse skup en lari fari.To je njegovo mnenje jaz mam pa rada oboje Zaradi tega pri nas uporabljamo samo maslo, margarina ni nič drugega kot hidrogenirano olje in kup čudnih aditivov. Meni so tudi za mojo prehrano svetovali, naj raje maslo uporabljam, pa še hrana je bolj okusna. Mojcek, všečne fotke stanovanja, všeč mi je kombinacija barv. Levinja, krasne fotke, vaša pupika je prava lepotička No mi smo se pa zjutraj sami obrnili na trebuh ... me žal ni bilo zraven, ampak je mož rekel, da ko sta dopoldne še dremala, ga je položil zraven sebe. Na bok. Nakar dragega zmanjka in se zbudi čez kakih 15 minut, Aleksander pa pase kravice in steguje jezička Pa zdaj ima novo foro - fuuul steguje jezik ven in vriska že ves večer Aja, ko sem se ravno spomnila - a vaši malčki že nosijo čeveljce ali ste bolj na copatkih?
< Sporočilo je popravil Majuska -- 13.12.2008 20:01:05 >
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 19:59:53
|
|
|
|
neboglasnica
|
dzanika: hvala, sem imela v spominu, da so včasih imeli tudi dude od 6 do 9 mesecev. Izgleda, da sem se motila ali pa so zamenjali. Vse imamo pripravljeno za postavitev smrekice, jutri, medtem ko bo iz pečice dišalo po piškotih. Zdaj je pa pred mano filmski večer: kolebam med Poirotom in Zmagecem, kasneje bo pa padel film Ljubezen je luštna stvar. Pa pa deklice! Nočka,
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 20:02:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 20:06:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 20:06:28
|
|
|
|
sasi13
|
dzanika a zbiraš kž 2008? lunica povej kaj je novega, vse nas zanima.
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 20:14:14
|
|
|
|
sasi13
|
tako je pa najino stanovanje, sicer je zdej že veliko prestavljeno. inigo boš vidla ko boš prišla na obisk. miran je pozabu pri vas kapo. kok dolg je spal brin?
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 20:31:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 20:33:11
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 20:33:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijske čveke '08 V. del 13.12.2008 20:41:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: nya IZVIRNO SPOROČILO: lunica24 nya oh sranje. kako pride domov, a ni blo rečeno, da še ne morjo? aja, v nedeljo so rekli ja. tole je pa bil strah sem vesela, da pride domov, potem se boste pa vsi skupaj stiskali Danes so cesto zjutraj odprli in jo spet zaprli ob 13h - je pa nevaren pas dolg 4 km - potrebovali so skoraj eno uro, ampak je šlo. Strah je bil ja, ampak dokler nisem vidla na popu ni blo krize. Ker sem itak vedla, kako je stanje - mi je moj povedal, ampak pol me je pa čist zdrmalo. Pol pa še dans zjutraj berem komentarje na pop tvjevi strani - me je pa kr minilo - od tega da tud če dol ostanejo, ni nobene škode do zakaj pa hodijo v Italijo smučat, očitno majo dnar in podobno bi jih usekala, norce. mi tud hodmo v italijo smučat, par evrv pride dražje kr pr ns, ampak res sam par. mislim, da je 4 al 5 evrov dražja karta. Oni so za karto in bivanje s polpenzionom dali bistveno manj kot bi dali pri nas - 4POL + karta za 4 dni=250€. Ampak ljudje so tko zlo nevoščljivi, da ne vedo, kaj bi še komentirali - žalostno, kajne? dzanika - ful lep božiček in ja, štanco mam za snežinke - sem si letos omislila bolj hitre voščilnice - naredila sem jih cca.100 - so pa ene večkrat fotkane
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 20:41:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 13.12.2008 20:43:35
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?